At The End of the Universe

Christer Holm | 28.06.2005 | Soundtrack
3:02

This was also made for a game that got cancelled. It was a scifi strategy game. This was supposed to play at the main screen. The designer loved my idea to make this Blade Runner style music. Very atmospheric. Enjoy.

8.00   589 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

chrisholm 25.07.2005
Kiitos kommeteista :) Harmi vain että et pääse pelaamaan peliä koska sitä ei tehty loppuun. Mutta hienoa kun kävit kuuntelemassa ja kommentoimassa. Eka kommentti :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 25.07.2005
Mielenkiintoinen tuttavuus! Alussa tuo ujeltavuus tuppasi ärsyttämään, mutta sekoittuessaan muihin soundeihin toimi sekin hyvin. Tunnelmaa oli paljon ja juurikin sitä atmosfääriä. 303-osat olivat erinomaiset, vaikka itse soundi olisi voinutkin olla vähän mureampi ja miksauksessa vahvemmin päällä. Rummuista en pitänyt, en sitten yhtään. Eivät vain jotenkin istuneet kokonaiskuvaan ja olivat niiiin oneshoteista kasatut että inhotti. Joku orgaanisempi juttu tai erikoisemmat samplet olisivat varmasti olleet paikallaan. Mutta tosiaankin, tunnelma oli biisissä mahtava ja uskoakseni täydellisen hyvin istui käyttötarkoitukseensa - vaikka en olisi esittelyä lukenutkaan, olisin tämän pelimusiikiksi arvannut. Tavalliseksi kappaleeksihan tässä ei kummoinen rakenne ollut, mutta sellaisenaan juuri pelimusiikiksi sopiikin. Ehkäpä vielä aavistuksen paksumpi ja täyteläisempi miksaus tekisi terää, muuten ensiluokkaista ja sangen ammattitaitoista työtä. Pelaisin :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat