Around midnigth

20:33

Tämä on mun coproductio Kuntin kanssa... Hannu Mäkelän kanssa.

9.40   2163 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Niina Koo 03.10.2005
Tyyliltään ei istu.Mulle.
Saa lähinnä huokasemaan ja aloittaa lukee tentteihin.
Ehkä joku muu tykkäs tästä, mut mää en ainakaan jaksa.
Aika psykedeelistä mulle, vaikka itekin olen aika pöllö.

Tartteen nyt kyllä Trio Niskalaukausta ja äkkiä.
0   +1 +2
 
Extrovertistä Introvertiaan ! Ei ole pyyntö taikka käsky eikä se ole edes lausekaan....
Se on se mitä mä (en) olen .
0   +1 +2
 
10
tappajatomaatti 08.01.2004
joo, eihän tällanen "tavallinen" talliainen voi ymmärtää taiteen päälle... hianon kuulosta se kuiteskin oli. :D
0   +1 +2
 
DjLimelle ja Kiilille sanoisin nöyrimmästi, että ottakaa ja kuunnelkaa!. Kuunteleminen ei tarvitse teknistä osaamista vaiika sekin kyllä auttaa.
0   +1 +2
 
DjLime 28.12.2003
Pimeetä touhua.. liian taide musiikkia että tätä voisi ymmärttää näin abstraktista vähän ymmärtävä kuin olenkin.
0   +1 +2
 
SE rahiseva ääni kuulluu mulle Tapille enkä mä sanonut 1,2, 3, pelkästään ykis kaksi (ei siis kolmea), sen jälkeen kuuluu vastata" Yksi nussii, kaksi pittää kiinni!" Tai toinen ruotsalaisversio: "...."
0   +1 +2
 
Juha Kiili 23.11.2003
Voihan ämmänkarvaleikkurit ja mieshajustetelineet sentään. Jätän tämän arvostelematta, koska tunnen olevani kappaleen kanssa niin käänteisdimensiossa, ettei sen havainnointi voisi missään olosuhteissa yltää edes subjektiivisuudessaan kovinkaan kriittiselle tasolle. Sen verran sanottaan, että nauru (eli ilo) kajahteli monesti kuunnellessa noita Hannun JääkäriMaisterin-katkuisia dialogeja. Aivan loistavaa. Tästä olisi mukava samplata kirjaston hyllyille raastavia ambient-kuvioita, jotka kevyesti muokkautuisivat ahdistaviksi tilapyörteiksi. Saanko luvan, ei tanssita.
0   +1 +2
 
10
.Trauma 22.11.2003
Tämä on kyllä niin abstraktia tavaraa ettei oikeen osaa tarttua mihinkään.. ei yhtään selkeätä sävelkulkua tai rytmiikkaa. Tässä on jotenkin huumaava tunnelma ja voisin kuvitella happopäiden kelluvan tämän tahtiin. Ei voi kun ihmetellä tuota tunnelmaa mitä sä saat koottua näihin taiteellisiin kappeleisiisi, voi kun itsekin siihen pystyisi. En ymmärrä tällaista musiikkia, mutta kuulostaa erittäin ammattitaitoiselta. Mielestäni parempi miksaus ja vähemmän kappaleeseen sopimattomia ääniä kuin Konevitsan kirkonkelloissa. 10p.
0   +1 +2
 
devastaatio 17.11.2003
No mutta perkele, että osaa olla absktrakti väännös (suonette anteeksi törkeän kielenkäyttöni) Taas niin mahdottoman omalaatuinen, ja absktrakti, että minun aivokapasiteettini ei pysty tätä tulkitsemaan, mutta onhan se tavallaan hienoa kuunnella tämmöstä...
0   +1 +2
 
10
dip flirt 10.11.2003
Tässä on niin monta layeriä, että hankala saada otetta. Täytyy vain nauttia kokonaisuudesta sitten. Kohdassa 6:40 alkoi magee komppi rullaamaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2