Vaikka Rakkautta Vielä Riittäis (VRVR)

Ville Kotiranta | 02.08.2014 | Synthpop
4:09

Päivitetty levyversiolla 25.5.2015

"Älä käsitä tätä väärin, rakkaus tulee säilymään..."

Käy tykkäämässä! Artistisivu @ Facebook: https://www.facebook.c...

8.45   1563 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Biisi 27.05.2015
Jäin kaipamaan jotain ekstra-vivahdetta: (persoonallista soitinta) , tai jotain pysäyttävää, ehkä häiritsevääkin yksityis kohtaa, joka tekisi kappaleen kokonaisuudesta vieläkin enemmän persoonallisen ja tunteellisen. Tunteellisen, puhdas ja komea lauluääni on pitkä plussa ja melodia tarttuva. Kiitos tästä kipaleesta. kokonaisuus tosiaan tuon 9/10. Laulu ja teksti 10/10 Teemat 8 - 8,5…
+2   +1 +2
 
10
Jella 27.11.2014
Tykkään todella laulajan äänestä ja biisikin miellyttää meikäläisen makutottumuksia erinomaisesti. Tunnistettava soundi, joka erottuu edukseen muusta tarjonnasta. Tätä voisin kuunnella enemmänkin...
Pidä oma linjasi jatkossakin! (:
0   +1 +2
 
8
JM 28.09.2014
Laulussa on aika vahvat "maneerit" tai miksi tuota tollasta hieman paisuttelevaa tyyliä voisi sanoa, mutta tässä se toimii ja tuo mieleen hyvällä tavalla 80-luvun synapopin laulutyylit. Soundeiltaan aika perusmenoa, ei mitään mikä herättäisi mielenkiinnon erityisesti, hyvässä eikä pahassa, no, loppupuolella on tolalnen semi-happoinen juttu mutta siitäkään ei oikein saa aikaiseksi numeroa. Hyvä biisi tämä kuitenkin on.
0   +1 +2
 
8
polonium 28.09.2014
80-luvulla hitiltä vaikutti alussa mutta sitten rummut siirtyivät 90-luvulle.
Ei oikein ollut eroa säkeistöjen ja kertsien välillä. Se ei välttämättä ole mikään ongelma. Laulajan taidot kannattelivat koko kappaletta. Olisin varmaan tykännyt, jos mukana olisi ollut kitara. Luulisi tämmöisen laulajan saavan huomiota osakseen.
0   +1 +2
 
8
buranaC 26.09.2014
Täst tulee mielee vähä sellanen goottien tekemä synapoppi- (sellane onks se sit niinku DARKWAVE)-meininki mieleen. Sellanen Blutengel. Siul on jopa sellane samanlainen teatraalinen äänenkäyttö (ja ääni). :D Ei oo varmaan tietoista. Kävin kattomassa siun artistisivulta että onko siellä nyt edes Depeche Modea vaikutteissa jotta tää tekis miulle jotain järkeä... "Antti Tuisku, Ilkka Alanko, Timbaland, Vesa-Matti Loiri"... oikeesti? Woah. Jos ajattelee siun vaikutteiden olevan nuo niin siihen nähden oot kyl päätyny hyvin mielenkiintoiseen soundimaailmaratkaisuun. Siis kuuntele tätä: http://www.youtube.com... nyt ku kattoo noita vaikutteita niin onha joissai nois melodioissa ja varsinki c-osassa pikkase sellast Antti Tuisku-vibaa. Mut ei siu ääni oo yhtää Antti Tuisku. Siu ääni on GOTH LORD. Varsinki noiden kaikkien stemmojen kanssa. Kirjota siistimpiä sanotuksia (ehk englanniks viel) niin mie alan kuuntelemaan siun musaa.

Tää biisi herättää miussa kyl hämmentävän sekavia tunteita koska miul on soft spot (hyvin spesifin tyyliseen) synapoppiin ja siul ois periaattees "kaikki" lähtökohat tehä just sellasta (lauluääni/tyyli ja tuotantotatsi) mut siun vaikutteet on ihan perseestä. Emmie tiiä, on tää kai ihan kasin (8) arvonen. Tästä viel inspiraatiota siun tulevaisuuden musiikkiprojekteihin: http://www.youtube.com...
0   +1 +2
 
8
veezay 24.09.2014
kertsi ei kyllä juuri räjähdä – tiedä sitten johtuuko siitä, että lauluääni ei muutu mitenkään säkeiden ja kertsin välillä, vaan on sulle tyypillisen kuuloinen jäykkä ja jämäkkä. tällaiseen biisiin sopis mun mielestä vähän rennompikin laulutyyli. kertseissä (sinällään hyvänkuuloinen) sävelestä toiseen liukuminen kuulostaa tähän laulutyyliin yhdistettynä jotenkin ristiriitaiselta – tulee mielikuva kurinalaisesta sotilaasta pitämässä väkisin hauskaa. 2:25 kohdalla vaikka-sanassa kuulee etäisen häivähdyksen siitä, että vähän sensuellimpi äänikin mahdollisesti onnistuis, eikä kaikkea tarvis "oopperalaulaa".

sävellyksellisesti hyvin pop. kertsissä viimeisenä oleva duurisointu on kevyt piristys, ja siitä paluu sointukulun ensimmäiseen sointuun voisi toimia eeppisemminkin, mutta melodiset elementit on jätetty harmillisen pliisusti taka-alalle, eikä niistä löydy tarvittavaa kontrastia säkeisiin verrattuna. rummuissa ois ollut tilaa muillekin perkussioille, ja niissä olevia hädin tuskin kuultavissa olevia suhinatäytteitä ois voinut miksata kovemmallekin. kertsissä ois voinut lisätä jotain yleiskaikua tai vastaavaa täyttämään tuota muuten niin kovin kuivaa rumpusoundimaailmaa.

ylöspäin pyöristynyt 8 pistettä.
+2   +1 +2
 
8
Kostiainen 22.09.2014
Jyhkeät saundit. Mies helvetin hienon äänensä kanssa. Tällä kertaa biisi ei vain napannut. Jotenkin liian alakuloinen yleisolemus. Kertosäkeessä oli sentäs nostetta riitävästi.
+2   +1 +2
 
7
vvaurio 21.09.2014
Jahas, aika kasarisaundeja. Sävelkulut kuulostaa joltain neljäruusulta tms. Toteutus on teknisesti ihan hyvä ja varmaan menestysainesta tälläsessä poppibiisissä. Itellä ei kyl valitettavasti yhtään nappaa tän tyylinen musa mut arvostan kyl hyvin tehtyä biisiä.
+1   +1 +2
 
Peloukoufa 18.09.2014
Levyraati x: Joopa joo, kyllä tässä raadissa on kaksi voittajaa. Kotiranta ei petä tässäkään kisassa. En nyt tiedä onko kertsi ”räjähtävä”, mutta hyvä se kyllä on. Jos nyt näitä kahta kärkibiisiä (siis JaHa ja tämä), niin Kotirannan puolesta puhuisi se, että laulusoundi ja jeejeet/oohoot on jotenkin parempia/luontevampia. Kuten JaHan tapauksessa, biisin kuuntelija eli herkkä runopoika tykkäisi siitä, että teksti olisi nähtävissä, jotta sitä voisi tarkemmin analysoida. En kuitenkaan äkkiseltään osaa valita näistä ehdottomasti parempaa.
+2   +1 +2
 
9
menevä ja hyvä biisi! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta