Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 48 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Chainstation 02.08.2007

Backstabbing Bastard - Chainstation
Vähemmän kuuntelen örinää mutta tuntuu kulkevan. Alun soundeissa luulin jo kellaribändin mankkademoksi, mutta kun lähti käyntiin alko jyllään ihan kiitettävästi. Pidän ns. normilaulu osuuksista. Vaikka muut on niitä mietiskelleet mulle se uppoo ihan mukavasti. Paskempaakin löytyy listoilta!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - The river between 02.08.2007

Cold Meat Society - The river between
Ei ihan yllä Home made satanin fiiliksiin mutta kyllä tätä jonkun kerran voi kuunnella. Kieltämättä vaihteluita lauluun vois pukata, muuten soundi maailma tuntuu aika täydeltä ehkä hieman tukkoiseltakin. No eipä tarkoitus liene ole olla kovin kirkas ja kuulas, mutta jotain pientä jäin kaipaamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Turkki 05.06.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Turkki
Jep! Ajattelin ensin sanoa kannustukseksi että "turkis on murha!" Mutta tyydynkin nyt vain toteamaan että Turkki on murha..eu:lle! Ehdottoman samaa mieltä tosin olen samaa mieltä myös Virosta ja muista euroopan syrjäläisistä. No ehtää Mätää, hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Rajamäki 04.04.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Rajamäki
No nii, hyvä kierto yksinkertrainen mutta okei. Vieläkin tulee Maukka ja Pelle mieleen ja kai se on hyvä niin. Mutta mä en vaan jaksa näitä enää..tai ainakaan joka päivä miksei joskus jos olis vaikkapa hulluna humalassa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Oisko voinut olla ehkä 06.03.2007

valve - Oisko voinut olla ehkä
Hyvähän tämä. Lähtee jytinällä käyntiin ja rullaa perille asti. Välillä kertsi meni "ohi" ehdin jo ajattelemaan muita asioita. Eli en jaksanut keskittyä koko biisin mittaan mutta hyvältä kuulostaa silti.Oiskohan mulla ADHD? Mua ärsytti ainoastaan se että Nooran ääni on välillä liian tutun kuuloinen. En kuitenkaan osaa sanoa ketä se eniten muistuttaa. Ehkä Kemopetrolin Lauraa tai nasaaleilla osuuksilla hieman Indican typyä?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa 26.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa
Tää oli hyvä oman lajinsa yksilö! Huomauttaisin että se laulu ei tainnut mennä nuotin vierestä vaan nuotit taisivat olla TuomariNurmiovittumaisia. Täs oli aika veikeä meno vaikkei sanotukset täysin auennu mutta ehkä vielä joskus aukeavat jos ovat auetakseen. Soundit sopivat maailmaan hyvin ja laulun asteittainen raastanta tai itkuisa puskeminen kuulosti hauskalta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 15.02.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
niin että toimmii kuin tauti, mut loppuu aikasin..hitto kun osaa enää kirjottaakaan ku niin innostuu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 15.02.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Rummut kyllä jytisee niin että kyllä kaksi rumpali tuplabasarilla toimii...Laulajan puhdas pää-ääni on todella upeaa kuultavaa. Nightwish on kyllä haamu joka aloitti tämän genren maailmanvalloituksen mutta miksei tämä voisi poiketa vielä stydimpänä seurasta. Toimii kuin tautu kokonaisuutena alusta loppuun muut aina loppuu liian aikasin. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nevernettles - Lift My Skirt 24.01.2007

Nevernettles - Lift My Skirt
Ihan hyvän kuulosta..En yleensä juuri konejuttuja kuuntele mut tätä vois kuunnellakki. Laulu on persoonallista ja jotenkin kiehtovaa.. Sanat on ihan sopivat tähän maailmaan. Mulla tuli mieleen sellaisista elokuvista pätkiä kuin. Varjojen Valtakunta, Brams Stokerin Dracula ja Van Helsing. Van Helsingin Lentävät naispaholaiset etenkin....:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rokkiaitta - Mä sinun oon 22.01.2007

Rokkiaitta - Mä sinun oon
Ilmankos oli Thin Lizzy ku näkyy olevan fanituksen kohdekin..:)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rokkiaitta - Mä sinun oon 22.01.2007

Rokkiaitta - Mä sinun oon
Alussa tuli kitaroista mieleen Thin Lizzy..Se kyllä hävis ku laulu alkoi. Mut reipasta rokkia muuten. Laulusoundi/ääni on jotenkin nasaali joatin outoa siinä on. Ehkä puheosio oli turha.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Camoflauge - Point Of View 22.01.2007

DJ Camoflauge - Point Of View
Tää on kaunista...joku vieraskirjassa puhui piirtoinspiksistä..kyllä maalaamisen taustamusiikiksi tai ihan olemisen..käy hyvin. Kauniita maisemia maalaat. Ja takuulla jos joku osaa kehittää kauniit sanat niin kyllä naisääni sopisi. Vaikka yleensä laulankin rokkia olisin itsekkin kiinnostunut laulaan tän..miksei vaikka sanottaanki. Käy tsekkaan mun nyky tuotantoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 22.01.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
Sanotukset jees, soit jees ja fanituksen kohteet kuulee lähes liiaksikin läpi. Tekstit ja laulutapa Ismo A., Soundit CMX. Laulajan äänessä itsessään taas on jotain Niskalaukauksen Timoa. Tiesitkö että olen tehnyt Göstä Sundvistista Muotokuvan Kalevala aiheiseen näyttelyyni. Hänet nostin itse Väinämöisen jalustalle. Käy kuuntelemassa mitä minulla on sanottavaa vaikka nämä mikserissä olevat biisit eivät ihan sitä syvintä sanomaa edustakkaan.:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kea - Hiekkalinna (versio 1) 20.01.2007

Kea - Hiekkalinna (versio 1)
Ei paha..tosin toivoisin sanoitusten melodioihin jotain logiikkaa. Väliin sanat tuntuvat tökkäävän korvaan, toisaalta kertsi oli hyvä.( vaikka sana raken..taa hyppää nuottiin niekulla hieman häiritsevästi) Sori jos nus... pilkkua. Se on vaan tapana kuunnella pirun tarkkaan juuri laulajaa. Soitanta oli minusta hyvää ilman pilkkujakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Army Of One 22.01.2007

Necessary_Evil - Army Of One
Hyvät kitarat, lupaava alku. Mutta se laulu..munatonta tai jotenkin vajaata. Soitto soi mutta laulu ei raikaa..
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Rain 22.01.2007

Necessary_Evil - Rain
Alkaa ihan mielenkiintosella kitaralla...ja jatkuu toisella mutta rumpusoundi tökkää korvaan ensimmäisessä rytmisessä osassa. Laulu pilaa loput. Ei ihan silti ihan kehityskelvotonta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Regenesis 21.01.2007

Necessary_Evil - Regenesis
Lähti käyntiin niin ettei ensin tiennyt odottaako Metallicaa tai Iron Maidenia vai mitä mutta hyvin kulkee. Melodiat kyllä kaipais laulantaa jo aiemmassa vaiheessa, koska muuten jää junnaan. Laulaja kielikursseille tai vois vetää suomeksi. Maailma on täynnä englanniksi laulettuja juttuja miksi kilpailla kaikkien kanssa? Jotenkin vähän voimaton on laulu myös. Kitarat toimii, rummut hivenen tuntuu hakevan välillä, mutta kokonaisuus ok..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Kesä 2006 21.01.2007

Fatfinger Acoustic - Kesä 2006
Heleän lämmin kitara alku...laulu hukkuu...vi..ddu mä en kuule sanoja. Tuli Neumannin herkistely-yritykset mieleen muttei tää oo niin väkinäistä kitinää ku se. Kaunis kesäinen lämmin kipale. taitava kitaristi..pysyy temmossa vaikka biisi ei juuri matkalla muutu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uhreja kuten me kaikki - Huomenna 20.01.2007

Uhreja kuten me kaikki - Huomenna
Mit..Vit..Ihan outo alku, mutta kun pääsi käyntiin tajusin mistä on kyse..ei silti kolahtanut. Kai se johtuu vaan siitä että tyylisuunnan mukainen ei oikein iske juuri minuun. Sori pojat! Kone taustat oli kuitenkin kivoja ja noi instrumentaali osiot!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 20.01.2007

Control Banned - No Place Like Home
Jos genrestä tykkää se kuulostaa hyvältä ja taitavalta..itse en aina jaksa keskittyä näihin , mutta joinain kauniin kesäisenä päivänä autoillessa varmaan. Taitavia olette. Ja laulu ääni on kaunis noin mieheksi. Miellyttävä, maailmalla vois toimia, suomessa saattaa jäädä marginaaliin. Biisinä toimiva ja kulkeva melodia jota vois opittuaan tekstit jäädä hymäilemään kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - All Your Flowers 20.01.2007

Mandarin Club - All Your Flowers
Ai niin käykää ihmeessä tsekkaan mun tuotokset myös..ja kommenttia kiitos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - All Your Flowers 20.01.2007

Mandarin Club - All Your Flowers
Hassu soundi..kuin kuuntelis vanhaa vinyyliä!:) Laulajan äänessä on jotain Tom Pettyä ja jos siitä diggaa se on jees. Biisi on ihan rullaava ja kesäiltaan sopivan laiska.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä 21.01.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä
Hyvin lähti käyntiin..jotenkin toivoin että laulaja ei edes alota jotta voin itse vetää biisin. Kuulosti siltä että se vois olla kuka vaanjoka laulaa vaikka englanniksi. Biisin musiikki on se mikä vie.. En huomannut edes kuunnella sanoja aluksi. Ja kun kuuntelin niin ...no. Laulajan olisi hyvä ottaa pari laulutuntia, jotta hengitys ja äänen käyttö toimisi paremmin. Lahjaton hän ei ole, sitä en tarkoita. Ihan hyvä tyyli fraseerata vaikkakin aika tyypillinen näinä päivinä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Plaguebearer 22.01.2007

Mustaruhtinas - Plaguebearer
Kai tämä genren mukaista on...örinää ja räimettä...Joo ei uppoo muhun..tahtoo melodian ja sanat joita kuuleekin..
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 20.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Vain vähän liian laiska mun tämänhetkiseen fiilikseen..lauluääni oli aika masentavaa samaa voi sanoa tausta kööristä. Ehkä se oli biisin aiheeseen sopivasti tarkoituskin. Noi viulut vai mitkä lie piristi kuitenkin kummasti. Sillai hieman mystinen meininki. Vaikea kokonaisuus ainakin kerta kuulemalta. Soittajien taitotaso taas oli ihan ok. Nimittäon tällaisen "laiskan" temmon pitäminen voi olla aika haastaavaa....Yksi lisäpiste viulusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Camoflauge - Secret Stylez 22.01.2007

DJ Camoflauge - Secret Stylez
Hyvä syke..jo alussa tunsin tekstin päässäni melkein pulppuavan rytmiin kii.. Mukavan kuulosta vaikka en paljon edes kuuntele/seuraa konemusiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Camoflauge - Spin The Globe 22.01.2007

DJ Camoflauge - Spin The Globe
Vitsi tää onmelkein yhtä kaunis kuin toi Point of View. Tunnelma on globaali ja jotenkin Bondimainen. Kai noi viulut sen tekee. Tykkään tästä "maailmanmusasta". Tähän vois laulaa millätavalla vaan, mitä kieltä vaan. Hommaa kunnon tuottaja! Mahtipontista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kaipaan sinua 27.01.2007

Halla - Kaipaan sinua
Kuulostaa hyvältä..Miellyttävää että sanoista saa selvän vaikkakin niissä voisi olla jotain uutta..aika iisit sanat siis. Riekaleina on ihan hyvä sana kyllä. Ihan samaa ku Stella..radioon vaan! Kävisittekö samalla vaivalla kattoon mun juttuu..aika samalla genrellä ollaan? Sori mainostus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 19.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Biisi oli kokonaisuutena aika tasainen ja sinällään toimiva, mutta laulajan tasaisuus alkoi loppua kohden puuduttaa. Ainut ilahduttava seikka oli taustalaulaja joka oli jees. Muutenkin leedlaulu oli jotenkin liian yrittävä/puskeva ja siksi ylivireinen. Kitara riffi oli hieman outo mutta jäi päähän. Rumpali pysy kiinni hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 20.01.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Like a lazy afternoon. Alkoi kivasti ja tuntuu etenevänkin. Voisin pienissä punkuissani maata lötkötellä ja kuunnella tätä ihan mielelläni. Soitossa tai laulussa ei ole mitään mikä häiritsisi eli olette onnistuneet. Yleensä olen tarkkana kyllä. Pianokin ihan jees. Toivoisin että kävisitte kuuntelemassa mun tuotoksiani myös ja kommentoikaa ihan rehellisesti myös :) kestän sen kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Homemade Satan 22.01.2007

Cold Meat Society - Homemade Satan
Kylläpäs yllätyin..Katsoin tota etusivulla jo aiemmin kiinnittämättä mitään erityistä huomiota.(nimi hämäs) Nyt sit katoin kuitenkin niin jopas..saitte uuden fanin oitis. Muijalle pisteet laulusta josta kaikuu paljon omaa mutta pieniä hämyjä AmyLeestä ja yllättävää kyllä myös Björkistä. Musiikki vie hienosti ja on aina hyvä kun käytetään jousia tai muuta normaalipaketista poikkeavaa oikeassa paikassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Tuntemattomat voimat 27.01.2007

-CSPR- - Tuntemattomat voimat
Jep yhdyn jihinkin kommenttehin siinä että rauhaton rumpali haluaisi ilmeisesti olla astetta rankempi.. Mutta jos pysytään kokonaisuudessa olen sitä mieltä että Kitarat toimii tässä ihan ok ja soi laulun kanssa hyvin yhteen. Hieman häiritsee laulajan tyyli vetää, jotenkin on amatööriote mutta mukava käheä soundi on kyllä. Hieman jos reenais ja keskittys miettimään miten laulaa se toimis varmasti vielä paremmin. Tekstit on jotenkin liian helposti ohitettavat mä unohdin kuunnella ne. Täytyy kai kuunnella vielä. Alku on kyllä lupaava mutta sitten jotenkin lössähtää kun laulu alkaakin yllättävän lakonisesti. Ehkä rumpalin ote olisi oikeutetumpi jos laulaja ottas jämymmän asenteen..Kohtalonivaa ja painansunkii..artikulointi harkat kans ois paikallaan...tausta laulu ei toimi noin ylös nostettuna paitsi jos se ois puhtaampaa..Miksausta ja pieni harkinta niin jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Grazy Man 21.01.2007

Tyylisekous - Grazy Man
Juu ole hyvä vaan tässäpä sulle kommenttia...Ei kolaha!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 21.01.2007

Pyromaniac - LÄPI
No vittu saatana joo...Ihan terävää musisointia, välillä vingahti kitara ihan samalla lailla kuin ex-kitaristini ruukas tehä. Laulu tai teksti on turha arvostella kun niistä en saa mitään otetta. Muutama sana mikä tunki läpi kuulosti hyvin kantaaottavalta. OK! Mä vaan kuuntelin tätä shaissee jo 80-luvulla ni ei enää jaksa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 21.01.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
En kyllä edusta tämän genren ymmärtäjiä. Sanoisin tätä turhaksi koko alueen, mutta tuo vouvaava humina tuntuu olevan tyypillistä näissä nykyään. Jos tää sisältäs vaikka laulua tai jotain muita arvoja voisi tätä jossakin huumeissa kuunnellakin. Nyt vaan alko huimaan ja oksettaan.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 22.01.2007

Ever Since The Day - Crash
Ok, Mutta jotenkin tuntuu vajaalta. Ottakaa pojat reippaampi ote ja laulajalle terävää keskittymistä..köörit on ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 21.01.2007

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Ihan kiva vitsi..avopuolisoni sanoi kerran osuvasti että on kolmenlaista musiikkia kunnon musiikkia, huttua ja vitsilaulut. Arvatenkin olette jälkimmäisiä. Genreen sopivasti eräs solisteista sortaa ärrää lähes yhtä lailla kuin Presidenttimme. Sanotus tosin ontuu loppua kohti enemmän ja enemmän. Kertsi on hauska. Kone tausta on lähes tappavan tylsä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 28.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Heinova kuulee kyllä Panteran fanituksen kitaroinnista jo ensi tärskyllä. Laulaja vetää rumat örinät hienosti mutta ihan pieni lisäpotku saattais tehdä kutaa ns. normaali lauluun. Hyvin silti vetää ei voi muuta sanoa. Mä olen ite harhautunu tästä musatyylin kuuntelusta mutta teinivuodet tuli mieleen. Mä olenki jo niin ämmä. Jatkakaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Pervert Man (wet mix) 29.01.2007

Pedro - Pervert Man (wet mix)
En osaa valita kun eka kertaa kuuntelen. Mutat jotenkin tässä märässä on ehkä yli pehmee basso tai jotain joka kuulostaa uivan liikaa. Kuivempi ehkä on parempi vaikka tää onki muhkeempi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Pervert Man (dry mix) 29.01.2007

Pedro - Pervert Man (dry mix)
Voi jumalavita..missä olette olleet mun ulottuviltani..Olen aktiivisesti kytännyt kuukauden kaikkia rock juttuja mut tää kuulostaa niin valmiilta ja hyvältä etten moiseen uskonut täällä törmääväni. Soundit on upeet, ammattilaiset soittaa, kaikki rullaa ja kulkee, laulajan ääni on pehmeän täyteläinen ääntäminen hyvää jne..mitä vielä .Kypä!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 20.01.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Pidin kuulemastani, teksteistä saa selvän ja niissä on jotain ajatustakin..kai. Ainut juttu, joka hieman tökki oli alussa kun laulu alkoi eikä osannut vielä odottaa reippaampaa laulua ja reippaita kuoropoikia. Koko biisin läpi soitto oli tanakkaa ja selkeetä, ei mitään ihme kikkailuja. Brutaalia energiaa. Käykää ihmeessä kattoon mun energiatasoni. Suosittelisin teille Typerä Jätkä kipaletta kuunneltavaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Perfect Size 2 (Re-mastered) 27.01.2007

Her Wickedness - Perfect Size 2 (Re-mastered)
Hurjaa toimintaa..äänimaailmasta tulee paikoin mieleen nine ich nails välillä Marilyn Manson. Tossa Dear Boys biisissä oli välillä tosiaan niinkuin joku mainitsi hieman Nina Hagen vaikutteita ja minusta se sopisi näihin muihinkin. Matala soundi taas väliin tuo mieleen Pinkin, ei poppia kaikki kuitenkaan. Harvemmin kuuntelen tällaista tai konemusiikkia yleensäkään mutta tää on aika mukavan erikoista. Olet saanut sekaan jopa lähes scat-laulua. Musiikista en osaa sanoa mitään mutta laulu toimii. Paikottain jotkut ns. ulina kohdat ovat hieman naivin kuuloisia mutta niitä on aika harvassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violence - Afterlife 23.01.2007

Violence - Afterlife
Soundit tulee vähän pullosta tai kuulostaa ontolta ja kaukaiselta. Toimii ok. Hieman kuin vanhempaa Stratoa..Hyvä riffi idea, mutta jotain tarviis vielä omaa originaalia ja ehkä pikkasen keskittymistä englannin ääntämiseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jone - Usva 23.01.2007

Jone - Usva
Kaunista soittoa ja hyvin kasvava melodia. Herkkä, voimallinen, elokuvamusiikkia..?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Valon nurjalla puolella 28.01.2007

unioni - Valon nurjalla puolella
Jep tykkään et kokonaisuus vetää plussan puolelle..parhaat huomion arvoiset asiat..kitaran pari kertaa toistuva rytminenlasku, laulajan vingahdukset ja kurkkurutistus vaikka ei ne oo sen kummemmat kuin monella muullakaan, toimiva peruskertsi..aina ennen aamua..jossain muuallakin kuitenki kuultu. Miinukset taas rumpalille ja rumpujen miksaajalle! Komppi heitti välillä häränpyllyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus 21.01.2007

Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus
Voi luoja...oliko pakko edes vaivautua? Vitsitkin on oltava sen tasoisia että niille voi nauraa..
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 22.01.2007

valve - Kipinällä mua tähtää
Ihan menevää poprokkia. Mun projektia verrattin tähän joten tulin katsomaan mitä löytyy. Tosin en ehkä itse yhdistäisi teihin. Ihan jees radiobiitti. Käykää ny tekin sit kattoon mitä mä oon tehny jne..Kommenttia miel. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 21.01.2007

Randomtalks - The Day Above Me
Mukava utuinen alku johtaa kevyen biitin jälkeen bassokuvioon joka toi mieleeni menneisyydestä Sandra nimisen sakemanni artistin joka lauloi Maria Magdaleenasta. Tällaista voi kuunnella vain yksin joten oikeassa olit ei kannattane viedä julkisiin tiloihin..ellei kyseessä ole modernitanssi esitys.. Kokeileppa vittuillessaan että huolisko joku pieni tanssiryhmä tätä taustaksi johonkin vetoon. Kyllä tätä voi tanssia muutenkin.
8