broadcast

Aluminium Blade | 14.12.2003 | Breakbeat
4:09

Paljon vaikutteita BT:n musiikista. Erittäin onnistut mielestäni :) Tämäkin kappale suorastaan huutaa vokaaleja.

9.00   1686 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

juhku 19.12.2003
Ainakin vauhtia riittää!!! noi rummut on aika kikkailtut siis mukavan breikit!!! X) No ei ehkä sun parhaita biisejäs, mut ei kyllä huonoimpiakaan!!!
0   +1 +2
 
9
[ sam ] 16.12.2003
En tiedä mitä muut valittavat, mutta tämähän on aivan loistava biittisirkkelöintiä. Komppi surisee niin brutaalisti, ettei tästä voi olla pitämättä ja "alamaailma" tuo hetkittäin mieleen ylijumala Prodigyn tekeleet, mikä on melkoinen plussa jo itsessään.

Leadit ja synat tuntuvat hieman mukaan heitetyiltä, mikä karsii yhden pisteen pois, mutta muuten on kyllä hieno biisi kyseessä.
0   +1 +2
 
DjLime 15.12.2003
Aika poikkeuksellinen sun biisi. Enkä suuremmin dikkaa tästä. Nuo breikeillä leikkelyt on kyllä hienoja ja tunnelma on aika autio, mutta tuon biitin loppuossa olevat rumpusarjat (eli tuo useampi snaren lyönti putkeen) ei oikeen uppoa. Melodiakin kuulostaa aikalailla fruityn valmiiden biisejen kaltaisesti hienosti tehdyltä, mutta kuintenkin niin helposti fruity soundi tuntuu niistäkin painavan silti läpi.. en tiedä miksi ei tällä kertaan suuremmin uponnut tämä kappale.
0   +1 +2
 
a98 15.12.2003
biitti on kyllä ihan kuningas, mutta sais olla mixattu enemmän pintaa, enemmän kompuraa biitteihin vaikka, tai hi end eq:ta myös.. en tiedä johtuuko samplerista ? fruityn omaa sampleria ei ainakaan kannata käyttää..
tykkään kyllä noista bt tyylisistä biitti kikoista pirukseen :)
muutenkin soundit toimii aika hyvin. ei mitään mieletöntä, esim melodia osasto on aika tylsä, mutta ihan nautittavaa kamaa muuten.

0   +1 +2
 
aluminiumblade 14.12.2003
Joo toi masterointi ei tosiaan ole mun homma. Pilannukki melkein sillä jo pari biisiä. :(
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta