Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

AUTOKOULU!

Hah! Nytpäs laitoin otsikon ihan jo heti ekana, niin ei varmasti pääse katoamaan tämäkin merkintä! HAH!

Niin, siis kuten otsikko lupailee, aloitin tänään autokoulun! Yllätyin vähän kun sitä koulua on niin kook ajan, eli neljä kertaa viikossa.. Ensi viikolla oisi jo ekoja ajojakin tai jotain.. ei siitä Hassesta paljoa ymmärtänyt... =P Sillä "kurssilla" on vaan 4 henkilöä. Kurssikirjan sai cd-rom-muodossa. Huomenna taas lisää autokoulua.. hrrrh.

Mitäs muuta. Juu, koeviikko! ..kuinka piristävää... Huomenna enkku, ke matikka, pe äikkä, ma saksa, ti matikka ja ke keramiikka. Sain tänäänmuuten yhen äikän typerän aineenkin takaisin.. 65 pistettä.. whuhuu.. No mikäpä tuossa, kuhan läpi pääsen. Äikkä ei vois olla turhmpi laji.

Mitä muuta vielä... juu viikonloppuna mökille..siivoilee.. Kai siitäkin ihan kivaa tulee.. Houp sou.

Missä kesä on...?

Toi kani tossa taas riehuu.. hyppii ympäriinsä ja heiluttele päätään.. Se on ihan ylivilkas ollu nyt jo jonkun aikaa. Ei pysy hetkeekään paikoillaan ja kiusaa ja riehuu ja hyppii ja pomppii... Menee hermot!

Kävin tänää kurkkaamassa kahta valmistunutta lasitetua kuppostani! ..ne on niin hurjan söpöä! ..tosin toinen on vaan testi, ja toisesta tuli vähän haalee... =/

Onko mulla mitään muuta kun jotain turhaa lätinää..? Eipä kai... Kestäkää!


Ahjuu, pe tuli vähän nukuttua. Menin 6 aikaan "päiväunille" ja heräsin 2 aikaan yöllä tunteesen "mitä helv...".. nukuin sitten aamuun saakka, eli kahdeksaan, eli 14 tuntia.. no, tulipahan nukuttua!

Keskiviikkona tulee muuten Ed Wood teeveestä! Vihdoinkin pääsen näkee mikä ihme se on, kun oon sen nimen vaan aina nähny jossain (yleensä kun lueskelen juttuja Burtonista tai Deppistä.. ;P) ja ihmetelly sitä.

Väsyttää... päätä särkee... Osaankohan mä enkkua...? Houp sou... =P

Notässätämätälläkertaa,kiitoskäynnistä!

Kirjoitettu Monday 17.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: