Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pääsiäisloma!

No loma ja loma, pari ylimääräistä päivää vain. Mutta sekin on jo jotakin! Meneepähän pari saksantuntia tai jotain.. =P

Tämän jakson aineista (kun nyt innostuin..):

Saksa on ihan pöhköä! Se täti on niin tylsä ja kuullostaa kauheelta (se saksa sen suussa) ja ne asiat on niin turhia ja VANHOJA, ettei siellä kestä olla.. nyt muistan miks oon pyrkiny tenttii kaikki saksat.. ..pitää lukea saksankielinen kirjakin. En mä nyt sellastaosaa!

Enkku nyt on enkkua, ei vaikeeta, eikä erityisen tylsää. Mulla on nyt ihan uus maikka mulle ja se kuulemma on hyvä. Ainakin se osaa puhua sitä hyvin! Tässä jaksossa pitää lukea enkuksikin kirja.. =/

Äikkä on todella äikkää, eli siis ihan turhaa.. tänään käytiin jotain Kalevalasta.. pöh. Pitää lukea kolme kirjaa.

Matikka 13 on karmeeta, siis ensimmäinen oikeesti karmee matikan kurssi.. Hra. Laine ei todellakaan ole mikään mahtiopettaja (ainakaan 4 jakson rva. Sepperin jälkeen) ja siellä tunneilla tylsistyy kun ei tajuu mitään kun se selittää jotain ihan käsittämätöntä! ..se selittää miten "tämä" lasketaan, muttei vaivaudu missään vaiheessa mainitsemaan, mitä se sitten on mitä lasketaan.. nyt varsinkin kun ei ole kirjaa niin olisi kiva tietää.. Niin ja vielä kun on ke aamuna 3 tuntia niin hohhoijaa... =S

Matikka 14 on PAAALJON parempi kurssi. Se on sentään Sepperiä. =) Siitä tajuaakin jotain. Outoa tuossa kurssissa on nyt kyllä vaan se, että Sepperi on koko ajan ihmeen hyvällä päällä! Se kuuntelee ja neuvoo ja selittää kaikki asiat mahdollisimman ymmärrettävästi! ..lienee syynä se, että kurssilla on myös ykkösiä, mutta ei kai se meille ollu viime vuonna tuollanen.. Tässä muuten viimeisin tehtävä jota tehtiin koulussa tunti (kun yleensä koulussa ei tehdä mitään vaan kaikki tulee kotiin ja koulussa käydään vaan uutta infoa):


MTV:ssä pyörivät sarjat Salatut elämät, Tunteita ja tuoksuja sekä tietysti Kauniit ja rohkeat. Joainen mummokerhon 29 mummosta katsoo ainakin yhtä sarjaa. Salattuja elämiä katsoo 13, Tunteita ja tuoksuja 13 ja Kauniita ja rohkeita 16 mummoa. Ainakin Salattuja elämiä ja Kauniita ja rohkeita katsoo seitsemän mummoa, ainakin Salattuja elämiä ja Tunteita ja tuoksuja viisi mummoa sekä ainakin Kauniita ja rohkeita ja Tunteita ja tuoksuja seuraa kuusi mummoa. Kuinka moni mummoista katsoo kaikkia sarjoja?

Keramiikkaa oli tänäänkin 3 tuntia, tosin jäätiin Ellan kanssa vielä ehkä tunniksi ylimäärästä kun kerran vauhdissa oltiin. =) Tolla kakkoskurssilla me tehään muotti ja siitä sitten kopioita niin paljon kun kerkee.. Mä teen sellasta mukia, siitä tulee kyllä varmaa aika iso, mut saa nyt nähä.. mutta keramiikka sentään on hauskaa!

Elokuva- videokurssi on osottautunu aika huonoks valinnaks.. elokuvien ja videoiden teko on ihan mahtavaa, mut noin koululla tehtynä keskiviikkosin klo. 15:00 - 18:00 (no viim.) se ei ole mukavaa. Koskaan ei saa oikein mitään aikaan ja kaikki junnaa.. hirveetä stressiä se on vaan aiheuttanu.. =/

Siinäpä taisi olla minun tämän hetken koulutilanne.. ja mun kun piti puhua LOMASTA! ÄÄÄR! ..no mutta lomasta sen verran, että nyt olen tän päivän IHAN YKSIN kotona, ekaa kertaa varmaan.. hmm.. yli vuoteen oikeestaan.. =O Nyt voi tehä kaikkee pimeetä ku on ihan yksin (no siis tietty Vilin kaa). ..mitäköhän sitä tekis.. mä en enää muista mitä yksin voi tehä!! ..kattoo joku leffa vaik! JUU!

On Tulipas tästä tänään pitkä.. noh, on aikaa! =)

(ei pitäis kikkailla noin paljoo ku menee kaikki fontit sekasin... =P ..nojoo, olkoon..?)

Kirjoitettu Thursday 08.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: