Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 34 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mellu & Iitu - One day at the time 14.11.2010

Mellu & Iitu - One day at the time
Kappale itsessään on oikein laadukas pophituri, ja pidän laulajan äänestä. Toteutusta voisi vielä hieman hioa esimerkiksi tuottamalla biisin stereosaundilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele - Paskominen on kivaa 14.11.2010

<Staubi> - Paskominen on kivaa
Kohtalaisen moni vaikuttaa todellakin tykkäävän paskomisesta, vaikka siitä puhumista melko yleisesti paheksutaankin. Tässä teoksessa kuuluu hyvin juurikin se rutistamisen ilo, ja lopussa sitten helpottaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burrows - Oottaa 14.11.2010

Burrows - Oottaa
Samaan aikaan hyväntuulista ja vähän eteeristä menoa. Kertosäe jäi heti soimaan päähän, eli hittipotentiaalia ilmiselvästi on:) Kellot ja nariseva basso tuovat kivaa säväystä, ja koko paketti on kaiken kaikkiaan salakavalan mukaansatempaava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asiamies Lorkki - Anttilan Kotiurut (deluxe-malli) 09.11.2010

Asiamies Lorkki - Anttilan Kotiurut (deluxe-malli)
Oon välillä suorastaan kateellinen näin toimivista melodisista teemoista. Sovitus kehittyy upeasti biisin kuluessa, ja rummut rätisevät mukavan energisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Nahkafagotti - Night Sky 27.05.2010

DJ Nahkafagotti - Night Sky
Täähän on oikeesti kaunis, sympaattinen ja sykähdyttävä! Joskus helmiä syntyy vaikka vahingossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extr3me - Jump 05.05.2010

Extr3me - Jump
Tosiaankin tässä on joitain ihan hyviä elementtejä niin rummuissa, pianossa kuin vikinöissäkin, ja biisi muovautuu mukavasti edetessään. Basso ottaa kuitenkin harmillisesti korviin suurimman osan aikaa ja pianokuvio kärsii pientä inflaatiota raidan lähetessä loppuaan. Kaikesta huolimatta antaa kivoja viboja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomy (Phase I) - The Superfantastic Spaceship 05.05.2010

Tomy (Phase I) - The Superfantastic Spaceship
Tämähän on melkein kuin jostain 70-lukulaisesta tieteissarjasta, muttei ihan kuitenkaan. Harvoin kuulee näin mielikuvituksellista musiikkia. Jippoja tulee toisen perää jatkuvasti, ja vanhoja saundeja on käytetty paikoin aivan uudella tavalla. Kappale on ehkä välillä pikkaisen sekainen, mutta pääosin melodia kulkee irtoamatta kokonaisuudesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - National Security 05.05.2010

rewind - National Security
Hyvin pomputtaa ja saundeista löytyy energiaa. Miksaus kuulostaa oikein hyvältä ainakin näin kuulokkeet päässä kuunneltuna, ja kaikki toimii muutenkin niin kuin pitääkin. Aikalailla perussettiähän tämä on, vaikka eipä siinä mitään vikaa ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kassper - Lizards 16.11.2009

kassper - Lizards
Basson ja perkussioiden yhdistelmää voisi kuvailla suorastaan innovatiiviseksi. Liskot todellakin tallustelevat niin että tanner tömisee! Kokonaisuus saisi kaikesta huolimatta kehittyä enemmän, kun nyt se jää vähän junnaamaan. Aivan liian pitkä näille aineksille.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele JPQ - Primal Sea yksi osa muttei osa yksi 16.11.2009

JPQ - Primal Sea yksi osa muttei osa yksi
Lukuunottamatta sitä että jotkut harvat nuotit kuulostavat jotenkin vääriltä, en voi muuta kuin tykätä tästä. Rauhallista ja samalla rytmikästä. Bassosoundi on mahtava ja outrossa mennään syvempiin tilaulottuvuuksiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JPQ - Talvinen metsän reuna 16.11.2009

JPQ - Talvinen metsän reuna
Aivan todella hieno teos, sopisi vaikka johonkin mahdollisesti suomalaiseen elokuvaan. Jouset kuulostavat lähes aidoilta, sävellys on hyvällä tavalla taiteellinen ja mielikuvituksellinen. Lopun kitara lähti täyteläisenä kokonaisuuteen mukaan, mutta loppu oli kyllä erikoinen töksähdys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JPQ - Computer Music 16.11.2009

JPQ - Computer Music
Aika satunnaisgeneraattorilla tehdyn kuuloista musiikkia, tosin ei tästä myöskään korvat hajalle mene.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - Jane's Blues 31.01.2007

the Slowdowns - Jane's Blues
Mä en ymmärrä tälläsen musiikin päälle ollenkaan. Eihän tässä ole melodiaa, rytmiikka tökkii ja tunnelmaakin kuvailisin lähinnä teennäisen sofistikoituneeksi. Kai tää on todellisuudessa ihan taidokkaasti tehtyä mutta multa menee täysin ohi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Embryo Zero Preview 31.01.2007

Galaxion - Embryo Zero Preview
No helv***i! Johan unohtu kaikki päänaukomisen aiheet tätä pätkää kuunnellessa. Eikö tätä vois saada tänne kokonaan? Huippuja saundeja, huippuja säveliä, huippu rytmi ja ennen kaikkea huippu meininki! Vaikuttais siltä kun olis taas laittettu se isoin vaihde päälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Janne I Suuri 31.01.2007

Kaytanhousuja - Janne I Suuri
Olipas hyvä biisi, yllätyin oikein. Kyllä tämä vakuuttaa että Suomeen tarvitaan uudenlainen hallitsija! Enpä tiedä silti kuinka kauan vakuuttaa, mutta nyt iskee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hand Made Soul - Anyway 31.01.2007

Hand Made Soul - Anyway
Rupes niin naurattaan se "have a nice day"-lopetus viime keikalla että piti tulla kuunteleen tää biisi. Täähän kyllä kuulostaa hyvältä, hyvä ja tarttuva melodia plus mukavan isot saundit. Eikä mulle mulle oikeesti olis ikinä tullu tästä Bönkkäjövi mieleen ellei sitä olis niin painotettu joka yhteydessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hand Made Soul - Damage 31.01.2007

Hand Made Soul - Damage
Tiedoston avaamisessa oli vähän ongelmis mutta sainhan sittenkin kuulumaan. Helkkari tää on kyllä niin sanottu kasvaja! Varsinkin tässä miksauksessa biisiin tulee suorastaan eeppisiä tunnelmia ja toimi livenäkin suorastaan liikuttavasti:) Siisti ja kompakti kitarasoolo ja kaikki! Kyllä tässä teillä on, pojjaat...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hand Made Soul - Rain On Your Parade 31.01.2007

Hand Made Soul - Rain On Your Parade
Kylläpäs tääkin tuntuu menevältä näin aamuhämärissä. Biisissä ittessään ei oikein oo samaa särmää kun Anywayssä, mutta onhan tässäkin siitä huolimatta hittipotentiaalia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ape - Vanhoja helmiä - Keikka feat. Koive 20.02.2006

Ape - Vanhoja helmiä - Keikka feat. Koive
Voi p****! Tällänen olis varmaan myyny ihan sairaan hyvin joskus vuonna 1995 tai jotain sinne päin, ja niin olis taas laatumusa raikunu radiossa!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ape - Vanhoja helmiä - Jyrki 20.02.2006

Ape - Vanhoja helmiä - Jyrki
Eiks tää oo vähän niinku se Raptorin 'Sukellus pumpuliin'? Ikävämmän tästä vaan tekee se että tää on monta minuuttia liian pitkä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matkaaja - maailmaa kiertämään 20.02.2006

Matkaaja - maailmaa kiertämään
Tässähän on persoonallisuutta mitä yleensä saa tän tyylilajin artisteista hakee kirveellä. Sanat on melkoista idealismipaatosta, mutta ei ne pahoilta kuulostaneet. Lofi-piano on tunnelmallinen varsinkin heti alussa ja bassokin ihan kiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Woodoo Child 2.0 20.02.2006

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Woodoo Child 2.0
Kuulostaa aikamoiselta big bandilta, tosin soundi on sen verran särönen että se saattaa lisätä orkesterin massiiviselta kuulostavuutta. Jimpan Voodoo Chile on tunnistettavissa aina välillä, ja tän sovituksen meininki sopii kappaleeseen varsin mainiosti. Melko energiseltä kuulostaa, tai siis vähän enemmänkin kuin melko:) Loppuvaiheilla säröttely menee suoranaiseks taiteeks. Loppu oli ehkä vaan hieman turhan pitkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Straight Of Souls 20.02.2006

QUIET - Straight Of Souls
Soundaa kyllä hyvältä. Tulee ihan nykyinen U2 mieleen. Laulu on vähän turhan vaisua tai sitten laulajan ääni ei vain säväytä. Sävellyksenä biisi kuulostaa menevältä, mutta sanoista ei saa niin paljoa selvää että hoksaisi niiden punaisen langan. Kitarat soivat upaesti niinkuin oikastaan kaikki muutkin soittimet, ja kyllähän tästä hyvälle tuulelle tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - 'round midnigth v 2.0 20.02.2006

Tappi eli Käyttäjä 1537 - 'round midnigth v 2.0
Erittäin raastavaa tulkintaa, jossa on silloin tällöin aistittavissa joko jo pientä helpotusta tai sitten totaalisen murtumisen partaalla oleminen. Tämä kuitenkin kiteyttää hyvin monesti keskellä yötä itse kutakin vainoavan ahdistuksen. Välillä mennään suorastaan aavemaisissa tunnelmissa. Sen verran hämmentävä tekele etten uskalla antaa ihan huippupisteitä vielä, mutta kuitenkin surunvalitteluni rakkaan menetyksestä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Through The Space 19.02.2006

Galaxion - Through The Space
Enpä sanoisi rakennetta mitenkään liian sekavaksi, ennemminkin mukavan vaihtelevaksi. Hyviä melodianpätkiäkin löytyy, vaikkei niistä ole mitään todellista iskusäveltä kehitettykään. Parasta antia tässä kappaleessa ovatkin juuri yllättävät osiovaihtelut, toisaalta täytyy sanoa että rytmi ja jotkut saundit kuulostivat jo tässä vaiheessa vähän liiankin tutuilta. Meininki oli edelleen kohdallaan, mutta ehkä tyylilajin rajoja olisi syytä alkaa venyttelemään jonkin verran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Traveller 16.11.2005

Galaxion - Traveller
Tätä miestä ei selvästikään pysäytä mikään. Jälleen kerran biisi joka jää mukavasti soimaan päähän. Monet soundit ovat tietysti vahvasti 80-luvun mieleen tuovia, mutta persoonallinen ote on kuultavissa läpi tuotannon. Perkussioissa on hienoja jippoja, erityisesti 2:33 alkava kohta on aivan loistava. Rakenne pitää mielenkiinnon yllä ja fiilis on uskomattoman ylentävä. Tämä on varmaan ainoa projekti koko Mikserissä, jonka jokainen biisi on huokuu täydellisyyttä. Toivottavasti en joudu pettymään jatkossakaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kloku - Sommergalax 24.02.2006

Kloku - Sommergalax
Mukavan retro ja lämminhenkinen tunnelma. Melodia sais olla roimasti parempi ja rakennekin on vähän sekava. Tästä huolimatta soundeja on kyllä kiva kuunnella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Last Transmission 05.05.2005

Galaxion - Last Transmission
Mahtava meininki senkun jatkuu! Melodia ei tällä kertaa ole välttämättä niin tarttuva, mutta siinä on mielenkiintoisia käänteitä. Basso on saatu rullaamaan mukavasti, enkä oikeastaan menisi nimittämään biisiä erityisen rauhalliseksi alkua ja loppua lukuunottamatta. Välillä soundit raikuvat niin että maailmankaikkeus resonoi. Tyylitajua ja linjakkuutta tuntuu löytyvän yllin kyllin, ja biisin kuuntelee mielellään monta kertaa putkeen. Kuuntelin biisiä ekan kerran järkyttävässä krapulassa ja helpotus oli välitön, tosin valitettavasti vain väliaikainen. Loistavaa työtä joka tapauksessa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saattohoito - Särisee 19.02.2006

Saattohoito - Särisee
Parin ensimmäisen sekunnin aikana voisi kuvitella, että kohta joku huutaa "yy, kaa, koo" ja sitten lähtee punkki soimaan... mutta onneksi ei. Sen sijaan sieltä tuleekin vankka ja vakava rytmi sekä hienot laulukaanonit. Vaikka biisi onkin ahdistusta pullollaan, niin särinä kuljettaa kuitenkin mukavasti mukanaan. Samaan aikaan maaniset ja hallitut lauluosuudet ovat ehdottomasti biisin suola, ja säriseminen kerrassaan osuva kielikuva. Eipähän tule kuunneltuaan sellainen olo, että tää on taas tätä samaa mitä kaikki muutkin vääntää, ja siitä myös pisteet!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Adventure 20.04.2005

Galaxion - Adventure
Vaikka meininki onkin aika retro niin tää biisi löi meikäläisen aivan laudalta. Äänimaisema on sykähdyttävän kirkas ja melodiat luo hienon tunnelman. Vaikka basso onkin aivan peruskamaa, on se toteutettu äärimmäisellä herkkyydellä ja se etenee kuin hyppykeppi. Selatessani elektrolistaa jämähdin täysin tämän kohdalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kippi nappi tralli bubba tissi - Puri Kekki 20.04.2005

Kippi nappi tralli bubba tissi - Puri Kekki
Nauru tarttuu ja niin kävi tälläkin kertaa. Biisi itsessään on aivan paska enkä edes tajua mitä nauramista siinä on. Olisin kaivannut ennemmän kerroksia, jolloin biisistä olisi voinut löytyä vähän ambienssia. Kuulostaa todella itsetyytyväiseltä musiikilta, ja kun yleisöllä kuitenkin on kivaa niin tavoite on varmaankin saavutettu. Mun mielestä koulu on sxxxxx on silti parempi.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Waste Of Time 06.05.2005

Monosurround - Waste Of Time
Onpas tunnelmallista. Hieno melodia joka on samalla haikea ja hyvää energiaa täynnä. Mukavasti kelluva meininki jonka seassa liplattelee etäinen pianokin. Kitara särähtelee silloin tällöin voimallisesti mutta hallitusti. Laulukin on hyvässä tasapainossa, mutta rummut ja basso jäävät vähän vaimeiksi. Toisaalta ehkä juuri se luo kelluvan vaikutelman. Tästä biisistä tulisi varmasti hyvä olo, jos sen kuulisin arvaamattaan vaikkapa bussissa istuessaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kippi nappi tralli bubba tissi - Herra Niko Tiini 20.04.2005

Kippi nappi tralli bubba tissi - Herra Niko Tiini
Tästä tulee aivan mieleen vanhan kunnon Klunssilan legendaarinen lausahdus "Eiku lisää paskaa housuun!" Mitähän Klunssilalle mahtaa nykyään kuulua?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ernesto Aeroflot - Unpurposal 20.02.2006

Ernesto Aeroflot - Unpurposal
Aivan sairaan siisti komppi ja padit! Sopisi hyvin johonkin Tshernobylistä kertovaan dokumenttiin. Puolivälissä alkava lauluosuus on mielenkiintoinen, mutta olisi se varmaan voinut olla vähän parempikin. Biisi on minimalistisuudessaan kuitenkin nerokas. Sopii täydellisesti harmaiden talvipäivien soundtrackiksi.
9