Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Koeviikon jälkeinen viikonloppu

Hjuu, koeviikko loppui siis perjantaina ja meni miten meni. No, ainakin se on ohi. Viikonlopuks olikin sitten järkätty nin paljon kaikkea ettei edes poikaystävää ehtinyt tavata. =/


PE
Perjantaina oli ruotsin koe ja sen jälkeen menin syömään. Luulin että Tähti olis myös syömässä mutta söinkin sitten yksin. ..tai lähes yksin. Puolessä välissä lautasta pöytääni istahti Joni, pimeänpuoleinen miesyksilö meidän koulusta. Siinä se sitten istui ja höpötti jotain, josta aina vain sillontällön sai selvää..

No sitten menin itikseen vähän shoppailemaan, piti hankkia Emilialle lahja kun olin illalla menossa sen synttärihässäkkään. Hankin sille sitten jonkun TSH DVDn jossa on joku dokumentti ym. ja sellasen keltaset sukkahousut joissa on mustia palleroita. Itelleni löysin biletopin kun aattelin että ois kiva olla joku sellanen joka ois vaan bilekäyttöön.

No sitten tulin kotiin ja lähdin sitten jossain vaiheessa sinne Emilialle. Siellä syötiin sitten kakkua ja sen sellaista ja sitten lähettiin statiin ettii paaria. No ylläripylläri päädyttiin sitten, taas, Premiin. Huoh. No mutta siellä oli ihan hauskaa, kuten yleensä on. Paitsi että Anna-Mari meni kaatamaan lonkeroa päälleni! No mutta, pari drinkkiä vedin ja sitten loppuillan tanssahtelin, uudessa biletopissani tietty. Joskus kahen maissa lähettiin pois, kolmen maissa olin kotona ja nukkumassa.

LA
Heräsin n. kello 16. Tulipahan nukuttua. Aamupalaksi söin jauhelihakastiketta. Sitten oli tunti aikaa ennen kun salikset alkoi ja heti salisten jälkeen piti lähteä Ellalle. Meinasi tulla hieman kiire.

No, Ellalla sitten syötiin riisipuuroa ja juotiin glögiä. Sitten lähettiinkin jo pulkkamäkeen. Se oli hauskaa! Yritettiin ahtautua kaikki neljä samaan pulkkaan ja testailtiin muitakin laskutapoja. Ella varsinkin kokeili vaikka mitä hullua, Emilia sano että se kattelee liikaa törkytorstaita..

Sitten tultiin takasin Ellalle ja patjojen väsäämisen jälkeen alettiin kattoa elokuvaa Rakkautta vain. Hyvä jouluhömppäleffa, suosittelen! Sitä sitten katottiin johonkin kahteen asti (ja tietenkin juotiin samalla glögiä) ja sitten kaikki olikin jo niin väsyneitä että mentiin vaan nukkumaan.

SU
Aamulla herättiin yheksän maissa ja pian sen jälkeen huomattiin että Ellan äiti sittenkin oli ollu koko yön kotona. Oli tullu takasin siinä vaiheessa kun me oltiin pulkkailemassa.. =P No eipä se mitään haitannu kun ei sitä kukaan havainnutkaan. Ja se lähtikin saman tien taas pois. Me lähettiin Emilian ja Tähden kanssa joskus 20 vailla 11. Piti ehtiä kahekstoista kotiin kattoo salikset. =P No tulin sitten kotiin ja katsoin alikset ja tässä koneella on tullu vietettyä suunnilleen loppuaika. Pitäis saada yksi joulukalenteri räpellettyä muttakun ideat loppuu kesken.. =(


Nojuu, huomenna alkaa vika jakso! Pelottavaa. Saa nähdä miten siinä käy. Eipä mulla nyt muuta tällä kertaa. =)

Kirjoitettu Sunday 28.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: