Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Inssi

Huhhuh, kiirettä pitää. Eipä oo ehtiny kirjottaa päiväkirjaa sitten synttäreiden. Noh, koulu alko. Jippii. Nyt pitäis lukee vähän saksaa ja joku typerä äikän kirja. Ois ehkä pitäny keväällä tajutakin jotain ni oisin voinu kirjottaa äikänki nyt, eikä keväällä kaikkien muiden kanssa kahen jakson äikättömän välin jälkeen. Nojoo..

Oon ollu täs pari päivää kipeekin, ja jääny sitten pari noista äikän tunneista väliin. Hitsi kun just äikät on jääny.. no mutta huomenna taas kouluun.

..ja autokouluun! Huomenna meen ilmeisesti ajelee tuonne keskustaan ekaa kertaa, ja sitten ens viikolla on vielä pari tuntia ja inssi! (hmm, jää muuten taas äikkää väliin...) Aika pelottavaa kun tuntuu siltä ettei toi ajaminen vieläkään oikein suju.. noh, kirjallinen meni jo sentään läpi..

Että juu, kokeita on tulossa. Hyh. Äärettömän jännittävä aikoja. Heetkonen, ois ehkä pitäny tääkin kaikki kirjottaa saksaks ni ois ollu hyötyäkin... =P Ehkä ens kerralla jos ehtii.. Emmä kyl varmaa ehi taas kirjottaa mitää.. Mä kerron sit seuraaval kerral miten mun ylppärit suju sillon kevällä... =P

Juu

Kirjoitettu Wednesday 01.09.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: