Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

4/5

opethin hieno levy, mutta hieman parempi olisi voinut olla. Levy onkin opethin hempein levy...

4/5
4/5
3/5
5/5
4/5
4/5
4/5
4/5

hyvä levy ku mikä.

5/5
4/5
5/5

Mielestäni ehkä jopa helpommin lähestyttävä levy kuin Damnation äärimmäisen koukuttavien riffiensä vuoksi. Toki Åkerfeldtin sävellykset ovat muutenkin olleet aina nerokkaita, The Drapery Falls ehkä yhtenä kaikkien aikojen suosikeistani Opethilta.

3/5

Sisältää pari aivan upeata kappaletta, mutta kokonaisuutena ei täysin toimi meikäläiselle. Ehdottomasti hyvä levy silti, mutta bändi on parempaakin saanut aikaan.

5/5

Pidin erittäin paljon levystä kokonaisuutena. Jotenkin tuntui, että kaikki Opethin puolet tuli tässä esille. Yksi instrumentaali, yksi täysin puhtaasti laulettu ja yksi täysin örisemällä toteutettu biisi. Loput biiseistä taas olivat sitä örinä/clean -symbioosia, jonka takia juuri pidän Opethia parhaimpana örinämetalbändinä. Mielestäni levyn sävellyspuoli on onnistunut paremmin kuin yhdelläkään muulla Opethin levyllä. Åkerfeldt on paras örisemään, vaikka pidänkin enemmän niistä herkästi puhtaasti lauletuista osioista.

4/5

Legendaarinen progressiivisen metallin levy. Ei kuitenkaan aivan yllä sinne Opethin terävimpään kärkeen, kun otetaan myös huomioon nykyiset teokset. Kauniita kappaleita löytyy instrumentaalin ja etenkin Harvestin muodossa. Jälkimmäinen saattaa olla koko Opethin historian kaunein yksittäinen kappale ja varmaan Demon Of The Fallin kanssa myös bändin tunnetuimpia kappaleita.

Onhan tämä levy kuitenkin todella kaunis kokonaisuus, mikä sen arvosanan lopulta ratkaisee. Opethin jokainen levy vaatii paljon aikaa avautuakseen, mutta mikäs tällaisia taideteoksia on yksinkertaisesti kuunnellessa. Åkerfeld taitaa painia kyllä täysin omassa sarjassaan biisinikkarina.

Levy on koko progemetallin kaikkien aikojen ehdottomasti tärkeimpiä teoksia ja tätä levyä ovat varmasti jäljitelleet sadat ja sadat bändit ympäri maailmaa. Ei ole Opethin terävintä kärkeä, mutta ansaitsee kuitenkin paikkansa kaikkien aikojen legendaarisimpien levyjen listalla.

0/5
4/5

Antaisin muuten täydet pisteet, mutten pidä \"The Funeral Portrait\" -biisistä. Myöskin \"Patterns In The Ivy\" tuntuu hieman turhalta täytteeltä, mutta muuten kappalemateriaali on vahvaa ja levy hyvin tuotettu jne.

5/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Opeth - Blackwater Park.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: