Starborn

Wavescale | 23.10.2006 | Chill Out
5:41
9.00   1727 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Serzh 27.05.2009
Amazing sounds and also very nice bass line :)
0   +1 +2
 
8
_whisper 09.04.2007
Ö-ö-ö-ö sama melodia oli jossain sun toisessakin kappalees en khyl muist missä niistä mut ihan ihq.
Sori oon huono kommaan tykkään vaan sun musast! =)
0   +1 +2
 
pieslice 10.12.2006
ei kyllä minun korvaan ollu mitenkään erityisen chilliä musaa, ennen kaikkea rytmiosasto oli turhaan pinnassa chillout musaan. tulee enemmän mieleen jonkun poprock-biisin elektronisoitu versio. tähän saisi hyvin sanoituksen ja vokaaliosuudet kiinni.
biisillä oli minuutti liikaa pituutta.
soinnutus noudatti perinteikästä mutta hyväksi havaittua linjaa, minkä biisiä oli mukava kuunnella.
melodioihin olisi ollut hyvä laittaa vähän enemmän ihmismäisyyttä, nyt varsinkin pianomelodiat kuulosi tosi paljon pianorollilla tai step programmingille tehdyiltä.
"kertsin" sawleadkompin olisi voinut jättää pois tai korvata sen jollain toisella soundilla.
soundit olivat hieman muovisen kuuloiset, soundeista eniten mieleen oli arpeggio.
miksaus oli hieman tukossa, mm. basso oli liian pinnassa, ja se sotki biisin pohjaa, josta johtuen kivat kaiutetut taustapianot hukkuivat ikävästi kaiken alle.

conclusion:
soundeiltaan aika synthpopmainen. sopivalla homoäänisellä laulajalla ja miksauksen parantamisella tästä saisi pienen hitin?!

kommenttini kertoo enemmän kuin 10 sanaa joten en arvosanaa laita.
0   +1 +2
 
Marquez 10.11.2006
Löytyihän sitä chill outia lisää kuunneltavaksi tälle illalle. :)

Melodiat ovat varsin mukavia. Rumpukompit aika tavallisia, mutta ajavat hommansa. Kaipaavat pikkuisen lisää puhtia ja vaihtelua.
Ehkä vähän tuntuu toistolta tämä biisi, mutta ei ehdi kyllästyä.

Huilusta en yleensä tykkää, mutta tässä se kuulostaa hyvältä. Ihan mukava äänimaailma tuossa huiluttelukohdassa ja muutenkin koko biisissä.
0   +1 +2
 
9
RadeoN 09.11.2006
Onpas hienoo chill outtii.. yleensä ei tällai matsku uppoo joten todella onnistunu setti. Hienoja melodiaosuuksia ja soundeja jotka on loistavasti miksailtu. Hienot pehmeet reverbit ja efuja muutenkin onnistuneesti käytetty. padit on mahtavat mitä tästä biisistä löytyy kauttaaltaan. todella pehmeää ja hienon kuuloista. basso on toimiva ja linja erittäin hyvä. Jos johonkin kiinnittäisin huomiota on rumpuosasto. snare on aika kuiva ja jotenkin ei istu tähän muuten niin hienoon äänimaailmaan ja tunnelmaan. bassdrum on ehkä kans vähä ponneton mutta se menköön vielä läpi ;) Yleisesti ottaen biisi on loistava hienoine linjoineen ja miksausjälki on erinomaista. Biisi herättää paljon voimakkaita fiiliksiä ja tunnelma on enemmän kuin kohdallaan. kiitettävä ehdottomasti! ;)
0   +1 +2
 
9
miikkav 08.11.2006
Jep, hyvän kuulonen paketti heti alusta alkaen.
Kuulostaa ammattimaiselta, eli hyvää soundia on kehissä.
Kivan kuulonen komppi, snare on hyvä soundiltaan varsinkin, basariin ehkä hieman lisäpotkua ois kaivannut, mutta toimii näin ehkä paremminkin, ei sitä tarvitse itseasiassa joka biisiin tykittää mitään ylierottuvia basareita :)

melodiat on kohdallaan ja huilu varsinkin kuulostaa hyvältä. taustat on kivan avaruusmaiset! rakenne, miksaus ja masterointi on hyvää kaikki.
Positiivinen yllätys :)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 30.10.2006
Joo, maistuu mukavalle tämä setti. Raikasta tunnelmaa kuten aikaisemmissakin tämän tyylisissä biiseissäsi. Biitti on mukavan letkeä. Huilu toi juuri sen kaipaaman lisän tähän mikä ehkä uupui siitä esimmäisestä versiosta jonka kuulin. Olisko tää pituus sitten vähän liikaa? No en mä tiedä. Omalla kohdalla menee kuitenkin aika nopeasti, enkä ole huomannut mitää kyllästymisen poikasta. Soundi on aika tuttua osastoa sieltä suunnalta ja näin ollen aika toimivaa sorttia. En mä tässä enempää kitise. :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 23.10.2006
Mukava huomata, että vaikkei fanittamaani JoZo -projektia enää olekaan, niin tuttua soundia löytyy muualtakin. Sen verran tuttua otetta nimittäin oli. Ja hyvä niin, kokonaissoundi on tässä paitsi tunnistettava, myös oikein miellyttävä. Tiluttelumelodiat toimivat hyvin, iskevät oikein mallikkaasti. Pianot jäivät tosiaan ehkä vähän vaimeiksi, soundikin on ehkä turhan kliininen. Rumpupuoli on kunnossa, mukavan rentoa, mutta silti tehokkaasti kuljettavaa otetta. Rakenne menee näillä elementeillä ehkä vähän turhan pitkäksi, kolmen minuutin jälkeiseen breikkiin olisi voinut lopetella ihan hyvillä mielin, jos sen huilun olisi vain kaapannut alkupuolelle. Kiva soundi siinä nimittäin, jopa hämäävän aidon oloinen. Miksaus on kuosissa, kokonaisuus kuulostaa hyvältä. Hieno biisi taas kerran. Hyvillä mielin voi tämänkin fanilistalle änkeytyä. Mutta lopeta ne kappaleet aina johonkin muuhun kuin space knockkiin, olen tästä aiemminkin maininnut. :D
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 23.10.2006
Odotin alussa taas näitä lukuisia kertoja vastaantulleita wannabe-piano-chilli-tunnelmointeja, onhan siellä se piano mukana, mutta hyvin olet välttänyt sen keskinkertaisuuden mitä mikserissä löytää kovin usein. Basso on asiallinen electro-tyylin basso, pianokin tukee ihan hyvin taustalla vaikka onkin aika mitäänsanomaton linjan osalta, soundi kyllä toimii. No, taukokohdassa se linja paraneekin sitten taas mukavasti, myös taustan kellot ja padit toimivat, välillä tosin meinaa tulla keskitaajuudet vähän yli.

Basari ja snare ovat aika laimeita, erilaista basaria ja tehokkaampaa nimenomaan kehiin. Snare vaikutti itse samplena aika hyvältä, mutta kertsissä se kuulostaa vain lässähtäneeltä. Mutta yleisesti ottaen aika hyvää tunnelmointia tässä. Huilusta voi heittää plussaa, vaikka ei niin ihmeelliseltä kuulostakaan enää näissä chill out - biiseissä.

Mielestäni tässä tarjoiltiin hyvin sekoitettua spacesynth ja chill out - vaikutteista musiikkia. Keskitaajuudet häiritsivät muutamassa kohdassa, mutta kokonaisuutena pysyttiin hyvin aisoissa. Sitä parempaa chilliä mikserissä. 8½
0   +1 +2
 
9
apollo0100 23.10.2006
Genre ei ole tuttu muuta kuin yhden biisin verran eli tämä on ainaskin tähän asti paras Chill Out-biisi mitä olen kuullut :) Sori mutta en osaa oikeen kommentoida tätä muuta kuin että melodia on erittäin hienon kuuloinen ja se miellyttää korvaa ^^
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2