Don't Bring Light into This Place

Mooma | 05.05.2006 | Ambient
10:48

Herd Forming, raita 3

10.00   1435 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
-Juha- 20.04.2007
Tämä on yksi parhaimmista, ellei mooman paras biisi. Tunnelma on uskomattoman kaunis ja lohduton. Tämä pieni nouseva melodia, jolla biisi alkaakin, kuulostaa aivan upealta.

Biisin tunnelma ja nimi luovat mielikuvan pienestä maanpinnalla olevasta onkalosta, joka kasvaa lopulta suureksi tippukiviluolaksi maan alla. Luola on täynnä pimeää lukuunottamatta pieniä valonsäikeitä, jotka tulevat pienestä onkalosta ja saavat leijailevat pölyhiukkaset kimaltelemaan. Luola huokuu muinaista tunnelmaa, johon ihmiset eivät ole päässeet kajoamaan.

Teknisesti biisi kuulostaa aivan loistavalta. Miksaus ja masterointi on puhdas kuin soliseva puro vuorilla, ja soundit hivelevät korvia. Tilantuntu on uskomaton. Mooma on ehdottomasti mikserin tämän hetken kovin ambient tekijä, siitä ei pääse mihinkään. Aivan upeaa.
0   +1 +2
 
10
Chillkix 24.10.2006
Uiui, kyllä on niin kaunista musiikkia. Tuntuu että olisin aivan jossain toisessa maailmassa kun tämä kuuntelen. Piano (?) taustalla sopii tosi hyvin. hmm... ei tästä voi muuta sanoa kuin keep up the good work!
0   +1 +2
 
10
nolo83 12.05.2006
kaunista äänimaalailua,nimi kuvaa tai ainakin antaa suuntaa biisin hyvästä pehmeän haikeasta tunnelmasta...
0   +1 +2
 
10
sumuhenkilö 07.05.2006
Erittäin kuulas ja laaja maisema... Mahtavaa musisointia. Tässä on lievää surumielisyyttä, toiveikkailla häivähdyksillä ryyditettynä. Päivän kiireisyydet ja ahdistus väistyvät tämän myötä. Tyylillisistä vitteistä tuli mieleen Thom Brennan, joka tuotannossaan on myös luodannut avaran ja harmonisen ambientin taajuuksia. Mutta meneeköhän vain oman tulkintani piikkiin... No, samapa tuo. Kaunista musiikkia, jossa on kosolti ymmärrystä ja sielukkuutta mukana.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat