Cafe Sole

Minor Chill | 22.04.2005 | Chill Out
3:23

Kappale kertoo kantakahvilastani Mikkelissä, jonka henkilökunta ja erinomaiset Vanilja-latet ovat innoittaneet useaan kappaleeseen. Paikka on mukava varsinkin kesäisin, kun pääsee terassille rentoutumaan.
Sisältää autenttista äänitystä kahvilasta.

9.44   4110 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 01.02.2015
Todella leppoisaa chillailua. Mukavan pehmeää kosketinta ja koko äänimaailma jotenkin rennon pehmeä. Samanaikaisesti sekä letkeä, että rauhoittava tunnelma. Hyvänmielen kappale.
0   +1 +2
 
10
Stiffi 28.08.2006
Tässä biisissä on samanoloista soundia ku mitä röyksopilla on, erityisesti epple tulee mieleen.. Mahtavan kuuloista, mietityttää vähän silti että mitkä kompeista on valmiita luuppauksia, itse kun haluan joka kompin tulevan omista sormista..
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.05.2006
Kylläpä mikkelissä kuulostaa olevan mukava kahvila!! Biisi saa mut jammailemaan iloisesti mukana! Niin Soundeista tykkäsin kovasti!!
0   +1 +2
 
9
Wavescale 13.01.2006
Täytyypä minunkin todeta, että hienosti tämä sävellys onnistuu välittämään kesäisiä kahvilatunnelmia. :) Mukava rumpukomppi iski alusta asti hyvän jammaavan fiiliksen päälle. Tosiaan hieman jazz-vaikutteista pimputusta (pimuputusta hyvällä tavalla ;). Tykkään todella biisin raukeanoloisesta grooveilusta. Biisi on juuri sopivan pituinen, ja mukavaa variaatiota biisin päämelodiasta (joka on aivan mahtava!) kuullaan biisin loppupuolella. Yleensäkin eri vaiheet annostellaan hyvällä maulla. Miksauksestakaan ei vain voi, pikkiriikkistä tunkkaisuutta lukuunottamatta (vai lieneekö tarkoituksella hieman pehmennetty saundia?), valittaa.

Ehkäpä, jos tätä olisi vielä vähän pitkitetty, niin olisi voisi käydä itseään toistavaksi, mutta tällaisenaan hieno chillout-biisi.
0   +1 +2
 
10
shurike-n 07.01.2006
Aaaaww, onneksi eksyin valveunen sivuilta tänne. Ihan mainio biisi, toi hyvää tuulta mun iltaan..tai no, yöhön. :)

Tätä voisi kuunnella yleisenä chillailubiisinä. Ei tämmöstä osaa ihan kuuntelemalla kuunnella, mutta taustamusiikiksi sopisi aivan mainiosti.

Viestii mainiosti kesäistä kahvilafiilistä.
0   +1 +2
 
10
Deftari 03.08.2005
outstanding.. :o <3 just mun makuun.. :)
0   +1 +2
 
10
DjLime 22.04.2005
Erittäin maukkaat soundit. Tällä kertaa rummutkin kuulostaa normaalia paremmalta. Melodiasta jotenkin tulee kesä mieleen ja muutenkin herättää hienoja lämpimiä fiiliksiä. Tätä kuunnellessa pitäisi olla auringonpaisteessa ulkona, mutta kun niitä kelejä ei ole tänne vielä tullut, niin täytyy vaan haaveilla lämpimästä kesä auringon lämmittämästä aurinkorannasta. Hieno veto kokonaisuudessa. Eipä keksi valittamista.
0   +1 +2
 
9
Okapi 22.04.2005
Todella leppoisa. Nu-jazz -vaikutteet toimivat, ja soundit ovat ehaaanan pehmeät. Melodiat ja harmoniat ovat hyvin tasapainossa ja yksinkertaisesti kuulostavat aikas hyviltä.

Sopivan pitkä. Ei pääse kyllästymään lainkaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat