They've Killed Our Cubs

Mooma | 05.05.2006 | Ambient
12:19

Herd Forming -albumin 1. raita

9.71   1588 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

gozago 22.03.2007
Ambient on nykymaailmassa niin aliarvostettua, sitä ei kuule missään, siitä ei puhuta. Ja kun tämmöiseen sitten täällä törmää niin aika yksinkertaisesti pysähtyy -kroppa ja mieli siinä samalla!
0   +1 +2
 
9
Homunculus 06.12.2006
Tämä kommentti ja arvosana on nyt siis koko levylle, kun ei jokaiseen kappaleeseen erikseen jaksa laittaa, eikä siihen edes ole tarvetta, koska kyseessä on selkeä kokonaisuus. Mahtavaa materiaalia, leijuvaa ja kauniisti muodotonta. Aina, kun levy loppuu, niin toivoo vain, että trippi jatkuisi. Upeasti tulee se olo, ettei ole missään tai milloinkaan, eli toisin sanoen juuri se olo, mitä Ambientista haen. Pakko sanoa kliseisesti, että levyn ainoa vika on se, että se loppuu liian aikaisin. Tämä nyt ei valitettavasti ole kovinkaan rakentava arvostelu, mutta tässä levyssä vaan ei ole hirveästi mitään rakentamisen aihetta. *thumbs up*
0   +1 +2
 
10
Valandir 23.10.2006
Pitää nyt tähänkin vielä sen verran kommenttia pistää, että tämä on aivan loistavaa musiikkia. Maalailu on erittäin ammattimaisesti toteutettu ja tämä on suoraan sanoen niin erinomaista ambientia kuin voi vain kuvitella. Latasin kyseisen albumin kokonaan ja kyllä täytyy hattua nostaa, ja monta kertaa. Tästä ei ambient enää parane. Näillä biiseillä on maksimimäärä sielullisuutta ja näitä kuunnellessa tulevat itselläni tunteet esiin. Kiitos siitä, että teet aitoa musiikkia. Tuhannet kiitokset.
0   +1 +2
 
10
Chillkix 04.06.2006
Juu, tämä on niin rauhallinen ja kaunis että ei ole mikään raja. Traffic-elokuva tulee mieleen... ja se on hyvä leffa... padit ovat loistavia... minä tästä tykkään... ja kovasti. lisää tämmöstä
0   +1 +2
 
10
nolo83 12.05.2006
tää on soinut taustalla huoneessa muiden biisiesi kanssa yötä päivää ja se jatkuu ja jatkuu....
0   +1 +2
 
sumuhenkilö 07.05.2006
Mainiota jumitusta! Pysähtynyttä, mutta dynaamista leijailua ja syvemmän tason kommunikaatiota itsensä todellisuuden kanssa. Äänimaisema hengittää kiireettömästi ja on herkästi rakenneltu. Tällaista viipyilevää meininkiä ei kuule liian usein, etenkään mikserissä; itse asiassa todella pysähtynyttä ambient-fiilistelyä on täällä aika harvassa. Vaikutteista tuli ensinnä mieleen 90-luvun Steve Roach. Epäilemättä myös Stars of the Lidin syväluotaavat jumitukset on koluttu tarkaan. Vaikutteet suodattuvat hienosti tähän maisemaan, kuten minäkin. Hienoa.
0   +1 +2
 
Haava 07.05.2006
Hyvää (K/M)ooma musiikkia todellakin... Ihan ilolla luuppaa jo toista kertaa tämä...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta