Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tänään

Tänään menin klo. kymmeneksi Korkeasaareen kun oli koulun retkipäivä. Jo bussissa särki pää eikä asiaa auttanu satapäinen kakaralauma. Sitten siellä saaressa kierreltiin elukoita katsellen. Pupuja ja paviaaneja oisi voinu jäädä piiiitkäksikin aikaa kattelemaan, mutta muulla ryhmällä (yht. 4 hengen kaveriporukka) oli koko ajan joku ihan käsittämätön kiire rynnätä eteenpäin. Noh, oltiin joku yli pari tuntia ja sit lautalla Kauppatorille.

Sieltä ajauduttiin Foorumiin jätksille. Sen jälkeen kaksi katos, ja jäin Emilian kanssa kattelee vaatteita. Sovitin yksiä bikineitä ja (*haki kanin pois sängystä*) etin kenkiä. Pakko saada kengät ennen ens ti et pystyy ajaa ekalla ajokerralla! Sit mä lähin kotiin et pääsin kyydilki sopivasti ni jäi aikaa syyäki ennen autokouluu.

No sit söin ja lähin autokouluun. Se oli tänää paljon selkeempi ja opin paremmin ku Hasse ei ollu tällä kertaa "opettamassa". (joko mainitsin että Hasse on siis Ensio Itkosen poika?) Sit menin äipän kaa Itikseen ettii kenkii.

Kierettii joitain kauppoja kunnes Aleksi 13sta löyty sellaset rusehtavat mis on sinistä.. tai jotain... Mut ne tuntu tosi mukavalta jalassa ja oli muutenki siistit (ja suht halvat!) ni otin ne.

Sen jälkeen suunnattiin Seppälään ja mä sovitin uudestaan niitä bikineitä ja kysyin äipän mielipidettä ja ostin sit neki. Mun tissit on kasvanu ässästä ämmään! Toivottavasti ne on nyt sit hyvät ja pysyy päällä jne. Niis on kyl (yläosassa) naru sillei takana ni on aika riskialtista pitää pelkällä rusetilla... =P

Sain siis sekä kengät että bikinit! Jes! Kesä on nyt sitten turvattu!

..äiti ei ymmärtäny miten mä voin käyttää hametta sillon ku en voi käyttää sandaaleita.. pöh.

Seuraavaks meen suihkuun.. äh!

Huomenna kokeet, brunssi, pesismatsi, leffa, sit kotiin mihin muru ryntää mun luo hurjasti polkien, sit nukkumaan ja aamulla aikasin koululle hakee todists ja muutamia kuppeja ja shakkilauta ja sit... sit... SIT KESÄ ALKAA!!!!
=D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D


..ja sit ma lääkärin todistus, ti ajotunti ja teoria, ke ajo ja teoria, to teoria, sunnuntaiks pitää siivota ja koota uus tietokonepöytä (purkaa vanha) ja paketoida lahja. Huhhuh. Ehkä "loma" ei ookaan ihan niin kiva....

Kirjoitettu Thursday 27.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: