Rustyshit

aluminiumblade | 31.03.2005 | Breakbeat
3:53

Lupasin maaliskuun aikana julkaista ainakin yhden uuden tekeleen ja tässä se tulee.

Nimi tulee siitä kun pidemmän tauon jälkeen ihan ruostees yritin vääntää jotain. Kumminkin homma edisty ja siitä kehittyi kokonainen biisi. En ole koskaan ennen nauhotellut näil paljon kaikkea yksittäiseen biisiin tätä ennen! Kitaraa, wokkipannunkantta, tyhjiä purkkeja jne.

Biisi on hiukan elokuvameininkiä, toimintaa :) Antakaa ihmees mah. paljon palautetta!

9.24   4602 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jiza 15.02.2010
vielä kun lisäät jonkun addiktiiviisen melodian niin kaikki ok :D, perkeleen helmee muuten ;)
0   +1 +2
 
8
Zune 28.12.2005
Alku oli todella lupaavaa huippu mahtia matskuu, mutta sitten lässähti koko homma. Sitten taas lähti parempaan päin jossain vaiheessa, mutta se ei enään säväyttänyt ja äänet olivat samoja samalla korkeudella, mutta osa vain lyhempiä ja osa pidempiä, josta huomasi, että loops softalla tehty. Toimivaa ja hyvin persoonallista kuitenkin kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
9
wallpasser 11.12.2005
hyvää shittiä tosiaan! :) prodigy ja dust brothers mm. näkyy vaikutteina. biitit toimii ja homma pysyy kasassa koko biisin ajan.
0   +1 +2
 
9
Imp 13.09.2005
hehee toi rytmi on aivan sairaan hyvä.yksinkertainen ja toimiva.tulee mieleen method ja kumppanit erittäin vahvasti.hyvin tehty raita.ei mitään valittamista missään kohdin.
0   +1 +2
 
10
Miner69er 24.08.2005
vitun kovaa settiä! tuli jostain syystä mieleen the prodigyn rat poison (joka on hemmetin kova biisi) pisteet puhukoon puolestaan.
0   +1 +2
 
10
zenith_spot 17.08.2005
Jumalauta et lähti tiukasti käyntiin tää biisi! Ja sit hienoja efektikikkailuja löytyy läpi koko biisin! Täs biisissä on mun mielestä erityisen hyvää sen ilmavuus, eli koko biisi ei oo pelkkää mättöö, jolloin noi tykitys-kohdat rokkaa vieläkin vahvemmin sit ku ne hyppää kehiin! Hyvään suuntaan oot kehittämässä näitä biisejä, jos multa kysytään! Diggailin sen verran paljon tästä, et se melkein loppu vähän kesken... Mut ehkä niin on hyvä vaan, nii tekee mieli kuunnella heti uudestaan ;)
0   +1 +2
 
JamesMercy 25.07.2005
Jytinää, räiskettä ja kovasti värinää.. Hyvältä kuulostaa! Vokaalisample on hyvä ja sitä on kieputeltu ihan upeasti, olisi tietysti useampikin sample ollut taas paikallaan. Rummut toimivat jälleen kerran hienosti, erityisesti iskut ovat mahtavan tehokkaita. Näppärästi vaihtuu asenne biisin sisällä kevyestä rankaksi. Instrumentteja olisi voinut olla enemmänkin, ehkä jotain heleämpiä ääniä olisi kaivannut lisäksi yläpäätä sekoittamaan. Ah, niin lujaa se kuitenkin potkii. Ah, niin lujaa!
0   +1 +2
 
9
soulmate 19.06.2005
Siisti biisi :) Tunnelma on kyllä suoraan jostain Nykin kaduilta taistelutilanteesta. Todella hieno toi puhesamplaus tosiaankin, käy erittäin hyvin biisiin. Muutenkin rankemmanpuoleiset soundit ja tietynlainen biker-asenne pistää korvaan positiivisella tavalla. Hyvin olet onnistunut! :)
0   +1 +2
 
8
P2 12.06.2005
Tämä on muuten todella mainio kaikkine kovine efuineen ja kikkailuineen, mutta tää ei oikeen lähde koskaan käyntiin kunnolla. Lopussa vasta tulee vähän sellasta "rutiinia". Sen takia tähän on aika vaikee päästä messiin.
0   +1 +2
 
8
niilo 28.04.2005
Alun pikkukilkkeet lupasi hyvaa, mutta biitti ei sitten ollutkaan niin massiivinen kuin olisi voinut. Basari ei varmaan edes kuulu naapuriin asti ja virveli on tosi kumma tsuuh, atakki ja iskevyys puuttuu. Itseani arsyttaa myos yleton yhden puhesamplen hinkkaaminen, mutta sille ei kai voi mitaan. Miksaus on em. puutteita lukuunottamatta tarkka ja ilmava, ja eri osia ja kerroksia ja dynamiikkaa ja pikkujippoja on tarpeeksi etta jaksaa kuunnella usempaankin kertaan. Breikki ja uusi lahto 2.35 paikkeilla oli ihan assa, aloin jo melkein avautua etta olipa lyhyt teos. Loppua kohti tulee myos uutta tavaraa mutta masiivinen loppurajahdys jai talla kertaa puuttumaan. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat