Dead Roses

2:41

Biisi jonka sävelsin muutama vuotta sitten, mutta josta en ole saanut aikaan julkaisukelpoista versiota ennen kuin nyt. Kappale on käynyt läpi paljon muutoksia tässä muutaman vuoden aikana ja lopulta näköjään muuttui Shoegazeksi.

7.00   331 kuuntelua

Kappaleen sanat

Our lives didn't lead in to this moment. You're just crazy, girl
Highways are paved with dead roses, 'cause you took the wrong turn
I have been trying to learn to hate you. I'm not sure it works
Why'd you let the cold wind come and take you. It will always hurt

I've been wating for you to come home
I'm giving up. It's taken too long

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pohjois-Korea 10.05.2010
Aah. Vitun kivaa shoegazea joo. Sopivan räkästäkin. Vokaalit on just sellaset poisaolevat ja 'hämyiset' kuin kenkiintuijottelurockiin sopiikin. Enemmän ois vaan sellasta 'Wall of sound' - efektiä kaivannut. Énemmän efektoituja kitararaitoja ja huminaa, ni ois täydellinen.
0   +1 +2
 
7
Fitz 10.01.2010
Bassosaundiin tykästyin kyllä heti, ja muutenkin kyllä aika letkeä meininki, tykkäilen. Hieman ehkä alkaa jo korpeamaan, projektin ollessa näin pitkällä, nuo vokaalit. Lausunta on paikoin turhan pyöreää, ja pieni laulun treenaus ja rohkeus sen käytössä, olkoonkin esim shoegazessa ideana aika huomaamaton laulu, koska ne toisi oikeasti aika paljon väriä lisää näihin biiseihin.
Mutta musiikillisesti taattua Van Gogh -laatua, diggailin.
0   +1 +2
 
dbgirl 10.01.2010
Tämä oli laiska biisi, siinä huonossa merkityksessä. Olen suunnattoman pettynyt kun suhteellisen pitkän odotuksen jälkeen tuli tälläinen. Kuitenkin mukavaa että sait tämän pois päästäsi kummittelemasta niin voit tehdä seuraavalla kerralla sitten paremman! :) Sanoissa ei muuten ole mitään valittamista, vaikkakin voisihan ne aina persoonallisemmatkin olla, but who cares. Tällä kertaa en pisteytä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat