Jaakko Noak

15:01

Tämän piisin mä tein coproductiona Jaakko Toivosen kanssa. hän oli vastaan ottamassa uutta vuotta 2003 meillä.
Tässä on paljon myös piirteitä Ukko Noakista joten annoinsille nimeksi Jaakko Noak.Siinä on myös otteita haastattelusta Jumalan kanssa.

9.50   2710 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Prezidentti 08.10.2005
Todella tunnelmallista! Hyvää tausta musiikkia samalla kun koneen ääressä puuhailee.
+2   +1 +2
 
10
iskujuuri 14.12.2004
Jumankekka, kun olikin hyvänkuuloista räpellystä! Nuo jatsit ja pianonsoitto olivat valtavan hienon kuuloisia! Taustalla puhutaan siitä, mistä ihmisten kuuluukin puhua. Tämä on lyhyesti sanottuna mestariteos.
+2   +1 +2
 
10
Ensiksikään en usko syyn ja seuraukseen. Ja toiseksi se komppi on niin vitun pitkästyttävä juuri siksi.... ja huomaa, pyydän, ettttä en usko kausaliteettiin.

Ja Averellille: Se komppi on melkein kokonaan läpisoitettu (= ei looppeja) ja se ei voi olla siis väittämäsi mukainen !
Siellä taustoissa sen biisin sanoma tms on. Siis kaikessa siinä mitä , ettte pysty kuulemaan.....
0   +1 +2
 
10
Averell 21.07.2004
Nuo yllä olevat biisit meni vähän ohi... Tää sen sijaan hyvin asiallista tavaraa. Jazzklubi tosiaan, daameilla vanhan ajan röyhelöt ja savuke holkin päässä. Piano kulkee näköjään mihin vaan - stressittä ja turhia selittelemättä. Kuulee tossa vähän muutakin kuin jazzia. Sääli vaan että komppi on muuhun verrattuna kovin eloton - ei siellä tietenkään paljoa pitäisi tapahtuakaan
+2   +1 +2
 
9
oozo3 29.05.2004
No vähän huippua... Tää on siis totally mahtavaa :D. Teehä tästä remixi viel :D
+2   +1 +2
 
T. H. Rimpinen 15.05.2004
Jaakko Noak jatkaa selkeästi selkäpiitä pitkin virtaavia tuntemuksia varsin hyvällä menestyksellä. Tunnelataus näyttää tällä kertaa olevan tuossa pianossa, joka vääntelee, kääntelee ja sekoittelee nuotteja oikein sydämen kyllyydestä. Tällaisesta teosta ei voi kerralla imeä kaikkea mahlaa; jokaisella kuuntelulla löytyy uusi makusäväys.

Nuo jumalan haastattelut taas rakentavat sillan aivan toiseen todellisuuteen. Sopii kysyä, onko niitten välillä sittenkään kuilua... itseasiassa jumalan haastattelun ja tämän voisi yhdistää. Yksi, pitkä tarina.
+2   +1 +2
 
10
Piisin tekniikkaa:
Sisältö:
Aloitus
Haastattttelu Jumalan kanssa taikka pitäisikö käyttää jotain transitiivista ilmaisua?
Jaakon tosi hieno soolo. Huomatkaa se bitoniaalisuus!
UKKO NOAK ja siksi mä kutsun koko piisiä Jaakko Noakiksi. HUomatkaa hänen erittäin hieno modullationsa haluttuun sävellajiin , Oliko se C vaiko olikohan se ehkä Bb?

0   +1 +2
 
10
Saanko sanoa? Tämä Jaakko Toivane on mun hyvän ystäväni Timppa Toivasen poika. Timppa on taas mun tuttuavani. Mä olen tehnyt hänen kanssaan sopimuksen, etttttä:"Minä olen se ainoa, joka saa sanoa hänen sukunimensä Turkulaisttain väärin so Toivane. Jostain kumman syystä noilla Toivasilla oli sellainen merkillinen halu, että HEIDÄN NIMENSÄ Toivonen" pitää ääntää tarkalleen niinkuin se on kirjoiotettukin.
+1   +1 +2
 
10
Kfied 18.02.2004
Arvoista en niin tajua mutta arvoituksellinenhan tämä on. Aika poikkeava biisin näihin muihin verrattuna, tosiaan. Kristallinkirkasta. Crystal clear.
+2   +1 +2
 
10
Se seikka, että se vaikuttaa suoralta on pelkästään teidän päidenne sisällä koska sehän on vain kohinaa-- ei siis arvoa.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta