Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 58 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rusty Screwdriver AnalFuck - Sakkolihaa 15.09.2011

Rusty Screwdriver AnalFuck - Sakkolihaa
Negatiivisten kommenttien jättö kielletty? Jätänpä sitten avautumatta

Kommentti kappaleesta Kuuntele ISÄM MAA - ROTU REALISMI 23.01.2011

ISÄM MAA - ROTU REALISMI
Olisi ehk toiminut sankarimetallina paremmin, olisi saanut vielä naurettavammat aspektit. Ei siinä, pakkohan tätä on fanittaa. Harvoin ovat bläkkiksen sanoitukset saaneet yhtä aitoja inhon väreitä kulkemaan pitkin selkäpiitä - mikä kai on k.o. musatyylin tarkoituskin. Hieno veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mielihas - Pinnalla 02.12.2010

Mielihas - Pinnalla
Kaunista, unenomaista, tunnelmallista. Ei tungettu liian täyteen tavaraa. Yleensä löytyy paljonkin sanottavaa, mutta on pakko tuottaa pettymys, sillä en löydä tästä mitään moitittavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Intro : Varjojen Kutsu 17.05.2010

Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Intro : Varjojen Kutsu
Bändin nimi on todella tyylikäs, mutta tämän biisin nimi on yhtä köyhä kuin sen äänimaailmakin. Pelkälle synastringifiilistelylle ei vain yksinkertaisesti lämpene. Numeron korkeus johtuu potentiaalista, joka tähän sisältyy.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Pimeyden Kajastus 17.05.2010

Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Pimeyden Kajastus
Täähän on aika tasokasta. Kaikenlaista möhnää olen ambientin nimissä kuullut, mutta tämä on kirkkaasti yli keskitason. MIDI-sounditkaan eivät häirinneet niin paljon kuin olisivat häirinneet jossakin toisessa tyylissä. Rummut olisivat olleet kova sana, ja joskus biisi jäi paikalleensa toistamaan itseään,,, myöskään I-VI-VII -kierrolle en oikein lämpiä (itse sitä niin törkeästi käyttäneenä,,,), mutta ne ovat puhtaasti makuasioita - onhan tässä jylhyyttä ja mahtipontisuutta siitä huolimatta. Nussin vielä vähän pilkkua. Dark ambient on huomattavasti raaempaa ja synkempää. Tämähän menisi radio aallossakin läpi - korkeintaan ambientia. Vaikka tässä nyt tulikin paljon negatiivista, on jälkimaku edelleen enimmäkseen positiivinen. Jatka tätä, ota mukaan lisää instrumentteja ja kenties melodioitakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Nameless 29.04.2010

Rope Too Tight - Nameless
Meni taustamusiikkina kun selasin facebookin ilmoituksia,,, tasokasta soittoa, ei valittamista, meininkikin vain kohdallaan. Genressään varmasti oivallinen rykäisy, mutta tämä ei kyllä tuo mitään uutta metalligenreen. Plussaa annoin ihanan kuivakasta virvelisoundista ja laulajan katu-uskottavasta mörinästä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Synapsit 29.04.2010

Kalashnikov - Synapsit
Johan olikin piristävää :) Tämmöistä miljoonasade-leevi & the leavings meininkiä. Mauttomat syntikat ja sanoitukset (ja tämähän ei siis haukkuna) toivat tähän omaperäisyyttä, jota suomirock on yleensä vailla. Klise-kitarasoololtakin vältyttiin ja tyydyttiin mieluummin spacerock-soundiseen kiipparisooloon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dragonskull 24.04.2010

Zomby Woof - Dragonskull
Ensinnäkin sanottava että arvostan suunnattomasti genremääritelmiä kaihtavaa musiikkia - voi melkein sanoa, että jos artisti määrittelee tarkkaan etukäteen, mitä genreä edustaa, musiikki ei tule kestämään aikaa. Biisi itsessään ei siitä huolimatta nappaa. Lauluissa hauskaa teatraalisuutta, mutta popimpaan yleistunnelmaan nähden on vähän ontuvaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 24.04.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Ooh! Tasokasta soittoa ja varsinkin laulu vetosi minuun,,, blues ei kuole koskaan! Kitarasoolotkaan ei vain sitä perustilupippelöintiä vaan oikeasti sellaista, mitä kuuntelee mielellään ja jossa on jopa melodianpoikasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 24.04.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Ei ehkä sitä musiikkia mitä ensimmäiseksi kuuntelisin,,, Syntikkasoundeista tuli miinusta (muuten olisin antanut kahdeksikon), mutta muuten oikein mukiinmenevä. Laulajan ääni on hyvä ja sanatkin toimivat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Aika on nyt 18.02.2010

Ihmineläin - Aika on nyt
Ihanaa!!! Maailmoja syleilevän kaunista ja psykedeelistä,,, Teit sen jälleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomb of Light - Accept and Die!!! 28.01.2010

Tomb of Light - Accept and Die!!!
Ah. Raikkaan genretöntä, juuri sopivan atonaalista ja turhautuneen, raastavan junnaavaa. Soittimista ei ota mitään selvää, paitsi ehkä rummuista. Sanat olisivat voineet olla selvemmät. Tässä on kuitenkin tehty niin musiikillisesti kuin tuotannollisestikin erinomaista työtä. Kiva löytää mikseristä vaihteeksi jotakin oikeasti erilaista ja hyvin tehtyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - Space in India (live bootleg @ treklubi 27.11.09) 21.12.2009

dasputnik - Space in India (live bootleg @ treklubi 27.11.09)
Livefiilis on tärkeää inspiraatio/improvisaatiomusiikissa, siksi nää raidat oli oikein tarpeellinen lisä sivulle. Huomattavasti eheämpi kokonaisuus kuin tuo 1, alun rauhallisuus oli ihanaa. Miellyttävää vaihtelua ainaiseen levottomuuteen. Huomaamattomasti tunnelma kasvatettaan suoraviivaiseen spaceen. Kuudessa minuutissa vajotaan takaisin hiljaiseen transsiin. Nopeassa kohdassa kymmenen minuutin jälkeen mukavan pelkistettyä, tykkäsin. Suoraan vaan galaksien reunoille, tähdeltä toiselle,,, täydellistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - 1 (live bootleg @ treklubi 27.11.09) 21.12.2009

dasputnik - 1 (live bootleg @ treklubi 27.11.09)
Alun kitarointi uudenlaista tunnelmointia, hienoa. Kahden minuutin kohdalla voi katsoa intron olevan ohi, mutta varsinaiseen tunnelmaan ei vielä aivan päästä. Ennen puolivälin hienoa nopeaa kohtaa suorastaan jumitetaan häiritsevästi. Äänitteen laadustakin johtuen funkykitarat eivät aivan kuulu, muutenkin junnaavaa. Vähän ennen puoltaväliä tulee uusi nousu, humppakomppi toimii loistavasti ja nyt koskettimetkin pääsevät ääneen. Tempon kiihtyessä ja leijailevien efektien tulviessa vajotaan jo oikeanlaiseen transsiin ja aitoon avaruusfiilistelyyn. Tämä olisi ollut niin hienoa nähdä livenä! Viimeiset 4-5 minuuttia toimivat ainoastaan taustamusiikkina.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veteraani (reggae) - Mikä sua vaivaa 18.09.2009

Veteraani (reggae) - Mikä sua vaivaa
Sanat on tosiaan laadukkaat, ja kekseliään riipaisevasti riimitelty. Hyvin kuvaavat sanat, yhdistetty loistavasti katkeruus, eräänlainen tulevaisuudentoivo, hämmennys ja epävarmuus. Mestarillista. Biittiäkin voisin kehua, mutta sen voisin heittää sinne biittisivulle,,,
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - bowl of soup 20.03.2009

dasputnik - bowl of soup
Tässä biisissä oli hienot sävellajinvaihtelut ja kosketinsoundit. Tuli soundeiltaan ja tunnelmaltaan vähän Gong mieleen, sen voisi tuonne vaikutelistaan lisätä,,, hienot oli varsinkin kosketinsoundit. Toistaiseksi yksi bändin parhaimmistoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - Electromagnetolithic experiment 20.03.2009

dasputnik - Electromagnetolithic experiment
Vau!!! Aivan uusille poluille ootte soundipuolella lähtenyt,,, vähän industrial-vivahteita jopa oli aistittavissa. Soitanto on kehittynyt ja turhasta jumituksesta on päästy. Loppuosan nousu kuulosti todella vakuuttavalta ja hienot efektit on myös. Elektronisuus sopii teille, sanoisin että jatkakaa samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veteraani (reggae) - Ikuinen elämä 01.03.2009

Veteraani (reggae) - Ikuinen elämä
Välillä suomalainen rebel-music saattaa olla musiikillisesti köyhää. Tämä artisti ei kuitenkaan tähän sorru, vaan rullaa hyvin eteenpäin niin sanoitusten kuin melodiankin puolesta, voin olla samaa mieltä tekijän kanssa,,,
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veteraani (reggae) - Vaimo 01.03.2009

Veteraani (reggae) - Vaimo
Tää on ihan mahtavaa! Vihdoin kunnon suomi-reggaeta, jossa ei ole mitään kauheita synteettisiä soundeja, tyyliin nopsajalka tai kapteeni ä-ni. Luomu-sound, vihreä linja pidetään... Sanat vaikuttavat, loistavaa asiaa ja hyvin riimitelty. Upeaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Mitä löytäjä saa pitää 31.01.2009

Ihmineläin - Mitä löytäjä saa pitää
Hah. Tämmöisille biiseille ei voi antaa kuin kympin tai nelosen. Tästä syystä jätän arvosanan kokonaan antamatta. Artisti käsittelee ääntä ihmeellisesti ja vie käsityksen äänestä kokonaan uudelle tasolle. Musiikista samoin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oriomyth - Gazing thru the window whilst the space goes by 23.12.2008

Oriomyth - Gazing thru the window whilst the space goes by
Tästä pidin enemmän. Varsinkin introsta ja koko biisin rummuista. Kai tämän jonkinlaiseksi psykedeliaksi voisi luokitella,,,
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Mikään ei kuole 31.01.2009

Ihmineläin - Mikään ei kuole
Shamanistinen! Tunnelma nousee koko ajan, toteutus hipoo galaksien reunoja,,, Tässä oli jopa melodiaa, mikä vaikutti minuun. Hienot kuorot.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misspelled - Breath of alien 26.11.2008

Misspelled - Breath of alien
Vetoaa tällaiseen hörhöön kuin mikäkin!!! Mainiosti tehty kappale, genre voisi olla vaikka noise. Vaikutit minut!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misspelled - I can't feel my fingers 26.11.2008

Misspelled - I can't feel my fingers
Ärsyttävää tiluttamista. Onko tällaista omaa kivaa laitettava tänne ja kutsua sitä sitten musiikiksi? Onhan efektit hienon kuuloisia, mutta jos tekee outoa kamaa, tehkööt kunnolla myös,,, Atonaalista, rakennetonta, melodiatonta,,, sulla on tosin nopeat sormet,,,
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Aspects - Going Nowhere 25.11.2008

Sweet Aspects - Going Nowhere
Hieno veto. Rummut äärimmäisen tyylilleen sopivat, jonkinlaisia urkuja olisin kaivannut. Improvisaatio on arvokasta, pitäkää ihmeessä tämä linja,,, kaunista,,,
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Thrill 04.08.2008

Violencer - Thrill
Jumalauta!! Todella asiallista, vaikka harvemmin thrashia kuuntelenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - Cucaracha 10.10.2008

dasputnik - Cucaracha
Passeli juuri levyn aloitusbiisiksi. Herää vähän toivoa, ja muutenkin on todella asiallinen kappale. Soisin keikan alkavan tällä,,,? Iloisempi ja ehkä vähän normaalimpi biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heresia - Fiksaatio 10.08.2008

Heresia - Fiksaatio
Laulajan ääni on kuin Marilyn Mansonilla. Sävelet, melodiat, ja sointukierto ovat suoraan suomi-iskelmästä, tässä kuuluu Eino Grön ja Katri Helena. Tästä ainoata goottirokkia olivat nuo jyräkitarat. Minuun ei iskenyt.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - mörrimöykky 02.04.2008

dasputnik - mörrimöykky
Huh kun on ärsyttävä. Tätä pitää kuunnella moneen kertaan, uskon että tästä voi vielä pitääkin. Rumpukomppi varsinkin ahdistaa. Välin kitarasoolosta tuli plussa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - kosminen masennus 26.09.2008

dasputnik - kosminen masennus
Ehkä paras biisi dasputnikilta. Pianot toimivat äärimmäisen hyvin. Rytmiä oli ehkä vähän liikaa, ja kosmisuuteen olisi tarvinnut leijuvampaa tunnelmaa. Laulut tuovat tuulahduksen tähtisumuista ja saksofonit intiasta. Nämä lauluosuudet olivat kyllä mainoita, ja soisin niitä kuuluvan lisääkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - people of my habit 26.09.2008

dasputnik - people of my habit
Kyllä reggaemiehelle aina kelpaa! Tuo mieleen juuri jazzit, funkyt ja Plutonium 74-yhtyeen. Surumielistä meininkiä, tulee taustoista häivähdys Raappanaa mieleen. Arvokas vetäisy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika? (demo) 29.12.2007

Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika? (demo)
Kiintoisaa. Oikein hyvä kertosäe, en olisi muuten edes kuunnellut loppuun, mutta kun se alkoi, oli pakko kuunnella loppuun. Muuten oli vähän tylsempää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oriomyth - Towards the Asphyxia constellation 23.12.2008

Oriomyth - Towards the Asphyxia constellation
Vau,,, tämä artisti osaa käsitellä koskettimia,,, taito huipentuu tässä biisissä. Aiemmissa kuuntelemissani on vaivannut tuo eräänlainen ärsyttävyys. Tässä on biitti, soundit, melodiat, kaikki kohdallaan,,,
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauhantekijä aka ragazagal - kohtikuolemaa 26.12.2008

Rauhantekijä aka ragazagal - kohtikuolemaa
Täyttä asiaa sanoituksissa,,, mukavan vaatimaton biitti, ei turhia melodiahörhelöitä,,, tykkäsin,,, laulaja on hyvä ja varsinkin alun ulinat ja tunnelmoinnit vetosivat,,,
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TPA - Elämän estraadilla (remake-2007) 07.12.2007

TPA - Elämän estraadilla (remake-2007)
Suomi-rockia vanhan kaavan mukaan, vähän rankemmalla otteella tosin. Estradi kirjoitetaan yhdellä aalla! Ei se ole mikään Estraadi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mini Hi-Fi - The Buccaneer 20.01.2009

Mini Hi-Fi - The Buccaneer
Aaahh,,, terapiamusiikkia,,, pehmeät bassot, pehmeät rummut eivätkä kitaratkaan särise korvaan kuten reggaessa joskus,,, mainiota!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mini Hi-Fi - Vieras Ajanlasku 20.01.2009

Mini Hi-Fi - Vieras Ajanlasku
Tässä on kaipaamani melodiaa kitarasta,,, biittikitarassa on jänskä soundi. Vaihteeksi vähän nopeampaa ettei puudu,,,
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mini Hi-Fi - Gunshot 26.12.2008

Mini Hi-Fi - Gunshot
Todella hauskaa musiikkia,,, hymy tuli huuleen eikä siis pahassa mielessä. Soundit eivät ole tätä nykyistä raappana/paarma -tyyliä, vaan tämä sekoittaa paljon rap-beatia mukaan. Tunnelma on rento ja varsinkin intro on hauska. Reggae on ikävä kyllä musiikkia, johon tarvittaisiin laulajaa. Ihmisääni toimii usein soittimena ja sanat ovat vain välineitä, joilla saadaan melodia kuulumaan,,, pidin tästä. Pyörin pitkään kahdeksan ja yhdeksän välillä,,,
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ydinlataaja - Novgorod 10.03.2008

Ydinlataaja - Novgorod
Melkoisen ärsyttävä tuo "hey! hey!" tuolla riffissä. Tässä on muuten aika iloinen tunnelma, vähän Lordi-vaikutteita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - The great journey 10.08.2008

Electrical Shaman - The great journey
....Tätä ei pysty kuvailemaan.... Tämä menee koko ajan vain pidemmälle, sinne jonnekin,,, Hämmästyttävät sointukierrot seuraavat aivan peruskiertoja, selkeät kitarat täyttä äänimaailmojen anarkiaa, hiljaisuus ja hämy galaksien yhteentörmäystä. Ei voi olla totta. Kuulin tämän teoksen ensi kerran muutama kuukausi sitten, mutta tämän kappaleen sisäistäminen vei hyvin kauan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Taikapeili 03.01.2008

Electrical Shaman - Taikapeili
Tässä on enemmän sitä shamanismia ja noitamaisuutta. Tykkään ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Noitatunturi 10.08.2008

Electrical Shaman - Noitatunturi
Jumalauta!!! Shamaani luo kokonaisia uusia maailmoja näillä oudoilla äänimaisemillaan,,, Mukavan soljuva ja friikki biisi. Shamanistisin biisi koko tuotannosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NIXONIX - Troubles 14.04.2008

NIXONIX - Troubles
Tämä olisi muuten ollut niin mahtava biisi, mutta ENGLANNIN KIELISET sanoitukset tekivät tähän green daymäisen teinipoptunnelman! EI!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zodiac Sunrise - Crossing the Rubicon 16.08.2009

Zodiac Sunrise - Crossing the Rubicon
Zodiacissa tykkään eniten tästä soundista. Harvoin kuulee yhtä psykedelistä ROCKIA! Monesti mm. Ozricia kuunnellessa ollaan kadottu jonnekin fuusion tienoille ja elektronisuus puskee esiin kovinkin häiritsevästi. Tämä on todella rockia, elektronisuus on säästetty juuri oikeassa suhteessa mausteeksi. Kahden minuutin kohdalla aletaan päästä fiilikseen. Alkukantainen ja yksinkertaisuudessaan tappava riffi on pannut minut moneen kertaan hyppelehtimään kotikuntani kaduilla kävellessäni ja tätä kuunnellessa mp3sesta,,, Varsinkin kitarasoolo ehdottomasti kohdallaan, mutta olisi voinut jatkua pidempäänkin - rohkeasti vain tunnelmankasvatusta ja jammailua, antaa psykedelian viedä mennessään. Loppua kohden kiidetään nopeatempoisempaan syntikkariffin säestämään flow:hun. Itse en pitänyt hitaasta lopetuksesta. Kymppi tälle on joka tapauksessa annettava, näin hienoa spykeä ei usein mikseristä löydä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dasputnik - UkkoPakkanen ja Minotaurus 03.03.2009

dasputnik - UkkoPakkanen ja Minotaurus
Hmm... Tykkään tuosta kosketinsoundista. Itse tehty? Muuten biisi on jopa psykedeliaksi vähän liian junnaava. Liian vähän sooloja ja aivan liikaa tuota saman toistoa. Väliosa lähtee hienosti käyntiin, mutta latistuu taas myöhemmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghosts of Twilight - Alla pimeän auringon 23.12.2008

Ghosts of Twilight - Alla pimeän auringon
Paras näistä. Varsinkin särötetty laulu toimii. Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitä, black metalin ydin kiteytyy tähän kappaleeseen, sanatkin vaikuttivat,,,
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Irrumator - A Happy Picture 08.04.2009

Irrumator - A Happy Picture
Voi helvetti. Odotin, odotin, odotin. Ei tämä biisi minnekään kehittynyt. Halusin kuulla doom-metallia, en tämmöistä! Toimisi dronena, dark ambienttina tai noisena, mutta ei doomina. Efektit olivat kiinnostavia, myönnän. Anteeksi että olen vittumainen, en ollut varautunut tällaiseen. Kukaties jonakin päivänä tulen antamaan paremmat arvosanat ja kommentit.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ydinlataaja - Harmageddon 10.03.2008

Ydinlataaja - Harmageddon
Paras Ydinlataaja-kappale. Juuri sitä mitä pitääkin. Synkkää ja raskasta industrialia. Vähän omituinen tuo shamanistinen laulu tuossa bridgessä. Ja, kuten muutkin ovat sanoneet, ihan törkeän hyvät kitarat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ydinlataaja - Maailmanmestari 10.03.2008

Ydinlataaja - Maailmanmestari
Minulle tule kitarariffistä elävästi mieleen Metallican alkuvuodet sun muu trash. Voisin kuvitella että ensimmäinen tekemänne kappale? Soundit ja sanoitukset kuulostavat niin erilaiselta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extreme Producers - Save me from the satan 13.08.2008

Extreme Producers - Save me from the satan
Hmm,,, alun tunnelma oli melko hyvä, mutta kun varsinainen biisi alkoi se pilasi tämän kokonaan. Ei doomia. Jotakin kummallista muka-industrialia vain. Laulun puuttuminenkin häiritsi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Feral and Hideous - 7. Verikeiju 29.03.2009

Feral and Hideous - 7. Verikeiju
Kosketinsoundit ovat anaalista. MIDI-soundit samaten. Melodia on kuitenkin koukuttava, kauniskin. Varsinkin 2. äänen astuessa kuvaan. Entäpä miksi tällainen rumpuvalinta? Bongot tms. olisivat toimineet jopa paremmin kuin nuo purkkisynarummut. Jotakin shamanistista lauluakin olisi voinut taustalle laittaa, ulinaa tai jotakin. Tässä on biisinä paljon hyvää, mutta tuotannollisella puolella niin paljon huonoakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vajaripajari - Mercy Bros - Dima 22.02.2008

vajaripajari - Mercy Bros - Dima
Aivan ihana biisi!! Rento meininki ja hyvä tunnelma koko biisin ajan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alijäämä - Antibioottikuuri 30.01.2009

Alijäämä - Antibioottikuuri
Wii,,, kivat kitarat! Pirteää reggae-meininkiä, jees,,, Hammond-urut sopi hyvin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghosts of Twilight - In The Night (Forgotten) 23.12.2008

Ghosts of Twilight - In The Night (Forgotten)
Upeata!!!! Koskettimet toivat oman järkytttävän lisänsä tähän kaoottisuuden ylistyslauluun,,, Riffittely on kovinta mitä pitkään aikaan kuultu, rummut lähestyvät grindiä,,, Tässä kappaleessa haudat aukeavat, ikuinen lumimyrsky alkaa ja kirkot palavat,,,
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghosts of Twilight - Khaotik Mind 23.12.2008

Ghosts of Twilight - Khaotik Mind
Tääkin on hieno. Biisi kuvastaa nimeään loistavasti, vaikka melodiaa olikin minun makuuni vähän liikaa. Äänenlaatu on juuri oikealla tavalla kehno, laulu erottuu hyvin,,, kitarat työskentelevät armottoman tarkasti, rummut vähemmän tarkasti,,,
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele children of sekagenre - humppammppaaaa!!! 10.11.2007

children of sekagenre - humppammppaaaa!!!
Mahtava sivusto!! Harmi kun tuo biisi ei toimi, mutta sanon vielä kerran, pirun mahtava sivu! Varsinkin tuo PERKELEPERKELEPERKELE X300000000000000000000000000002000000000000000000eKr.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Symbol of doom forest 04.09.2009

FEL - Symbol of doom forest
Kommentit ovat oikeastaan aika kuvaavia,,, ne joitten mielestä tämä on hauska, antavat kympin. Ne, joita ärsyttää moinen laaduton huumori, antavat nelosen. Melko vähän on numeroita siltä väliltä. Eihän tästä voi numeroa antaa! Huumorimusiikkiin on aina suhtauduttava vähän varauksella, olkaa tarkkana tässä asiassa. Hirveän ahdistava tunnelma. Pelkkää paskaa. Tuossa vieressä oleva Boratin kuva jää kummittelemaan päähän. Öh. Ja minä kun halusin vain kuunnella doom metallia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Sielunraiskaaja 07.09.2009

Surma - Sielunraiskaaja
Onpas todella laadukasta doomia. Kaikenlaista shittiä mikseriin tungetaan, mutta tämä todellakin ansaitsee tulla julkaistuksi.
9