Fetish of the Manifold

aluminiumblade | 01.03.2006 | Breakbeat
4:36
9.44   2861 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jiza 15.02.2010
asiaa !!!!
0   +1 +2
 
10
AJ DJ 20.07.2007
Tuo acid-judu tossa lopussa kruunas kaiken. Aivan taivaallista.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 30.09.2006
Hyvin lähdetään liikkeelle, kaikenlaisia siistejä ääniä pyörii ympäriinsä, mutta kappaleen ja varsinkin alun suurin ongelma on siinä, että niistä äänistä ei rakennu kunnollista koukkua. Esimerkiksi 0:50 alkava ääni on vähän liian yksinkertainen ilman muuta melodiantapaista ja alkaa ärsyttämään. Alku tuntuu rakenteellisessa mielessä päämäärättömältä testailulta.
Tuntuu, että kappale lähtee kunnolla käyntiin vasta 2:10 kohdalla. Siitä eteenpäin kappale on toimivaa, siistiä, rullaavaa breiksiä jota on oikeasti mukava kuunnella, koska tässä on vetoa. Miksaus ei ole erityisen selvä vaikkakin potkii sopivasti. Tuntuu että muut äänet kuin kick hukkuu taustalle välillä ja basso tuntuu vaimealta. Ei kuitenkaan haitannut kuuntelua.

Lisää acidia niin naama lähtee!
0   +1 +2
 
JamesMercy 05.09.2006
Makoisaa perkussiota ja narisuttelua heti alkuunsa, imaisee sisäänsä kuin paraskin Electrolux. Rumpupolitiikka on erittäin asiallista, kuten kuuluukin olla. Sitä sai mitä tilasi. Ehkä vähän rosoisempikin olisi voinut koko komppi olla, samaa mukavaa säröä kuin noista kerrassaan herkullisissa vokaalisämpylöissä. Päästää loppujen lopuksi ehkä vielä turhan helpolla. Kivoja kikkailuja, kuten nuo tempojutut nyt esimerkiksi. Breikki on osista ehkä eniten hajanaisin ja tyhjin, kaipaisi vähän lisää elementtejä mukaansa. Kerto sen sijaan on kaiken kaikkiaan täydellisyyttä hipova. Mieluisia soundeja ja mukavan tukeva ja tasainen miksaus. Lienee pakko fanittaa.
0   +1 +2
 
10
Orppa 08.07.2006
Am I in heaven?? Ei jessus, aivan mieletön tuotos.. hmmh.. onneks tuossa ohjelmassa on tuo repeatti, sillä pärjää seuraavaan julkaisuun asti...
0   +1 +2
 
10
zenith_spot 29.06.2006
Hyvää settiä! Minua ei haitannut ollenkaan tuo erikoinen rakenne, sehän on vain hienoa, ettei biisi ole liian ennalta-arvattava! Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
aluminiumblade 25.03.2006
Joo sen olen huomannut kun nyt jälkeenpäin oon kuunellut, että tässä on aika hajonainen rakenne. Hmm no kommentit ovat kyllä aina apuna ku tänne uppii biisin. Ehkä voisin kokeilla tehdä tuosta rakenteellisemmin enemmän POPin. :) Tyyliin: alku - verse - kertsi - silta - verse2 - kertsi - suvanto - kertsi - loppu :)
0   +1 +2
 
DjLime 24.03.2006
aika ovela paketti, jotenkin tästä vain tulee väkisinkin mieleen joku sarjan taustalla pyörivä paukutus enemmän kuin joku rankka clubi bängeri. Soundit on sen verran puhtaat ja meno vaihtelee ja katkeilee pitkin biisiä. Hienot rumpusoundit, yhtäaikaa pehmeät ja mehevän munakkaat. Eipä tästä juuri valittamista tuotanto puolen osalta.. jotenkin vain ei tuo kokonaisuudessa räväyttänyt sen enempää, kuin että tässä olisi hieno biisi sarjaan tai peliin, mutta jotenkin muuten se ei tarjoa oikein sellaista kuuntelunauntintoa, että se tulisi laitettua soimaan stereoista kuin ehkä taustalle kun pelailee.
0   +1 +2
 
Mä kaipaisin ehkä noihin bassoihin vähä enemmän aggrea, mut hyvin tää toimii näinkin. Vähä stop&go fiilis. Se ei välttämättä o huono juttu - kiva jorailla kuitenkin. Suvanto tuli liian äkkiä. En ehtiny viel sisäistää fiilistä. Sen jälkeen jatkuukin hyvällä menollä tämä. Smäks pum poks! Toimii!
0   +1 +2
 
8
P2 04.03.2006
Äijä kehittyny ihan helvetisti. Soundit on hyvät ja biitti rokkaa. Ehkä taas vähän liian katkonainen mun makuuni, mut sillon kun biitti jyrää niin homma toimii. 8++ melkein ysi mut paikoin liian rikkonainen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat