Jennika, miks et lähteny kahville!? 1.02

Dj kerkkooposse | 11.03.2005 | Trance
6:12

Joo, tää on kolmas kerta ku mä laitan tän tänne, toivottavasti se saatana nytte toimii kunnolla

Oikee bitrate
Oikee kesto
Oikee volume
Oikee masterointi

Ei muuta ku kommentteja. Ktooos

8.88   1600 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jyrz1 17.12.2005
tämähän on suorastaan erinomainen ;)
0   +1 +2
 
10
Mahteri 25.04.2005
unlimitor tietää mistä puhuu! Yhdyn hänen lausumaansa.
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 12.04.2005
olipa pirtee. tän tahdis vois vedellä stepperillä. no. aika yksinkertainen viritys. mielenkiintone toi nostatus tuossa pienen pomputtelun jälkeen.
kivoja melodioita joita vois tosin kehitellä vähän kikkailun merkeissä.
kikki muistuttaa ikävästi fruityn peruskikkiä ;) vähän vois pienentää tuon kikkisarjan aiheuttamaa kompressointia. tää on selkee semmone tanssilattia viritys yksinkertaisella virityksellä. pst. biisi katkes lopussa ku seinään. harjottelulla ja pään hakkaamisella sitä tulosta syntyy. se on todettu juttu.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 24.03.2005
Jeps. Lisää tavaraa vaan alussa jo mukaan rumpuihin ja efektejä niihin mukaan kautta biisin. Bassolinja ihan perus offbeat ja mulla ei oo mitää sitä vastaan, mut soundi vois olla parempi. Ihan hieno ja omaperäinen nostatusefekti tossa 1:30 kohdilla. Ihan kivasti lähtee siitä muutenkin. Paras osa biisiä. Biisin fiilis on ihan hyvin onnistunut, mutta sitä rokottaa tuo bassosoundi joka kumisee hiukan ikävästi ja valtaa liikaa tilaa. Soundipuoli on kyllä ihan lupaavalla mallilla, mutta aina voi hinkkausta harrastaa ja soundien levitystä. Ehkä tuo keskiosuuden liidisoundi tarvitsisi eniten huomiota. Siitä olis vähän liidaavammankin saanut, kun olis pikkasen vahvistanut sitä ja laittanut enemmän esille. Nyt paikoitellen jää turhankin kevyeksi meno paikoitellen. Mutta joo, kyllä tässä ainesta on. Enemmän vaan vielä keskittymistä tuohon tuotantoprosessiin, niin alkaa kyllä olemaan kovaa matskua. :)
0   +1 +2
 
8
Protush 17.03.2005
kicki on ihan hyvän kuuloinen.. paras sulta tähän mennessä.. biisi alkaa hieman "orvosti" tyyliin joku tod vanha trance kipale mutta ei se mtn.. rummut pelaavat mukavasti vaikka niitä kyllä voisi olla enemmän ja niillä voisi jotain pientä kuviota heittää.. basso on turhan kovalla ja siitä syystä peittää muita saundeja ikävästi.. samoin joku monimutkaisempi linja olisi paikallaan.. intro alkaa kyllä hieman pitchillä nousevalla saundilla ja muutenkin intro toimii hienosti :) päämelodiasta pidin aika paljon ja kyllä nuo muutkin melodiat toimivat vaikka vähän yksinkertaisia ovatkin.. eli pari taustaa lisää ei olisi pahitteeksi.. rakenne on mukavan selkeä ja pituuttakin biisillä on hyvän verran.. ainoat asiat mitkä biisissä häiritsivät oli osittain miksauksen hiomattomuus, liian vähän kikkailua ja hieman liian vähän taustoja.. muuten tämä on kyllä ehdottomasti paras biisi.. pääset jo kohta sille tasolle että alan ysejä pudottaa kun vielä hitusen harjoittelet :)
0   +1 +2
 
10
iskujuuri 17.03.2005
Alussa tulevat basarijumputukset hierovat oikein mukavasti tärykalvojani, siitä edespäin meno on psykedeelisen ihanaa, kuin olisi nautiskellut peraa! On todella harvinaista, että pidän trance-musasta näin paljoa! Olet varmasti nähnyt paljon vaivaa tämän biisin teossa ja se kuuluu. Sanoisin, että teet reilusti laadukkaampaa musiikkia, kuin mitä biisiesi nimet antavat ymmärtää. Tässävaiheessa ei voi muuta, kuin laittaa itsensä fanilistalle.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 12.03.2005
Biisin nimi aiheuttaa jo hymeksimistä=D ...alun rumpupuoli on aika kuivaa kuunneltavaa, koska rummuissa ei ole mitää efektointia... (rummut ovat toimivammat ehkä pykälän verran paremmin, johtuen kompurasta) mutta hieman biisi alkaa rakentumaan... Bassolinja on hieman tunkkainen, mutta toimiva... (on kuitenkin parantunut uuden masteroinnin myötä) ja ensimmäiset hitaat murtosoinnut kuulostavat varsin toimivilta... ehkä pidän niistä eniten biisissä... niissä on jotain haaveilevaa asennetta joista pidän...tulee kovasti avaruussoundia mieleen ja varsin kauniitahan ne muutenkin ovat soundiltaan... "Kiehumis-efekti" kuullostaa omaperäiseltä... hyvä lisä.

Päämelodia, ei ole minusta niin upean toimiva, vaikka pidän kyllä kovasti niistä melodiosta, parissa kohtaa on vain liian päällesoivia soundeja... en tarkoita että sitä kuitenkaan olisi pahasti. Pikku-tilutukset kuulostavat hyviltä ja sopivan rytmisiltä... Compressointi peittää välillä soundia, mutta nyt ei ole enää ollenkaan särkemistä... biisi voisi olla kuitenkin tiiviimmässä paketissa, sillä tämä tuntuu soivan kahteen kertaan yhdellä kerralla.

...mitä lopulta jäi käteen niin varsin nautittavaa kuunneltavaa... ei ollut suuria odotuksia alkuun, mutta yllätyin varsin positiivisesti!=) Hyvä!9-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat