By Your Side

Without A Fear | 26.12.2007 | Melodic Metal
3:39

Säv | V. Komulainen, H. Haikala
Sov | V. Komulainen, H. Haikala
San | H. Haikala

Äänitetty Studio Montussa joulukuussa 2007.

9.12   3429 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
DeManic 25.07.2008
Laulu kuullostaa vähän epävireiseltä tai epävarmalta. Ääni on kyllä kaunis. Kappaleen miksaus on hyvä. Kokonaisuutena ihan nätti kipale ja varsinkin melodioiltaan, mutta joku kunnon koukku puuttuu.
0   +1 +2
 
8
merri- 06.03.2008
Tämän biisin perusteella tulisin kyllä tämän proggiksen keikalle! =) Nightwish/Lullacry-tyyppistä, kolahtaa minuun ainaki. Biisi oli helppo kuunnella, ja hyvin soitettu. Kiva kun laulut oli miksattu silleen että sai sanoistaki kunnolla selvää.

Laulajalla kaunis, puhdas ääni, joka sopi A-osiin loistavasti, mutta kertseissä olisin toivonu ehkä vähän enemmän menoa ja meininkiä, enemmän munaa toisin sanoen, kurkunpään käyttöä ja vähän dynamiikkaa sun muuta. Tuosta jäi vähän sellanen olo, että laulajalla jännittää kauheasti eikä oikein uskaltanu laittaa kaikkea peliin, vaikka tuntuu että tekniikka ja osaaminen olis kyllä riittäny paljon enempäänki.

Miinuksena ehkä se, että oli aika peruskauraa, tätä on tehty jo paljon. Mutta kuuntelen/kommentoin kyllä lisää jahka aikaa on tulevina päivinä, sen verran tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
Damriel 10.02.2008
Mukavan rokkaava, kovasti, hyvin positiivisessa mielessä, vanhempaa Entwinea/uudempaa Lullacryta muistuttava biisi. Laulusolistilla mukavan "helppo" ääni. Kelpo melodioita pullollaan. Alkoi allekirjoittaneen jalka vipattamaan heti alkusekunneista lähtien. Jos olisi hattu päässä, nostaisin sitä. Huonommallakin materiaalilla levytetään. Tämä on se lähes kympin biisi. Ehkä aavistuksen kaipaisi omaa ilmettä biisiin, mutta hyvinhän tuo toimii näinkin.
0   +1 +2
 
8
Metaleagle 10.02.2008
Juuh aika popahtava biisi meikäläisen korvaan.. Solistilla on mukava ääni, mutta hieman oisin revittelyä kaivannut (powermetallisti kun olen >.>). Saundit on kyllä mukavan kohdallaan kaikin puolin. Sävellyspuolelta nyt täytyypi sanoa että aika varman päälle vedetään.. Kuitenkin mukavan rentouttava biisi ja todella ammattimaista jälkeä. Kyllä tällä kasi irtoaa.
0   +1 +2
 
9
Jodi 08.02.2008
Kerrassaan hieno kappale, kaikki toimii oikeasti hyvin! Laulajan ääni on hyvä, mutta siitä puuttuu hieman särmää, jonka seurauksena se kuulostaa välillä melko tasapaksulta ja pitemmän päälle tylsältä.
0   +1 +2
 
Timo JM 07.02.2008
Jaa, mutta kuinkas paljon tässä olikaan soitettu itse? Hmm, no mutta erittäin hieno meininki silti!
0   +1 +2
 
Timo JM 07.02.2008
Ensin ajattettelin, että prkl kuka kehtaa mainostaa. Sitten kurkkasin ja totesin, että noin nuorikin. Voisin olla vaikka faija. Grrr! Tulin kuitenkin bändin sivulle ja kun huomasin, että on äänitetty studiossa niin soundit on varmaan edes siedettävät - se kun on mulle erittäin tärkeä puoli.

Melodic Metal sun muut nykyiset metalligenret on jotain sellaista mikä saa tällaisen vanhemman polven rokkimiehen niskakarvat pystyyn. Vaan mitä ihmettä!? Tää imaisi heti ensi tahdeistä mukaansa! Musta tää oli erinomaisesti toimivaa rockia mitä en kyllä mielelläni lähtisi haukkumaan millään metallinimityksillä.

Nuorelta laulajalta en uskaltanut odottaa mitään ja yllätyin erittäin positiivisesti. Tosi kiva ja vilpitön soundi. Ei mitään yliyrittämistä tai falskia teatraalisuutta. Homma kotiin hyvällä perusosaamisella.

Soitto toimii aivan älyttömän hienosti ilman ylimääräisiä kikkailuja tai soittotaitojen esittelyitä. Näin se pitääkin tehdä. Luotetaan omaan osaamiseen ja siihen, että se on se minkä pitää riittää. Antaa amatöörien pullistella kun eivät muuten pärjää - eivätkä sittenkään. Voi pahus, täytyy pistää vielä kolmannen kerran pyörimään.

Biisi itsessään on hieno ja ehjä kokonaisuus. Melodia tarttuu ja osaset seuraa loogisesti toisiaan kuten kunnon radiohitissä pitääkin. Erittäin tasapainoinen paketti! Hyvä hyvä, ja menestystä bändille!!!
0   +1 +2
 
9
myrsky 07.02.2008
kaikin puolin varsin mukiinmenevä kipale. laulaja osaa hommansa kiitettävästi ja koko biisi on täynnä tarttuvia melodioita jotka saavat sen kantamaan alusta loppuun. Yleensä en niinkään kiinnitä huomiota tuotantopuoleen mutta mainittakoon nyt että sekin asia on tässä hoidettu hyvin.
ainoa asia josta biisi kärsii on lievä persoonattomuus. lisää mielikuvitusta biisirakenteeseen ja pari koukkua matkaan niin avot!
0   +1 +2
 
9
Henzoman 07.02.2008
Täytyy heti kärkeen kehua upeita kitarasaundeja!! Todella massiivista särötykitystä, mistä allekirjoittanut pitää erityisesti!! Melodia biisissä hyvin rakennettu ja toteutus on sanotaanko nyt että onnistunut. Laulajalla oikein pehmeä, hyvä ääni, jota kuuntelee mielellään!! Rumpuihin jäin kaipaamaan enemmän sitä kuuluisaa "munaa". Eli hieman rumuja esiin enemmän ni hyvä tulee!! Kaikin puolin onnistunut teos!!
0   +1 +2
 
10
paste 07.02.2008
Raikasta, Raskasta, kaunista...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3