Talven Lapset (WaF-edit)

Without A Fear | 30.09.2007 | Melodic Metal
4:11

Kolmas demolle äänitetty biisi. Alkuperäistä versiota ei ole julkaistu (kouluprojektina tehty biisi).

Säv | V. Komulainen, S. Möttölä
Sov | V. Komulainen, S. Möttölä
San | S. Möttölä

9.72   2127 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Timo JM 07.02.2008
Suomenkieli istuu vallan mainiosti laulajan suuhun ja muutenkin tähän pakettiin. Kotimainen menestys vois olla paremmin saavutettavissa näillä eväillä. Biisimateriaali ei ainakaan olis esteenä kun sen taso tuntuu olevan näinkin korkealla. Hienoa!
0   +1 +2
 
9
Kimble82 07.01.2008
Ei ollenkaan hassumpaa suomenkielelläkään... :D Täytyy sanoa että kun ensikuuntelukerralla tekee mielipiteen biisistä niin se on vaikeaa, mutta alku vaikutelma oli miellyttävää korville ja siksi ehkä jaksaa kuunnella biisejänne uudestaan ja uudestaan! Olen tämmönen hidas suomalainen jonka täytyy päästä kappaleen ytimeen että voi sanoa todellisen mielipiteen... :) Ottakaa nyt tästä selvää :D Ootte kyllä hyviä
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 01.10.2007
Siisti alku ilman ihmeempiä melodia kommervenkkejä syntikalla loihdittuna, mutta soundi voisi olla ärhäkkäämpi :). Loistavaa kitara soundia ja tremoloa taas peliin ja ihana äänistä laulajaa on kiva kuunnella. Särökitaran/kitaroiden saundikin on todella hyvä, mutta lauluun nähdeen hiukan liian kovalle miksattu (kuuntelen kuulokkeilla) mielestäni ainakin kertsissä. Lopussa hyvin toteutettua tausta laulantaa tuo juuri sopivan fiiliksen tällaisen biisin lopteukseen. Rakenne on biisissä yksinkertainen mutta hyvä ja suomen kielistä ihanaa naislaulantaa on kiva kuunnella.
Todella onnistunut kipale on tämä.
Sanoista en niin tiedä, koska ne ei kosketa niin paljon kuin musiikki:)
0   +1 +2
 
10
Mynthoon 08.02.2008
Kyyllä! Olen myös sitä mieltä että Suomenkieli sopii vallan mainiosti tähän yhteyteen! Etten sanoisi, että tekee jopa paremman vaikutuksen kuin englanniksi lauletut biisit! Musta bändi nousee ihan eri tasolle Suomeksi laulettuna! Hyvä hyvä!!
0   +1 +2
 
10
myrsky 08.02.2008
No nythän te repäsitte! Ei perkele...tässä biisissä tuntuu vaan kaikki toimivan. Melankoliset melodiat herkkua korville ja suomen kieli sopii kokonaisuuteen loistavasti. Vähän popahtavaahan tämä paikoin on, mutta mitä sitten kun kerran tomii näin hyvin. Ei epäilystäkään, saitte uden fanin!
0   +1 +2
 
lift-bling 23.10.2007
hyvä kappale mutta ei kolahtanu muhun yhtä hyvin kuin kaksi alla olevaa.. mun mielest englanin kieli on paljon paremman kuulonen... kokonaisuudessaa nää kappaleet ovat ammattitaitoisen kuulosia..hyvä hyvä..:)
0   +1 +2