Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Piiiiiitkästä aikaa......

Meni jokunen tovi ennenkuin keksin miten päiväkirjaan kirjotetaan.. näköjään liika pitkä aika ollu ilma mikseriä..

En tijä miks tekin mieli tehä kampäkki mikseriin vaik ei tääl nyt oikeestaan oo enää mulle mitään.. tää on jotain mennyttä elämää.. no mut, joskus tekis mieli höpötellä kaikkee hölmöö tuntemattomille.

Edellinen merkintä on siitä kun pääsin TKK:lle.. no huh.. siitä on kauan. Mutta olempa siis siellä edelleen "viihtynyt", koko ajan vähän jopa enemmän kun kurssit muuttuu fiksummiksi. Ei siks että oisin suorittanu kaikki hölmöt kurssit jo alta, vaan siks että oon YRITTÄNY suorittaa ne alta pois ja ku ne ei oo menny läpi, en oo jaksanu vaivata päätäni niil.. =P Eli edenny oon huolimatta siitä oonko päässy läpi vai en. Nyt on pari jopa ihmeen kivaa kurssia, niinkun sähkö ja lujari. Kivaa niistä tekee ne oudot jampta joita luennoijiksi kutsutaan. perin eriskummallisia molemmat noissa. Ja molemmissa kursseissa periaatteena se että ihmise oppii ja asiat selitetään niin että tyhmempikin (=minä) tajuaa, ehkä. Syksyllä alotettiin japani ja se on ihan hauskaa vaikkakin jotenkin hölmöö kun ne asiat pitäs aina osata jo ennaakkoon että siellä tunnilla sitten kun mennään uuteen asiaan osaa jo ite lukea ja suomentaa ne. Ja tehtävät on hieman hankalii kun uusii asioita on liikaa..

Semmoista TKK:lla, mutta ens syksynä alotan sitten sivuaineen taikissa, eli tulee paljon ravausta ja lisää hankaluuksia saada kurssit mahtumaan lukkariin.. mutta toivottavasti on ees kivaa.

Mä vähän veikkaan että tätä ei ainakaan ihan heti kukaan lue, saati sitten jaksaa mulle mitään sanoa, mutta voivoi.. Enpä ees tienny miks kirjotan.. =P No, ainakin ne harvat joita saattaa kiinnostaa, tieää nyt että en oo kuollu.. on vaan elämä vähän muuttunu..

Mutta, tässä tämä tänään..

Kirjoitettu Tuesday 20.02.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: