Sly Cocker the Ultimate Rocker

Kalkutan Konepaja | 01.05.2021 | Rock
3:46

Keep rockin', keep truckin', keep mylvin'!
Lineup:
Topi Pyhältö - Drums
Hape Heiskanen - Bass, Background vocals
Jukka Kurkela - Guitars, Background vocals
Mike Stand - Lead Vocals
Urger Borgir - Background vocals
Jack Hammel - Background vocals

7.40   355 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ex4 15.05.2022
Tämä on tälläistä 50' rockia steroideilla. Genreen kai kuuluu että vokaalit on aika syvällä muiden instrumenttien keskellä eikä nykymusan tyyliin kaiken muun yläpuolella.

Hetittäin laulusoundiin oli saatu hyvin rock 'n roll meininkiä talteen. Välissä olevat puheosuudet toimi kivasti.

Kitarat on vähän turhan terävät ja kuulaat mun makuun. Jotain midbass-osastoa olisi voinut olla enemmän ja vastaavasti yläpäätä olisi voinut ihan pikkuisen leikata. Nämä toki makuasioita, ja ehkä genrekin ajaa tämän tyyppiseen soundimaailmaan.
+2   +1 +2
 
6
Tää voisi olla jossain halvan mafialeffan kohtauksessa missä myydään gramma heroiinia miesten vessassa. Ei paska biisi, mutta ei hyväkään. Jätti kylmäksi. Erittäin vaikea arvosteltava, siitä pari pistettä.
0   +1 +2
 
Begemot 21.02.2022
Tämän yhtyeen taidan muistaakkin aikaisemmista kommenttirinkikerroista. Tinkimätön oman näkemyksen toteuttamista, uskoisin. Itämainen välisosa oli eniten mieleen.
0   +1 +2
 
7
Nirz Satan 10.01.2022
Kiitettävän happoista meininkiä, odotin hetkenä minä hyvänsä tästä lähtevän joku Winny Puhhin teosten tyyppinen kaaos. :)
Omiin korviin vähän otti korkealta ja kirkkaasti vedetyt laulut, olisikohan niiden miksauksessa voitu jotain kiputaajuutta dempata enempi?

Muutenhan tämä kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 
Kostiainen 09.11.2021
Jotenkin ohut miksaus. Basso, kitara ja rummut kuuluvat mutta eivät oikein potki. Diskanttista kamaa. Biisi itse kuulostaa hyvältä vaikka en ymmärrä yhtään mitä siinä oikein tapahtuu, se vain menee kuin juna viheltäen ohi. Puheosuuksien viljelystä tulee mieleen Billy F Gibbonsin Desert High-biisi, joka on taas saundeiltaan ja miksaukseltaan ihan jotain muuta.
0   +1 +2
 
7
Hymy nousi naamalle kun tuo intron laulu alkoi. Hauskaa mutta tiukkaa rokkia. Hyviä ideoita. Hyvä outro!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat