Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 866 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Rantaviiva 25.03.2014

Kaarnekorpi - Rantaviiva
Iskelmällisen introriffin kautta homma suuntasi enemmän perinteisempiin metallikuvioihin. Melodioista löytyy muutamia hyvän kuuloisia linjoja, jotka parin kuuntelukerran jälkeen jäävät pyörimään korviin eli biisi on ajanut tarkoituksensa niiltä osin ja vokalistineidolla oli mukava soundi äänessään! Soittopuolella tällaiselle rytmiorientoituneelle tolvanalle kuin meitti pisti korviin että rumputontilla tuntui olevan hienoista pinnistelyn makua ajoittain, varsinkin tuplien käytön kanssa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Jee jee Jemeniin 25.03.2014

P. M. Kostiainen Project - Jee jee Jemeniin
Lo-fi -menoa tuutataan vahvasti, soundimaailma on kitaroiden osalta rujo ja soitoltaan live-pohjalta ponnistava. Hifistelemätön soitto on sinällään virkistävää näinä nykyaikoina, jossa keskivertovaatimus on hioa kaikki virheet täysin pois.

Biisi saa sanomansa välitettyä, ehkä pieni lisäboostaus köörien muodossa ei olisi ollut pahitteeksi nostattamaan vähän biisiä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live) 26.03.2012

The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live)
Nättejä fiiliksiä haetaan, mutta kyllä vähän ajoittain meinaa kompurointimeiningille kaatua kokonaismeiningin puolesta eli pianistin touhut on melkeinpä parasta antia tässä biisissä ja oikeastaan kaikilla muilla tonteilla on soitannollisesti vielä kiinniotettavaa. Varsinkin rytmisektion yhteispelin kiristämisessä on vielä rutkasti varaa eli basisti ja rumpali nyt vaan yhteistreenausta tiukasti lisääntyvissä määrin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 26.03.2012

Autotallirallijoukko - Lehmät
Jos ottaisi särölaulun pois, niin tässähän haeskellaan tuossa humööriosaston puolelta sellaista S.O.D.:n debyytillään mallintamaa metallin ja hardcoren liittoa. Huumorimusa on kylläkin meikälle sellainen hankala paikka, harvoin osuu ja uppoaa varauksetta eli vähän enemmän angstia ja kireämmällä asenteella, niin petraantuu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Immune Mankind - Japan Rose (Love Kick) 26.03.2012

Immune Mankind - Japan Rose (Love Kick)
Biitissä on hyvä groove maltettu rakentaa ja voluumikin on timmillä tasolla eli sopii napakasti tällaiseen musaan! Tanssilattiaa kohti, sanon minä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Vanha Mantteli.(soul.jazz,pop).. 26.03.2012

MarcoN. - Vanha Mantteli.(soul.jazz,pop)..
Tässähän on sellaista "Cindy Lauper kohtaa Tom Waitsin hellimmillään" -tyyppistä fiilistä eli toisaalta henkiset jumppatrikoothan tuosta kompista asettuvat kuulijan niskaan ja tuollainen Waits-henkinen soravyöry-laulu ympättynä tuollaisen tsuubiduubi-henkeä tihkuvan pohjan päälle kuullostaa aikaa hilpeältä yhdistelmältä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 26.03.2012

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
Basson syvyyttä tähän kaipaillaan kyllä aika kovasti ja sovitusta voisi kyllä viedä reilusti enemmänkin reggaen suuntaan? Melodialtaan tässä on kyllä hyvä veto, mutta sovituksesta voisi kokeilla eri variaatioita eli tämä toimisi myös varmaan hyvin sellaisena akustisilla kitaroilla vedettynä Americanaa haistelevalla fiiliksellä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Hatemonger 26.03.2012

Trail of Life Decayed - Hatemonger
Suomessa osataan tehdä räväkkää metallia, mikä tässäkin todistetaan eli teknisesti hyvää vetoa Thrashin, Deathin ja Meshuggahin kulminaatiopisteessä. Suurin ongelma tälläkin bändillä lienee löytää hyvä markkinointikanava, jolla homma saadaan puskettua kunnolla näkyvillä. Eli nyt jos bändin riveistä löytyy kunnon moottoriturpa, niin löytyisi tehtävää promorintamalla...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - 6/12/2007 26.03.2012

Nihil Mortum - 6/12/2007
Näissä NM-biiseissä on mukavasti haettu sellaista avantgardistista pohjavirettä, periaatteella "laitetaas tuokin riffi kehiin kun sattuu nurkissa pyörimään" eli liikaa hienostelua on onnistuneesti vältetty ja tavaraa on tuupattu biisiin ihan kiitettävästi. Aitoa jytää on vokaaliraidoissa, ihan reilusti tuonne Norjalan vuonoille mieleni vaeltaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - Nitkuti Kitkuti 26.03.2012

Sekalaista Wanhaa - Nitkuti Kitkuti
Kyllä, biisi tarvitsisi jämäkämmältä soundaavan biitin ja flow:n kanssa on vielä tekemistä, vähän ehkä liian toteavaa tyyliltään. Sellaista Beastie Boys -mallista hardcore-punkkaavaa asennetta kaipailtaisiin noihin voksuihin, koska tekstissä on kuitenkin aika painava meininki päällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - ILWAHGA 26.03.2012

Indigou - ILWAHGA
Kieltämättä uudelleen sovittamalla ja vokaalit lisäämällä tästä voisi tehdä sellaisen Depeche Mode -fiiliksiä haistelevan biisin. Tässä muodossaan on vähän pitkähkön puoleinen eli samalla voisi muutenkin karsia pituutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kotimaa 26.03.2012

Valtteri Ahonen - Kotimaa
Tässä on sellaista kotikutoista kauneutta tuossa laulumelodiassa ja tässä lyhyessä sekä koruttomassa muodossaan voisi toimia sellaisena "välibiisinä" levyllä, eli sellainen "cd:n puolivälin biisi" tulee tästä mieleen -> tämän jälkeenhän olisi hyvä taas painaa kaasupoljinta seuraavan biisin kanssa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Discontinuity 26.03.2012

MKDELTA - Discontinuity
Minulla on industrial-musaa kohtaan aina ollut vahvasti sympatioita, myönnettäköön :) Suomessa ei nyt liikaakaan industrialia tehdä ja siksi on aina ilo kuulla kun joku vaivautuu näinkin hyvällä tasolla aiheeseen perehtymään. Kannatuspisteet!

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 26.03.2012

R-iQ - Opportunity
Tässä on hyvä ambienssi tässä vedossa noissa kiippareissa ja chillailufiiliksethän tästä tulee. Lopun hienoiset industrial-henkiset efektit vähän yllättävät, mutta toimivat kyllä. Toimisi kylläkin myös isommilla sovituksilla, sellaisia Massive Attackin parille viimeisimmälle rieskalle tyypillisiä "itämaa-jousia" voisi myös koeponnistaa tähän musaan?

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Eyes wide open 26.03.2012

4 Eyes Only - Eyes wide open
Yllättävän synkkä laskeva kuvio tuossa introriffin ja A-osan pohjalla. Biisi kaipaisi tuotannon jykevöittämistä eli soundimaailma on vähän kepeää kun tällaisen musan pitäisi kuullostaa ISOLTA. Harmonioiden käytöstä plussaa ja sieltähän löytyi hyviä sellaisia! Leadien osalta hienoinen hiominenn olisi paikallaan ja soundimaailman "kasarointi" tekisi hyvää tälle kokonaisuudelle eli hävyttömästi vaan kaikua peliin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - In your dreams 22.03.2012

4 Eyes Only - In your dreams
Ameriikan fiilistä tuli tästä biisistä aika mukavasti ja pikkuisen jopa tuon Yes-orkesterin popimman kauden fiiliksiä. Pikku fiksauksia olisi ehkä voinut vokaalipuolella ajoittain vielä suorittaa. Lauluharmoniat olivat tosi hyviä ja niistä erityismaininta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Maajussin maanantai 22.03.2012

Kakkofonia - Maajussin maanantai
Renkutus on aika hyvä sana kuvaamaan tätä biisiä ja ihan hyvässä mielessä - tuo lallalalla tarttuu aivokurkiaiseen, halusi tahi ei :) Samaa fiilistä tässä nostatellaan kuin Kumpulaisen Sepillä aikanaan oli tapana. Armotonta menoa, sano!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Kaleeri 22.03.2012

Susijumala - Kaleeri
On rouheat soundit, on! Kieltämättä kaleeri-fiilis on saatu aikaiseksi hitaalla tempolla ja intensiivisellä raastamisella. Soitannollisesti ei mikään kuningaspala, mutta fiiliksessä on voimaa ja se on hyvä se!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Fengshui 22.03.2012

P. M. Kostiainen Project - Fengshui
Tässähän on sellaista mukavaa Sugar-tyyppistä voimapop-fiilistä musiikkipuolessa! Melodisesti vallan asiallinen kokonaisuus, ei nutisemista.

Jos jotain uudistamisehdotusta kaipaillaan, niin tuli mieleen että tuohon puolivälin jälkimaastoon olisi voinut olla ehkä vielä jokin variaatio - kenties kerta kiellon päälle vielä 1 uusi osa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - The Ridah 01.03.2012

Sekalaista Wanhaa - The Ridah
Mukavan minimaalinen biitti tuossa taustalla, mutta ehkä pari iskua kireämmän tempon olisi saanut tähän laittaa - flow vähän kärsii hitaudesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen 01.03.2012

Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen
Kieltämättä äänitys jää vähän hiljaisen puoleiseksi, jouduin ruuvaamaan lisää potkua ämyreihin verrattuna edellisiin täällä kommenttiringeissä soineisiin biiseihin. Tarina on melankolinen ja se pukee biisin sointia, ei hassumpaa - mutta kyllä tämä bändin vaatisi ympärilleen noustakseen parhaaseen A-ryhmään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 01.03.2012

Steve Valley - Valkoinen morsian
Genrestä viis, poljento on eteenpäin vievä ja se on kuitenkin se merkitsevä tekijä. Soundipolitiikka on mukavan karhea ja sellainen roadsong-fiilishän tässä on vahvana, hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse Remains - Edge of Sanity 01.03.2012

Eclipse Remains - Edge of Sanity
Oho, vokaalipuolella kyllä vähän kiilattiin metsään tätä biisiä. Soittopuolella on kelpo menoa ja rumpuohjelmoinnissa on ihan asiallinen ote. Biisi jää kuitenkin ehkä hiukan liikaa noiden parin ensimmäisen minuutin aikana voimasoitossasoineen osan vangiksi, enemmän kaipaisi tavaraa. Miksi muuten tuossa loppumetreillä on jätetty soimaan eri sävellajissa soiva kosketintausta?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 01.03.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
Tässähän on ihan reipas meininki päällä oikeastaan koko ajan eli siitä pisteet! Rumpusoundeja voisi vähän katsoa vielä, jos niitä saisi puristettua vähän luonnollisempaan suuntaan ja myös kosketinsoundeille voisi olla jotain tehtävissä. Suunta kuitenkin lupaavasti tuonne Dark/Black Metal puitteisiin on hyvässä nousukiidossa ja lisää hiomista kun pistää peliin, niin ties kuinka jämerää tavaraa tästä pirtistä alkaakaan vielä tulla esiin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 01.03.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
On kieltämättä reinkarnaatiossa korkeutta, se todettakoon! Hevikitarasoundin olisi voinut vielä vaihtaa johonkin levottomampaan niin johan olisi pimeys laskeutunut Dropsylaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpa-Snacke - Johannes Takasen kohtalosta 01.03.2012

Kilpa-Snacke - Johannes Takasen kohtalosta
Mukavaa hyppelyä laulumelodian korkeudessa eli siitä heti pisteet. Kieltämättä folk-henki elää tässä biisissä ja protestilaulumainen fiilis välittyy kokonaisuudesta. Onnistumispisteitä siis jaossa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Rakastan Sinua 01.03.2012

Kakkofonia - Rakastan Sinua
Ex-tempore on monasti toimivaa, niin myös tässäkin - sellainen turha hinkkaaminen sanoissa johtaa helposti kuitenkin sellaiseen yhdenlaiseen pompöösiin touhuun, jossa jokaisen tavun pitää räjäyttää tajunta. Menevä biisi ja tarina joka tapauksessa, mutta olisihan tämä hienoa kuulla myös bändisovituksena!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 01.03.2012

Susijumala - Rockrama
Alku lähti suorastaan Popedamaisella hardrockahtavalla voimariffillä liikkelle ja biisin mielenkiintoinen soundimaailma tunkee vankasti esiin - psykedeelistä Popedaa? :) Itse asiassa varsin mieluusti tuli tämä biisi kuunneltua, tässä on jotain velmua mikä nappasi mukaansa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 01.03.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
No nyt alkaa olla pro-meininkiä kuultavissa - flow on kunnossa, lyriikat toimivat, ajoittaiset laulumelodiat osuvat myös ja tausta sopii läppään mainiosti! Sen verran voisi kuitenkin vielä rukata tuota vetoa, että tuon puoli minuuttia tyhjää voisi leikata pois ja toisekseen loppufeidauksen sijasta voisi jokin vaihtoehtoinen lopetustapa biisille olla paikallaan?

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 01.03.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
Nyt kyllä käydään vähän Kurt-sedän jäämistöstä lainaamassa Polly-biisin sointukiertoa A-osan osalta.

Muuten biisissä on jo ainakin meitille tuttua Kostiais-tuntua kuultavissa eli karheaa trubadurismia punkilla otella, protestilauluhenkeä nääs!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Lapsuusmuistot 25.01.2012

Valtteri Ahonen - Lapsuusmuistot
Tämä huutaa seurakseen rumpuja ja bassoa, niin tällä olisi mahdollisuuksia täydentyä R.E.M:n systeemien malliseksi rullaavaksi poppikseksi. Lievä alakuloisuus melodioissa, mutta toisaalta myös sellainen toiveikas pohjavire tulee tästä meitille mieleen kun kuullostelen. Biisinä kelpo ralli, joka lisäinstrumentaatiolla saisi vielä lisäpotkua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - Uplift 25.01.2012

isoah0 - Uplift
Miksaus on ihan asiallinen jo tässä versiossa eli ei siitä sen enempää rutinaa. Drum'n'Bass:iksi yllättävänkin rennolla yleisfiiliksellä mennään ja suurimmat rumpubreikit on pidetty aika taka-alalla. Tästä biisistä tulee muuten sellainen soundtrack-tyyppinen fiilis eli tämä toimisi hienosti jonkin toimintapelin taustalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - Aradia 25.01.2012

Indigou - Aradia
Hyvä tunnelma tässä biisissä oikeastaan läpi koko vedon ja se on biisin vahvuus! Kehittämispuolen asioista tuli mieleen, että rumpuraitaan voisi hakea ehkä hitusen verran lisää vaihtelua jolla voisi korostaa noita eri osien vaihdoksia?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa 24.01.2012

Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa
Tässä on kieltämättä Americanan henkeä havaittavissa niin soundeissa kuin muutenkin yleisfiiliksessä. Hyvin tehty groovaava biisi, jossa on radiokelpoisuutta havaittavissa. Sen verran iskelmällistä tavaraa tämä kuitenkin on, että paikallisradiot/Radio Nova jne. voisi tälle rotaatiota löytääkin?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impertial - Violent Hippie 24.01.2012

Impertial - Violent Hippie
Eihän tuo soolokitarismi ole Slayerissakaan kovin laadukasta ja hyvin menee silti. :) Tässä on aika paljon poppavaa fiilistä metallin seassa ja se käy hyvin - itse asiassa pop-instrumentaation suuntaan sovitettuna tämä toimisi mielestäni paremmin kun sävyt on kuitenkin vahvasti siihen suuntaan eli kitaroiden tuunaus olisi paikallaan. Hevijynkkyä pois ja heleyttä tilalle, sanon minä. Hmm.. aikalailla taitaa vokaalien osalta mennä rekisterin maksimkorkeudella paikoitellen? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu 24.01.2012

Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu
Hieman biitti vs rappaus olisi puunaamisen tarpeessa eli säkeistöosiossa groove ei oikein toimi. Kertosäepuoli toimii säkeistöä paremmin ja sen "slaavilainen" henki käy tähän hyvin! Lyriikkapuolella historiallisesta näkökulmasta plussaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 24.01.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Tyylikästä toteutusta genressään, fiilis on OK kautta biisin ja lyriikat toimivat. Biitin puolesta mennään kyllä vähän vakiokaavalla eli sinällään lajityypin vakiot toteutuvat mutta haasteena heitän, että löytyisikö täältä se Suomalaisen hip-hopin uudistaja joka ottaisi biitteihinsä vähän kulmikkaampiakin elementtejä? Tekijätiimillä on selkeästi homma hanskassa kyllä tässä biisissä, niin silläkin piti vähän heittää haastetta kehiin uudistushenkisyyden suuntaan - uskon, että teiltä nimittäin lähtisi huomattavasti stydimpääkin tavaraa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 24.01.2012

Dropsy - Goldo
Jaha eli näihin kuviin ja näihin tunnelmiin mennään :) Huumorin kukkaa kasvatellaan, mutta menee ehkä vähän liikaa Jope-osastolle eli tämän olisi kyllä voinut vetää REILUSTI överimmäksikin niin tehoa olisi tullut sitä kautta lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä) 24.01.2012

Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä)
Johan lähti biisi kuin jänis makuulta tempon puolesta vanhan kunnon Morbid Angelin viitoittaman polun suuntaan ja se ei koskaan ole huono asia! :) Sounditestin puolelta sellaista kommenttia, että kitaroiden soundimaailma on vähän turhan kaikuinen eli sitä voisi "kuivattaa" niin tulisi sellaista jytinää niihin lisää ja toisekseen ne selkeytyisivät myös tuolla tempulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 24.01.2012

Susijumala - Sade
Tom Waits lienee levylautasella viivähtänyt, samaa kolmijalkaisen koiran nilkuttamista on havaittavissa myös tässä fiiliksessä eli groove on kulmikasta kuin mikä ja vokaaleissa on kärinää ihan mukavasti - tosin eihän Tompan mörinää kyllä pysty kukaan täysin tavoittamaan, se nyt on vain mahdotonta :D Fiilistä ja sellaista sopivaa kaoottisuutta tässä on kyllä mukavasti, se täytyy todeta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 24.01.2012

Susijumala - Sade
Tom Waits lienee levylautasella viivähtänyt, samaa kolmijalkaisen koiran nilkuttamista on havaittavissa myös tässä fiiliksessä eli groove on kulmikasta kuin mikä ja vokaaleissa on kärinää ihan mukavasti - tosin eihän Tompan mörinää kyllä pysty kukaan täysin tavoittamaan, se nyt on vain mahdotonta :D Fiilistä ja sellaista sopivaa kaoottisuutta tässä on kyllä mukavasti, se täytyy todeta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 24.01.2012

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Tässä meiningissä meikää on aina viehättänyt tämä tietty ennakkoluulottomus eli tylysti vaihdetaan moodista toiseen ja norskityyppinen käristely vokaalirintamalla toimii ihan yllättävänkin hyvin pehmeähköjenkin taustojen kanssa - sitä paljon mainostettua kontrastia tulee nääs roppakaupalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 24.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Pseudokantria tahi ei, niin biisin tumma sävy on kyllä ihan normikantriin verrattuna positiivinen asia eli "Cats in the Cradle"-henkisyyshän voittaa perushilpeän jenkkikantrin ihan 200-0. Nyt vaan rummut ja basso mukaan, niin saadaan vielä lisävoimaa groove-osastolle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 24.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Pseudokantria tahi ei, niin biisin tumma sävy on kyllä ihan normikantriin verrattuna positiivinen asia eli "Cats in the Cradle"-henkisyyshän voittaa perushilpeän jenkkikantrin ihan 200-0. Nyt vaan rummut ja basso mukaan, niin saadaan vielä lisävoimaa groove-osastolle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika 24.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika
Trastuit tavaritsh! Balkanilaisen biisiperinteen mukaisesti molli on homman nimi ja balalaikalla vetäistynä mennään itäiseen fiilikseen välittömästi. Muutenkin biisin mollivoittoisus yhdistettynä karheaan vokalismiin kun on kyseessä niin assosiaatiolta Vladimir Vysotski-vainaan tekemisiin ei voi välttyä eli jos ei ole Vysotski vielä tuttu, niin käyppä kuuntelemassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpa-Snacke - Rakkaustarina 41 17.01.2012

Kilpa-Snacke - Rakkaustarina 41
Tarinaa tarjoillaan singer/songwriter perinteen mukaisesti hieman pidemmässäkin kaavassa, mikä on lähestymistapana varsin kelpo tapa kun halutaan antaa tarinalle tai biisille mahdollisuus kasvaa. Hieman vielä tarkkuutta lisää lauluun ja soittopuoleen ja ei muuta kuin uutta tulemaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 17.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
Hymyä tässä tosiaan tarjoillaan ja pienistä asioista iloitaan. Onhan se ihan totta, että ihan riittämiin tässä murjotetaan vaikka mistä joten hyväksyttäneen hymyn kierrätys!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Promethean - Bloodline 25.09.2011

The Promethean - Bloodline
Alun perusteella ja genremäärittelyn puolelta ehkä odotin enemmän tuonne Neurosiksen, Isiksen ja kumppanien suuntaan viittovaa tavaraa, mutta vähän geneerisemmille urille tämä tuntui asettuvan. Painavaa riffittelyä joka tapauksessa tarjotaan ja loppua kohden menoon tulee uutta vaihdetta. Tuossa minuutin paikkeilla alkava osio tuonne suunnilleen 3:50 paikkeille on ehkä biisin heikoin lenkki meikäläisen makuun - ei huono sekään, mutta jää noista muista elementeistä jälkeen. Soundeista kunniamaininta, pukee hyvin teidän musaa tuollaiset soundit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - City Lights 3AM 25.09.2011

Indigou - City Lights 3AM
Hiljalleen etenevää elektroa tarjoillaan ja tällaiselle rauhallisemmalle etenemiselle on myös aikansa ja paikkansa. Tyylikästä ja vähäeleistä, pidin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 25.09.2011

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
Biisissä on hyvää groovea ja muutamia mukavia sointukäänteitä, jotka vähän yllättävät ja se on aina plussaa! Oikeastaan ainoa asia mikä häiritsee on luultavasti "you know" -tasoa sielläpäin eli kyllä yhden tietyn kahvilaorkesterin fraseeraus kyllä aika vahvana kaikaa tästä biisistä. Jos tuo edellä mainittu jätetään huomioimatta, niin hyvä, orgaaninen biisihän se tämä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Enjoy the ride 25.09.2011

Project 66.6 - Enjoy the ride
Melodeathilla kallistuksella liikahdellaan täällä ja lajityypin fiiliksiä tavoitetaan ihan kelpo tavalla. Keskivaiheen jälkimainingeissa tuleva hidas osio tuo mukavasti lisäeloa biisiin ja oikeuttaa siirtämään biisin kokonaiskeston yli 5 minuutin rajapyykin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 25.09.2011

Death Generation - Before I will die
Tehokkaan kuuloista riffittelyä varsin hyvällä tatsilla vedettynä, heviä sen olla pitää ja tämä on! Biisin keskivaiheilla tuleva osio tekee todella hyvän säväyksen tähän biisiin - se saa biisin "hengittämään" hyvin ja tehostaa noita riffiosioita, juuri näin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 25.09.2011

The Fauna - Haudalla
Kieltämättä biisistä välittyy surullinen pohjafiilis, mutta mukaan on laitettu myös riittävästi potkuosioita ettei mene vallan surun ylistyslauluksi. Soittopuoli toimii hienosti ja soundeissa on hyvin ilmaa, ammattilaisten toimintaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpa-Snacke - Miksi sillä on niin suuri ego? 25.09.2011

Kilpa-Snacke - Miksi sillä on niin suuri ego?
Tämä on muuten sellainen biisi, mikä toimisi varmasti myös bändisovituksena - sellainen 70-lukulainen trumpettihousu-rytmisektio tähän taustalle tekemään funkyä groovea. Tuo kertsi on tosi hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 25.09.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Onpas muuten yllättävän tehokkaasti meikäläisen makuun yhdistelty erilaisia äärimetallielementtejä hyvinkin tunnelmallisiin osuuksiin. Soittopuolella on jonkin verran petraamisen varaa, mutta näkemyksestä tippuu kyllä nyt pisteet eli juuri näin: periaatteessa yhteensopimattomia osia vain yhdistelemään, niin lopputulos saattaa nousta isommaksi kuin osiensa summa. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tekno-fillari 25.09.2011

Fillari - Tekno-fillari
Onpas vinhasti karvanoppaa kiepsauttavaa melodiaa ja konebiittiä tällä kerralla tarjolla :) Nuo viuvou-äänet joita kuuluu ajoittan on aika hilpeän kuuloisia lisukkeitta eli nyt vain se sisäinen tulkitsija esiin ja lauluraitaa kehiin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Matkalla 25.09.2011

P. M. Kostiainen Project - Matkalla
Karua bluesin kärventämää vokalismia yhdistettynä yllättävänkin vetävän kuuloiseen pääriffiin. Perkussiot toivat hyvän lisäsäväyksen biisiin, mutta tuon balalaikan olisin jättänyt vetämättä ja laittanut siihen tilalle tuolla pääroolissa olevalla akustisella jotain tahi sitten jollain muulla instrumentilla (kazoo voisi olla aika vinhan kuuloinen tässä?)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeon Antenna - This Is Not A Drill 01.08.2011

Aeon Antenna - This Is Not A Drill
Tämä on sitä laadukkaampaa rokkia, jota mikseristä löytyy - selkeästi parhaassa 5%:n siivussa koko hiton kappalerepertuaarissa, mitä mikseristä löytyy. Soundipolitiikka ja biisi toimii hyvin joka osa-alueellaan. Lisäksi bändillä on ässä hihassaan, eli hienosti pakettiin sopivan vokalistin - natsaa todella komeasti nuo vokaaliraidat tähän biisiin. Olen myyty :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - Diminishing 28.07.2011

Discordance - Diminishing
Rumpuosastolle kun saisi jykevämmät soundit niin puskisi vielä huomattavasti paremmin. Muutenhan tässä on hyvää crossoveria onnistuttu saamaan rankempien ja melodisempien sävyjen välille, ei ollenkaan hassumpi kipale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahtomo - Tuomio (demo) 28.07.2011

Tahtomo - Tuomio (demo)
Basari jää pahasti alakynteen ja se on sääli, koska sieltä tulisi se tarvittava lisäpotku tähän biisiin. Itse biisi on varsin hyvältä kuullostava ja vokalistilla on uskottavaa särmää tekemisissään, soittopuoli myös toimii hyvin biisin vaatimusten tasolla. Ei ollenkaan hassumpaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele HEMI - Asylum 28.07.2011

HEMI - Asylum
Post-Rokkailevaa maalailua harrastellaan täällä ja sillä saadaan aikaiseksi mukava "road-movie" -fiilis, sopisi nääs taustamusiikiksi Ameriikan valtateille autoiluun iltahämyn saapuillessa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Make My Day 27.07.2011

Mind's Pressures - Make My Day
Timmiä soittoa ja tummia sävyjä tarjotaan tässä biisissä. Vokaaleissa on asennetta ja räyhää varsin hyvin ja välillä maltetaan vetää myös melodisemmin. Kokonaisuus selkeästi plussan puolella!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonestorm - Zagreb 27.07.2011

Stonestorm - Zagreb
Perussoitanta on aika hyvässä kuosissa ja rytmipuolta selkeästi arvostetaan tässä orkesterissa, siitä heti kannatuspisteitä! Napakka biisi muutenkin, eli toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillstart - Peikkotanssi 27.07.2011

Hillstart - Peikkotanssi
Tarkkaa soittoa tarjotaan ja sellaista on aina ilo kuunnella. Melodisesti kelpo koukkuja on tarjolla ja kitarointi on tosiaan hyvää kautta linjan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUN CITY RIDERS - stars 27.07.2011

SUN CITY RIDERS - stars
Hyvä menobiisi tanssilattioille, melodiat rullaavia ja biitti myös eli bilemusaa asian harrastajille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - 362 27.07.2011

Ever Since The Day - 362
Tuleepa mieleeni ammoisten aikojen takaa hiukan Mouldin Bobin Sugar-orkesterin sointimaailma tästä biisistä ja se ei ole huono juttu se! Hyviä stemmoja ja kulkevaa soittoa, allekirjoitan esittelyssä mainitun radiopop-leiman!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Tahrainen Tuoppi Karjalaa.. 27.07.2011

Make & Mike - Tahrainen Tuoppi Karjalaa..
Hitaasti hyvä tulee tuopin äärellä istahtaessa! Nyt muuten on varmaan arvon herrain tuotoksista melkein parhaiten onnistunut miksaus, sellainen tekninen yksityiskohta mainittakoon - juuri näin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 27.07.2011

Urban B2 - Tahdotko?
Tästä tulee mieleen ammoinen kahdeksankymmenluvun loppupää sävyjensä puolesta, perinnetietoista synapoppia joka on tyylillä kuitenkin tehty! Lauluraitaan voisi koittaa laittaa vielä hieman lisäpanostusta ja tehdä stemmoja jolla vähän saisi lisänostetta tuohon kertsiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salma - Marionette 26.07.2011

Salma - Marionette
Ai että kun nämä Salman vokaalit hivelevät korvia, todella hienoja raitoja! Biisi itsessään on myös todella mukaansatempaiseva ja kaiken kaikkiaan tällainen New Age/Etnomusaan hieman kallellaan oleva meininki toimii erinomaisesti. Pidin kovasti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Of Zeros and Murders - Monolithic 26.07.2011

Of Zeros and Murders - Monolithic
Hyvää riffittelyä, mutta vokaalipuoli ja rumpuohjelmointi kaipaisivat lisätuunausta. Sellainen Tom Araya-henkinen thrash/hardcore-karjunta toimisi tähän biisiin kuin nenä päähän?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Champagne Coctail 26.07.2011

Honey Mober - Champagne Coctail
Leppoisa ja hyvin tehdyn kuuloinen biisi. Tästä tulee kyllä sellainen "vaatekauppafiilis" eli kun menee KappAhliin tms. firmaan poikkeamaan niin aika monesti tulee tällaista meininkiä taustalla. Jotta ei mene vallan vaatebiisiksi, niin selkeästi erottavaksi tekijäksi nousee kiipparisoolo mistä plussaa!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joylove - There Somewhere 26.07.2011

Joylove - There Somewhere
Mukava leijuva fiilis tässä biisissä, tosin lead-syna on ehkä hiukan liian ylös miksattu - hallitsee liiankin kanssa ja muu tausta jää liikaa taka-alalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Trip - Soul Trip 26.07.2011

Soul Trip - Soul Trip
Trancella fiiliksellä painellaan eteenpäin ja sehän kelpaa se, tosin kuuntelukokemusta hieman heikentää kevyehköt soundit. Biisissä itsessään on mukavasti variaatiota ja kantaa kyllä mainiosti pituutensa, pidempänäkin toimisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Valon enkeli 26.07.2011

Grosal - Valon enkeli
Intensiivinen biisi, jossa jälleen kerran päähuomio kiinnittyy vokaalisuoritukseen, heittäytymistä havaittavissa hienossa määrin. Myös soittopuolella homma lähtee, varsinkin rumpalin työskentelyssä on imua. Biisissä on paljon hyviä elementtejä eli kokonaisuus on selkeästi plussalla, hienoa!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - Gone Into My Blood 26.07.2011

Verso - Gone Into My Blood
Modernin metallin ja popimpien sävyjen liitto toimii tässä hienosti ja laulaja vetää tontillansa todella komeasti, nyt vain kovaa panostamaan markkinointiin - eväitä on päästä pitkällekin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 26.07.2011

Eki Pop - Hyljättyjen yö
Iskelmällistä suomirokkia, joka kuullostaa hyvinkin ammattitaitoiselta toteutuksensa puolesta. Kaikesta kuulee, että instrumenttien parissa on vietetty aikaa - erityismaininta komeasta bassoraidasta! Vokaalipuolella on myös tekijämies asialla, ei tästä voi kyllä pahaa sanoa. Ammattimiesten hommia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Rojola - Meat From Boers (single) 26.07.2011

Johannes Rojola - Meat From Boers (single)
Aikas tyylikästä konebiittiä, tässä on sitä aitoa hienoa kasarivetoa ja laulun kera vieläpä, mistä bonuspisteitä - letkeää synapoppia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele PSG - Shimanski 26.07.2011

PSG - Shimanski
Biisissä on varsin asiallisia elementtejä paikoitellen ja rokkailee ihan kohtalaisen hyvin. Vokaaleja saisi nostaa ylemmäksi, sieltä nimittäin löytyy aika hyvältä haiskahtavaa paatosta ja saisi kuulua paremminkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele El Camach - Rest In Peace 26.07.2011

El Camach - Rest In Peace
Soitannollisesti perusvarmaa toimintaa eli treenaukseen on panostettu, biisi pysyy liikkeessä! Vokaalipuolella on ehkä suurimmat puutteet, matalassa rekisterissä liikuttaessa ei oikein homma toimi eli tietty falskius vaivaa silloin ja vireen kanssa on ongelmia ajoittain. Korkeammalla laulurekisterillä alkaa kokonaisuus potkia ihan eri malliin eli vahvuudet löytyy sieltä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Snow Mountains 26.07.2011

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Snow Mountains
Nyt kyllä kuunnostaa aikamoisen hienolta melodinen toteutus eli hienoja melodioita ja tunnelmaa. Miksaus särisee ajoittain eli himpun hiljaisemmalle miksattuna tuokin ongelma poistunee. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - Moldoplex (Krok3n syntymättömyys päivä laulu) 26.07.2011

Jusuf Julma - Moldoplex (Krok3n syntymättömyys päivä laulu)
Voi tokkiinsa, Drum'n'Bass kuuluu suosikkigenreihin meikällä mutta nyt soundipolitiikkaan lisää ytyä varsinkin tuonne basari/snare-puolelle! Sinänsä hyviä melodisia ideoita kuuluu tuossa matkan varrella, mutta nuo rummut.. niiden pitäisi kuulua LUJAA tällaisessa biisissä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele More Confident Me - Celebrate 26.07.2011

More Confident Me - Celebrate
Melko natkahtavat soundit ja vinhaa laulutulkintaa löytyy tästä raidasta, lyhyestä virsi kaunis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grand Line - The End Of Time 26.07.2011

Grand Line - The End Of Time
Himpun kitaroissa sellaista "siinä-ja-siinä" onnistumisen meininkiä eli tuota pääriffiä saisi vielä treenata kulkevamman kuuloiseksi. Soundipolitiikkaa voisi hakea myös aavistuksen raskaammaksi jos laitteisto antaa myöden. Stemmalauluista plussaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kelvoton & kaksikkO - Lain alla 26.07.2011

Kelvoton & kaksikkO - Lain alla
Thrashaten vedellään kohti Slayerin ja Exoduksen viitoittamia vesiä ja se on aina kannatettavaa toimintaa se! Laulupuolta tosiaan kaipailee reiluun huutomalliin ja vähän soittofiboja kun vielä oikaisee sekä soundeihin hakee raskaampaa otetta, niin avot!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Seitsemän Merta.. 26.07.2011

Make & Mike - Seitsemän Merta..
Laulua saisi laittaa vähän parempaan balanssiin taustoihin nähden on toiveeni vieno! Muutenhan tässä mennään Suomalaisen keskivertomiehen sielunmaisemaa peilaten ja kaikessa melankoliassa on kuitenkin nähtävissä eteenpäin menoakin ja sehän on jees se!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koko Perheen Hupimusikantit - Nurmikkoliitto 26.07.2011

Koko Perheen Hupimusikantit - Nurmikkoliitto
Hevillä otteella painatellaan ja moottoriturpaosastoa löytyy lyriikoista. Tästä saisi kylläkin lisää tehoa irti kun entraisi soundipolitiikkaa eli taustat tahtovat jäädä aika diskanttivoittoisiksi ja ohuiksi. Meininki on sinällään varsin ok ja lyhyestä on saatu virsi kaunis, mutta soundeja vielä fiilaillen kiitoos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - BMW 26.07.2011

Fillari - BMW
Niin totta tuo sanoituspuoli... Musiikillisesti simppeli ja retvakka vetäisy, oiva kesärallatus tästä soimaan opetuslauluksi karvanoppiin vihkiytyneille autopuolen pojille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insani Dei - Ikuisuuden varjo 07.07.2011

Insani Dei - Ikuisuuden varjo
Tuotantopuoli on kyllä melkoisen köppäisen kuuloinen, mutta ei anneta sen haitata koska biisissä on kyllä ideaa varsin komeasti ja soittotaitoakin löytyilee ihan mukavasti. Eli tässä ollaan oikeilla jäljillä!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 07.07.2011

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Tässä oli hyvä tunnelma ja vokaaleissa on hyvää heittäytymistä sekä karheutta. Soitossa on myös hyviä koukkuja, eli varsin mallikas paketti - järeämmällä tuotannolla iskisi kyllä vieläkin kovempaa eli sitä puolta vielä vähän fiilaten niin johan läx!

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - Entente Cordiale 07.07.2011

OffBlast - Entente Cordiale
Kaunista tunnelmointia ja kappaletta maltetaan kasvattaa tyylikkästi matkan varrella. Hieman jämäkämmällä tuotannolla nousisi vielä parempaan lentoon, mutta suunta on ehdottomasti oikea!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Last Days Of Freedom 07.07.2011

Minimal Effort - Last Days Of Freedom
Minimeffortilla maksimitulos? Voisin näin väittääkin, on aidosti laadukas biisi ja bändi - kuuluu selkeästi mikserin parhaaseen 5%:iin, ei muuta kuin mainostamaan mikserin lisäksi erilaisille progesaiteille netin syövereissä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Transylvania 07.07.2011

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Transylvania
Tämä oli hyvin tehty biisi ja sopisi hyvin jonkin kuvakollaasin taustalle soundtrack-käyttöön eli sinne suuntaan vain jolkottaen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Petri Tynkynen 2. 07.07.2011

Make & Mike - Petri Tynkynen 2.
Rennosti kantrahtaen mennään ja tarjoillaan hieman kyyniseen vivahtavaa sanomaa perikansalliseen sävyyn. Ei muuta kuin lisää surullisia kertomuksia peliin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cartoonze - FtSSS intro remix 07.07.2011

Cartoonze - FtSSS intro remix
Onpas muuten aika jyrkästi liikkelle lähtevää tavaraa, tähän päälle vain kunnon särölaulu niin avot!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Me yhteen kuulutaan 06.07.2011

Soittolista - Me yhteen kuulutaan
Ihmissuhdedraamaa tarjoillaan tässä kyllä huolestuttavan paljon jostain tutusta biisistä napsaistulla sointukierroilla. Jos tuo edellä mainittu unohdetaan, niin sellaisia käsittelyn alaisia hommia voisi tässä biisissä olla hienoinen lauluraidan tarkentaminen eli laulaa nuo hieman nuotin vieressä vaeltavat kohdat uusiksi ja lisäillä stemmoja kertosäkeisiin, niin homma saisi huomattavasti lisäpuhtia eli sovittamista vielä kaipaisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Marja Metsä......huumori. 06.07.2011

Margen Barhaat... - Marja Metsä......huumori.
Näin on, takoa pitää kun rauta on kuumaa. Kieltämättä aika hellyttävän pateettinen veto ja voi kyllä yhtyä nyt tuohon alustukseen että onhan tämä kyllä aika huono :) ...mutta hyvällä tavalla huono, kyllä tämä hymyn vetää huulille kun karvapiiraista laulellaan iskelmän rajapyykkien sisällä vaellellen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiorkesteri ValuRauta - Pienet eljäimet 06.07.2011

Tanssiorkesteri ValuRauta - Pienet eljäimet
Rehelliselle sekoilumusiikille ja kajahtaneelle improvisaatiolle on tilausta monestikin ja tässä on mukavasti tuolla soittopuolella lähdetty improilemaan sitä sun tätä, vokaalipuoli tekee tästä kyllä rasittavan kuunneltavan - mieluummin jotain Mike Patton/Yamatsuka Eye -johdannaista äänihuulien rääkkäystä tuonne voksupuolelle, niin irtoaisi nätimmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sons Of Jodocus - Kuha Karkasi Pohjoiseen 06.07.2011

Sons Of Jodocus - Kuha Karkasi Pohjoiseen
Huumorimusiikki on oma melko vaarallinen taiteenlajinsa ja joskus sillä saralla seikkaillessa tulee napakymppejä kuten esimerkiksi Eläkeläisten plakkariin on päässyt kertymään. Nyt ei kyllä tällä kertaa huumori kyllä oikein pudonnut, sorkke poijjaat. Ei muuta kuin uutta putkeen niin katsotaan, että osuuko paremmin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Kudos - Night of the Living Dead 06.07.2011

Project Kudos - Night of the Living Dead
Tulipas yllättävä moodinvaihdos tuossa 20 sekunnin jälkeen ja toinen yllätys on se, että täältähän paljastui aika omaperäisen soundin omaava vokalisti (siis hyvällä tavalla omaperäinen) ja siitä iso plussa! Miksauksen yleinen taso ja hienoinen epätarkkuus kitarakompeissa ajoittain ovat biisin heikointa antia, jos näitä risuosaston asioita miettii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Lighthouse Keeper 05.07.2011

Zomby Woof - Lighthouse Keeper
Doomahtavan rumpukompin yhdistäminen tähän biisiin toimii varsin hyvin ja raskassoutuiseksi tämä on saatu - hiukan kuin soittaisi "Cats in the Cradle" biisiä sinkulle ominaisen 45 kierroksen sijasta 33 1/3 LP-vauhdilla. Hitaus ja raskaus tekee tästä biisistä nipusta erottuvan ja niistä plussaa!

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9