Ozymandias

2:08

Music: Valium for Van Gogh
Lyrics: Percy Bysshe Shelley
Reading: Leonard Wilson

6.29   179 kuuntelua

Kappaleen sanat

I met a traveller from an antique land
Who said: Two vast and trunkless legs of stone
Stand in the desart. Near them, on the sand,
Half sunk, a shattered visage lies, whose frown,
And wrinkled lip, and sneer of cold command,
Tell that its sculptor well those passions read
Which yet survive, stamped on these lifeless things,
The hand that mocked them and the heart that fed:
And on the pedestal these words appear:
"My name is Ozymandias, king of kings:
Look on my works, ye Mighty, and despair!"
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Peysface 21.08.2012
Intro oli mielenkiintoinen ja hyvä, kiinnosti jatkaa eteenpäin. Rummut on jotenkin tosi munattoman kuuloiset, niihin olis kaivannut jotain lisää, quafkan kanssa samoilla linjoilla muovisuuden suhteen. Pianot tulee täysin puuntakaa, eikä tunnu sopivan kokonaisuuteen oikein mitenkään. Tuntuu jotenkin hutaistulta nää saundivalinnat. Sitten biisi jo loppuukin. Jotenkin en saanut tästä kovinkaan paljon irti, joka mielenkiintoisen alun jälkeen on aikamoinen pettymys.
0   +1 +2
 
7
NO7SER 20.08.2012
Vähänkö jännä toi tunnelma alussa. tuli jotenkin jostain mieleen eka tai toka fallout.
kuka on tuo mies ketä puhuu, on nimittäin jännä ääni.
sitten alkoi piano, jotenkin en pitänyt. Vähän liika kokeilumielinen mun tyyliin, mutta pääosassa tässä oli tuo puhelaulu, siitä plussaa perkeleesti
0   +1 +2
 
6
Fitz 20.08.2012
Tää projekti on yksiä ensimmäisiä mikseriprojekteja, mille ylipäätään faniuduin alkutaipaleellani. "Nostalginen" fiilis, en oo kuunnellu mitään sulta aikoihin.
Tykkään tästä ideasta, itelläki käyny mielessä joskus tehdä tän kaltasia biisejä. Ehkä vähän eeppisemmällä ja pidemmällä kaavalla, mutta joka tapauksessa. Sun saundimaailmas ei oo muuttunu kyllä juuri lainkaan siitä kun ekan kerran näitä VFVG:n biisejä kuulin. Nakuttavat konerummut, suttunen sähkökitara. Sun laulua olisin jääny vähän kaipaamaan, se on aina ollu kiehtova elementti näissä. Oot ihan vitun huono laulaja, mutta se tuo jotain tosi härskiä omaleimasuutta näihin biiseihin aina. Nyt jäljelle jäi vaan siisti sample, aika tylsä taustarock ja tosi ärsyttävä piano, joka sekin oli kertakäyttösillä soundeilla soitettu ja ärsyttävä ÄRSYTTÄVÄ.
0   +1 +2
 
6
Lassi Heiskanen 13.08.2012
Mitähän tähän sanois. Jos 1:15 kohdassa ois alkanu kunnolla biisi, puhtaammilla soundeilla, niin tää ois ollu pirun kova intro. Nyt tässä jäi vaan odottamaan koska biisi alkaa.
0   +1 +2
 
6
veezay 08.08.2012
veikeen kuulonen spiikki miellyttävällä aksentilla, mut häiritsee vähän että siinä on välillä ikävää särähtelyä. sitä ei ois ehkä huomannu jos siinä ois ollu jotain vinyylirahinaa aavistuksen mukana. pörinäsoundissa on outo stereolevitys, kuulokkeilla ainakin hivenen vinksahtaneen kuuloista. suunnilleen puolen minuutin kohdalla tuleva rumpukomppi tuntuu tulevan oudolla hetkellä mukaan, ja samalla spiikki tuntuu välillä jäävän vähän jalkoihin voimakkuutensa osalta. padi ois voinu hiljalleen leventyä stereokuvassa, niin tää ois kehittyny kivasti vielä vähän isommaksi. piano tuntuu olevan ihan väärässä biisissä. lyhyytensä takia tuli mielikuva albumin introkappaleesta.

spiikistä ja padista plussaa, mutta kaikki muu tuntuu olevan vähän väärässä biisissä kitaroita lukuunottamatta, jotka oli ihan neutraalisti toimiva lisä. teknisesti kuivahko ja hutaistu, mutta biisin sielu varmaan muuttuisi liikaa jos niitä asioita koittaisi lähteä parantamaan. nyt tää kuulosti vokaaleja lukuunottamatta kuitenkin vähän my first song -matskulta, ja kaikesta huolimatta myös liian lyhyeltä.

ps. mun on aina pitäny sanoo, et Valium for Van Gogh -nimessä on jotenkin makee viba. nyt sit vihdoin muistin sanoo.
0   +1 +2
 
8
Samin Kaima 06.08.2012
Intro kuulosti kivan utuselta ja salaperäseltä, mut sit ku noi semisti kumiset rummut tuli nopeella temmolla pilaamaan sen vaikutelman, jonka olin introsta saanu, oli vähän ristiriitanen fiilis. Bassolinjat oli kovat ja pelasti paljon. Pianossa oli niin härö meininki, etten mä pysty antamaan ku pelkkää plussaa siitä. Ihan loistavaa pimputtelua.

Introspiikki olis toiminu mun mielestä ehkä paremmin ilman biisin käynnistymistä. Mahollisesti puhetta olis voinu lyhentää ja sen jälkeen laittaa rummut sun muut mukaan. Mutta kyllä mulle kuitenki tosi positiivinen fiilis tästä jäi, vaikka rumpusoundeja olis voinu ehkä miettiä pariin kertaan.
0   +1 +2
 
5
Funereal 06.08.2012
Ömm... Aika sanattomaksi vetävä biisi taas. Ihan liian pitkä puheintro näin lyhkäseen biisiin. Bassoriffi on kuitenkin tosi siisti ja muut puheen taustalla soivat instrumentit jää vain vähän siitä. Mutta sitten tuo pianopimputus tuntuu täysin päälleliimatulta. Ja kun biisi feidaa ulos, niin jää sellainen tunne, että oliko tämä nyt tosiaan tässä? Sopisi ilman noita pianopimputuksia introksi johonkin biisiin tai vaikka levylle, mutta tällaisenaan jättää vain oudon fiiliksen; tulee mieleen ne omat biisit, joita on tehnyt 2 minsaa ja siinä vaiheessa tajuaa, että ei tästä tuu mitään ja sulkee musasoftan.
0   +1 +2