Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 74 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Auta 15.06.2011

Dedi-B - Auta
Huikeeta! Taustan pianomelodia yhdistettynä alun viuluun ja hyräilyyn kolahti ja kovaa. Herkkä ja kevyt fiilis, toimii. On aina mukava kuunnella, kun joku pysyy biitissä läpi biisin ja sanoista saa selvää - artikulaatio ihanan toimivaa! Versejen ja kertsin välillä on hyvä kontrastiero, erottuvat toisistaan oikeinkin loistavasti. Kertsin raspikurkkumaisemmasta soundista tykkäsin kovasti, sai kylmät väreet kulkeen pitkin selkää. Lyriikat sisällöllisesti koskettavat, herkät ja kaikinpuolin moitteettomat. Virheettömänkuulonen biisi kaikin puolin, miksauksessa onnistuttu. Ei tästä voi kuin tykätä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tervaleijona - Eksyneet 29.12.2008

Tervaleijona - Eksyneet
Kaikkiaan aivan mahtavan kuuloista. :) Melodia kokonaisuudessaan koukuttava. Mukavasti saatu kontrastia biisiin, kun verset erottuu niin selkeesti kertosäkeistöstä; henkilökohtaisesti diggailin enemmän kertosäkeistöistä. Biisin alussa tuli mielleyhtymä Apulantaan, laulun alkaessa A.W. Yrjänään ja biisin lopussa Teräsbetoniin. Sanoitukset sopii melodiaan täydellisesti ja solistilla on aivan mahtava soundi äänessään. Tätä kyllä kuuntelee todellakin mielellään. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LuottoTekijä - Messis 20.03.2008

LuottoTekijä - Messis
Todella makeen kuulonen tausta; oikeen biletysmeininkiä. Kivoja kikkailuja. Ensimmäisenä tuli mieleen Cheek; ekassa "jess"-kohdassa ja kertsissä varsinkin. Artikulaatio tökki hiukan, joutu oikein pinnistelemään, että kuulee sanoja; eli lausumiseen vähän enempi kaipaisin huomiota. Joihinkin kohtiin tuli tempoo niin paljon, että sen takia meni myös sanoja ohi. Vaikka biitti onkin kaikinpuolin iskevä, niin silti tuntu, että siinäkin vähän liikaa "sälää", tuntu että sanat uppos vähän siihenkin. Juu, no ei nyt kuitenkaan ihan kokonaan pelkkiä negatiivisia juttuja; äänessä magee soundi; muistuttaa kovasti Cheekiä (sama se sitten, että tarkotuksella vai ei), biitissä pysyttiin mukavasti ja muutenkin biisi oli menevä ja mukaansatempaava. Kivasti käytetty erilaisia äänenpainoja ja temmon vaihteluita. Biitti onnistu kyllä kaikkine kikkailuineen koukuttaan ihan kokonaan. Kokonaisuudessaan kelpo kipale (:
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riimittäjä - Päivä jolloin kohdattiin 17.03.2008

Riimittäjä - Päivä jolloin kohdattiin
Nappaava rauhallinen biitti, koukuttaa heti alusta. Kitarasoundit nappaa kans mukavasti. Biitin "taustalaulut" jännät. Lyriikoista: rimmaavat, kivasti saatu tarina toimimaan. Kertsi erottuu hyvin varsinaisista verseistä, eikä pelkästään sanoitusten puolesta; luo kokonaisuudessaan jännitteisyyttä biisille. Artikulaatio räbässä toimii loistavasti; jokasesta sanasta saa selvää. Biitissä pysytään (tää on tää mun lempparikohta, johon kiinnitän aina ekaks huomioni; ei oo karmeempaa kuunneltavaa, kun se, että mennään ihan eri tahtiin biitin kanssa), eli multa hirmusesti plussaa tästä. Kaikinpuolin äänenkäyttö toimii hienosti; mukavasti käytetty verseissä erilaisia äänenpainoja ja tempoo vaihdettiin sopivassa suhteessa; koukutus onnistuu. Aikasemmin tossa sanoinkin jo pari sanaa kertsistä, mutta täytyy vielä jatkaa: "laulelu-kohta" tuo mukavaa vaihtelua ja laulutkin menee ainakin suurinpiirtein nuotilleen (: Ehdottomasti mun mielestä biisin paras kohta! Biisi kaikinpuolin toimiva, koukutti ja täyty moneen kertaan kuunnella. Jää ihan varmasti kuunteluun pidemmäksikin aikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Sä kierrät kehääsi 04.03.2008

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Sä kierrät kehääsi
Melodinen biitti kuulostaa makeelta ja joteskin herkältä. Muutenkin mukavan rauhallinen biisi. Lyriikat kaikin puolin onnistuneet ja rimmaavat. Artikulaatio toimii hienosti, kaikista sanoista saa selvää ja biitissä pysytään. Äänes on makeen kuulonen ja käytät äänen painotuksia kivasti. Ainoo, mikä särähti korvaan oli tossa kertsissä laulukohdan ("...et pääse sieltä pois...") epäpuhtaus; taidat koittaa siinä kohdassa vähän liian korkeelle? Muuten kokonaisuudessaan oikein toimiva ja kuunneltava kipale (:
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Luntti & Mc Mane - Nyt mä tiedän 04.03.2008

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Luntti & Mc Mane - Nyt mä tiedän
Intro ei ihan heti oikein koukuttanu, kun kuulosti niin klassiselta ja vähän kaukaselta, mutta sitten kuitenkin mielenkiinto heräs ja odotti, että alkais verset. Intron jälkeen biisi sitten jo koukuttikin. Artikulaatio pelitti tässäkin oikein hyvin ja biitissä pysyttiin jälleen ja äänenkäyttö kaikinpuolin mahtavaa. Jess! Herkät ja koskettavat sanat. Jää ihan selkeesti kuunteluun :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Koska sä oikeest elät? 10.12.2007

Ele - Koska sä oikeest elät?
Intro rauhallinen; sitten varsinainen biisi lähtee aika tykisti asenteella, soundi muuttuu vahvemmaks, toimii ihan mielettömän hienosti. Taustalla rullaava rauhallisempi melodia tuo mukavasti vastapainoo voimakkaasti vedetyille verseille ja noin. Lyriikat rimmaavat ja niissä on asiaa. Äänenkäyttö jälleen kerraan loistavaa; kaikki sanat on selkeitä, artikulaatio toimii, biitin mukaan mennään ja kaikki on mun mielestä ihan kohdillaan. Ei tästä kyllä enää paljoo biisit parane. Kokonaisuutena mukavaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Alla Synkän Syystaivaan 07.12.2007

Shabo (wanhat) - Alla Synkän Syystaivaan
Oikein nappaava melodia kipaleessa; melodian synkkyys yhdistettynä lyyriikoihin muodostaa oikein mukavan kokonaisuuden. Biisi etenee rauhallisessa temmossa alusta loppuun, toimii kivasti. Biisin aihe vähän erilainen, mutta hyvin toimii. Lyriikat koskettaa, jotain surullista ja haikeeta. Äänenkäyttö toimii, ei mitään moitteita. Artikulaatio toimii ja melodian mukaan mennään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teo [Vanhat biisit] - Teo aka Veli Kulta ft. TeeKoo aka Tomppapoika - Paska päivä[clip] 04.03.2008

Teo [Vanhat biisit] - Teo aka Veli Kulta ft. TeeKoo aka Tomppapoika - Paska päivä[clip]
biitti aika koukuttava, salaperäinen ja mystinen. sanat rimmaavat ja muutenkin kaikin puolin jees. räbät pysyy biitissä, siitä hirmusesti paljon plussaa (mikään ei oo sen karmeempaa kuunneltavaa, kun ihan omaan tahtiin vedetyt räbät biitistä viis!). artikulaatio rullaa hienosti, mutta ainoo mikä jäi hiukkasen häiritteen oli räbän monotonisuus. sais mun mielestä olla vähän enempi äänenvaihteluita ja äänenpainoja. ihan kelpo kipale noin muuten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Kuumakesäpäivä 12.06.2007

LePe - Kuumakesäpäivä
Biitti rennon kuulonen, just sellanen, mikä sopii kesään ja vapaapäiviin :) Lyriikat kertoo kivasti kesän ajankohtasista asioista; jätskistä, rannasta, kylmästä juotavasta, grillauksesta; kaikesta mitkä kuuluu ehdottomasti kesään! Eli sen puolesta ehdoton kesäbiisi :) Koko biisin ajan pysytään biitissä; plussaa :> Miinusta pikkusen siitä, että biisi mentiin samalla temmolla ja samalta sävelkorkeudelta kokonaan läpi; niin kun joku tossa aiemmin sano, niin jotain sellasta pientä räväkkyyttä jäi kaipaamaan. Nyt jäi vähän sellaseks tasapaksuks kokonaisuudeks, että vähän jotain säpinää ois siihen halunnu. Mutta kyllä tää nyt näinkin toimii. Kertsi jäi kivasti päähän ja kyllä kipaleesta sellanen mukava kesäfiilis jäi :) Toimiva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Aamunkaste 12.06.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Aamunkaste
Alun kitarasoundit oli jotain parhaimpia :) Tai koko biisin kitarat. Lyriikat hempeet, kuten balladeihin kuuluukin. Tätä kuunnellessa tuli jotenkin sellanen kevyt olo ja vaan pakko antaa biisin viedä mukanaan. Biisin melodinen puoli toimii; kaikki soittimet sopii loistavasti yhteen muodostaen upean kokonaisuuden. Kyllä tätä vaan kelpaa kuunnella. Aivan mahtavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Alta Jään 12.06.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Alta Jään
Tässä biisissä hienot lyriikat ! Tässä biisissä tykkäsin enemmän rummuista; mutta toimii muutkin omilla osa-alueillaan. Mun mielestä äänen soundi pääsee paremmin oikeuksiinsa tässä biisissä. En tiijä sit, että mistä johtuu, mutta jotenkin kuulostaa vaan siltä. Hienoo, kun joku pystyy tekemään eri genrejen musiikkia, ja vielä onnistuu niissä hyvin ! Nyt on pakko kuunnella noi loputkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen 12.06.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen
Varmaan ensimmäinen iskelmä-genren biisi, minkä täällä kuuntelen. Yllätti varsin positiivisesti! Sanotuksissa asiaa, toimii kokonaisuudessa hienosti. Äänessä mukavan kuulonen soundi. Instrumentaalinen puoli on myös kuuntelemisen arvoinen; erityisesti kitaratyöskentelystä pidin. Biisi kokonaisuudessaan alusta loppuun etenee hienosti; biisin rakenne selkeä, kaikki "turhuudet" jätetty pois. Eipä tästä varmaan voi paljon muuta sanoo; hienoa kuunneltavaa !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NBS - Siedätyshoitoo 1.1 10.12.2007

NBS - Siedätyshoitoo 1.1
Rento, letkee ja aika massiivinen biitti. Aikas nappaavakin. Äänenkäyttö hyvää; artikulaatio toimii, kaikista sanoista saa selvää. Tuntuu, että biisi vedettäis "samalla äänellä" alusta loppuun. Vähän enemmän asennetta esille esityksessä, niin eiköhän se puoli olisi sitten kunnossa. Lyriikat rimmaavat, ei niistä sen enempää. Kokonaisuudessaan jees-biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 13.06.2007

AAE - 1982
Erittäin kaunis kipale kaikin puolin. Laulusoundissa on sitä jotain; kiva yhdistelmä herkkyyttä ja varmuutta, vähän kuulostais kaihoisaltakin; ihan rupee kylmät väreet menemään pitkin selkää :) Sävelvaihtelut vähän takelteli, mutta se toi vaan kivan lisän biisiin; sopii hyvin siihen, kun biisi kuitenkin melko henkilökohtanen, panostettu enemmän sanojen esille tuomiseen. Lyyrisestä puolesta ei oikein mitään sanottavaa löydä; toimii :) Vaikka laulu ei meekkään ihan nuotilleen, niin toimii silti älyttömän hyvin. Alun kitarasoundit kuulostaa varsin hienolta, ja akustiset biisit yleensäkin toimii aina! Tunnelma biisissä on jotenkin vapauttava ja sellanen rennon puoleinen; ekan kuuntelukerran jälkeen jäi hyvät fiilikset ja kuunteli mielellään useampaankin otteeseen. Selvästi puskee sellaset Beatles-fiilikset pintaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Joka hengittää 09.03.2007

Taiunta - Joka hengittää
Biitti toi biisiin mukavaa rauhallisuutta, omalaatuisesta tyylistä plussaa! Lyriikat mielestäni erittäinkin onnistuneet. Kertsi ei iskenyt ihan täysillä; miten sen nyt sanois... tuntu kun siinä olis ollu vähän liikaa tavaraa ja sen vuoksi jäi vähän epäselväksi, eikä siihen viitsinyt keskittyä ihan täysin. Biisin outrosta tykkäsin ihan mielettömästi, toi biisiin herkkyyttä omalla tavallaan. Äänenkäyttö toimi hyvin ja oli kivaa kuunneltavaa. Kiva biisi kaikinpuolin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Velkataakka f/ Cee 13.06.2007

eKn - Velkataakka f/ Cee
Kuuntelin näitä joskus aikasemminkin jo; tykkäsin. Lyriikat tehty hienosti; arkisista jutuista. Biitti sopii hienosti yhteen sanotusten kanssa. Äänen käyttö räpeissä toimii; artikulaatio selvää. Ja mielettömästi plussaa siitä, että räpit pysyy biitissä. Mikään ei oo sen karmeempaa, kun joku sylkee ihan epätahtiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Aikaa 11.01.2007

LePe - Aikaa
hyvältä ainakin näin parin kuuntelukerran jälkeen tää vuoden alotus kuulostaa :) biitti tosi kivan kuulonen ja toimii koko biisin ajan. lyriikat kolahti hienosti ja taso pysy samana läpi biisin. räbät toimii jälleen kerran myös hienosti. ei osaa enempää sanoo. toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Mielisairas 23.12.2006

Dedi-B - Mielisairas
biitti kuulostaa tosi hyvältä, lyriikat pistää miettiin ja toimii todella hyvin. äänenkäyttö kohdallaan, räpit pysyy biitissä ja noin; ei mitään valittamista biisistä; toimii kokonaisuutena hienosti :>
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 01.02.2007

Silent Dream - Drown
Ei kaduta että tänkin kävin katsastamassa :) Jälleen jo intro sai vakuuttumaan, että loistavaa musiikkia. Tässä biisissä diggailin rumpukuvioita, että pisteet rumpalille. MUTTA vielä enemmän pidin kitarasoolosta; tuplasti pisteitä siitä :) Laulu mieletöntä; tässäkin. Veti aika sanattomaks; samaan malliin vaan :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Pimeydestä aurinkoon 26.11.2006

LePe - Pimeydestä aurinkoon
ei tosiaankaan mitään perusräbää...paljon parempaa! Biitti kivan kuulonen ja äänenkäyttö jälleen loistavaa. Biisi jakaa mielipiteen vähän kahtia; toisaalta melodia kuulostaa haikeelta, mutta toisaalta tulee aivan mahtava fiilis tätä kuunnellessa. Sanat oli hyvät; eipä oikein mitään negatiivista löytyny :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 01.02.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Aivan myyty jo ensimmäisten soundien kohdalla! Biisi tempas saman tien mukaansa ja piti koukussa koko biisin läpi ja taas seuraavalla ja seuraavallakin kuuntelukerralla :) Intro alkoi hienosti ja instrumentaaliset osuudet kaiken kaikkiaan kuulosti mielettömän hyvältä. Kertsi mielestäni erittäinkin onnistunut. Laulu kuulosti mahtavalta; laulajaa mukava kuunnella, äänessä tosi kivan kuulonen soundi. Täytyy käydä kurkkaan vielä toi toinenkin biisi ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Näkijä 19.10.2006

Edorf - Näkijä
Biitti oli hyvällä tavalla karmiva. Biisi täytti kaikki odotukset. Sanotaan: jos annat pikkusormen - se vie koko käden. Näiden biisien kans on nyt käynyt niin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 06.11.2006

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
biitissä kivaa kikkailua ja kuulostaa pirteeltä. lyriikat mun mielestä onnistuneet ja räpit toimii tosi hyvin; äänenkäyttö hyvää ja kaikista sanoista saa selkeesti selvää. kertsi oli kans kiva ja biisi kokonaisuudessaan mukavaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Leviathan 22.09.2006

Sonar - Leviathan
Cmx:n vivahteita tosiaan oli ja kivalta kuulosti. Biisi mukavan rauhallinen. Laulajan soundi oli jännän kuulonen ja suoraan sanoen lumoava. Kertsi toimi hyvin ja kuulosti hyvältä. Coda olis saanu mun mielestä olla pikkusen rauhallisempi, mutta ei se nytkään mikään huono ollut. Sanoituspuoli toimi hyvin ja melodiat samoin. Kyllä tästä tykkäsin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Kolmetoista 20.09.2006

Edorf - Kolmetoista
viulu tohon alkuun sopii mun mielestä hyvin; se kuulostaa kyllä erikoiselta, mutta hyvällä tavalla. biitti kivan rauhallinen ja lepposa. sanat jatkaa samaa linjaa kun aiemmissakin biiseissä; hienosti tehdyt. kertsi on jännä; tykkäsin. hyvän kuulonen biisi kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 20.09.2006

Chelony - Far Away
Alusta alkaen biisi lähti asenteella etenemään ja hyvän kuuloisesti. Jälleen täytyy kertoa, että kaikissa biiseissä fiilistelen kitaroita ja tämänkin biisin kuullessani hyvä fiilis iski, koska kitarat kuulosti aivan mahtavilta :) Joo elikkäs kokonaisuutena täydellisyyttä hipova paketti; vielä kun tosiaan löytyisi laulaja esittämään kipaletta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rhinocheroes - New Scenery 27.09.2006

Rhinocheroes - New Scenery
Valehtelematta Rhinocheroesin biiseistä kaikkein paras. Kitara- ja rumpukuviot toimii hienosti yhteen ja saa biisiin energisyyttä. Laulajan äänessä on hyvän kuuloinen soundi, mikä tekee kappaleesta helposti kuunneltavan. Kertsi nappaa kivasti mukaansa ja fiilis pysyy korkeella koko biisin ajan. Ihan selvästi asenteella tehtyä musiikkia; tällasta kelpaa kuunnella. Plussaa siitä, että bändi kuulostaa ihan yhtä hyvältä livenäkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Sanat Tappaa 08.08.2006

Dedi-B - Sanat Tappaa
Hyvää matskua :) Biitti toimii ja biisi kokonaisuudessaankin. Räpit kuulostaa erittäin hyvältä. Kelpaa kuunnella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stabi - Kirje f. Sussu 27.07.2006

Stabi - Kirje f. Sussu
näitä biisejä voi kuunnella aina vaan uudestaan ja uudestaan :) Niin kun tossa joku jo sano, että harva onnistuu tarinoissa, mutta nää toimii. Sussulla tosi mahtavan kuulonen ääni. Lyriikat jälleen kuunneltavan arvoset ja biisin kitaroissa mahtava soundi; diggailen aina kitaroita :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Näinkö Meille Käy 27.07.2006

Konala Cartelli - Näinkö Meille Käy
ei voi olla pitämättä :) Räpit aivan mahtavat, niin ku Konalalla aina. Riimit; mukavaa kuunneltavaa. Niin täydellinen biisi, ettei löydy ees sanoja :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 14.06.2006

Dedi-B - Ikävä
loistobiisi :) biitti on kivan rauhallinen, sanat koskettaa oikeesti; aikas herkkä biisi, mutta tosi kaunista kokonaisuudessaan. eipä tästä nyt oikeen muuta keksi. aivan mahtavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuuli 14.06.2006

ivalo - Tuuli
ja tässä biisissä diggaillaan rumpujakin; hyvän kuuloista ja kitarat tietenkin todella mukavaa kuunneltavaa (jälleen). lyriikat hyvät ja laulajan soundi :)) tää on tämmönen ihan rauhallinen ja rullaa tosi mukavasti eteenpäin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Kylmät kädet 14.06.2006

ivalo - Kylmät kädet
jälleen loistava biisi; koko biisin soundit aivan mahtavat; sanat tosi hyvät ja tykkään itse henkilökohtaisesti laulajan äänestä aivan valtavasti :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Taistelusta toiseen 27.07.2006

JouGGis - Taistelusta toiseen
Nää sanat laittaa ajatteleen; biisi kaikin puolin helppoo kuunneltavaa, räpit mukavan kuuloset ja sanotukset erittäin onnistuneet. hyvä biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - Hyvät Tavat F. Aagee, Dee & Puolikas 14.06.2006

8-Tahti - Hyvät Tavat F. Aagee, Dee & Puolikas
hyvää suomihoppia jälleen; lyriikat ihan hyvät ja räpit loistavat :) biitti aivan mahtava :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko&Joonas - Coffeemachine 05.06.2006

Mikko&Joonas - Coffeemachine
täytyy myöntää, että tähän astisista akustisista kaikkein paras! biisi oli ihanan rauhallinen ja sitä oli ihan älyttömän helppo kuunnella :) kitarat kuulosti hyvältä ja laulajan äänessä oli mielettömän kiva soundi; tosi mukavaa kuunneltavaa :) biisin sanoistakin tykkäsin :) lisää vaan tämmösiä tänne :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Maidolla, ei sokeria 14.06.2006

Bastusection - Maidolla, ei sokeria
pikkusen rento biisi; pianomelodiat kuulosti tässä aivan mahtavilta :) fiilis tän biisin jälkeen on kyl aikas korkeella; mukava tämmönen pirteesti eteenpäin rullaileva kipale; tykkäsin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unplugged Lyra - Lady Salvia 06.06.2006

Unplugged Lyra - Lady Salvia
mukavan kuulosta; kitarat kuulostaa hyvältä ja laulutkin mun mielestä ihan kivasti onnistuneet; rallattelu rullaa mukavasti eteenpäin ja biisissä on tosi helppo pysyä mukana :) biisistä jäi hyvä fiilis ja kyllä tää tarvii viä pariin kertaan kuunnella läpi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuolio - Ei voi vapauttaa 06.06.2006

Kuolio - Ei voi vapauttaa
ihan hyvä biisi; laulajalla on mukavan kuuloinen ääni, mutta paikkapaikoin ei aina oikein toiminut, mutta hyvää kuunneltavaa. biisin soundit rullaavat hyvin ja mun mielestä kohtalaisen onnistuneet kaikin puolin. laulun voisi tosiaan munkin mielestä vähän enemmän viä panostaa, mutta muuten tosi mukavan kuulosta :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Afrikan kuningatar 14.06.2006

Laava - Afrikan kuningatar
biisissä hyvä meininki; rullaa tosi mukavasti eteenpäin. rummuista ja kitaroista diggailin ihan älyttömästi :) mukavan kuuloset melodiat kokonaisuudessaan, lauluihin ehkä sais enemmän panostaa; mutta sanotaan ettei sillä väliä miten esitetään vaan mitä esitetään :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - 5 times a loser 27.07.2006

The Rules - 5 times a loser
Alusta alkaen biisi tempaa mukaansa hyvin. Alun rummut aivan mahtavaa kuunneltavaa ja sitten kun päästiin kitaroihin... voi että. Oon aivan armoton kitarafriikki; kaikista biiseistä pitää ekalla kuuntelukerralla kuunnella kitarat ja sitten toisella kertaa vasta muu. Tässä kitarat toimi! Biisin sanotustyö hoidettu kunnialla, hyvät sanat :) Laulajan äänessä jotenkin mukava soundi, mitä vois kuunnella vaikka kuinka paljon. Loistobiisi kokonaisuudessaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 27.07.2006

AAE - Seconds
Biisissä ihanan rento ja rauhallinen tunnelma. Pianomelodiat kuulosti ihan uskomattoman hyvältä ja äänessäs ihan mielettömän kiva soundi. Vois kuunnella vaikka kuinka kauan. Biisi oli kaikin puolin lepposaa ja helppoa kuunneltavaa. Tykkäsin todella :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee 19.04.2006

Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee
ensimmäinen reaktio biisistä oli, että tuli rento ja hyvä fiilis :) Biitti oli hyvä; sanat mukavat kans ja räpit kuulosti tosi hyvältä :) Eniten tykkäsin tosta "Ei vaan tuu muuttuun"-kohdasta; biisistä jäi oikeesti hyvä fiilis; jää kuunteluun :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KaksoisVaikutelma - Elämä On Filmii 15.03.2006

KaksoisVaikutelma - Elämä On Filmii
mahtava biisi; riimit tosi mukavat ja räbäyttäjien äänet sopi mun mielestä biisiin hienosti :) biittikin tosi mukavan kuulonen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Miks feat. Pros 14.06.2006

g-p - Miks feat. Pros
näistä biiseistä ei vaan voi muuta kun diggailla; näihin vaan joteskin "jää koukkuun" :) sanotukset tässäkin biisissä kohdallaan; räpeistäkin tykkäsin jälleen. biittikin jälleen mukavan kuulonen :) hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Werc Beats - Ihana Windows... 06.03.2006

Werc Beats - Ihana Windows...
no en välttämättä oo ihan oikee henkilö kommentoimaan tän genren musiikkia, mutta parhaani tässä yritän... biisin alku ei mun mielestä kauheen hyvin toiminu; kun se kuulosti vähän semmoselta epämääräseltä särinältä, mutta muuten biisin melodiat sun muut kuulosti ihan mukavalta; rummut kuulosti tosi hyvältä; bassosoundeista pidin erityisen paljon :) en mä nyt tästä oikein muuta keksi; ihan hyvä biisi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa) 31.01.2006

Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa)
Biisin biitteihin pääsi hyvin mukaan, sanat on ihan hyvät. Biisin lopussa vähän häiritti kun siinä jäätiin hokeen sitä samaa, mutta muuten ihan onnistunu biisi :) Myönnän, että tykkäsin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Not So Grand Funk Jam Band Jam 06.02.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Not So Grand Funk Jam Band Jam
Täytyhän tääkin nyt sitten kattoon tulla; ei hassumpaa; sanat oli hyvät, soundi muutenki hyvä; saxofoni sopoi hienosti taustalle ja pianomelodiat oli mukavan kuulosia:) Kaikin puolin hyvä biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum 13.06.2007

Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum
Tää on tämmönen lepposa, helppokuunneltava, kiireetön biisi. Kitarasoundit uppos mukavasti ja erityisesti tykkäsin loppupuolen rummuista. Biisistä tuli jotenkin mystinen ja salaperäinen fiilis. En normaalisti tän genren musaa kuuntele, mutta tää toimi kyllä kaikessa kiireettömyydessään. Pimeen huoneen kans toimis varmaankin paremmin, mutta ihan hyvä näin valot päälläkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Authority 04.02.2006

CHB (R.I.P.) - Authority
Ihan hyvä biisi, vaikka ite en varsinaisesti tämän tyylistä kuuntelekkaan. Tosta biisin "huutamisesta" oon kans sitä mieltä, että sitä olis saanu olla pikkusen vähemmän (tai ei välttämättä ollenkaan), muuten biisin soundi kuulosti tosi hyvältä ---> 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 05.02.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
jees, biisi kaikin puolin hyvä; introsta tykkäsin ja biisin soundi muutenkin osui kohdalleen. Kertsi oli mukaansa tempaava ja laulut kuulosti oikein hyviltä, ennen en tällasta pahemmin tosiaan oo kuunnellu, mut nyt täytyy myöntää, että tän jälkeen ainakin tän bändin tuotantoo vois kuunnellakkin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Ihollani 14.06.2006

Keisari - Ihollani
täytyy myöntää että todella mukavan kuulosta musiikkia. sanat tosi loistavat; laulajalla mukavan kuulonen ääni; kaikista biiseistä fiilistelen kitaroita ja tässä oli kyllä mukavaa kuunneltavaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 22.01.2006

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
Tykkäsin noista sanoista; kertsiin pääsi ihan kivasti mukaan :) Hyvän aiheen olit keksiny :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - One Day 05.06.2006

The August - One Day
heti ekaks täytyy sanoo, että laulajalla on kyllä äänessänsä ihan mielettömän hyvän kuulonen soundi :) tosi mukavaa kuunneltavaa :) biisi oli kokonaisuudessaan tosi mukava; melodiat rullas hienosti eteenpäin ja biisin mukana pysy hyvin :) biisin aihe on tosi hyvä ja sanat ihan kivat; en löytänyt biisistä mitään moitittavaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 05.06.2006

The August - Puzzle
täytyhän täältä nyt toinenkin biisi sitten vielä kuunnella ja loistavan biisin valitsin :) biisissä loistavat soundit ja tämäkin rullaa tosi mukavasti eteenpäin; sanat mukavat ja jälleen helppoa kuunneltavaa; kaikilla osa-alueilla onnistuttu hyvin. laulajan ääni on oikeasti jotain aivan mahtavaa kuunneltavaa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 14.06.2006

ivalo - Tuntematon tie
no jos tähän koittais vähän pidempää kommenttia laittaa :) ensinnäkin tämäkin mahtavan kuulonen :) laulajan soundi vetää jälleen hiljaseks; voi vaan kuunnella ja kuunnella... tämänkin biisin sanat kolahtavat kohdalleen; biiseissä pysyy loistavasti mukana ja on tosi helppo kuunnella. yleensä kaikissa biiseissä diggailen aivan mahdottomasti kitarasoundeista ja tässä biisissä ne on kyllä kuuntelemisen arvoiset :) ihan loistobiisi kokonaisuudessaan tämäkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Lähtösi Jälkeen 21.03.2006

Tode - Lähtösi Jälkeen
alun kitarat oli aivan ihanan kuuloset; biitti kuulosti kokonaisuudessaankin tosi hyvältä. sanat oli tosi hyvän kuuloset; räpit kuulosti hyvältä, mielestä äänes sopi hienosti tähän biisiin. kertsi jäi soimaan kivasti päähän :) ei voi sanoo muuta ku että hyvä biisi; kyllä tää pitempäänkin jää kuunneltavaks :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem) 06.02.2006

Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem)
tosi pirtee biisi; tästä jää ihan pakollakin hyvä fiilis :) sanat oli jotain niin läppää; toimii todella! paras biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Pojasta Polvi Paranee 07.02.2006

One'Love - Pojasta Polvi Paranee
koskettava biisi, mutta toimii ihan loistavasit; sanat on tosi hyvät ja biittikin kuulostaa hyvältä; tää biisi sai melkein itkeen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Mä, Minä ja Mun Viinapullo 05.02.2006

Gabriel Centaurion - Mä, Minä ja Mun Viinapullo
vähän tosiaan varmaan lähti hanskasta; biitti on hyvä ja sanat on aivan helmet :) --> 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lovers - Virnistys 19.10.2006

Lovers - Virnistys
Hyvän kuulosta poppia kokonaisuudessaan; rumpukuviot toimii hienosti yhteen kitaramelodioiden kanssa. Biisissä välillä mukavia koukkuja; laulajan äänessä kivan kuuloinen soundi. Kitarasoolo oli mukava lisä :) Sanoitukset kohdallaan; ei voinut muuta kuin pitää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - &Anni - Kylmä Sydän 14.06.2006

Niina - &Anni - Kylmä Sydän
tosi hyvä biisi; taustasoundi tosi mukavan kuulonen ja sanat hyvät; ja tietenkin laulut aivan mahtavan kuuloset myöskin :) todella hyvää r´n´b:tä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Lähtösi Jälkeen 07.02.2006

Edorf - Lähtösi Jälkeen
Tosi koskettava ja herkkä biisi; haikeet, mutta hyvät sanat, taustalla rullaava melodia sopii hyvin yhteen sanojen kanssa, kertsi on hyvä ja jää helposti mieleen pyörimään, äänes sopii hienosti just tämmösiin biiseihin; ihan loistava biisi, tämmösiä sais olla enemmänkin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VIP - Mihin sä meet 14.06.2006

VIP - Mihin sä meet
mukavan kuulonen biisi; laulajalla äänessään mukavaa soundia; biisin sanat kolahti kans ihan mukavasti. diggailen kaikissa biiseissä aina kitaroita ja tässä biisissä mun mielestä ne kuulosti kyllä todella mukavilta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Kaunis Kuu 06.06.2006

Kongo - Kaunis Kuu
aivan ihana biisi :) laulajan ääni todella hyvän kuuloinen, jännän kuulonen soundi, mikä sai koukkuun saman tien; biisiä tekis mieli kuunnella uudestaan ja uudestaan; tosi hyvin rullaava biisi kaikin puolin; kitaramelodioista aivan järjettömän paljon plussaa :) sanat oli hyvät ja kokonaisuutena aivan täyden kympin suoritus :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Viinaa! 06.02.2006

Narcotic - Viinaa!
tää oli kans niitä sarjassa ihan hemmetin hyviä biisejä; sanat ihan loistavat, kertsikin ihan kohdallaan :) loisto biisi, ei voi muuta sanoo :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas 06.02.2006

Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas
biisin soundi kuulostaa tosi hyvältä; sanat on loistavat; biisi muutenkin ihana; kertsi...jotain niin helmee... ihan paras biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 27.07.2006

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
kertsi on aivan helmi! mukava biisi kaikin puolin; ekaa kertaa ei voi kuunnella nauramatta :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Sano mua kersantiks 14.06.2006

MjN - Sano mua kersantiks
aika rullava biisi; hyvä fiilis jäi kyllä. sanat aika :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 06.06.2006

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
biisi oli niin hyvä että unohdin antaa arvosanan; kymppi tälle ihan ehdottomasti :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 06.06.2006

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
ihania biisejä :) todella kaunis ja puhdas ääni; ei voi kyllä jättää ketään kylmäksi; biisin tekstit mielestäni hyvät, ns. surullisesta aiheesta väsätty aivan loistava biisi. pianomelodiat aivan mahtavat; tätä ei voi muuta kuin kuunnella ja kuunnella... pidän kovasti :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Amis-Arto 05.02.2006

Bluefever - Amis-Arto
Aivan helmet sanat tässä; pientä popitusta, vähän hajosin ku ekan kerran kuuntelin tän---> 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DT-MOB - LEIJONA - Läpi Suomen 14.06.2006

DT-MOB - LEIJONA - Läpi Suomen
tosiaan vois sanoo että parhaimpia mitä on kuullu; lyriikat oikein mukavan kuuloset, räpit kolahti kyllä aivan mahtavasti. biisi rullailee kokonaisuudessaan mukavasti eteenpäin. kertsi on kyllä tosi makeen kuulonen :)
9