First Step (RadioMIX)

3:34

Was my entry to the very first Mikseri Greatest Bits Competition.

9.00   3647 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
MVart.fi 08.11.2005
Laaturansea, pistän ranselistaan muiden laaturansejen joukkoon.
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 12.07.2005
Ei napinoita lievästä toistosta huolimatta. Alku meinasi kuulostaa monotonian riemulta, mutta melodioiden potkaistessa itsensä kehään biisin tunnelma muuttui tusinapopista tunnelmallisemmaksi. Jonkin verran R. Miles-vaikutteita kuultavissa.
0   +1 +2
 
9
Stocco 29.03.2005
Tuo clubiversio ei oikein toiminut. On suorastaan kaamean huono tähän rallatteluun verrattuna. Yleensä minun mielestä sellaiset puuduttavat klubitamppaukset toimivat aina paremmin kuin tilulii yltiöpositiiviset radiorallit, muta tämä on poikkeus. Pidennetty versio oli kadottanut kaiken tämän särmän ja oli vain puuduttavaa ilman kuunnollista polkkaa.

Tämä alkaakin mahtavalla efektiäänellä ja pienoisella melodian palasella. Saman tien tulee hyvä fiilis. Haitsut suhisevat ja läiskivät mukavasti ja jonkinlaista phaseria vai mitälie on myös käytetty näppärästi. Piano kilkattaa raikkaasti, mistä pidän. Taustan komppi on sopivan rouhea. Energistä kesämusaa. Basslinekin on tehokkaampi kuin tuossa väljähtäneessä clubi mixissä.

Melodia on aika omaperäinen, mikä on hieno saavutus nykyään. Tässä on joitakin hienoja nyansseja, jotka saavat minut pitämään tästä. Raakana tämä olisi aika keskiverto kappale, mutta nyt tämä on jotenkin jokaisesta reunastaan hiottu tarttuvaksi. Melodian katkonaisuus luo hyvää nostetta tuolla pianon taustalla.
0   +1 +2
 
9
Imp 13.01.2005
nostalkinen biisi.napakka alapää.hienot padit ja piano.loppuu tosin aivan ihmeellisesti "kesken" ois voinu viel laittaa yhden loppu osion jossa ois tullu lisää tavaraa tai variaatiota.hyvä tempo pisti korvaan.touchia :D.hyvä miksaus ja masterikin toimii.
0   +1 +2
 
9
mr. J 02.10.2004
jees.. erittäin hyvä biisi joka kyllä tarvitsisi ehdottumasti vokaaleja, mutta kyllä biisi kuulostaa hyvältä ilman niitäkin.
piano on hyvä niinkuin monet muutkin ovat sanoneet. melodiat hyvät ja saundit myöskin. miksauksessä ei ole juuri valittamista ja rakenne toimii hyvin tosin biisi saisi olla ehkä hieman pidempi. biitti hakkaa hyvin mutta sitse oisin lauttanut enemmän hautsuja siihen. joo ihan proo kamaa tämä on ilman vokaalejakin...
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 22.07.2004
alku oli vähän kummallinen (Hienot efektit mutta jotenkin ei sopinut muuhun biisiin)... Piano oli aivan mahtava! Tuli heti mieleen Robert milesin "Princess of light" tai "Fable"... Melodisista biiseistä tykkään... Kuuntelen loputkin... (I am forced to...)
;D
0   +1 +2
 
10
Ark 21.07.2004
Hienot efektit ja mukavan rauhallinen. Olisi kiva kuulla sitten se vokaali versiokin. Hienoa.
0   +1 +2
 
Voksut on kirjoitusvaiheessa. Pätevää vokalistia haetaan. Kunhan sellainen löytyy, niin eiköhän vielä Vocal versiokin tuosta saada ulos. Vokaaleja biisi kaipaa omastakin mielestä ja niille on tarkoituksella jätetty tilaa. Sitten vaan omakustanne sinkku ulos =)
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 07.07.2004
No jees. Efectit olivat tosiaan hyviä. Rummut ovat ihan jees, ja komppikin on ihan jees, ja soundit toimii. Miksauskin on hyvin hoidettu, masteroinnista puhumattakaan. Tätä olisi kiva kuulla radiossa :D Kuitenkin odotin, että saisin kuulla kiksua, isolla K:lla, mutta ei. Tämä on minusta lähempänä dancea, kuin trancea. Tembo jää aika alhaiseksi, mutta parempi niin. Varmaan... Mutta siis tosiaan tämä menee dancen puolelle. Kuitenkin tämä biisi onm vallan maukas, mutta jokin jäi puuttumaan. Oisko ollut meno, tai vokaalit? Sitä ei tiedä ;) Ysi tulee...
0   +1 +2
 
8
eagle_ 07.07.2004
hienoilla efekteillä lähtee biisi käyntiin.. basari on aikas hyvä.. potkii kivan napakasti, basso linja on ehkä vähän turhan vakio näin tranceen, percussiot on hieman erikoiset, ehkä hieman 90-luvun puoli välin tyylisiä. melodiat on mukavan raikkaat, kuulostaa aika paljon sashilta ym. ym. tyylisiltä. rakenne on erittäin hyvin hanskassa.. mutta tuotannossa on vielä jonkin verran hiomista.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta