Traveller

Galaxion | 06.10.2005 | Spacesynth
4:17

This mixture of spacesynth and trance was really hard to finish. Happily it's complete song now. Structure got bit messy but I hope you can handle it!

9.30   8835 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Wavescale 28.11.2007
Minusta hyvässä spacesynthissä on melodioita jotka tuovat sellaisen posittivisen adventure & exploring! -fiiliksen. Ja tässähän sitä fiilistä löytyy. Mukavan pirteä leadisoundi. :) Tässä biisissä ehkä tosin soundipuolessa on sellaisia juttuja jotka ei niin kolahtanut, esimerkiksi nuo keskivaiheen nopeasti tulevat&menevät taustakuorot... tykkäsin tosiaan noista feidaavimmista enemmän. Mutta sanoisin että aika pitkälle tyylillisiä seikkoja, sillä taas kuulostaa luureissani varsin laadukkaalta ja selkeältä tämä miksaus. 8-9
0   +1 +2
 
9
jb10 02.11.2007
Tämäpä elää ton adventuren jalanjäljissä, jossain kohtaan jopa ei voi erottaa toisistaan, mut siis edelleen hienoa järjestelmällistä sämpläystä melodien suhteen...toimii
0   +1 +2
 
9
Kitara 16.08.2007
Hyvin soundaa...
0   +1 +2
 
10
Deep Cold 17.02.2006
Ei ole spacesynth genre tuttu juuri yhtään, mutta tää saa kyllä meikän jalan vipattaan :) Todella hienoja melodioita ja huippuja soundeja. Loisto kamaa ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
syny 02.01.2006
Tässä onkin sitten sitä koukkua ja kananlihaa mitä tuosta uudemmasta Through The Spacesta hieman puuttui. Joidenkin soundien lievän muovisuuden takia jotkut kohdat jossa on vähemmän soittimia, kuulostavat hieman "tyhjiltä". Esim. padit ovat tässä hyvät ja pitävät sen tyhjyyden poissa. Sävelet ja soinnut vaihtuvat mukavaan tahtiin, ja tuo päämelodia ja ovelat sointuiskut jäivät mieleen jo silloin kun kuulin ekoja previkoita tästä. Basso on hieman tuommoinen resonanssiräkä-basso mutta se on makuasia. Itse tykkäisin vähän kirkkaammasta kun 16-osa-säksätyksestä on kyse. 03:35 -kohta hieman yllättää, että vieläkö tämä jatkuu, mutta vie kuitenkin biisin sitten ihan hyvin sinne todelliseen loppuun. Hyvä biisi, ehkä sun paras tähän mennessä.
0   +1 +2
 
nkossu 16.12.2005
alku on ainakin hyvan kuulosta. mamma tuli imuroimaan tohon ni ei enaa kuule kunnolla :S. oon oo muuten oikeestaan space synthii kuunnellu paitti electorilta. tassa on viel vahan matkaa siihen, mutta ei nyt kovin pitka matka kuitenkaan. kickki ja snare ois ehka kaivannu vahan lisa saatoo ois saanu pikkasen paremmaks (makuasia). tuntuu et jotkut taajuudet jai vahan tyhjaks tassa biisissa. koukku puuttuu kokonaan.
kohtis laadukas masterointi.
0   +1 +2
 
9
e2 16.12.2005
En oo pahemmin spacesynthiä aiemmin diggaillut mutta täähän onkin varsin miellyttävä kappale. Joistain soundeista tulee mieleen Mega Man ja muut vanhat nintendopelit ja sehän nostaa hymyn korviin. Muutenkin tää biisi vois ehkä sopia johonkin peliin.. Tuo osiosta toiseen siirtyminen on tehty sulavasti ja se on muutenkin erittäin positiivinen juttu koska näin kiinnostus säilyy hyvin koko biisin ajan. Ei tästä oikeen mitään huonoa sanottavaa oo muuta ku että minun makuuni vähän turhan pirteetä musiikkia, mutta ehkäpä oon vaan liian negatiivinen ihminen.
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 11.12.2005
olipa mukava ylläri. lepponen meininki hyväl saundil ja näteillä pädeillä. kyl tämmöstä mieluusti kuuntelee. huomaa et on retro meininkiä haettu. pehmeät saundit ja rauhallinen meno koko kipaleen ajan. hienoa työtä.
0   +1 +2
 
10
eerovarje 16.11.2005
Tätä miestä ei selvästikään pysäytä mikään. Jälleen kerran biisi joka jää mukavasti soimaan päähän. Monet soundit ovat tietysti vahvasti 80-luvun mieleen tuovia, mutta persoonallinen ote on kuultavissa läpi tuotannon. Perkussioissa on hienoja jippoja, erityisesti 2:33 alkava kohta on aivan loistava. Rakenne pitää mielenkiinnon yllä ja fiilis on uskomattoman ylentävä. Tämä on varmaan ainoa projekti koko Mikserissä, jonka jokainen biisi on huokuu täydellisyyttä. Toivottavasti en joudu pettymään jatkossakaan.
0   +1 +2
 
9
HW 18.10.2005
Tämähän oli oikein hyvä. Vaikka en instrumentaalijutuista (jopas oli vaikea sana) edelleenkään kauhesti innostu.
Biisi oli vallan eläväinen. Ei tullut tylsää kuunnellessa ja jalan lisäksi alkoi nykiä myös olkapää.
Kovin 80-luvunomainen tunnelma mutta koska olen muinaisjäänne kyseiseltä aikakaudelta, koin palanneeni kotiin. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta