Line

Fucktronics | 06.11.2009 | Electro-House
3:55

get in line with the rest of them

7.50   478 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
99.9% 18.11.2009
Että semmonen Electro House pökäle. Ihan ensimmäisenä pistää korvaan toi koko rumpu linja joka ei ehkä electro houseen mene. Basso linjaan olisin kaivannut enemmän ala tajuuksia, nyt se jää armottomasti liikaa keskialueelle.

Toinen mikä vähän häiritsee on toi rumpu laini kokonaisuudessaan. Jotenkin Electro Housen kovana tykkäilijänä olisin kaivannut siihen jotain muuta kuin loppujen lopuksi ihan tavallisen 4/4. On toki todella miellyttäviä nopeita Down Liftauksia / Leikkauksia jotka lupailevat kyllä ihan oikean genren suuntaan.

Kokonaisuutena biisi on mainio ja miksaus toimii. Olisin vain kaivannut jotain mikä olisi ollut enemmän Electro Housemaista. Nyt ollaan mielestäni liikkeellä vähä liian yksinkertaisella rakenteella joka ei aivan vakuuta. Ei huono, mutta rahkeet riittää sinulla vielä parempaankin.

Ps. Kompastuin arvioinnissani tuohon genreen liikaa ja siitä pyydän anteeksi.
0   +1 +2
 
7
dbgirl 09.11.2009
Ah, hedari tulee tosta alun jytkeestä. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, siksi ah.

Toi pieni, kimeä pieniä kiemuroita tekevä ääni (ei, en edelleenkään tunnista vempeleitä koska kukaan ei ole niitä opettamassa) on melko kieroutunut. Se lähes yksinään vastaa melodiasta, raskas taakka kannettavaksi niin ohuelle äänelle. Muut yrittävät kyllä parhaansa, mutta se ei valitettavasti auta nostamaan tätä keskinkertaisuuden upottavasta suosta, joskin ei niin upottava olekaan, vain polviin saakka.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat