Crumbs

Olden Goldies | 17.08.2003 | House
5:00

Wanhaa

9.00   2132 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pieta 05.04.2006
Tämähän on sitä osastoo, josta mulla ei syvempää ymmärrystä ole.
Mutta voisin kyllä sanoa, että joku tässä kolahtaa ja kovaa!
Hurjaa.
Tekis mieli tanssia.
Ehkä se on hyvä merkki :)
Joo, tässä on niin jänniä harmonioita, etten pysty takertumaan niihin.
Joten periaatteessa "joudun" heittäytymään vaan tähän sellasena kokonaisuutena, joka jyskyttää vereen. Jes. Hyvä.
0   +1 +2
 
MPS 06.02.2004
Outo äänimaailma kaikin puolin, joka kuitenkin kiehtoo jollakin tapaa.. Ensimmäinen tämän genren biisi, jota kommentoin täällä, mutta ihan jees kuulosta..
0   +1 +2
 
Setittäjä 05.02.2004
Ei kyllä muhun kummemmin iske. Hyvät rummut tässä on, mutta en oikeen muuten tykkää tästä.
0   +1 +2
 
Möhökki 05.02.2004
Jeh. Toimivaa. Huudot ja tuo kitaran tapainen tuo sopevan tunnelman. Tuo timpani-tyylinen jutska tosin välillä vähän häiritsi.
0   +1 +2
 
sakke-makke 03.02.2004
erinäisistä yhteysongelmista johtuen kuuntelen tätä jo kolmatta kertaa. niin. aiheena olisi kaverille todistus housen tekemisestä..mm..tai siis niinkun kärjistettynä =D

nuo stabihitit joista on yläpäät poistettu, niin kuulostavat huonoilta. no mutta äläpä huoli. onhan tässä ihan letkis biitti. hieman nopea ollakseen sitä "aidointa housea", että tämä menee vähän sinne kaupallisemman talon puolelle..enemmänkin club vois olla genre, imo. trumpettisektiot toimivat, ovat kyllin villejä ja omaperäisiä, silloin kun nuol tuolta lähtevät nosuemaan, pelkäsin jo että tulee ihan daft punk/roger sanchez/yms.-kopiota tuosta trumpetista, vai mikä liekään..ei jaksa näin yömyöhällä enää noiden instrujen nimiä ajatella.

aavistuksen kuivan kuuloista ja se on syönyt pääasiassa hyviltä saundivalinnoilta parasta iskukykyä, kuten tuo snare ei esim. kuulosta parhaalta mahdolliselta. jotenkin..hmm..en osaa sanoia. kuiva? samoin käy koko biitille periaatteessa. jotain pikkuefektiä, vst:tä olisi ehkä kaivattu, jotain putkisäröä, vintage warmeria tjsp.. vähän on sellaista turhan "helpon kuuloista" rumpua..vähän ehkä huonolaatuisia sampleja tai sitten tuo stream syö kovasti laatua ja terävyyttä noista hihateista.

mutta kyllä tämä ihan kelvollisesta todistuksesta kaverille käy. vähän klubimaista, ei ehkä juuri sellaista housea, josta itse diggailen.
0   +1 +2
 
kudusai 03.02.2004
Nyt liikutaas niin tuntemattomilla vesillä. Ei saisi minua heilumaan, mutta oikeastaan mikään biisi ei saisi minua kovinkaan suureen liikkeeseen. Varmaankin varsin toimivat biisi genressään.
0   +1 +2
 
Cover Girl 03.02.2004
Aloitetaan varovasti taas tunnustaen että ollaan "vierailla vesillä" eli ihan ohi oman musiikkimaun. Pääsääntöisesti minun on vaikea keksiä mitään positiivista sellaisen genren biiseistä, jota en parhaalla tahdollanikaan jaksa/viitsi/halua kuunnella. Toisaalta toisinaan joku veisu pääsee yllättämään ahdasmielisimmänkin aivosopukan ja huomaan ihastuneeni. Valittevan usein vain vihastuneeni. Tässä tapauksessa eniten turhautuneeni. Ei syttynyt ei sammunut ei osunut mitään mihinkään. Tämä on kait ihan jees genressään ja minunkin korvaani ihan kestettävää, muttei päässyt valloittamaan eri-genre-voi-olla-hyvä-genre -sivuoviani. Tietämättömyyttäni antaisin 7,5 mutta samasta syystä jätän arvostelun asiaa paremmin tunteville.
0   +1 +2
 
a98 03.02.2004
kyllä houseahan tämä. alun rytmittelyt lämmitti kyllä mieletä. ja naishuudot sai hyvän house fiiliksen. timpoista ois voinu leikata ala taajuuksia pois nyt tuntuu että puuroontuu basson tai tuon house synan kanssa hiukan. ongelmana tässä on että osat tuntuvat vähän irtonaisilta toisiinsa nähden ja se yhdistävä kuuluisa punainen lanka puuttuu. tulee vaan kaikenlaisia house soundeja toisensa jälkeen. mutta silti ihan hyvää tamppausta.
0   +1 +2
 
Rhino 03.02.2004
Eipä tuo ollut lainkaan huonompi suoritus. Tosin asia olisi tullut selväksi pari minuutia lyhyemmälläkin versiolla. Ideat alkoivat loppua loppua kohden...
0   +1 +2
 
8
i-oxo 03.02.2004
ekaks tuli mieleen että enempi bassoo. :) kyllähän tää ihan houselta kuulostaa. vetävämpi bassokuvio ois ollu poikaa, mut toimii ihan ok näinkin. haitsut vähän tunkkaset. ja toistaa itseään vähän liikaa. muuten ihan mainio house-ralli.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat