Revolution in a Cola Can (Hasta la Victoria Siempre)

4:12

Biisi jonka sanoitin kesällä 2009 Amsterdamissa. Idea lähti turistikrääsäshopeista, josta löytyi Che Guevara -hajustetta.

Biisi kertoo periaatteessa siitä tunnetuimmasta Che Guevara -valokuvasta, joka alunperin symbolisoi vallankumousta, vasemmistolaisuutta jne, mutta josta on nykyään tullut periaatteessa brändi, jolla myydä tuotteita. Koin Che-hajusteiden, -kolatölkkien, -coffeeshoppien ja muun vastaavan symboloivan ympäröivää ylikaupallisuutta hyvin.

Pari viikko sen jälkeen, kun olin kirjoittanut kappaleen sanoituksen mukaanlukien kertsin (Hasta la victoria siempre / Cuba libre, piña colada), päädyin Etelä-Ranskassa Chen kuvilla sisustettuun kuubalaiseen baariin, jossa huomasin huvituksekseni yhdellä seinällä lukevan isolla Hasta la victoria siempre ja vastakkaisella seinällä cuba libre sekä piña colada.

Nyt voit myös ostaa soittoäänen ja tukea Che-brändillä rahastamista!

8.56   1416 kuuntelua

Kappaleen sanat

My firend Che is watching over you
in every city and every town
from store windows to baseball caps
Taste of freedom in a vodka bottle

Hasta la victoria siempre
Cuba libre, piña colada
Hasta la victoria siempre
Revolution in a cola can

My friend Che is watching over you
from Argentina to Amsterdam
Scent of revolution
in an incence stick

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jamsteri 07.09.2012
Tästä on jotenkin tosi vaikea keksiä mitään rakentavaa. Bassot olisivat voineet kuulua paremmin niin kuin on aiemminkin jo sanottu. Tämä on jotenkin kovin rämisevän kuuloinen saundimaailmaltaan. No, toisaalta onhan genrekin Noise-Rock, että sikäli ihan oikeutettua.

Jos laulumelodiat olisivat hieman elävämpiä, tykkäisin tästä varmasti paljon enemmän. Nyt tällaisenä tässä on räminän lisäksi minusta kovin jankkaavan oloinen meininki. Välin suvantokohta onneksi pelastaa tosi paljon. Vähän sellainen biisi, jota ei muista enää kuuntelun jälkeen ollenkaan.
0   +1 +2
 
7
veezay 23.08.2012
veikeä timestretch-tyyppinen artefaktinarina hiljaa taustalla. 0:44 asti kuulosti aika hyvältä alustukselta, mut sit lähtikin vähän munattomasti (ei lainkaan bassoa, vaan tollasta kumisevaa alamiddlesotkua) ja aavistuksen epävireisesti. lyriikasta ei saa selvää, ne on miksattu epäselvästi sivuun ja kitaravallikaan ei anna yhtään armoa laulun aikana. alapäässä ei, kuten todettua, ollut oikein minkäänlaista pohjaa - basarikin oli vain kevyt tupsahdus. tää jää soundillisesti vähän tällaiseksi kevyeksi välipalaksi.

sanoitukseltaan biisi ehti hädin tuskin korvasta sisään kun se tuli jo toisesta ulos, mutta melodisesti ihan peruskauraa, jossa mikään ei kuulostanut hölmöltä mutta mikään ei myöskään ollut erityisen säväyttävää. lopussa tuleva kitaraurpoilu oli ihan viihdyttävä, sitä ois voinut käyttää toistekin biisin keskellä jonain c-osana rumpujen ja muun matskun kanssa.
0   +1 +2
 
8
Migko- 23.08.2012
Alku yllätti täysin positiivisesti, mutta kun vokaalit lähti niin jotenkin fiilis laimentu... On kyllä mahtava biisi ja keikalla ois kiva nähdä bändin kanssa :) Tuolla muutkin on sanonut, että vokaalit liian hiljasella, joka on valitettavan totta. Myös laulu ois voinut omasta mielestä voinut olla hieman tunteikkaampaa :/
0   +1 +2
 
8
azone 23.08.2012
Tää rokkaa, vaik ei nyt yhtä vallankumouksellisesti kun Che.. Vokaalit ois saannu olla vähän kovemmalla.. Kitaraa on pidetty joskus kädessä sen kuulee.. Ohan tää aika lähelle täydellistä rokkiraitaa..
0   +1 +2
 
9
enemmän raivokkuutta vokaaleihin niin biisi on silloin ãvot!
0   +1 +2
 
Fitz 10.01.2010
Siu pitäs kasata livebändi. Käsittämättömän tiukkaa tavaraa.
0   +1 +2
 
10
Jinxed 05.01.2010
Pirun hyvä biisi, alussa äänenkäyttöä toivo vähän enemmän muttako biisi pääsi vähän pitemmälle ni siihenki tottu ja sehän rupes kuulostaan hyvältä.
0   +1 +2
 
10
dbgirl 04.09.2009
Hitto, se on sitten täyskymppi. Plussankin antaisin jos voisin! Nyt ihan oikeesti rupeet julkaseen näitä jossain.
0   +1 +2
 
10
daredevil 03.09.2009
Aivan hemmetin hyvää undergroundia! miä tykkään.. Tee vaan lisää biisejä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta