Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 225 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dubbha - Dublo 04.05.2011

Dubbha - Dublo
Jotenkin kylmä ja nahkea tunnelma, limainen. Kuin se ei haluaisi että kuulija pääsisi sen sisälle. Pidän kyllä tämän salaperäisestä, hitaasta ja iltapimeästä tunnelmasta, pahaenteistä hyvällä tavalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - In a Bluesy Mood 04.05.2011

Bluebird - In a Bluesy Mood
Alku on todella lupaava, kaunista tunnelmointia. Ja alun lupaus pitää koko laulun keston ajan. Jotain koukkua silti kaipaisin, välillä vain uppoutuu jonnekin kuunnellessa ettei tajua kuuntelevansa musiikkia. Toisaalta sen voi kääntää positiiviseksi: se saa haaveilemaan ja varsinkin taiteen kohdalla se on hyvä juttu :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Resonantoidi 28.02.2010

Monoacid Soundsystem - Resonantoidi
Tää on tosi hyvä! Jos kehtaisin/osaisin tanssia, tekisin niin. Tää sopis hyvin johonkin tosi hämärään leffaan, johonkin klubikohtaukseen tai bileiden hupinappailuun. Erittäin loistomeininki, vähän psykedeelinen, siksi tuntuu pidemmältä kuin onkaan. Vaikka olen vesiselvä, silmissä ja päässä huippaa silti. Menee ehdottomasti Mun Mikseriin (mikäli ne on saanu sen toimiin) ja vielä last.fm:ään. Kiitoksia :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Dead Roses 10.01.2010

Valium for Van Gogh - Dead Roses
Tämä oli laiska biisi, siinä huonossa merkityksessä. Olen suunnattoman pettynyt kun suhteellisen pitkän odotuksen jälkeen tuli tälläinen. Kuitenkin mukavaa että sait tämän pois päästäsi kummittelemasta niin voit tehdä seuraavalla kerralla sitten paremman! :) Sanoissa ei muuten ole mitään valittamista, vaikkakin voisihan ne aina persoonallisemmatkin olla, but who cares. Tällä kertaa en pisteytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fucktronics - Line 09.11.2009

Fucktronics - Line
Ah, hedari tulee tosta alun jytkeestä. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, siksi ah. Toi pieni, kimeä pieniä kiemuroita tekevä ääni (ei, en edelleenkään tunnista vempeleitä koska kukaan ei ole niitä opettamassa) on melko kieroutunut. Se lähes yksinään vastaa melodiasta, raskas taakka kannettavaksi niin ohuelle äänelle. Muut yrittävät kyllä parhaansa, mutta se ei valitettavasti auta nostamaan tätä keskinkertaisuuden upottavasta suosta, joskin ei niin upottava olekaan, vain polviin saakka.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fucktronics - Sähköpants 09.11.2009

Fucktronics - Sähköpants
Tämä on todella hämmentävää. Sinä ihan oikeasti et kuulosta enää nykyään itseltäsi vaan joltain "oikealta artistilta", kehittynyt vuoden sisään paljon. Ja näiden kolmen vuoden aikana mitä olen täällä ollut, todella huimasti. Lähes kaikissa kappaleissa ollut jotain persoonallista, viime vuodesta lähtien biiseissä on ollut mukana myös tunnelmaa ja tarina, kuva päässä. Tämä on muhkeankuuloinen soundillisesti, jänniä pikkukoukkuja. Vähän joo junnaa, mutta kuulijan kannalta olisi häiritsevää jos koko ajan tulee jotain uutta härpäkettä, mieluummin siis näin. Tämä on lähes täydellinen, mutta se jokin jäi puuttumaan napakympistä. Noh, ainakin on varaa kehittyä siis vielä :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Don`t Stray From the Path 06.11.2009

Snakepath - Don`t Stray From the Path
Onpas majesteetillinen alku, jonka jälkeen mennään aivan toisenlaiseen joskin yhtä vanhahtavaan tyylilajiin. Charming, nyt tekisi mieleni olla tanssimassa jossain vanhassa elokuvassa joka kuvaa kieroa yläluokkaa. Tuo heviosasto tuli täysin yllättäen :D Tuo neljän ja puolen minuutin kohdalla (suunnilleen) alkava kohta vähän lässähdyttää kuuntelukokemuksen ja kestää valitettavasti loppuun saakka. Mutta silti 7 minuutin kappaleesta, josta ensimmäiset neljä ja puoli minuuttia on onnistunutta matskua, ei voi kuin kehua. Olen aina ollut heikkona bändeihin/artisteihin, jotka kurottavat pidemmälle kuin kuuhun. Sopiva annos yltiöpäistä hulluutta ja lahjakkuutta is lovely! Pienet tai suuretkin onnistumiset sellaisissa on vain inhimillistä ja tuovat hymyn huulille. Pieni ihminen - suuret tavoitteet = ihmisyys. En voi tajuta miten Haava on voinut sanoa tätä rakastettavaa pientäsuurta yhtyettä maailman paskimmaksi bändiksi. Haava ei vain ole kuunnellut tarpeeksi. Se annettakoon silti anteeksi - jopa Haavakin on joskus erehtyväinen. Tööt tööt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Secret Project 05.11.2009

fabrikation / processing - Secret Project
On se aina kumma, että uusia biisejä tulee sitten läjäpäin kun on viikon poissa! Ei niitä koskaan muutoin tule. Tää on jotenkin ihan erilaista sulta. Olet sinä ennenkin puhetta käyttänyt hyväksesi, mutta tässä on jotain... erilaista. Tunnelma ja musiikki... minä en tunnista sinua tästä. Mutta älä käsitä väärin, tää on todella loistavaa jälkeä! Olet edistynyt :) Tämä biisi on aivan oma maailmansa, kertoo hyvin kieroutuneen tarinan (tämä arvio perustuu tasan äänimaisemaan, ei puheeseen koska en saa ikinä robottiäänistä selvää).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - (Fly Me Away from This) Funky Hell 28.09.2009

Snakepath - (Fly Me Away from This) Funky Hell
Hyvin omalaatuisella tavalla tarttuva sekoilubiisi, joka ei tosin ihan anna kaiken hulluuden päästä valloilleen mikä on harmi. Jokin siinä jarruttaa. On kuitenkin mukavaa kuulla uutta materiaalia pitkiin aikoihin, en edes muistanut olevani tälläisen yhtyeen fani :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Humanpaste 16.09.2009

fabrikation / processing - Humanpaste
Toi basso on taivas! Ah <3

Tää edustaa jotain aivan uutta sun tuotannossas, pelottavaa ja häröä ja jotain mitä en osaa sanoin kuvailla. Synkeää. Voisin aivan hyvin luulla tämän olevan jonkin "ihan oikean artistin" levyllä!

Aivan mahtava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Kiertoajelu 11.08.2009

teknokonnektion - Kiertoajelu
Jotenkin tunkkainen haju tulee nenääni tästä, ilmapiiri biisin ympärillä on sellainen. Pistin kuitenkin henkisen pyykkipojan nenääni ja rupesin todella kuuntelemalla kuuntelemaan, löytyihän tästä noita jänniä pikku melodianpätkiä. Jotkin noista (erityisesti kimeistä) äänistä tuovat mieleen kasarikonemusan. Nostalgiafiilis tuli sen vuoksi, itken! Kompaktikokoinen, kaikkea sopivasti sopivassa ajassa. Lopetus hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Cyber Underground (Zimmermöbel Anti-Kristian Radio Edit By Mengele Blue Eyes) 08.07.2009

fabrikation / processing - Cyber Underground (Zimmermöbel Anti-Kristian Radio Edit By Mengele Blue Eyes)
En muista yhtään alkuperäistä, mutta aika tiukalta kuulostaa! Varsinkin toi repivä soundi joka on kenties kitara. Tai sit eo. Ihan sama, kuulostaa silti hyvältä :) Loppu on kivan härö.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Virtue Lost 07.07.2009

Celestial Aeon Project - Virtue Lost
Hieman folkahtavaa, pidän tämän herkkyydestä. Romanttinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Stranger 07.07.2009

Celestial Aeon Project - Stranger
Hyvin massiivista niin kuin pitääkin olla (tai saa olla). Ja kaunista, hyvin kaunista. Jotain jää silti puuttumaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FALLEN - Waiting 30.06.2009

FALLEN - Waiting
Surumielinen, koskettava. Hyvä melodia. Akustinen kitara kuulostaa hyvältä, samoin kuin laulu. Ei kyllä muutenkaan mitään vikaa. Kuulostaa kyllä hyvin 90-lukulaiselta. Eikä se nyt mikään vika ole :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats From Beyond Bits EP - 01 - Polaritaet 29.06.2009

Beats From Beyond Bits EP - 01 - Polaritaet
Nuo pling plongit on kivoja. Pidän siitä kun ne on kirkkaita ja tausta taas on synkähkö, hieno ristiriita. Pientä melodianpoikastakin löytyy :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats From Beyond Bits EP - 02 - Theme From An Imaginary Anime 29.06.2009

Beats From Beyond Bits EP - 02 - Theme From An Imaginary Anime
Nätti, hiukan itämaisuuteen viittaava melodianpätkä. Tämä todellakin on melko pop! Ihanan pirteä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats From Beyond Bits EP - 03 - Electricity Is Blue 29.06.2009

Beats From Beyond Bits EP - 03 - Electricity Is Blue
Tuo basso on mahtava! Sen sijaan en pidä tuosta säröisestä mikä-lienee-onkaan-instrumentista, vaikkakin teemallisesti (viitaten nimeen) se sopiikin mainiosti. Tosin siihenkin tottui kappaleen edetessä. Puolenvälin leijunta oli kaunis. Hieman hypnoosimainen biisi. Synkkä. Näen sellaisen jännän tulevaisuuden keltasinisen kaupungin jossa leijailee ilma-autolla Gorillaz-yhtyeen yks hahmo :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats From Beyond Bits EP - 04 - I Am A Machine 29.06.2009

Beats From Beyond Bits EP - 04 - I Am A Machine
Härö :D Mut pidän kovasti noista pikkusekoiluista noilla kirkkailla äänillä. Erittäin jännä biisi, pidän :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats From Beyond Bits EP - 05 - Purity Monitor 29.06.2009

Beats From Beyond Bits EP - 05 - Purity Monitor
Hui, tää on pelottava :o Tämä on todellakin tanssittavaa kamaa, en tosin tiedä millain ihmeessä, veikkaan että tähän tarvitaan kemikaalisia aineita muodossa tai toisessa. Tälläistä en ole tainnut ennen kuulla sinulta, mukava uusi aluevaltaus, kaikkea pitää kokeilla ja vaihtelu virkistää jne. :) Tämä ei kuitenkaan ole näistä paras, tämä on hieman kuiva. Ei huono siis kuitenkaan. Juuri tämä vain ei sytytä minua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Pohjaan 05.06.2009

Belz Krov - Pohjaan
Tämähän on harvinaisen svengaavaa menoa! :) Ja laulukin jotenkin popimpaa, sinähän herranjestas laulat :D Ja jossain kohtaa luulen saavani siitä jopa selvää parin sanan verran. Sitä ei ole koskaan aiemmin tapahtunut :D Aika menee erittäin nopeasti tätä kuunnellessa, ei tunnu yhtään kahdeksanminuuttiselta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The new beginning - The Hangover Song 31.07.2009

The new beginning - The Hangover Song
Easy listening? :D No mutta sinulla taitaa olla aika kivoja krapuloita, minulla ei ole ikinä ollut näin hauskaa. Tarkoitan siis sanoa että tämä on iloisin ja ihanin krapulabiisi jonka olen ikinä kuullut :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dubbha - Don Det 14.05.2009

Dubbha - Don Det
Olen samaa mieltä Fillarin kanssa tuosta pianojutusta.

Mukavan pehmeää ja haikeansurullisen kaunista. Jazz tekee minut aina uneliaaksi, jos se on hyvää. Ja nyt minua nukuttaa :D

Lopussa tuli jännä loppukiri, nopeutui ja iloistui tämä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Cyber Underground (Inner Circle remix by MKDELTA) 24.04.2009

fabrikation / processing - Cyber Underground (Inner Circle remix by MKDELTA)
En muista millainen alkuperäinen oli tarkalleen, mut mulla on tunne et tää on parempi. Ei pahalla accent, mutta MKDELTA on tehny aivan uskomattoman hienon remixin! Tietysti kaikki kunnia menee alkuperäiselle materiaalille, aina :) En osaa mitenkään järkevästi nyt kommentoida, olen flunssassa. Tosin, olenko ikinä kommentoinut järkevästi? :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dubbha - Bathroom Sink 14.05.2009

Dubbha - Bathroom Sink
Tässäkin on lämmin soundi. Pidän siitä, kuten myös siitä et on paljon jänniä juttuja (yksityiskohtia). Pitää mielenkiinnon yllä. Mitään ei ole silti liikaa vaan paketti pysyy kasassa. Hyvin persoonallinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dubbha - Bardo 14.05.2009

Dubbha - Bardo
Lämmin ja kaunis, herkkä. Kesäinen, hieman raukea ja hypnoottinen. Teknisestä puolesta en osaa sanoa mitään kun en siitä mitään tiedä, mutta toimii todella hyvin! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Master of the Plink 20.04.2009

fabrikation / processing - Master of the Plink
Edellistä biisiä parempi mielestäni :) Tässä on taas sellainen synkkä, futuristinen tunnelma mistä pidän sinun töissäsi. Yksinkertainen melodia, mutta silti paljon tapahtumia. Ei kylmänkolkko vaikka kylmä onkin, tässä on silti jotain lämmintä. Se on varmaankin tämän biisin sielu. Olisi tämä voinut olla ehkä hitusen lyhyempi, "mutta ei huono lainkaan" niin kuin Jorma Uotinen sanoo :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Green Tea and Boiled Beans Where Grafton Street Meets St Stephen's Green 06.04.2009

Valium for Van Gogh - Green Tea and Boiled Beans Where Grafton Street Meets St Stephen's Green
Alku ei oikein innostanut pimputteluineen, mut tuo särö oli ihana, samoin laulu (joka tosin on turhan alhaalle miksattu). Toi piilobiisi on vain turha ja lisäksi kökkö. Olkoonkin humoristinen niin ei, ei ja ei. Anteeksi. Mutta löysin minä tästä jotain hyvääkin (ne on piilotettu tähän kommenttiin muuten).

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Cyber Underground 04.04.2009

fabrikation / processing - Cyber Underground
Toi päällä oleva häiriintynyt "melodianpätkä", se joka kuuluu ikään kuin elokuvajarruttelevan hollywood-tyyliin niin se on jännä. Mut tää on vähän tylsä, harmaa. En tätä kyllä jaksaisi kuuntelemalla kuunnella mutta jonkin taustalla tämä menisi mainiosti :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Someenjärvi Monosound - Rentosäätö 21.03.2009

Someenjärvi Monosound - Rentosäätö
Olen päinvastaista mieltä e2:n kanssa, tuo päämelodia on mun mielestä just se hyvä ja kolina ei. Jotenkin liian raa'ankarhea ääni rummuissa. Äläkä kysy miks mulle tulee mieleen siitä kalannahan raapiminen pois :D Siinä on vain jotenkin samanlainen karheus kuin suomuissa. Sit toi miukuva ääni jossain siinä kun biisiä on jäljellä minuutti niin se on kiva. Feidaus menee hienosti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Fighting Is Fun 26.02.2009

The Kentmiller Experience - Fighting Is Fun
Kylläpäs tämä sai hymyn suupielille, niin kovin iloisen kuuloista :) Kyllä tän tahtiin mieluusti pelaisi! Härö kohta tuossa lähellä loppua :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Sensesharpener 30.01.2009

fabrikation / processing - Sensesharpener
Alku oli aivan loistava mut sit tää vähän tuli tylsäks. Älä käsitä väärin, toi melodia on hyvä, pidän itämaisesta jutusta siinä. Mukavasti pikkujutut lisääntyy biisin aikana, melkein huomaamatta. Pidän eniten tämän lievästä metallin mausta (en nyt puhu siitä musagenrestä).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Rabotnik Teknik 25.01.2009

fabrikation / processing - Rabotnik Teknik
Alkaapa kivasti, palikkamusaa, pirteää ^^ Toi on just hyvä toi pieni dramaattinen tauko ennen kuin robotti sanoo fabrication. En vain pidä tuosta robotin äänestä, liian tunkkainen. Ilmava biisi, pidän kovasti. Hyvä aloitus projektille! Pakko tehdä uus soittolista johon tulee jotain konemusaa. Saat kunnian olla eka artisti sillä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Opium (Blue Bird) 19.01.2009

Valium for Van Gogh - Opium (Blue Bird)
Rummut on turhan terävät, kirkkaus tosin niissä on jees. Tuo raikkautta. (Kirkkaus=raikkaus=ihan tosi?!?) Hieman kevyempi tapaus, tän tahtiin on kiva nytkyttää päätä ja jalkoja. Tanssimaan en nyt sentään ala! Loppuu jotenkin oudosti, odotin sen jatkuvan. Luulin et tähän koneeseen tuli joku vika. Pätkäsee turhan reippaasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Heaven's Gate 19.01.2009

Valium for Van Gogh - Heaven's Gate
Jostain kumman syystä hyvin hypnoottinen melodia ja vielä noin lyhyessä biisissä! Rauhallinen kunnes kaoottinen loppu tulee. Sopii hyvin yhteen sen tiedon kanssa mistä sanot biisin idean tulevan. Kuulinko oikein että tuossa soi päällekkäin kaksi lauluraitaa? Vieläkin mielenkiintoisempaa jos näin on. Laulu on hieman mumisevaa mutta kukapa ei mumisisi sekavia lopun ajan koittaessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Tekno-Eternalö 12.01.2009

jm8k - Tekno-Eternalö
Ei ehkä mitään tavallisinta tamppausta, se ehkä haittaisi joitakuita tanssilattialla. Mutta kuulokkeilla kuunnellessa (siis todellakin kuunnellessa) tästä saa parhaimmat kiksit. Eniten tässä pidänkin siitä että sinun persoonasi tulee esiin tässä mainiosti. Tamppausta à la JM. Häröilyä ei ole silti liikaa ja se tekee tästä muillekin nautittavan. Hiukan kepeämpää menoa mitä sinulta olen tottunut kuulemaan (industrial). Vaihtelu on mukavaa! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Theogenetical success 06.01.2009

Belz Krov - Theogenetical success
Huomattavasti parempi kuin edellinen! (Kuuntelin kahteen kertaan peräti.) Hyvin raastava äänimaisema, karmiva. Pidän tuosta säksätysefektistä, jännä. En vain pidä tuosta kun mikki kuolee, tappaa korvat. En siis puhu siitä Disney-hahmosta :D Tuo kiljunta, rakastan sitä. Puolenvälin paikkeilla ilmestyy jonkinmoinen lasersädepyssy joka lähettää ympyriäistä signaalia ympäri ei-kosmista avaruutta eli mielen tyhjyyttä joka on silti täynnä riivaajia. Ne synnyttävät äänisikiöitä/-äpäröitä. Ne eivät koskaan synny ääniksi vaan jäävät kieppumaan tyhjiöön kunnes takertuvat johonkin hermoon jota ne syövät ravinnoksi eikä hermon isäntä koskaan vapaudu niistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - DeeCee 06.01.2009

teknokonnektion - DeeCee
Aavistuksen kuiva saundi, kuin juuri lämpimästä heränneen huulet (joka on nukkunut osin suu auki). Tasapaksu kunnes päästiin kohtaan jossa mennään alhaalle ja ylös ja alhaalle, sen jälkeen tahti paranee ja kuivuus ei enää vaivaa suuta. Parani toisella kuuntelulla, ei kuulostanut enää kuivalta. Ehkä se olinkin minä jolla oli kuiva suu. Minimalismi toimii. Jotain hiukan omaperäisempää olisin kaivannut, numero olisi noussut. Mutta ehkä parempi näin että sulle ei nouse päähän. Tasavirtaako nimi tarkoittaa? Se kuvastaa hyvin biisin luonnetta, tasainen ja varma meno. Ja sähköinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Natsku 25.12.2008

teknokonnektion - Natsku
Oikein loistava aloitus, pää alkoi heti nytkyyn! =) Sitten kun alkoi toi mysteerisen kuuloinen pimputus (onko ne syntikat, en tiedä, musiikki on teknisesti mulle aivan uppo-outoa) niin muuttui vieläkin paremmaks. Tulee jännä olo kun kuuntelee tätä :p Jos on aivan pakko sanoo jotain negatiivista niin tämä tuntui siltä kuin jokin olisi jarruttanut vauhtiin pääsyä, mutta toisaalta tämä on nyt mukavan nykivää ja hermostunutta (positiivisella tavalla siis!) =) Hyvää joulua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Rhino 14.05.2009

North Vibes - Rhino
Kaunis, pehmeä, tunnelmallinen, kesäinen ja lämmin biisi. Ja saa minut uneen melkein :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Aina (Metsän kertoma) 05.12.2008

Belz Krov - Aina (Metsän kertoma)
Basso tekee minut hyvin levottomaksi, tekisi mieleni lopettaa kuuntelu mutta kuunnellaan nyt sitten loppuun saakka. Alussa onnistuit kyllä saamaan vilunväristyksen selkäpiissäni. Se on aina kunnioitettavaa. Sitten tulee pitkä tylsä vaihe kunnes vähän ennen puoltaväliä jokin soittoväline (kitara?) antaa mukavan säröisen äänen ja biisi saa happea ja hengittää jälleen. Ja sitten alkaa laulu josta en pidä lainkaan. Siinä ei tunnetta, tuntuu pintapuoliselta "huudetaan-tähän-nyt-jotain-sairasta-kyllä-ne-tykkää-mistä-tahan sa-ääntelystä". Ja puhe on liian selvää (vaikka en minä siitä loppujen lopuksi selvää saa), ei tässä genressä yksinkertaisesti pidä saada selvää mistään :D Vaivaannuttava laulu. "Kynttilöiden hehku" on mukava sanapari, runoilijana pidän siitä. Anteeksi mutta tämä ei ole lähellekään parhaimpia töitäsi, pakko sanoa suoraan. Hyvää viikonloppua kuitenkin! :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele FALLEN - Scarred & Wounded 05.12.2008

FALLEN - Scarred & Wounded
Yksinkertaiset sanat ja melodia, mutta kaikki toimii aivan täydellisesti joten omaperäisyydenpuutteen voi antaa anteeksi ja annankin kympin! Hyvää viikonloppua :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Levitas somnium existere perennis 08.11.2008

Belz Krov - Levitas somnium existere perennis
Hengellinen, itämainen. Melodisempi kuin biisisi normaalisti. Rauhallinen ja silti levottomuutta herättävä, hieno ristiriita. Pidän rumpujen etäisyydestä, muut soittimet tuovat tähän lämpöä ja kaukaiset rummut kuitenkin tuovat sitä tavaramerkkiäsi, kylmyyttä. Siinäkin ilmenee ristiriita. Ihminen on hassu laji kun se tykkää että "on molempia". Me emme ole yksiselitteisiä eikä ole tämä biisikään. Jollekin tämä voi olla rauhoittavaa hypnoosintapaista musiikkia, joku voi ahdistua tästä. Kaikkea on kahta tyyppiä. On alku, on loppu. Paitsi joissain (itämaisissa) uskonnoissa elämä on kehä, ei ole alkua eikä loppua vaan kaikki kulkee sykleissä. Puolen välin jälkeen tuli kohta, josta tuli mieleen Twin Peaksin se punainen huone. Hassu huomio sillä sarjassa käsiteltiin mielenkiintoisesti sekaisin eri uskontoja. Samanlainen outo rytmi, salaperäinen. Tämä ei tylsistä lainkaan vaikka koko biisi on sitä samaa, tässä on monia kerroksia ja tunnelmaa sen verran joka antaa mielikuvitukselle tilaa ja jos mielikuvitukselle antaa aikaa niin ajalle kasvaa siivet eli toisin sanoen aika lentää kuin siivillä tätä kuunnellessa. Kiitoksia tästä kuuntelukokemuksesta, se on tällä kertaa täyskymppi! :) Jatka samalla linjalla (mutta älä jää ikinä junnaamaan samaan)!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FALLEN - Silent Forever 30.09.2008

FALLEN - Silent Forever
Upea aloitus :) Laulu sekä soitto sujuu helpon kuuloisesti ja toimii hirvittävän hyvin. Kivat sanat. Tarvitsisi vielä lisää omaperäisyyttä, muuten oikein hyvä biisi! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Never forgotten 16.09.2008

Belz Krov - Never forgotten
No nyt toimii :D Tästä tulee mieleen Cult Of Lunan Somewhere Along The Highway-levy, jotain samaa kuivaa äänenlaatua. (Tarkoitan hyvällä.) Ja pituutta yhtä paljon kuin sen biiseissä. Minä en oikein tällä kertaa pidä vokaaleista, liian häröä minulle. Musiikki on mukavan hypnoottista. Hyvät sanat, vaikkakaan en saa niistä selvää vaikka kuinka yritän. Mutta eipä minulla ole tälläisestä musasta kovin paljon kokemustakaan. Suurin piirtein vuoden vai kaksi, no niin kauan kuin olen sinua fanittanut. Ainakin vuoden. Sinun ansiostasi rupesin kuuntelemaan hiukan enemmän myös raskaampaa musaa :) Lopun bling kruunaa biisin :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Null Epoch - Accent - Eating the corpse of a cockatrice 27.08.2008

Null Epoch - Accent - Eating the corpse of a cockatrice
Todella pelottavatunnelmaista, kylmyys hiipii selkäpiitäni pitkin... hrrr... Mää haluan sulta lisää tälläistä! (Jos tämä olisi last.fm, sydämöisin oitis!)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Breathalike 26.08.2008

Belz Krov - Breathalike
Onpas jännää rummuttelua, pidän :) Harvoin kiinnitän rummutteluun huomiota ja silloin kun kiinnitän niin siitä on oltava ylpeä! :) Minä en tiedä onko tuon yhden tietyn "lasersäde"-äänen tarkoitus olla "laulua", mutta ihan sama kun hyvältä kuulostaa. Omituiselta, mutta hyvältä. Positiivisen kuuloinen biisi, harvoin tälläinen musa on sellaista. Hurahtaa ohi niin ettei huomaakaan. Hieman vaisu lopetus. Tämä tarvitsisi muutenkin vielä jotain ihan pikkuisen pientä lisää että saisi täydet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - The ET Dance 26.08.2008

teknokonnektion - The ET Dance
Olen eri mieltä MKDELTAn kanssa, tää ei ole tuhnu. Ja tämä on parempi kuin Shake to Shape. Taidamme painottaa eri asioita... Hyvä tunnelma, oikeastaan jännä tunnelma kun samaan aikaan melankolinen mut kuitenkin iloinen. Kai se on toi ET:n ääni joka saa hymyn aikaan :) Eli melankolinen positiivisella pohjavireellä tai vice versa. Hitsi, miten mää oikein onnistun toistamaan samaa koko ajan :o Siis: hieno kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Shake To Shape 18.08.2008

teknokonnektion - Shake To Shape
Kuulostaa hiukan lelumaiselta, en tiedä onko se hyvä vai ei. Mutta ainakin se toimii ja sehän on se pääasia, eikö? :)

Yksinkertainen ja päähänjäävä melodianpoikanen. Tuntuu kuin haluaisi lentää korkeuksissa mutta ei ihan heti pääse lentoon, siivet laahaavat hiukan maata. Mutta kuitenkin lentää hiukan maanpinnan yläpuolella. Annan tälle kanalle plussaa kovasta yrityksestä ^^ (<- nuo merkitsee ihkuttamista tms. eikä siipiä ^^)

(Mitä hittoo mää taas kirjotan... en oo ees ottanu mitään! :D)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hymn of the Sky 18.08.2008

Celestial Aeon Project - Hymn of the Sky
Kovin mietiskeleväinen, kuin jokin Blaken romanttinen runo jollekin vuodenajalle. Hiljainen, alakuloinen ja silti niin elämänmyönteinen. Pakahtuu rakkauteen. Ja niin kuin kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin tämäkin. Kaikki loistavat teokset tuntuvat loppuvan liian aikaisin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Hermit (At the End of the World) 01.08.2008

Belz Krov - Hermit (At the End of the World)
Kerrassaan onnistunut artistivalinta! :) Tyyppi osaa asiansa paremmin kuin hyvin. Tuo lisää synkkyyttä muutenkin jo synkkiin biiseihisi. Ja jotenkin... selkeyttä. Tai jotain sellaista... valmista. Tätä voisi hyvin mielestäni tyrkyttää jonnekin demo-arvioihin tms. Mielenkiintoista tässä on myös se ettei ole koko ajan melua niin kuin yleensä vaan uskallat välillä hiljentyä. Rohkeaa mielestäni. Paljon vaihtelua biisin sisällä, ei pääse kyllästymään vaikka en yleensäkään kyllä kyllästy. Mutta joo. Tämä on ns. oikea biisi, ei jokin päähänpisto. Tätä on ajateltu, olkoonkin vain yhden illan jamit. Tässä on melkein kaikki mukana: onnistunut rakenne, mielenkiintoisuus, tunnelma ja omaperäisyys. Se jokin puuttuu, se miksi minä antaisin täydet. Se ei tarkoita sitä etteikö tämä olisi huippu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Null Epoch - SaastanenHippi - Naapurissa asuu omituinen hippi 02.07.2008

Null Epoch - SaastanenHippi - Naapurissa asuu omituinen hippi
Tämä räjäytti aikalailla silmäni pullolleen, hyvällä tavalla siis :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Älä aina kiellä 03.07.2008

Queua - Älä aina kiellä
Muutamat ekat sekunnit ei vakuuttanut (ja bassoa on mielestäni liian voimakas, puuroutuu ainakin minun kaiuttimissani), onneksi olin järkevä ja kuuntelin pidemmälle, tämä nimittäin kasvaa ja paranee sekunti sekunnilta! Lämpenen tämän sisään. Tunnelmallinen, makea matka Vadelmamaassa Liisan kanssa. Omaperäinen, ei lainkaan ennaltaennustettava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - 141414 02.07.2008

Belz Krov - 141414
Biisi joka koko kestonsa ajan sai minut kananlihalle, vastaavaa ei ole koskaan ennen tapahtunut. Osittain siksi että tuollainen vokalisointi yksinkertaisesti pelottaa minua aivan kauheasti ja osittain siksi että genressään se on ihanan omaperäinen. Olen nyt pikkuhiljaa opetellut erilaisia kiljumis/huuto/örinälauluja kuuntelemaan :) Tällä kertaa en saanut kylläkään mitään tarinaa aikaan, mutta se johtunee kaiketi siitä kun kuvittelit sen meille etukäteen ja luin sen. En saa mitään selvää sanoista edes lukiessani samalla :D Mutta joo, ne ovat kuitenkin hienot sanat, erityisesti pidän kahdesta ekasta kappaleesta. Kiitoksia jälleen omaperäisestä matkasta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Jr. Class Art Exhibition 03.01.2009

Valium for Van Gogh - Jr. Class Art Exhibition
No tässä toi laiska laulu ei toimi ihan niin hyvin kuin Until The Endissä, mutta hyvä se silti on. Perusrockia sydämellä (se on hyvä, jos sydän/sielu puuttuu musiikista se on totaalisesti hyi!).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Null Epoch - Kalaforn - Tehtaat 02.07.2008

Null Epoch - Kalaforn - Tehtaat
Olipa hyvä että kuuntelin eilen ambienttia kun en ollut pitkään aikaan kuunnellut, olisi ollut vaikea sulattaa äkkiä tätä. Mukavan synkkätunnelmainen ja vahva otteissaan, tarkoitan että pitää kuuntelijansa vahvasti hyppysissään. On läsnä, tässä ja nyt ja vain minulle. Periaatteessa hyvin yksinkertainen, mutta on kuitenkin monisyinen. Se on onnistuneen biisin merkki :) Minulle ei tule tästä mieleen mitkään tehtaat, minä uin pimeässä kellarissa, vesi oli lämmintä ja pelotti kaikki äänet, pelkäsin mitä tulee nurkan takaa esiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Pride/Holes (RI:SA) 09.06.2008

KVI - Pride/Holes (RI:SA)
Kuuntelen tätäkin last.fm:ssä just nyt, ja pakko sanoa et on aivan mahdottoman synkkää ja upeaa. Laulu on aikas kummallista mutta hyvällä tavalla, persoonallinen. Pidän :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Koirien Päivä 09.05.2008

Belz Krov - Koirien Päivä
Tulin juuri saunasta, mutta iho meni silti kananlihalle kun tätä rupesi kuuntelemaan... mikä kertonee paljon biisistä. Hyvin outo, selkäpiitä karmiva. En todellakaan tiedä mitä musiikinlajia tämä voisi olla. Toista tälläistä ei ihan äkkiä meidän universumistamme löydy. Päällisin puolin tämä vaikuttaa melko harmittomalta mutta pinnan alla (vai sanoisinko peräti maakellarissa?) vaanii pahuus. Saatana koiran hahmossa viettää kesälomaansa etukäteen, tuhoisin seurauksin (mikä on ah aina niin tyypillistä hänelle). Ensin vietetään leppoisaa grillaushetkeä iskelmän tahdissa mutta vähän ajan päästä kiljunta osoittaa että kyseessä ei ole mikä tahansa perjantaipäivän leppoisa grillaus-ilta vaan ihan jotain muuta. "And now for something completely different." Indeed. Tuo montypythonialainen lause kertoo kaiken oleellisen tästä "laulusta".
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Annaliisan Pankki 03.05.2008

Tokyo Highway Projection - Annaliisan Pankki
Annaliisan pankki on mielestäni turhan vaatimaton ja realistinen nimi ottaen huomioon tämän psykedeelisyyden ja omaperäisyyden. Olisin siis kaivannut jonkinlaista repäisevämpää nimeä. Mutta se on teidän näkemyksenne, kunnioitan sitä. Ties mitä päässänne on tapahtunut tätä tehdessä :D Ihanaa kuitenkin että pitkästä aikaa tulee uutta matskua, olin jo ehtinyt unohtaa projektin olemassaolon. Mutta joskus pitkä odotusaika on vain hyväksi, kuten tämä tapaus osoittaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Yövoimatoimistossa tänään 13.04.2008

jm8k - Yövoimatoimistossa tänään
Hyvin persoonallista jälkeä, kuten sinulta aina. Tämä vie aivan omituisiin maisemiin jonnekin New Yorkin yöelämän rinnakkaisulottuvuuteen. Jännä yksityiskohta tuossa joka alkaa puolenvälin tienoilla, toi jotain uutta hienoiselle junnaavuudelle (joka ei ole mitenkään huono juttu, pakko täsmentää). Tämä voi saada pään erittäin sekaisin jos on aineissa (jolleivät aineet sitä jo tee). Lämmin ja kylmä soundi yhtäaikaa, pidän yhdistelmästä. Mitä, loppuko tää nyt jo?!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Null Epoch - Mischa Sildén - Born, Live and Die (life cycle) 12.04.2008

Null Epoch - Mischa Sildén - Born, Live and Die (life cycle)
Alkaa persoonallisesti ja jatkuu sellaisena. Lämmin, kupliva soundimaailma, jossa pientä säröä. Lopussa tulee hauska yksityiskohta :D Juuri sopivan pituinen, pidempää en olisi välttämättä jaksanut kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - The Pope Is Popeye 30.03.2008

teknokonnektion - The Pope Is Popeye
Tuo radiojuttu on erittäin hyvä idea! :) Jotenkin kuiva ja viileä soundi, en pidä siitä. Biisi ei jää mieleen, ei koukkuja. Teknisesti tämä on kuitenkin kaiketi hyvä. Hauska nimi :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - They were never seen on surface 27.03.2008

Belz Krov - They were never seen on surface
En pidä tuosta alun kaikuvuudesta, mutta se haikea melodia on kaunista. Erittäin kaunista. Rosoisuuteen mentiin niin etten edes huomannut, todella sujuvasti. Kaivosjunilla mennään maan alla, mennään yhä alemmas ja alemmas, vauhti kiihtyy koko ajan ja pian eivät enää jarrut toimi. Vaunut ohittavat mitä omituisempia ja kammottavampia syvyyden hirviöitä, niin hirveitä että en tohdi niitä tässä toistaa tai tulen hulluksi. Parempi unohtaa kaikki karmeus, kaikki saasta. Ihmismieli on aivan liian heikko kyetäkseen kohtaamaan maailman synkimpiä totuuksia, niitä jotka on luotu jo ennen maailmanluomista. Tämä oli jälleen tarina-, äänimaailma- ja tunnelmarikas teos. Tuntui loppuvan jopa ennen aikojaan, mikä on harvinaista näin pitkälle kappaleelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Radio Station of the Drunken Robots 13.03.2008

teknokonnektion - Radio Station of the Drunken Robots
Alun puhe lupaili hyvää, mutta sitten sen jälkeen alkoi pahasti junnaamaan. Hieman tylsä, vaikka pidänkin tämän kirkkaasta soundista. Ok melodia. Parasta tässä on tuo kirkkaus ja erityisesti biisin nimi :D Biisi loppuu aika hassusti, hyvällä tavalla siis. Toi biisin logo tai mikä onkaan toi ukkeli niin se on symppis :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - (Opening gates to) Mithra 07.03.2008

Belz Krov - (Opening gates to) Mithra
Ankkapurhan linnakkeessa kävelee suloinen Iines-ankka, joka sattuu aukaisemaan väärän kellarin oven. Sieltä astuu esiin Mithra, joka on kahlittu sinne oman vauvansa syönnin takia. Mithra päästelee omituisia ääniä, tuskaa ei voi olla kuulematta ja näkemättä. Ei mikään ihme, Mithra kuoli sinne 5oo vuotta sitten nälkään. Hänen mahansa kaipaa ruokaa. Hänellä on aina nälkä (ja koko ajan jano). Iines kuitenkin onnistuu pakenemaan ja vielä näinäkin päivinä voit kuulla kellarissa huutavan Mithran valitukset nälästä. Ja joo, minä tiedän että mikä se Mithra oikeasti on. Joku auringonjumala tai joku sellainen. Mutta mielessäni tämä nyt vain muovautui tälläiseksi :) Tasapaksu teos, jossa ei ollut jännitteitä eikä edetty mihinkään. Mutta se, missä aina onnistut, on luoda sellaista tunnelmaa jossa mielikuvitus pääsee valloilleen. Niin tapahtui tässäkin :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Raep - Balance (teknokonnektion remix) 17.02.2008

teknokonnektion - Raep - Balance (teknokonnektion remix)
Mulla tuli mieleen sama mikä e2:lla eli jossain tehdashallissa vois jumittaa tämän tahtiin koko yön, paitsi että minulla se tosin oli vaan ihan tavallinen klubi mut anyways.... Nuo kaiut ovat todella ihanat, jotenkin... nostalginen olo tulee niistä. Hitsi, mää oon tänään kaikesta samaa mieltä ku e2 :D Pirteä biisi, saa hyvälle tuulelle. Junnauskaan ei häiritse lainkaan, mikä on sangen kummallista sillä biisi on 5 minsaa sitä samaa :o Feidautuu hienosti. Olen ihan rehellisesti sitä mieltä, että tämä on tähän mennessä kaikista parhain biisisi, niin teknisesti kuin henkisestikin (siis tunnelmaltaan) :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Deep Cave Reverends 2 17.02.2008

Belz Krov - Deep Cave Reverends 2
Tässä on positiivinen vire vaikka synkästi mennäänkin eteenpäin. Nuo syvemmät äänet (bassot) ovat mahtavat. Rummut toimivat, mutta ovat jotenkin liian mekaaniset, ei tunnetta. Missä niiden villeys on? Mukavan hypnoottinen meno. Tulee mieleen The Stoogesien hypnoottisuus vaikka musiikki onkin aivan erityyppistä. Ja jos et satu heistä pitämään, niin ota tämä silti suurena kohteliaisuutena :) Loppuosasta, jossa tämä muuttuu hitaammaksi ja synkemmäksi, muuttuu myös tunnelma tyystin. Hiukan goottilaisia näkymiä tulevaisuuden roboteista, maailmasta jossa ihmisiä on vain kourallinen ja nekin vankityrmissä robottien toimesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban Exploitation EP - 03: Delays in Plans 17.02.2008

Urban Exploitation EP - 03: Delays in Plans
Rummuissa on ainakin jännä rytmi :) Tuo kuplivuus on tässä parasta, hengittää sen ansiosta. Salaperäinen tunnelma, valkoista magiaa. Shamanismia. Hypnotismia. Tämän tahtiin voisi helposti tanssia huumaantuneena tämän lumovoimasta keskellä yötä metsässä nuotion äärellä kesällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban Exploitation EP - 02: Too Late 17.02.2008

Urban Exploitation EP - 02: Too Late
Minulle tulee tuontapaisesta puheesta aina mieleen lähes tuntemattomaksi Bowien ääneksi muovattu Bowien 1. Outsider-levyn eräät biisit. Erittäin...kieroa. Voin pistää sulle linkkiä jossain vaiheessa niistä jos löydän ja jos haluat. Tämä on vaisu, vaikka tunnelmaa ei tästäkään puutu. Erittäin ärsyttävä, suoraan sanottuna :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban Exploitation EP - 01: Information 17.02.2008

Urban Exploitation EP - 01: Information
Alun spiikki kuulostaa täydelliseltä, etenkin kun se tulee tuolla tavalla efektoituna. Tämä biisi vaikuttaa hieman vaivautuneelta, ikään kuin ei olisi varma menisikö eteenpäin ja jos niin miten ja millä tavalla. Sisäänpäin kääntyvä biisi. Tuo oopperaa luikauttava tyyppi on ärsyttävä. Vai onko se koneellisesti tuotettu? Kuitenkin mahtava tunnelma kaikesta huolimatta. Voimakas biisi. Tämäkin feidautuu hienosti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Deep Cave Reverends 01.02.2008

Belz Krov - Deep Cave Reverends
Miten melusta voi saada aikaan jonkinlaista melodiantynkää? Olet aivan uskomaton :)

Jännä juttu tuo et yhtäkkiä alkaa ikään kuin uusi biisi. Rummut ja kaikki toimii aivan mielettömän hyvin.

Täytyy tunnustaa etten normaalisti mitään tämänkaltaista kuuntele, mitään sellaista mitä olet tehnyt, mutta tämänkaltaiseen musaan tottuu vähitellen. Ja siitä alkaa melkein nauttia. Ehkäpä asiaa auttaa se kun olen seurannut sinun tekemisiäsi jo hyvän aikaa. Kuulee miten parannut biisikerronnassa jatkuvasti vaikka välillä pieniä takapakkeja tuleekin. Mutta täytyyhän niitä tullakin. Kukaan ei ole täydellinen, mutta sitä lähellä voi olla :)

Nuo kovat kaiut, niistä en pidä, mutta muuten kyllä. Tämä on positiivista energiaa täynnä oleva biisi, joka rullaa koko aika eteenpäin eikä jää junnaamaan paikoilleen.

Jostain syystä minä näen tässä Kurt Cobainin hillumassa :o Tämä vain on sellainen nukkavieru garagemainen ruskeahko biisi. Joskin aina näen myös sinistä, johtuen siitä että sivusi ovat sen väriset niin se tunkeutuu tajuntaani... :)

Kyllä tässä välillä junallakin mennään... Pikajuna Meksikon halki kiitää yö jo on.... kohti tuhoa. Pikkuhiljaa kituen myrkytetyssä vaunussa. Tuo lopun junan tööttäys on aika kieroääninen, en pidä.

Pituudessa ei mitään valittamista. Se kiiti vauhdilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Hymn for a Lost One 18.01.2008

Belz Krov - Hymn for a Lost One
Ilmeetön tyyppi seisoo hississä, joka menee kadulla vaakasuoraan ihmisjoukon läpi murskaten niitä alleen. Ihmisten virtapiirit menevät sekaisin ja sähkö karkaa heidän ruumiistaan. Ei hyvä, mutta ei huonokaan. Mutta tästäkin kuulee miten olet koko ajan kehittynyt, vuodessa aivan tajuttoman paljon! Kerronnallisuutta on tullut lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baryonic Collision - Fateful Journey 28.02.2008

Baryonic Collision - Fateful Journey
Hieman hapuilua matkan varrella mutta kyllä tämä perille pääsee :) Erittäin tunnelmarikasta, voimakas lataus päällä. Hieman kaipaisi persoonallisempaa otetta, mutta kyllä tästäkin jo persoonaa löytyy vaikka muille jakaa. En nyt tarkoita että tää olis skitso :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Electronic Witch! Cry. 16.01.2008

Belz Krov - Electronic Witch! Cry.
Voi Elektronista noitaa, mikä nyt noin itkettää? On meinaan niin pahankuuloista itkua että ottaa korvaan :( Tässä on jälleen kuultavissa hyvin persoonallista noisea, harvemmin noisessa on kuultavissa tekijänsä mielenliikkeet näin persoonallisella tavalla, siten että kappaleessa on selkeä tarina. Minä näen tuon Noidan ja pystyn yhtymään suruun. Yksi asia mistä myös pidän, on kappaleiden nimet. Vaikka ne ovat sinällään hyvin yksinkertaisia, jostain syystä ne tunnistaa juuri sinun tekemiksesi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Vähänkö oli! 27.12.2007

Monoacid Soundsystem - Vähänkö oli!
Olen samaa mieltä accentin kanssa, hyvin sähköinen kappale. Melkein kutittaa aivoista, voiko sähkölle olla aivo-allerginen? Oikein mukava melodia. Kepeä biisi. Hieman turhan junnaava, väliin olisi sitten kaivannut jotain pientä kikkailua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Heavymetal vomit 18.12.2007

The Kentmiller Experience - Heavymetal vomit
Tuo laukkaava juttu laukkaa liian nopeasti, onkohan se juuri tuo midi mistä MarkkuVee yllä puhuu? Hieman tylsä mutta mallikas. Ihan heviltä kuulostava :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Kesä ja syksy 24.11.2007

The Kentmiller Experience - Kesä ja syksy
Tuo alun syntsa oli jotenkin liian kovalla tai jotain, otti korvaan. Ja oli jotenkin hieman irrallinen muusta kappaleesta. Hiukan tunkkainen. Pehmeähkö ja pirteänkepeä soundi. Hyvä, melko yksinkertainen melodia. Mukava biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FALLEN - Frozen 18.11.2007

FALLEN - Frozen
Mahtava aloitus, kertakaikkiaan. Mutta sitten se jumittuu paikalleen, valitettavasti, ja innostus lopahtaa. Soitto kuitenkin kuulostaa hyvältä, joskaan ei omaperäiseltä. Loppupuolella parantuu selkeästi ja tunnelmointiakin löytyy hieman. Mutta tsot tsot toistosta!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Until The End 03.01.2009

Valium for Van Gogh - Until The End
Alku oli aivan loistava, mielenkiinto heräsi heti! Kirkasta, ei likaista noisea. Hieman erilaista siis mihin olen tottunut (tunkkaiseen). Pidän tuosta hiukan koppavanlaiskasta laulusta. Siinä on klassista rock-asennetta ("ttu mä laulan näin ku mua huvittaa, mä mitää karjuun ala!"). Kerrassaan kiehtova biisi. Rakastuin oitis <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Sankari 18.11.2007

teknokonnektion - Sankari
Sankaritekno :D No, onhan tässä jotain etäisesti jylhyydeltä kuulostavaa. Kuulostaa myös teknisesti hyvältä ja melodia on yksinkertainen kuten sinulla aina, se on tyylisi ja hyväksyn sen sellaisenaan. Varsinkin kun se on toimiva. Tämä on eka kommentoimani biisisi pitkään aikaan ja korvani väittävät että olet edistynyt :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - roepoetys 18.11.2007

teknokonnektion - roepoetys
Tuo feidaus alussa ei oikein toimi, se hyökkää liian aikaisin ja voimakkaana. Tämä on myös mielestäni liian rosoinen ja ärsyttää tuo ääni joka toistuu kumeana noin kerran sekunnissa. Mutta melodia on hyvä. Täytyy kuitenkin myöntää etten ole kuullut aikoihin yhtä ärsyttävää biisiä... Voisit osallistua tällä Vuoden Ärsyttävin Biisi-kisaan (ei pahalla) :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Plasma 18.11.2007

teknokonnektion - Plasma
En ole tälläisestä genrestä ikinä kuullutkaan :o Tarkoituksena on ilmeisesti olla hyvin täynnä kaikkea noisen tapaisesti? Ei mitään hajuakaan miten tälläista pitäisi kommentoida... mutta sen sanon että hypnoottista meininkiä oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Torso's Call 18.11.2007

teknokonnektion - Torso's Call
Onpas kieroutuneen kuuloinen alku :) Tämä voisi olla ytimekkäämpi, nyt kuulostaa hieman siltä kuin tällä roikkuisi kasa jotain ruskeaa housujen takamuksen sisäpuolella. Mutta melodia sinänsä on hyvä :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Jännittävää Päivää Herra Kummitus 18.11.2007

teknokonnektion - Jännittävää Päivää Herra Kummitus
Hyvä tuo jysäys-ääni, mutta ääh! tuota ääntä joka laittaa korvat lukkoon. Se on hyvä kikka mutta onneksi et käyttänyt sitä pitkään, katselin juuri toissapäivänä leffan jossa oli varmaan parin minuutin pätkä jossa kävi niin. Se oli aika ilkeää. Ja tuo "pikkukakkosmelodia" (lainaten edellistä kommentoijaa) on todellakin eih. Olisit voinut käyttää tässä biisissä jotain tummempaa sävyä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio) 30.08.2007

Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio)
Onpas mielenkiintoinen alku! Jännä. Pehmeä. Letkeä. Hieman itämainen, jotain shamaanisuuttakin havaittavissa. Mukavat bassot. Depeche Moden ja Enigman yhdistelmä. Kiihtyi huomaamatta lopussa. Pidin rummuista ja äänenlaadusta kovasti. Kovin kaunis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Bright Side 30.08.2007

Aeiouaih - Bright Side
Hieman on rosoisuutta. Joskus sellainen on kivaa mutta tässä se ei oikein toimi. Kenties vika on studiossa, mikissä tai jossain, hieman sitä on laulamisessakin. Mutta niissä kehittyy kyllä. Mukavan rento ja tunnelmallinen pala joka tapauksessa. Jotain johnlennonmaisuutta tässä on. Tupakka haisee. Kiva kitara. Kunnon studiossa tästä tulisi varmasti todella hyvä :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Sinertävä neutroni 18.11.2007

Monoacid Soundsystem - Sinertävä neutroni
Ja tuo tapahtui sitten jossain toisessa universumissa sillä mistä se sen puhelimen oikein sai...? :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Sinertävä neutroni 18.11.2007

Monoacid Soundsystem - Sinertävä neutroni
Hui, synkeää ja pelottavaa! Hrrr... Siniparta sahaa itseään halki poikki pinoon neutroneiksi saakka. Takautumana kuulemme miten hän vastaa pienempänä puhelimeen, joka oli virhe sillä hänen äitinsä tapettiin tylsällä sahalla sahalla hänen selkänsä takana, kiljunta vain kuuluu. Hänen äitinsä vain oli ollut turhan utelias, siinä kaikki. Siinä matkan varrella sattui sitten kaikkea mukavaa ja vähemmän mukavaa, josta pääsemmekin takaisin loppuun kertoaksemme hänen huonosta omasta tunnostaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä 18.11.2007

teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä
Hitsi, tää kuulostaa ihan joltain Depeche Modelta! Hyvä melodia ja pidän tämän synkkyydestä. Turmelevan viehko ja tyylikäs. Romanttisrappiollinen. Ei tämä ole "aikas hieno", tämä on upea! Ostaisin. Tällaista lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Kultaa 22.10.2007

Belz Krov - Kultaa
Lämpimän hyytävä tunnelma. Hyvät rummut. Pidän niiden kylmästä etäisyydestä. Kuulostaa siltä kuin tämä olisi syntynyt melkein itsestään. Etenee sutjakasti eteenpäin. Rokkaa. Hieman tosin rupes puuduttaan 4 minsan kohdalla, vaihtelua olisin kaivannut enemmän. 9 minsan kohdalla alkaa hieman bluesittamaan, siitä pidän :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Binary 18.11.2007

teknokonnektion - Binary
Kuulostaa epävarmalta, epävireiseltä. Mukavaa tässä on tuo synkkä 80-luvun goottimusan sävy. Hyvä melodia ja omaperäinen biisi :) Hyvää tuo feidaus "alas" ja "ylös" aika lopussa biisiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - No Limits 20.11.2007

teknokonnektion - No Limits
Hyvin viileä tunnelma. Tarvitsisi enemmän lämpöä, basson lämpö ei riitä. Tylsä vaikkakin teknisesti kuulostaa hyvältä. Tämä tarvitsisi koukkuja. Puolet pituudesta pois. Nimi on väärässä, tämä on erittäin rajallinen katsantokannaltaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Jotain ihan muuta 20.11.2007

teknokonnektion - Jotain ihan muuta
Heti alko olkapäät nytkyyn tän tahdissa. Minulle tuli mafioso tekemässä ruokaa mieleen tästä. Synkkä ja mahtava tunnelma. Nuo pilipalijutut on kuin eri maailmasta/laulusta mutta silti jotenkin kummasti sopii tähän. Juuri sopivan pituinen, ei lässähdä lainkaan. Pitempikin tämä voisi mutta sitten pitäisi keksiä melodiaan jotain lisää, jotain mikä alkaisi vaivihkaa puolessa välissä biisiä kunnes yhtyisi kuin huomaamatta täydellisesti yhteen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé 18.11.2007

Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé
Kaunista tunnelmointia, niin hypnoottista että meinasi nukahtaa jo ensi sekunneilla. Yksikään biisi ei ole onnistunut vielä tuota tekemään ennen tätä :) Paljon yksinkertaisempaa melodiaa saa hakemalla hakea, mutta ei se mitään kun se on toimiva ja nätti! Tyhjällä, karulla saarella, sen rannalla kävellään ja haikaillaan menetetyn rakkauden perään. Tuo loppuosa on sinänsä itsenään hyvä mutta se ei sovi tähän kappaleeseen ja kaiken lisäksi se ei liittynyt tähän edes hyvin. Töksähti vain siihen yhtäkkiä. Ja loppuukin yhtä töksähtäen. Mielestäni tähän olisi sopinut sitten sellainen klassinen lopetus että annetaan hiipua se vähitellen kuulumattomiin. Mutta ei huono! Oikein miellyttävä, tunnelmallinen pala. Ja loppuosa oli mielenkiintoista, omaperäistä punkkia tai jotain sen suuntaista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Juuson Gambinakäyttöinen Traktori 22.11.2007

teknokonnektion - Juuson Gambinakäyttöinen Traktori
Jännä. Synkkä mutta jokin positiivinen väre tässä samalla. Hyvä, kiero melodia joka on yksinkertainen mutta jossa samalla tarpeeksi eri kerroksia ja yksityiskohtia ettei ole monotoninen. Mutta tuon "puheen" olisi voinut poistaa tuosta, tulee mieleen maukuva kissa joka on aineissa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Hummm 18.11.2007

Monoacid Soundsystem - Hummm
Mukava, synkkä tunnelma. Kultaisia vartijarobotteja talsii konnareiden kera linnan synkeällä, harmaasävyisellä pihalla. Ne vartioivat värittömiä portaita jotka johtavat Elämän Kuninkaan luo. Portaat ovat loputtomat mutta aina kannattaa olla vartijoita, ei sitä koskaan tiedä kellä olisi taitoa päihittää Ikuisuuden portaat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Riders of Distortion 22.11.2007

teknokonnektion - Riders of Distortion
Tuo etäinen kalina (mikä onkaan) on kivan kuuloinen mutta tuo jytke on karmeaa. Tunkkainen. Tuo syntikka tai mikä lieneekään joka on päällä on kiva. "Laulu" on hirvittävä. Mutta kun tarpeeksi kuuntelee, siihen tottuu ja alkaa jotenkin tajuamaan mitä olet hakenut tällä takaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - bold300 22.11.2007

teknokonnektion - bold300
Hyvä tuo alku, syvää aallonpohjalla oleskelua pinnalle pyrkien. Tämä oikeasti kuulostaa syvältä sekä musiikillisesti että filosofillisesti, tulee tunne kuin olisit selittämässä jotain syvällisiä juttuja. Mutta kyllä on turhan toistava. Jotain pikkuisia juttuja mukaan maltilla. Tätä olisi mukava tanssia nousuhumalassa (siis mikäli tanssisin), ihan kuin tämä ei loppuisi ikinä (positiivisessa mielessä). Hypnoottisen oloinen. Tämä jää koneelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Pahin on ohi 22.10.2007

Belz Krov - Pahin on ohi
Onpas jännän kiero biisi. Ja ihan sairas lauluääni, tosin sopii tyyliin. Hilpeä mutta sitä on vaikea uskoa, tämä biisi. Satanismia yhdistettynä Super Marioon :D Täytyy sanoa että on ainakin omaperäinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - Big Love Blues 20.10.2007

Bluebird - Big Love Blues
Alkaapas piristävästi, svengaa kuten jotkut sanoo. Laulu itsessään kuulostaa hyvältä mutta mikkitekniikassa on jotain mätää. Ihanan yksinkertainen mutta toimiva. Kivat sanat :)
9

Sivu: 1 2 3