Palazio Skibadoj

4:59

Chaos Theory on notes!
Massive Grooving since year one
Line up: Topi Pyhältö - Drums, Hape Heiskanen - Bass, Background Vocals, Jukka Kurkela - Guitars, Programming, Mix, Luca Gargano - Lead Vocals, Synths.
Special Quest: Tommi Salomaa - Keyboards, Orchestration
Produced by Kalkutan Konepaja

8.20   164 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kitara 04.12.2023
Hienosti funaa, kelaa ja miettii biisi. Ei tästä moitittavaa ainakaan keksi edes keksi suussa. Rummut pysyy ruodussa eikä lähde kaahaamaan missään vaiheessa rallia. Aika veikeästi haettu futuuria lauluissa... Mikäs tätä kalkuttaessa pajalla.
+1   +1 +2
 
9
Nirz Satan 05.04.2023
Miellyttävän ilkeä sävelkulku ja soundimaailma, tässä oli hyvä tunnelma.
Jos nyt jotain parantamisen varaa keksisin sanoa, niin ehkä joku selkeästi eri poljennolla oleva osa olisi yllättänyt positiivisesti tuolla puolen välin jälkeen, tai sitten tästä olisi ehkä voinut höylätä muutaman kierron pituudesta pois.
+1   +1 +2
 
Begemot 12.02.2023
Pyörin Mikserissä enemmänkin yli 10 vuotta sitten, jos en väärin muista, niin tämä proggis oli jo silloin kuuntelussa.

Pidän ja pidän yhä. Nimistä voisi päätellä, että tässä on ihan ammattiukot kehissä, joten ei ihme, että hyvältä kuulostaa. Jos jotain viitekehystä miettii omasta levyhyllystä, niin sinne Kingston Wallin ja von Hertzenin tienoilla asettaisin.
+2   +1 +2
 
8
matti kutri 07.02.2023
Hyvin soitettua rockettia. Hyvän alun jälkeen ehkä vähän pitkästyttävä.mut soitosta pisteet
+2   +1 +2
 
8
Hyvä meininki! Vokaalit kuulostaa hyvältä. Soundit kyllä hanskassa biisissä. Ehkä olisin lyhentänyt biisiä hieman itse.
+1   +1 +2
 
Snacke 23.12.2022
Mikseri-fläsärit jatkuu tämän artistin myötä. Rummut kuljettaa tätä kuin juna munkkikuoroja ja joulukoristeita. Hieno äänite. Meneekö rummut tape - henkisesti ruvelle lopussa, hohoo joko on ihan nauhalle tai sitten siihen on hienot huijausvälineet. Toimii kyllä kivasti, täytyy kuunnella uudelleen stereoilla. Hauskaa kuulla pitkästä aikaa.
+2   +1 +2
 
Kostiainen 14.10.2022
Jokseenkin kaoottinen ja progeinen biisi. Hyvältä kuulostaa, mutta en mä tästä mitään tajua. Vika ei toki ole biisissä vaan kuulijassa. Paikoin tiukkaaa kitarointia.
+2   +1 +2
 
8
Paxor 11.10.2022
It's ok little bit floating song, melodies are not so common good work on that! Guitar solo sound could be better, not it sound like little strange fart :D Otherwise sounds are on good level and composition is original.
+1   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat