Super Sound(Soundtrack)

The Eternity | 09.10.2005 | Soundtrack
2:45

Tämmöinen soundtrack-biisi. Kommentteja paljon kiitos. ;)

9.25   1183 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jousimies 14.12.2005
Ihana tunnelma täss biisis. Niinkuin sanoin niin noi kaiku äänet on tosi hyvii. Hyvin on sovitettu, kauniita melodioita. Cymbaalit on kauniita ja timpaanit. En oo hyvä kommentoimaa biisejä, hvältä kuulostaa en muuta pysty sanoa :D.
Annan: Kymppin, tietysti.
0   +1 +2
 
Ximonic 05.12.2005
Verrattoman hölmö verkkovirhe ei antanut minun kuunnella tätä =( ,
vaikka mielenkiinnolla olisi sen voinut rykäistä korville...
Mistähän nyt kiikastaa tämä tämmöinen...
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 01.11.2005
Ja laatumeno sen kuin vaan jatkuu:) Ei ole tästäkään mitään pahaa sanottavaa, on tämä vaan niin hyvä että enpä kyllä haluais muuttaa yhtään mitään.
0   +1 +2
 
9
joonalaamanen 30.10.2005
Pitkäaikaisena roolipelimusiikkia ihannoineena henkilönä sanon, että tällaista musiikkia kuuntelisi todella mielellään roolipelin taustalla. Kuten muut jo ovatkin sanoneet, biisi on liian lyhyt. Kuitenkin hieno teos, 9 napsahti. :)
0   +1 +2
 
9
Jos kerran FL Studiota käytät, pakko sanoa että hyvälaatuiset VSTi:t on sinulla käytössä. Patarumpu ääni oli mielestäni vähän tunkkaisen oloinen. Muuten aikasta tunnelmallinen kappale. Tämän tyyliset kipaleet vaativat tekijältä paljon mielikuvitusta ja sävellystaitoa, ja niitä molempia sinulta näyttää (tai oikeastaan kuulostaa) löytyvän. Mutta patarummun takia 9.
0   +1 +2
 
9
HW 23.10.2005
Tämä oli liian lyhyt. :I Muuta valittamista ei kertakaikkiaan ole.
0   +1 +2
 
Techno Rainer 09.10.2005
Kuulostaa ihan age of empires tunnarilta
0   +1 +2
 
JaDubb 09.10.2005
Hyvillä ja mahtavilla patarummuilla starttaa tämä mielenkiintoinen keitos. Muut soittimet jäävät hieman noiden rumpujen alle, varsinkin tuossa alummassa. Matala mattosoundi on liian voimakkaalla ja soittimien erottelu ei toimi ihan kympillä varsinkaan silloin, kun pelissä on enemmän soittimia. Siltikin erittäin mielekkäitä orkestraalisoundeja. Kappaleesta puuttuu tosin se huikean komea nostatus ja nostatuksen jälkeen tarjoiltava nopeampi osuus. Lisäksi kappale on liian lyhyt ja sitä pituuttahan saisi nimenomaan tuolla nostatuksella ja muilla lisäosilla. Vaikuttaisi hieman liian nopeasti sutaistulta Super Soundin orkestraaliversiolta. Patience, man, patience!
0   +1 +2
 
9
Anssi H 09.10.2005
Juu eli mukavaahan musiikkia tämä. Äänimaailma on genressään erittäin hyvä, ja kun vielä vasta aloitit koko genren väsäämisen. :) tausta rummut, ja fx:ät luovat tunnelmaa hyvin, eikä biisiin kerkeä kyllästymään alkuunkaan.
Miksaus ja äänimaailma on jotenkin jo tässä vaiheessa niin ammattitaitoisen kuuloista, että ihan ihmetyttää. Sävellys ei tällä kertaa iske ihan sydämmestä.
Siihen voisi käyttää aikaa, ja miettiä kunnon melodiat. Pohja on erittäin hyvä, mutta kunnon melodiaa jäin kaipaamaan. Kyllä tämä varmasti toimisi jossain pelissä. Ei tätä huomaisi kenenkään ei ammattilaisen tekemäksi :D
Erittäin hyvää työtä, ja seuraavaksi vielä knnon koukku, ja joihinkiin kohtiin kunnon räjähdykset, niin nämä biisit olisivat kyllä aivan 10 arvoisia.
Vielä kun jatkat samaa linjaa, niin seuraavat setit voi olla erittäin hyviä! ;)
0   +1 +2
 
9
NicklauZ 09.10.2005
Retron kuuloista roolipelimusaa. Alun rummut sais olla hiukan mahtipontisemmat. Hieno äänimaailma, samoin melodiat. Stereokuva myös mukavasti säädelty, tuntuu siltä ku olis orkesterin keskellä, eli siis hyvä juttu.
Soundit myös kirkkaita ja hyviä. Aika yllättävän nopeesti loppu, se vähän harmittaa. Hiukan ehkä jotain mahtipontisuutta vielä tähän, sitä ei oo koskaan liikaa, ainakaan rummuissa :)

Todella ilmavaa, melodista tunnelmointia. Tää vaan taustalle ku jotain roolipeliä pelailee :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta