Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Se on nyt ohi!

Ei enää IKINÄ saksaa!! Whiiiiii!!! Eli eilen oli saksan kirjallinen osuus ja tuntu menevän paremmin ku kuuntelu. Tänää oli mantsan koe ja siinä oliki mun koeviikko.

Ma valmistauduin tulevaan saksan kokeeseen leffojen merkeissä, eli vuokrattiin Filmtownista kaks vanhaa leffaa kun eurolla sai. The Eye ja Cubic.

The Eye oli aika mielenkiintonen kauhuleffa, mutta ei se nyt niin kauhee ollu, mielenkiintonen vaan. Se perustu dokumentin mukaan ihmisten omiin kokemuksiin ja siinä oli muutamat tyypit kertomassa niitä tilanteita mitä siinä leffassa oli. Se dokkari oli melkein pelottavampi.

Cubic oli aika hieno. Se päähenkilö näytti, puhu ja liikku IHAN niinku Neo ja se leffa oli muutenkin aika samanlainen, siks se olikin varmaan niin hyvä. Mua ei ainakaan häirinny se että se ratsasti Matrixilla, koska Matrix oli hyvä, hyvän tyyppinen, hieno ja näyttävä, ni miten muuten vois saada aikaan samalla tavalla hyvä leffan ku käyttämällä samoja aineksia. Se oli vähän niinku toinen tulkinta samasta tavasta, mun mielestä. ikä ollenkaan huno. Mut se oli kyllä älyttömän hassua kun se mies oli niin Keanu. Mutta suosittelen Cubiccia.. Ahjuu, sana "Cubic" ei muuten liity leffaan millään tavalla. Se on taas jonkun suomentajan loistava käsitys ilmeisesti sanasta, jota ei osannut suomentaa: Equilibrium. Eli aika älytön "suomennos" taas..

Siinäpä mun viikkoni kohokohtad, tällä kertaa, aina ja ikuisesti SUOMEKSI! (tai siis ei-saksaksi, odottakaapas vaan ruotsin ja enkun ylppäreitä!)

Kirjoitettu Thursday 30.09.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: