Silent Forever

FALLEN | 30.09.2008 | Gothic Metal
6:32

EP:n päätösraita.
Julkaisun kunniaksi lisään kappaleen
kokonaisena. Olkaa Hyvä!

Silent Forever

Säv | Markus
San | Markus
Sov | Markus & Roope

Watching the sun as it lays it's rays
beyond the distant skies, silently.
how long have I been here for?
how long must I wait, forevermore?
I've been here without shedding a tear,
watching it all just wither away
I found this place, I once called home
now it's just nothingness to me.

Watching the sun go down behind the sea
If only I could see something more
I just see the faded image of me..
image, I can't get rid off.
It could all be better for you all
if I haven't even born among thee all.
I have been thinking really hard,
how much better it all could be.

Can someone hear my call,
a lonely psalm of the broken-hearted?
I feel the breeze of the coming fall
caressing my soul for the one last time
nobody's born to cope with the difficulties of life
nobody's born from the hope of better..

Akustinen Kitara: R. Värri.

Tuotanto: Rise & Fall recordings.

9.14   1044 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
chococat 17.02.2009
Kaunista soittoa, hyvä synasoundi, hyvä rytmi. Sovituskin menee aika sujuvasti, ja sanoista tykkään. Kertosäe erityisen bueno, kaunis, hyvin sovitettu! Pidän biisin soundimaailmasta, vaikka tuosta muutoksesta en pidä(tuossa n. puolivälin jälkeen/onko sitten tarkoitettu c-osaksi). Se kyllä alensi pisteitä ja vei fiilistä. Hmm. Tykkään kuitenkin erityisesti kertosäkeestä sen verran, että täytyy laittaa soittolistalle, vaikka ärsyttää kyllä suunnattomasti se c-osa-mikälie. Mutta lopetuksiin enemmän nyt paneutumista.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 28.01.2009
Meinasipa käydä hassusti tätä kuunnellassa. Jossain siinä puolentoista minuutin kohdalla ajattelin että "hoh hoijaa..." (anteeksi, esitän "kivaa kommenttigeneraattoria" ensikerralla), mutta sitten tuli se kohta jossa "levy hyppää" ja tulee se kitarajunttaus ja katso! Fallenin musiikki tuntui jo orastavan vaaralliselta ja kuuntelin biisin kiltisti loppuun. Ja toisenkin kerran.

Biisiä vaivaa sama ennalta-arvattavuus kuin EP:n nimiraitaa, mutta ei aivan samassa mittakaavassa. Ensinnäkin tuo jo mainittu välike toi biisin toivottua särmää. Säkeistöjen lauluharmonia olivat myös jotenkin hauskasti miksattu. Harmi vain, että ahneen loppu on jälleen paskainen, sillä kertosäe masteroitu suoraan sanottuna pilalle. Jos Metallican uusi levy on masteroitu ruvelle, niin se on perseestä. Sama pätee Falleniin.

Kokonaisuutena biisi on kuitenkin aivan eri luokkaa kuin tuo yllä oleva. Vaikka tiiviydestä on tingitty, on silsältöä ja samalla myös jonkinlaista "emotionaalista tarttumapintaa" huomattavasti enemmän.

Tätä kuunnellessa tuli sellainen fiilis, että ehkä yleisilmettä voisi viedä hieman minimalistisempaa suuntaan. Enemmän yhden-kahden instrumentin osia laulun taustalla jne jne, niin että musiikkikin heijastaisi sanoituksissa käsiteltävää tyhjyyttä/yksinäisyyttä. Nyt tuo yksinäisyys on vielä liian siirappista.
+2   +1 +2
 
10
Oi samperi sun lauluasi, kylmää ihan, niin hienosti vedät nykyisin.

Biisihän on valmista kauraa, jota voi niittää eli nauttia.
Hyvin tyylikästä fallenmaista fiilistä, jossa on jo se oma leimansa, tämän musiikin erottaa aivan takuusti muiden teoksista.

Loistomiksaus, biisi kohoaa, liitää ja leviää taivaan tuuliin tullakseen jälleen ehjäksi, kokoaa itsensä erittäin kauniiksi kuunteluelämykseksi.

Nautinnollista osaamista.
+2   +1 +2
 
10
-annu- 01.10.2008
Fallenin melankolia ja kauniit melodiat ovat jälleen parasta lääkettä koleaan syysaamuun. Biisistä löytyi myös piristäviä yllätyksiä tuomaan kaivattua vaihtelua. Hyvä tsiibale.
0   +1 +2
 
10
waino84 30.09.2008
Hyvin oot kyllä tässä ajan mittaan kehittyny sävellys ja sovitushommissa, sanotuksiin kun harvoin otan kantaa :) Miksauskin on hyvin tasapainossa, vaikka tuossa "Can someone hear..."-kohdassa onkin noussut tasot hieman ruvelle... Ehkä hieman liikaa kompressointia masteroidessa..?

Muuten täytyy kyllä sanoa että tykkään kyllä sävellyksestä! Kyllä tästä kympin antaa helposti! :)
0   +1 +2
 
9
dbgirl 30.09.2008
Upea aloitus :)

Laulu sekä soitto sujuu helpon kuuloisesti ja toimii hirvittävän hyvin. Kivat sanat. Tarvitsisi vielä lisää omaperäisyyttä, muuten oikein hyvä biisi! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta