Volga, Viimeinen Määränpää

Ville Kotiranta | 02.03.2018 | Darkwave
3:44

Volgaan jäädään.

Löyhä koveri kappaleesta "The Song of the Volga Boatmen" (Ey, ukhnem!). Aluksi se oli vielä aika lähellä alkuperäistä, mutta käsistähän se sitten lähti.

Ville @ Facebook: https://www.facebook.c...

9.80   841 kuuntelua

Kappaleen sanat

Oi, hiijohoi!
Oi, hiijohoi!
Vodkaa varrella Volgan saa
vetojen välissä kallistaa

Oi, hiijohoi!
Oi, hiijohoi!
Vielä kerran uudelleen
soudamme halki tän veen

---

KERTSI:
Oi, Volga uljain virta
syvä kuin laaja se on
toverit kaikki nyt kuunnelkaa
pian saavumme kotirantaan

Ai da-da, ai da!
Ai da-da, ai da!
airot vetoon viimeiseen
kodin varrelle Volgan teen

---

Oi, hiijohoi!
Oi, hiijohoi!
taakse jää kaikki murheellinen
tää on matkamme lopullinen

Oi, hiijohoi!
Oi, hiijohoi!
vihoviimeinen veto on määränpää
varrelle virran hiljaa jään

KERTSI

niin iätön ja kaunis
Volga äidin maan
meistä jokainen
tulee tänne jäämään

Oi, hiijohoi!
Oi, hiijohoi!
lyöntiin sydämen viimeiseen
tän suuren matkani teen

KERTSI

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
NaNa_ 06.03.2018
"..pian saavumme kotirantaan!" AIIIIIVAN loisto oivallus! Toi alun rahina-efekti henkii kunnioittavasti alkuperäistä kappaletta! Tää on kyllä sellainen kappale, jota mielellään kuuntelee ihan tällaisenaan ilman tarvetta diipadaapa perusteluille: "tää on pirun hyvä coveri". Tää ei oo todellakaan pelkkä coveri vaan puhtaasti aivan ehta Villen kappale! Tässä on kappale joka on ansaitusti otettu omiin nimiin! Ja AHH noita Ai da-da-kohtia!! Yhden taustastemmoista oisin tosin halunnut hieman enemmän eteen.. kuulostaa ahdistavan hyvälle! Noi vaikeroivat synat (parhaiten erottuu kohdassa 1:53) kuulostaa mielettömän maukkailta! C-osasta siirtymisen kertsiin ois voinut toteuttaa hieman jouhevammin, mutta veikkaan, ettei aika enää riittänyt tätä erikseen hioa. Jo alkujaan tiesin, että tää skaba on kuin luotu sulle, mutta eihän tälläset tekeleet mitään skaboja tartte.. tää on voittaja ihan omillaankin! Hyvä Ville!!
+2   +1 +2
 
10
aRt074 02.03.2018
Mahtava. Hiuksen hienosti keulasijalle. Ihme jos tämä ei voita.
+2   +1 +2
 
10
Popkorni 02.03.2018
No huh huh miten hyvä! HUH HUH just niin hyvä! Aika harvoin Mikserissä joku onnistuu tuottamaan biisinsä yhtä iskevästi. Tämä on harvinaista herkkua saada nauttia Ville Kotirannan läsniksestä. Sanon tämän nyt aidosti ilman mitään kielipersemeininkiä, että kiitos Ville kun olet täällä!
Biisi iskee kuupan syvään tajuntaan jo heti ekoista momenteista alkaen ja jyrää vastustamattomasti musiikin mielihyväkeskukseen. Oot sie kyl vaan aidosti lahjakas mies. Levy-yhtiökamaa. Siis ihan kympin veto. Kaikki tässä on siis kymppiä. Sovitus, laulu, tulkinta, tuotanto. Tää oli tälle kisalle vähän kuin se legendaarinen Granlundin ilmaveivi konsanaan.
”Saavumme Kotirantaan…”
Ja niinhän se Kotiranta oli kuin kotirannassa Volgankin virroissa.
+2   +1 +2
 
Windywalk 02.03.2018
Aivan järjettömän hienot vokaalit tässä. Tämä sopii Ville sun äänelle niin hyvin että oksat pois. Tykkään tosi paljon siitä kun vedät oikein kunnon paatoksella ja annat palaa! Useinhan sä vedätkin aika täysillä mutta tässä on musta vielä vähän sitä ekstraa :)
+2   +1 +2