Skulk

aluminiumblade | 01.11.2010 | Breakbeat
4:04

Ensimmäinen valmis kappale jonka olen tehnyt ja viimeistellyt Behkun monsuilla. Tämän alkuperäinen ja hyvinkin samanlainen versio näki päivänvalon jo vuonna 2005, joten oli jo aikain saada tämä pahapoika eetteriin. Kaikki kommentit ovat erittäin tervetulleita.

9.00   1101 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Piilovoima 29.01.2012
AIVAN MAHTAVA !! Huhhuh!
0   +1 +2
 
9
DjLime 02.06.2011
Pakko yhtyä edellisiin kommentoijiin ja kehua äänimaailmaa. Erittäin soundtrack:mainen biisi kokonaisuudesaan. Ei mitään mikä erityisesti koukuttaa, mutta ei myöskään mitään turhaa tai tarpeetona. Itsekkin kaipaisin vähän enempi potkua basariin lisää, koska se toisi lisää voimaa tähän biisiin. Iha hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
9
Wou, olen äimistynyt. Tosi mahtavaa äänimaailma, ja jotenkin voin jo kuvitella itseni jossain Blade-elokuvassa hakkaamassa vampyyreja palasiksi. Tunnelma on mahtava, ja yksinkertaiset melodiat toimii.
0   +1 +2
 
D-Vision 12.11.2010
Hienot perkussiot! Soundimaailma on sitä tuttua AB:tä ja iskee hyvin. Kitarat on upotettu nätisti miksaukseen.

Biisi on hieman turhan tunkkainen, vaikka miksaus on muuten melko ilmava ja hyvin kasassa. Diskanttia uupuu kuitenkin vähän liikaa. Myös alapäässä saisi olla vielä himpun verran lisää munaa. Mitään mieleenjäävää koukkua biisistä ei oikeastaan ole, mutta sen vahvuudet ovatkin sitä vastoin tiukassa äänimaailmassa ja edelleen noissa loistavissa perkoissa.
0   +1 +2
 
Humaloidi 09.11.2010
Tässä on vähän sellainen Overseer vs The Chrystal Method fiilis... eli varsin hyvin toimii. Ei nyt näin aamusella irtoa mitään syväluotaavampaa kommenttia ja muutenkin on helpompi kirjoitella enemmän, jos biisissä on jotain parannettavaa. Tästä ei kuitenkaan mitään vikaa löytynyt :)
0   +1 +2