Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Whisper 12.05.2008

Dreammachine - Whisper
Ei ehkä sieltä tavallisimmasta päästä ollu tältä artistilta, mukavaa vaihtelua tähän väliin. Teema pysy koko ajan samana mut soundit ja sointu kulku toi biisiin vaihtelua, ei käynyt pitkäks. Toi piano mullakin pisti silti korvaan, olis voinu olla pikkusen pehmeempi soundi ja tehdä sillekkin soittimelle vähän nyansseja, varsinkin siinä kohtaa ku piano veti lähes yksin melodiaa, oli vähän hakkaava kunnes sekottu sinne muun sälän joukkoon, sit toimi. Kokonaisuus kymppi mut yks piano miinus piste pitää verottaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Soundweird 17.05.2005

Trakkerterrorist - Soundweird
Tää ei nyt ihan kyllä ole mun musaa.. Henkilökohtasesti en saa tästä mitään irti, kuulen vaan kaiken maailman pärinää ja pauketta sekasin ja peräkkäin, mut toisaalta tässä se kuuluu ilmeisesti asiaan. Efektejä oli ainaki riittämiin.. Mut mä ainaki saan tästä vaan päänsärkyä, ei pahalla..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Da Boom 17.05.2005

Trakkerterrorist - Da Boom
Samaa linjaa tääkin nähtävästi menee.. Kauheesti vaan kaikkee sälää peräkkäin. Mun mielestä musiikissa poitää olla selvät melodiat ym.. Mut toisaalta eipä se kaikkeen musiikkiin kuulu.. Tää ei vaan vieläkään oo sitä mistä mä pitäisin..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 09.04.2005

C-4 - San Diego (original promo)
Pakko ihan alkuun yhtyä moniin edellisiin puhujiin ja todeta ettei tosiaan pitkiin pitkiin aikoihin oo kuultu mitään vastaavaa. Melodiat on kohdillaan ja tunnelma ainakin muhun kolahti aivan täysin. Joku tuolla aikaisemmin valitteli liidia väkisin väännetyks, on tai ei, ni siinä ei ole mitään vikaa. Pienet muutokset sen kulussa piristää kummasti. Lead rytmittää koko hommaa hyvin, ja nariseva ääni taustalla kruunaa koko komeuden. Sen lisäks täytyy vielä mainita noi rumpufillit, voi hemmetti, en osaa muuta niistä sanoo. Ainoo pienen pieni vika oli loppu. Tälläsen biisin olis voinu lopettaa vähän terävämmin, mutta ei sekään haitannu menoa. Jos samaa linjaa jatkat ni tää ei varmasti jää ainooks ykkös paikan Electronic listalla ottaneeks biisiks.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjO2 - Flying 09.02.2005

DjO2 - Flying
Hyvä biisi kokonaisuudessaan kyllä, melodia varsinki oli hyvä. Mut jotenki se silti tuntu vähän tyhjältä, ihan ku siitä olis taustalta vielä puuttunu jotain, jotain joka vähän sitä muuta pehmentäis. Mut ei muutaku samaan malliin vaan..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Listen 17.05.2005

D-Vision Oldies - Listen
Toi roboääni on ihan loistava. Hyvät on melodiat mut niitä olis voinu nostaa sieltä vielä vähän enemmän esiin.. Paikoittain jäi vähän pimentoon. Sitä pianoa olis mm. voinu vähän nostaa sieltä muun takaa. Meno on alusta asti hyvää, toisaalta se olis voinu vielä vähän parantua loppua kohden, eli se sellanen varsinainen huippu kohtaa upuu, tai ainakin sen olis myöskin korostaa vielä enemmän. Toi saw-soundi on hyvä, tai oikeestaan kaikki niistä, vie biisiä hyvin eteenpäin. Loppu oli hyvä, vaikkaki vähän epätavallinen mut se oli vaan hyväks.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BoB - BoB 08.02.2005

BoB - BoB
Ei ollenkaan hullumpi biisi. ihmettelen vaan miks itse biisi kesti n.3min mut silti ainaki winamp väitti sitä yli 6 minuuttiseks.? Mut any way, hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Junk yard - Cabra 12.02.2005

Junk yard - Cabra
Miksaukset oli kyllä kunnossa pareemin ku hyvin, mut joku teema tai melodia siitä puuttu, vaikka ei se kokonaisuus siitä kylläkään paljon kärsiny. Ei siinä mitään, samaa vaan edelleen. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - Love Emotion (Vision 2005) 13.02.2005

petuz - Love Emotion (Vision 2005)
Alku oli aivan lostava tonne minuutin kohdille asti, siinä kohdassa tuli vähän sellanen tyhjä olo ku hyvä melodia yhtäkkiä hävis, eli sen menon olis voinu alottaa siitä kunnolla räjähtävästi suoraan ja rauhotella myöhemmin vasta. Soundit on kyllä kohdallaan paremmin ku hyvin. Samoin melodia, mut sellaset pinenet vaihtelut lisää ja toi alussa mainittu. Mut ei siinä mitään, samaan malliin vaan.. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Stay With Energy 23.05.2005

Outset - Stay With Energy
spiikit on hyviä, samoin melodiat aina kun ne sieltä tulee. varsinki siitä "kertosäkeissä" taustalla ylöspäin menevästä ilmeisesti leadista pidin. Noissa väli kohdissä se, olisko joku leadi sekin, oli hauska, puhe kuitenki kuulu hyvin aina. Miksaukset on kyllä kohdallaan. tässä biisissä on selviä biletys aineksia..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Anytime (radio edit) 10.02.2005

Dreammachine - Old Stuff - Anytime (radio edit)
Pakko sanoo et kyllä oli melkeimpä täydellinen biisi, nyt ei kyllä oo mitään valitettavaa. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Equilix - White World 13.02.2005

Equilix - White World
Ainoo mitä mäki vähän kaipailen tähän ois kicki vähän kovempaa, ei palöjon ettei se ala hakkaa mut vähän, ja basso ihan pikkusen pinemmälle, se peittää jonkin verran. Muuten aivan loistava biisi. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Disturb - Dj Maximix - The Sky (Dj Disturb Rmx) 12.02.2005

Dj Disturb - Dj Maximix - The Sky (Dj Disturb Rmx)
Melodia oli hyvä, samoin yleis ilme ja meno, mut se basso olis tosiaan saanu olla vähän terävämpi, se peitti aika pahasti tota muuta ku se oli (edellisen puhujan termiä lainatakseni) möyryävä. Et sellasen pikku asian ku vileä huomioi ni hyvä tulee. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - Storm of Trance [mix] 13.02.2005

Mr. J - Storm of Trance [mix]
Huomasin tässä kuunnellessani et aika samanlaisia on kaikki biisit, tietysti omasta tyylistään täytyy pitää kiinni. Toi vaimeus ongelma oli mukana sekä tässä että "All of my life" biisissä.. Ei niinkään tossa "This is sound" johtuen ehkä siitä että siitä puuttu basso. Tässä biisissä tempoo ainaki löytyy, mut hieman enemmän vaihteluu ja volan hienosäätöö tää olis kaivannu.. Meno oli kyllä jokaisessa hyvä.
8