Stumbling In The Dark

Asylum | 20.10.2006 | Ska
3:22

Vaihteeksi taas ska musiikkia. Lopussa kompastellaan (tarpeettomasti) valssiin.

8.20   2579 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Vanha linna... Pimeys... Yksinäinen kynttilä, ja jostain kuuluu flyygelin soittoa... Sitten hullu pelle polkee paikalle keiloja heitellen ja silmät poskilla roikkuen.
Kyllähän tämä aika pirteäksi tanssiksi muuttuu, enkä ole oikein varma, onko se hyvä. Alku lupailee synkistelyä ja pelottelua, ja se onkin ehkä parasta tässä. Loppu on sitten iloisempaa kaahailua, ja alun soundit on jätetty kokonaan taakse, vaikka loppupuolellakin on valonpilkahduksena tuo valssi-kohta.
Alusta antaisin jopa kympin, mutta muuten tämä on melko keskinkertaista, sellaista kasin, ehkä kasipuolen arvoista. Se olkoon siis kohtalona tälle.
0   +1 +2
 
gangsteri 16.05.2007
Aika madnessiä...
0   +1 +2
 
6
Alkaa aika keskinkeratisella melodialla joka midisaundejen kanssa tekee ensimmäisestä 40 sekunnista heikon. Olisi saanut alkaa suoraan tuosta humppakohdasta. Sanon humppa kun ei tämä mielestäni ska ole... tai ehkä sieltä välistä. Basso vetää ainakin humppaa ja xylofoni (vai mikäliesaundi) vetää skata. No on mitä on...

Melodiapuoli kuitenkin aika hukassa mielestäni koko biisissä ja muutenkin aika heikko tekele verattuna suurinpaan osaan muista kappaleistasi. Valssikohta on oikeastaan ainoa, joka toimii.
0   +1 +2
 
10
ADU 20.10.2006
<3<3<3
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta