Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vappu, koulu, kuumuus, kiire..

Niin siis vappu meni ja kivasti se menikin. Ensin seikkailtiin kaupungissa poikaystävän ja parin kaverintyyppisen kanssa, sitten joskus illalla, ei myöhään, tultiin meille. No täällä olikin sitten pileet pystyssä kun äitini, tämän kaveri, tämän lapset, sekä tämän lapsen poikaystävä ja toisen lapsen kaveri grillailivat ja juopottelivat tuossa pihalla (yhteensä (ilman meitä) siis 7 henkilöä (meidän tulon jälkeen 9)). Tässä vaiheessa aloin itsekin juomaan vasta. Siinä sitten hetki istuskeltiin ja grillailtiin ja juotiin ja jutusteltiin, kunnes parit lähti tuonne Nelimarkan Riitalle etsimään kaljojaan. Noh, lähdettiin sitten mukaan ihan mielenkiinnosta ja jämähdettiinkin sinne muutamaksi toviksi. Kivaa ja mielenkiintosta oli vaikka olikin osittain outo, osittain ihan tuttu sakki. Sieltä tultiin sitten kotiin, kun äiti ja tämän kaveri lähti (ylläri) Bohemiaan bilettämään. Oltiin sitten ihan kahestaan meillä ja.. niin.

Vapusta on nyt jo kuitenkin yli viikko. Nyt vasta ehdin siitäkin selostaa! Luin tossa viime viikolla siis tuon Charlie and the Chocolate Factoryn loppuun ja tein siitä kirjotelman, sitten luin ihan parissa päivässä Täällä pohjantähden allan (450 sivua), tosin vähän harppoen. Äsken kirjotin äikän aineistopohjasen. Vielä edessä yks äikässä luettava kirja, yks äikän kirjotelma ja saksan aine. En nyt ainakaan muista muita..

Tänän oli äitienpäivä! Hyvää äitienpäivää kaikille äideille jotka tätä lukee.. =P Tein äipälle sellasen makeen kortin ja sit siskon kanssa ostettiin kukkia. Se toi vielä halvaa omasta puolestaan.

Vantaalla oli muuten älyttömän kuuma, mutta täällä rannikolla ei ookaan niin lämintä. Oltin tosa pihalla grillaamassa ja tuli kylmä! ..niin ku varjossa oli.. Noh, se on sitten kesällä mukavaa kun meinaa mennä överiks ja tuo meri vähän ees viilentää.. =)

Oho, survivori alkaa!! Vähän ikävä muuten ku salikset loppu ja kaikki muutki loppuu... mitä mä nyt teen!!!

Ei ens mut seuraavana viikonloppuna mennää muuten mökille -- siivoilee. Siel on joku ralliki sillon ja ne ajelee siin iha meiän eessä (tai no välissä ku meiän tontti jatkuu tien toiselleki puolelle). Hihii!

Kirjoitettu Sunday 09.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: