Cats and Dogs

Kalkutan Konepaja | 28.06.2004 | Rock
5:29

Konepajan tavaramerkki: delayta rummuissa
Yli 12 000 kertaa Kilkattu tätäkin DELAYTÄ...LAYTÄ...YTÄ..TÄ..TÄ..TÄ..Ä..ä...

Line-up: Kai Koski: Drums, Hape Heiskanen: Bass, BVoc, Jukka Kurkela: Guitars, Keys, BVoc, Luca Gargano: Lead Vocals

8.42   18932 kuuntelua

Kappaleen sanat


Don`t have to wait for the kindom come.
Don`t have to wait for the morning sun.
Don`t have to wait for the night is done.
We`ve been sittn` on our ass inna grass
for along enough


There`s a war betveen a races.
There`s a war betveen a sexes.
There`s a war betveen a religions.
And politician are all the same...well...


Prrrrrrrrrrrrrrr
Wakeyyy rise and shine
smell the smoke.

Everytime I talk to you it`s allright
Everytime you got so close to me
I got this feeling
I`m chaseing you up to the tree,
`cos that`s what we are.
Cats and Dogs

--repeat endlessly--

By H.Heiskanen/K.Leppäpohja

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sntc 10.08.2007
kissat ja koirat. tää on hyvin soitettua mutta enpä kyllä tiedä kaikenkaikkiaan. jotenkin turha biisi taas ja saundi on aika nihkeä. pitäis olla lofimpi. organeille kyl plussat. laulaja ei edelleenkään toimi.. ja biisi on tylsä
0   +1 +2
 
7
Luopio666 09.08.2007
Ensimmäiseks tuli mieleen Kingston wall, Ja se on hyvä se. Tosin tunnelma ei pidä ihan yhtä hyvin ku em. bändillä.. Mut on tää alallaan aivan kelvollista kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
8
daredevil 05.08.2007
Oikein laadukkaasti tuotettua rockmusaa. Tässä oli kaikenlaisia erilaisia vaikutteita. Mielestäni nuo kaikuefektit rummuissa oli tosi hienot. Rumpali soittelee kyllä hienosti muutenkin. Ehkä vähän liikaa tuollaista efektimössöä joissakin kohdissa kuitenkin minun makuuni.
0   +1 +2
 
Freyelise 25.07.2007
Uu reggaefiilistä <3 Ensivaikutelma nosti mielenkiintoani. Sen mitä sain sanoituksia seurattua niin sielläkin on yritetty ihan sanomaa vääntää, mistä plussat. Pieni puutuminen iskee tuossa puolen välin kieppeillä. Rajansa silläkin miten pitkään samaa riffiä ja samaa hokemaa jaksaa kuunnella. Tässä tilanteessa tosin varmasti vaikuttaa se että ois kiire jo seuraavaan kommenttiringin biisiin, esim keikkatilanteessa tuskin häiritsisi yhtä paljon :)
0   +1 +2
 
7
polte 25.07.2007
Delayt on ainakin räkistä löydetty....soitto kulkee ei siinä mitään jatkakaa samaa rataa (hiukan kevyempää efekti maailmaa)
0   +1 +2
 
rumpoint 25.07.2007
Aika kaikusta kamaa. Osittain biisissä oli ihan hauska tunnelma, ei kuitenkaan kokoaikaa. Mukava reggae komppaus toi plussaa...
0   +1 +2
 
7
mahan 23.07.2007
Heti alkuun on pakko tarttua kaikuihin ja kiekuihin, niitä on niin paljon että se puurouttaa koko piisin, 50% kaikista delay ja kaiukueffekreistä alas. Silloin piisiin tulis aikaslailla enemmäm tiukkuutta. Hyvin soitettu ja hyvä sovitus, kunhan saatte uudelleenmikasattuu pienemmillä effekteillä niin hyvä tulee.

t. mahan
0   +1 +2
 
8
JimInDreams 22.07.2007
ei ehkä minun tyyliä mutta tähän genreen oikean toimivaa ja hienosti psygedelistä tunnelmaa nostattava!
0   +1 +2
 
Sikakreisi 21.07.2007
Nyt tulikin sitten vastaan se kappale mitä vähän rupesin jossain vaiheessa miettimään että pyöriiköhän tämä, biisi silti toimii, ehkä livetilanteessa toimisi jopa vielä paremmin. I just wanna be a whore? Kuulinkohan ihanoikein, no anyway, ei tästä tuli mieleen kruder&dorfmeister, paitsi tämä jo toista kertaa, mutta ei se ollut, sanoissa on suht paljon toistoa, siitä se varmaan johtuu. Ehkä jos vielä pitäisi valittaa jostain niin tuo loppu.
0   +1 +2
 
Coivisto 20.07.2007
Pakko huomauttaa että kappaleen sanoitukset on laitettu tuolla artistisivuilla väärään järjestykseen.
Laulu kuullostaa joltain rege artistin ja proge rock bändin yhteistyöltä. Elektronisoidut taustat ja hidas laulanta saa aikaan todella uneliaan fiiliksen. Varsinkin toi kitaran pulppuava saundi luo tunnelman kuumasta kesäpäivästä ettei jaksasisi enää jahdata sitä kissaa sinne puuhun. Tekee mieluummin kissan jahdata itseään paikkaan minne se ei pääse
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 22 23 24