Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 345 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Substitute - Dance to Darkness 03.11.2012

The Substitute - Dance to Darkness
Genreä pahemmin kuuntelematta, yllättävän hyvän kuuloinen kipale. Biisissä hyvät soundit ja tunnelma osuu aiheeseen hienosti. Vokaalit varsinkin luo tähän lisäväriä eikä biisiin kyllästy. Melodiat on hyvin genreen sopivat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cylenth Vision - Far Beyond (Underwork sample) 27.01.2011

Cylenth Vision - Far Beyond (Underwork sample)
Oikein hyvän kuuloinen tuotanto, ja tosiaan Daniel Kandi tulee vähän mieleen tästä. :) Sähkis on todella hyvän kuuloinen ja luo tunnelmaa hyvin biisiin, loistavasti toteutettu. Mutta sen jälkeen sitten heräsi kysymys "tässäkö tää oli?" kun tuo miljoona kertaa kuultu melodialinja tuli mukaan. No perusmeiningeiltään kyllä toimii mutta olisin kyllä kaipaillut jotain hieman enemmän koukuttavampaa ja omaa. Nyt tämä biisi on lyhyesti hyvä toteutus vailla kunnon ideaa. Sähkökitarasta kuitenkin isot plussat, se oli upea. Hienoa kuulla vielä trancea täällä mikserissäkin! :) Kuuntelen mielelläni muitakin biisejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Mediterranean Day (Original Mix) 27.05.2010

Fleeticer - Mediterranean Day (Original Mix)
Hmm hiton siistin kuulone happoilu linja tuossa. :p Muuten kyllä huomaa sun tyylin taas. Tuo matalampi bassline kuulostaa ehkä hieman liian kuivalta omaan korvaan mutta ei se mitenkään häiritse. Plussaa hieman epätavanomaisemmista saundeista. :) Kertsiin asti ei mitenkään kovin koukuttavaa melodiaosastolla mutta kertsissä kuulostaa paremmalta ja koukkuakin tulee lisää. Ehkä jotain lisämelodisuutta olis kuitenkin tämä kipale kaivannut omaan mieleeni. Aikalailla menee koko biisin ajan tuon yhen leadin varassa jonka saundissa ei kyllä ole mitään moitittavaa, mutta hieman ehkä käy puuduttamaan loppua kohden. Tuo taustalead kuulostaa erittäin hyvälle taas. :) Kaikenkaikkiaan todella rento kesäinen veisu, ei muuta kun hyvää kesää minunkin puolesta! Jatkahan samalla linjalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Houseworks - Nightlife (Original Mix) 11.05.2010

Northern Houseworks - Nightlife (Original Mix)
Vaikka onkin vanha biisi niin löysin tämän vasta muutama kuukausi sitten ja siitä asti tämä on soinut todella aktiivisesti soittimessani. Tää on siis ihan loistava. Loistava fiilis tulee ja loistavat leadit. Jos on softasta noi leadit niin kyllä on pakko sanoa että ihmeen eloisaks oot saanut ne! Tää biisi sopii juuri tähän aikaan vuodesta jo nostaa fiiliksen kattoon. Kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Eurodancer (Vanhempi kausi) - Dj Eurodancer - Trance 4ever 17.03.2010

Dj Eurodancer (Vanhempi kausi) - Dj Eurodancer - Trance 4ever
Haista paska jaakobbi ja tee ite paremmat melodiat ja sointukulut. Hyvältä saundaa aloittelijan tekemäks! Eikun lisää vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Sean Bayer - Yearning (Fleeticer Remix) (released!) 25.01.2010

Fleeticer - Sean Bayer - Yearning (Fleeticer Remix) (released!)
Hienon remixin oot jälleen tehny. Hyvin taas sun tyyli esillä niinkun aina. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Setrise vs Braend - White Shores (Fleeticer Remix) (released!) 01.10.2009

Fleeticer - Setrise vs Braend - White Shores (Fleeticer Remix) (released!)
Jees melko perus varmalla fleeticer otteella mennään tässä mutta toimii hienosti. Biisi on nätti sävellykseltään ja siitä nauttii mukavasti. Eipä tässä muuta kuin että sun tyylin kyllä erottaa selvästi ja hyvä remix!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Friday 02.08.2009

Archaic - Friday
Alku kuulostaa ihan joltain kauhuleffan soundtrackilta :P, nuo rummut tulee sisään vähän yllättäen. Ei oikein osais niitä odottaa. Muuten ihan kivasti toimii rummut saundeineen, mutta vähän jää nyt irralliseksi tämä fiilis. Ei oikein saa otetta. Silti ihan genrenmukaista menoa. Bassolinjaa oottelee vielä tuossa 2 minuutin kohdilla kovasti. Sen sijaan tulee lisää kikkailua, hmm... Tän biisin suurin puute on kyllä selkeän bassolinjan puuttuminen, mun mielestä tällaisten biisien kulmakivi luomaan tunnelmaa. Joku psyke syvä beislaini ois tähä kyllänyt saada. Nyt jää vähän sekava ja keskeneräinen fiilis. Silti kivan kuuloista, kannattaa jatkaa musan tekoa! :) -Caira

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaycob - Ups and Downs 15.06.2009

Jaycob - Ups and Downs
Jeps eihän tässä. En keksi pahemmin mitään kommentoitavaa kun yhdyn lähes täysin tuohon Fleeticerin kommenttiin. Pien sidechain ei ois varmaankaa tehny pahaa :p. Bassossa sais vähä olla tosiaan tuota tehoa lisää. Biisi on mun mielestä aika kesänenki ni sopii tosi hyvin tähän aikaan kun tän julkasit. Kyl ite ainaki hyvälle tuulelle tästä tulin :). Tuo prydzimäinen lead on hiton hyvä, vaikka mun mielestä siinä ois voinu soittaa vähän vaihtelevampi ja pomppivampi linja. Mut tosi hieno biisi tähän mennessä, varmaan jopa paras sun teoksistas tähä mennessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaycob - Aviatrix 09.06.2009

Jaycob - Aviatrix
Noh niinku Fleeticer mainitsi ni ei ole mullakaan noihin saundeihin ja yleisesti tuotantoon mitään lisättävää. Hyvin toimii. Ehkä itse mainitsisin vähän noitten saundien ohuuden, ainakin rummut kuulostavat vähän turhan pelkistetyiltä (osaksi tietysti voi olla tarkoitus), mutta silti olisi voinut vähän levitellä ainakin noita rumpuja. Ehkä vähän liiankin "puhdas" yleissaundi sillä se vähän syö tuota tunnelmaa sinänsä. Esim. hieman enempi delayn käyttö olisi voinut tuoda fiilistä paljonkin lisää. Stereokuvaa sen sijaan on näprätty hyvin. No ne siitä teknisistä sekoista... Itsehän biisi pursuaa persoonallista ideointia vaikka hieman tylsä nyt onkin. Tuossa 1.45 alkava melodia ja nuo vokaalihuudot on ihan hiton siistin kuuloset. :) Hieno tunnelma aina tuonne puoleenväliin asti, mutta sitten muuttuu hieman sekavaksi tuossa 4 minuutin jälkeen. En tiedä miksi mutta jotenkin hieman hätäilyltä kuullostaa. Kaikenkaikkiaan tällästä settiä harvoin kuulee, selvästi se oma visio mukana ja se on hyvä juttu. Tuotantokin pelaa jo näin hyvin niin eiköhän tästäkin artistista leivota hedelmiä vielä lähitulevaisuudessakin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebear Project - Detonation (CLIP) 11.05.2009

Bluebear Project - Detonation (CLIP)
Jotenki vitun hyvä meininki ton biitin osalta mutta jotenki tuo happomainen saundi joka on heti alusta messissä hieman ärsyttää meikäläistä. Eipä kovin melodista mutta tämähän olikin erilaisempi biisi. Genre on aika nappiin laitettu, sillä löytyy vähän technomaisia piirteitä. Itse en pahemmin technosta tykkää ja tuo karkea happosaundi kuulostaa juuri siltä. Mutta noin muuten kyllä klubilla lähtis ja kovaa! Artistilla on homma hanskassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Saronite 18.05.2009

Jeti - Saronite
Edellä on mainittu jo kaikki oleelliset asiat mitä itsekkin ajattelin. Acro tuossa yläpuolella ainakin sanoi asiat lähes samallatavalla kun itsekkin tämän biisin näin. Tuo melodia on tosiaan mukavan kuulonen, ja siitä ois musta saanu rakenneltuu mukavan tunnelmallisen trancebiisin. Pikkasen sekavan olone nyt, mutta ei voi syyttää siitä "oman" saundin hakemisesta. Ei mitään peruskiksua joten propsit sinnekkin. Miksaus ja saundit yleensä ottaen jo aika ammattimaisen kuuloiset. Mutta tosiaan tuo kokonaisuus jää vähän hajanaiseksi. Kokonaisuudessaan kuitenkin kelpo biisi ja jatkoja tähän projektiin! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaycob - Funkwagon 27.04.2009

Jaycob - Funkwagon
Hyvin oot kehittyny saundeissa ja miksauksessa noin yleensäottaen. Saundaa hyvälle. Biisi itessäänkin on mukava. Tuo alku koukuttelee heti, mutta siihen se sitten vähän jää. Jotenkin jotain lisää olisin tähän kaipaillut. Hyvin oot levitelly stereokuvaa. Jotain lisäkoukkua olisin tähän kaipaillut ja ehkä selvempää bassolinjaa. Yleensäottaen oot kehittyny aivan helvetisti. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Close to you 28.05.2009

D-Vision Oldies - Close to you
Kaikin puolin hyvä teos, mutta tosiaan jäin itsekkin odottelemaan sitä kunnon päämelodiaa. Pikkasen jää väkisin toistamaa itseään. Näillä saundeilla ja hyvällä miksauksella kappaleesta saisi helposti vähän vaihtelevamman pienillä lisä melodioilla/harmonioilla. :) Kitara oli tosiaan positiivinen yllätys, hyvä saundi. Siihen ois mun mielestä saanut laittaa delayta vielä lisää oikein rankalla kädellä, ehkä vähän yksinäisen kuuloinen nyt. Filter feidaukset aika äkkinäisiä ja rohkeita mutta homma ei putoa kärryiltä kuitenkaan missän vaiheessa. Biisi joka on muuten lähes täydellinen mutta josta puuttuu vain se tärkein: selkeä päämelodia/kertosäe. Nyt ei viiti ihan kymppiä laittaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suvanto - Audio Frequency [DEMO] 29.03.2009

Suvanto - Audio Frequency [DEMO]
Jeps, suht perinteisesti alotellaa tolla pianolla. Ihan hyvin lähtee biitti käyntiin. Ehkä itse olisin tykännyt rajummasta sidechainauksesta. Tuossa 0.50 kohdalla jotenkin menee ehkä hätäilyks, pidempää rakennetta olis mun mielestä voinu olla. :) Sitten tuohon breikkiin tultaessa jälleen tuo piano, siinä sais olla ehkä vähän jotain särmää lisää. Kuulostaa hieman munattomalta. Kappaleen bitratekin on tosin hieman heikko. Ihan kivaa mäiskettä, mut meinaa vähän tulla korvasta sisään ja mennä samantien ulos. Miksaus kuulostaisi kuitenkin ihaan mukiinmenevältä, mutta ehkä vähän hätäisesti tehdyltä kappale muutenkin kuullostaa. Rummut toimii mielestäni tosi hyvin tässä biisissä kuitenkin. Tosin cläpin korkeet taajuudet ehkä iskee hieman korviin, siihen vähän hiomista. Kunnon basslineä taas jäin myös kaipailemaan, tuo kuulostaa vähän turhan simppeliltä ratkaisulta. Kappaleen melodiat eivät anna kyllä tälläkertaa minkäänlaista koukkua, ehkä jotain erottuvampaa soundia ois tarvinnut. Erottuis vähän paremmin tuolta seasta. :) Kokonaisuudessaan ihan hyvä kappale. Vähän ohimenevä, mutta artistilla on homma hanskassa ja kannattaa jatkaa musiikintekoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Rocksphere (Original Mix) 06.04.2009

Fleeticer - Rocksphere (Original Mix)
Ai tämä on tämä biisi :) kuulostikin niin tutulta. Tää ei sitten mennytkään demolle. Tosiaan vähän normaalista poikkeava biisi, mutta hyvähän se on välillä kokeilla uutta. Aika menevä fiilinkihän tässä on. Ei ihan niin tunteikas niinkuin yleensä, mutta silti toimivaa. Tuo nostatuksen jälkeinen osio jää jotenkin hieman latteaksi. Tuo nostatus on sen verran odotuksia antavampi, että ei ihan itseäni miellyttänyt tuo samalla melodialla jatkaminen. Rakenne ja miksaus hyvällä mallilla. Hyvä biisi kaikenkaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - K-System - Supadupasound (D-Vision remix) 27.02.2009

D-Vision Oldies - K-System - Supadupasound (D-Vision remix)
Vai että tämmönenki skaba ilmaantunu. Hyvät saundit ja lepposa meininki tässä. Tuo vokaali ei ehkä omaan korvaan ihan parhaimmalta kuulosta, mutta se onkin ainut asia mistä koko remixin tunnistaa. Hyvä remixi kyllä muuten! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritus & Asper - Ville Lope - Gratitude (Spiritus & Asper Remix) promo clip 08.02.2009

Spiritus & Asper - Ville Lope - Gratitude (Spiritus & Asper Remix) promo clip
Nyt on kyl tosi lupaavan oloista matskua. Paremmalta kuulostaa ku se edellinen klippi. Hyvin on käytetty efektejä ja tunnelmasta tulee hyvä. Lievästi puuttuu mun mielestä sellaista yleistehoa ainakin kikistä ja vähän muutenkin alapäästä. Sinne ehkä pientä erottelua kaipais mun mielestä miksauksen osalta. Muuten soundit todella ammattitason kuuloiset jo. Hemmetisti tykkään tuosta melodiasta loppupuolella, survoutuu biisin tunnelmaan kun nyrkki silmään. Sais jopa tuo melodia vähän paremminkin kuulua. Mä en tiä mikä mul on, mut nykysi oon ruvennu tälläsii biiseihi aina pieniä vokaaleita kaipaamaa. Luovat sitä tunnelmaa helkutisti. Tähänki biisii sais vokaaleilla vaikka miten paljon uutta eloa. Mut joo tunnelmaosasto on silti tosi kunnossa, eikä muuta keksi pahaa sanottavaa ku et lievää soundien erottelua alapäässä ja napakkuutta sinne. Mut muuten on säädetty kaikki helkutin kohalleen. :) Lisää vaa biisejä tekemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mytago - Miss You (Original Mix) 10.04.2009

mytago - Miss You (Original Mix)
Ihan hyvin alkaa, vaikka omasta mielestäni basari olisi voinut jo lähteä suoraan alusta. Basari voisi olla muutenkin vähän enemmän esillä tuon subbasson rinnalla, nyt se meinaa vähän peittyä. Subbasso itsessään toimii tässä ihan hyvin. Haikat hyvän kuuloiset, niissä ei oikeastaan mitään erityistä sanottavaa. Flangeri oli ihan kiva lisä tuossa. Noista kilinä efekteistä en pitänyt ihan niin paljon ja tuossa pad saundissa saisi olla selkeästi enemmän eloa. Nyt se on vähän liian orvon kuuloinen, lisää stereokuvaa ja delayta siihen. Piano on ihan jees, vaikka ei niin erikoinen. Sahalead toimii itsestäni hyvin tässä, koukkua löytyy ainakin omasta mielestä. Muuten biisin on vähän ohimenevä. Ehkä pikkasen draivia tuonne alapää osastolle. Nyt jää jotenkin junnaavaksi tuo kokonaisuus. Miksaus ihan hyvällä mallilla pikku virheistä huolimatta. Kelpo biisi. :) Jään odottavaa lisää matskua tänne.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bright Side / Davie Kasper - Spiritus & Asper - Passion (Bright Side rmx) (Preview) 02.11.2008

Bright Side / Davie Kasper - Spiritus & Asper - Passion (Bright Side rmx) (Preview)
No asd, ei ees koko biisiä kuultavissa. Ei saanu mitää irti tästä :D Miksaus ja tuotanto on kyllä hanskassa mut biisi on musta kyl vähän tylsä ja selvää ideaa vailla. Vähän semmone "kaupallinen" fiilis tulee. Ehkä omaperäisyyttä kaipailisin. Mut kylhän tää tuotannollisesti tosi hyvin on tehty vaikka ei hk:sti nii säväytäkkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jin - P223X 23.10.2008

Jin - P223X
Jees, uusia fl-studion käyttäjiä. :) Hyvä homma. Alku rakentuu ehkä turhan hitaasti. Kun tuo bassolinja rupee soimaa kokonaisuudessaan ni kuulostaa joltain humpalta. Perus fl studion saundeja käytössä, mutta ei se alussa mitään haittaa. Jatkossa sitten kannattaa ladata muita sampleja ja ilmaisia VSTi plugareita. Kickissä sais erityisesti olla erilainen saundi ja tehokkaampi. Aloittelijalta noin muuten hyvääkin settiä. Tunnelmallisen oloista ja fiilistelevää. Tehokkaimmalla saundeilla voisi olla hyvääkin kuultavaa. Jokaisella osa-alueella on petrattavaa, joten ei muutakun kuuntelemaan paljon kyseisen tyylin biisejä ja sitten vähän sieltä apinoimaan. Sillätavalla ainakin itse vähän opin miltä tuo trance kuulostaa. :) Tämä oli kuitenkin varsin trancemainen biisi muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Imperial Fantasy 27.09.2008

Jeti - Imperial Fantasy
Hei tosi hieno alku. Vaikka tässä alussa ei kuulosta trancelta, niin täähän tuo mukavaa vaihtelua massatuotantoo. Ja just nuo roolipelimäiset pianot ja saundit iskee kyl mulle oikein hyvin. Massiivinen biitti tulee mukaan mutta eihän se mitään. Hyvin potkii. Bassolinja on vitun hyvä, oikeesti iha perkeleen hyvä. Vähän tuli jopa Alex Kunnarin - Lifter kappale mielee joka soi nyt itelläni jatkuvasti. :) Hmm tämä ei selvästi trancen tavoin ole tasabiitti pohjainen, jota vähän odottelin alussa. Ehkä enemmän tonne electron suuntaa nyt. Loppuakohden käy ehkä hieman jankkaamaan itseään mutta tuossa 2.50 kohalla alkaa taas tuommone breikkikohta ja piano jää soimaa. Toimii hienosti. Miksaus on ihan ammattitasoisen kuulosta. Tuo basso on kyl upotettu tuonne perkeleen hyvi. Vaikka biisi on hieman ykstoikkonen, niin kyllä tämä positiivisesti yllätti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaycob - The Leaf's Adventure 18.09.2008

Jaycob - The Leaf's Adventure
Jees, alkuun mainittakoon että en tiedä mistä tuon "Leaf" sanan tempaisit tähän. Minusta se ei kuitenkaa kuvasta biisiä parhaalla mahdollisella tavalla, pelkkä "The Adventure" olisi ollut minusta parempi nimi. :) Mutta se ei muuta itse biisiä mitenkään, eli siis siihen... Huomaa että tätä on tehty huolella, mikään ei iske korvaan ja soundimaailma on tasainen, hyvä! Kaikenmaailman kikkailut tuonne sopivat hyvin mukaan eivätkä häiritse kuuntelua (vaikka voisivat). Intro on ihan toimiva noilla padeilla ja muutamilla nostatuksilla. Eniten kuitenkin pidän tuosta plukimelodiasta, se jää oikeasti soimaan päähän ja siinä on koukkua. Se luo tähän juuri sitä itse fiilistä ja mielenkiintoa kuunella. Todella omaperäistä soundia ja rakennetta löytyy, sekä tietenkin Ceoxin tyylin kyllä huomaa sieltä. :) Bassline rullaa kansa ihan kivasti, sopii hyvin tähän meininkiin. Heräsi mielenkiinto että miltähän tämä kuulostaisi hieman rankempana versiona, mättö bassoa ja nopeaa tempoa. :) Aika lyhytkin biisi on, ei kerkee kyllästyä kyllä ainakaan missään vaiheessa. Olisi voinut olla minuutti-pari lisääkin pituutta. Rummut on hyvin upotettu tuohon miksaukseen. En itseasiassa keksi mitään varsinaista valittamista tästä. Todella hyvä ja omaperäinen biisi. Ei tämä mikään huikea fiiliksen nostattaja ole, mutta oikein maukas rento biisi jota kuuntelee oikein mielellään. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoozk - Smoky mirror 28.09.2008

Hoozk - Smoky mirror
Iha jees kuuloiset nää rummut tässä. Hyvin saundaa :) Hyvää fiilistelyä. Ainut mitä tää kaipaa niin selkee ja koukuttava bassolinja. Muuten sanoisin et aika pätevääkin. Tosin tempokin saisi olla alhaisempi jos housea yrittää olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escay - Astral 22.09.2008

Escay - Astral
Tätä settiä ollaankin odoteltu. Alun crashin olis musta saanu jättää pois, ois toiminu tunnelmallisemmin ilman sitä. Tuo volyymin nostatus on kanssa aika hämäävä. Alussa luulin että volyymi oli itselläni hiljasella ja laitoin sitä isommalle, sitten alkoikin kuulua liian kovaa. Jotain tasapainoisempaa cutoff kikkaa olis voini laittaa. Soinnut taas todella mainiot. Piano tosin vetää mun mielestä kyl turhan perinteistä tyyliä tuon hienon padin ohella. Biitti lähtee sitten loistavasti käyntiin ja nuo taustaplukit ovat karkkia korville. Hieno basso, sopii hyvin mukaan. Pientä hiomista noista rummuista minusta löytyy. Vähän turhan kovasti iskee korviin ja suhisevat. Hieman taajuksia pois et tulis tiukemmat. Sitten itse päälead on hienon kuuloinen ja tunnelmallinen. Jää kyllä päähänkin soimaan. Miksauksesta vielä sen verran että tuossa leadissa on ehkä turhankin paljon munaa ja verbiä. Peittää alleen tuota muuta soundimaailmaa aika tavalla. Breikki sit vitun loistavaa settiä pianoineen ja taustoineen. Tässä kohassa alko vasta kunnolla kolahtaa. Tässä vaiheessa toivoisi jo hieman uutta vaihetta tähän biisiin. Sitten tuo Hoozkin mainitsema venäjän kuuloinen liidi tulee esiin joka minusta melodialtaan ja saundiltaan kieltämättä muistuttaa jotain "Russian Techno - Kalinka" biisejä. :) Mut ei se mitään. Tuo lead ei vaan nyt kyllä säväytä parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkä hieman koukuttavampi melodia ja rauhallisempi rakentelu olis tehny biisistä paremmin sisäistettävän. Loppuvaihe on hieman sekavaa mutta kokonaisuutena todella hieno biisi. Kokeilenpas tehdä tästä omaa versiota. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suvanto - Whisper Sweet Nothings [Clip] 29.08.2008

Suvanto - Whisper Sweet Nothings [Clip]
Tosi hienon kuulonen alku. Ei edes tuu ajatelleeksi että tämä olisi trance kappale ainakaan tässä vaiheessa. Hyvät soittimet ja homma pysyy hyvin kasassa. Sitten tuo lead mun mielestä hieman pilaa tuota hienoa tunnelmaa, ehkä turhan kuullun kuulonen lead. Eikä muutenkaan oikein sovi mukaan. Jos tätä trancemmaksi haluaa niin mun mielestä pehmeempiä soittimia. Tuo loppu osa sitten on ihan kivaa happoilua. :) Eihän tässä, ei saanu oikei kokonais kuvaa vielä biisistä mutta sitä odotellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Sonorous - Last Sunday (Fleeticer Remix) 24.08.2008

Fleeticer - Sonorous - Last Sunday (Fleeticer Remix)
Jees, kyllä on taas aika laadukan oloista biisiä kehissä. Tuo alku kuulosti vähän töksähtävältä ja kuivalta musta, ois voinu lähtee suoraa nuo taustat alusta mukaan mitkä lähtee tuossa 0.15 kohdalla :). Muuten sitten taattua Fleeticer laatua. Hyvää rakentelua eikä kerkeä kyllästyä. Sounditki on aika perkeleen puhtaat, jotenki tuntus että tässä on soundipuoleltaa yks sun tiukimmista seteistä vaikka onki vuoden vanha. Basso on onneks vähän erillainen tälläkertaa, haettu vähän sitä erilaisuutta biisiin. Ja perkeleen hyvin se istuukin tähän biisiin. Vokaali huudahdukset on hyvät, helvetin hyvät. :) Ei tässä iske korvaan mikään asia suoraansanottuna. Koko biisi pelaa hyvin ainakin tähän breikkiin asti. Breikki on myös haiken oloinen ja pianon lähtiessä mukaan kyllä tunteet nousee pintaan. Kyllä taas oikeeseen saumaan laitoit tän biisin mikseriin. Syysiltojen tullessa meikäläisellä voi tää träkki soida aika useaan otteeseen :). Hyvä rakenne alusta loppuun, eikä siitä ole mitään motkottamista. Ainut on tuo alku jossa ois musta saanu lähtee suhinat ja muut taustat mukaan. Tuntuu vähän et se on irrallaa muusta biisistä. Loppu sen sijaan ei niinkään häiritse. Kokonaisuudessaa tää on yks parhaimmista biiseistä mitä olen sulta kuullut. Kyllä se pitää kymppi tällekki laittaa. :) Keep going!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Airwaves (kesken) 07.08.2008

Dumbed - Airwaves (kesken)
Hyvin alkaa pianolla. Tosin vähän liian etäisen kuuloinen muusta soundimaailmasta. Haitsut lähtee aika yllättäen mukaan ja sitten nostatus vaihe. Melodisuudessa löytyy koukkuja siellä täällä mutta tosiaan kuulostaa keskeneräiseltä. Tuo biitti osasto on aika sekavan kuulonen, vaikka huomaa että siinä on haettu omalaatuisuutta. Kickkiin kanssa tehoa lisää, uppoo tonne sekaan aivan liian paljon. Noh katsellaa sitten valmista ku valmistuu. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoozk & Resound - Hoozk - Domination (Resound remix) 23.07.2008

Hoozk & Resound - Hoozk - Domination (Resound remix)
Alku on vähän tönkön oloinen, saundejaki sietäs viel vähä viilailla. Basson lähtiessä mukaan biisi sai jo uutta ilmettä. Clap soundi on kaipais kansa eq:tsta ku vähän on irrallaan biitistä. Bassolinjan soundi on hyvänkuuloinen, tykkään. Jotai efektejä ainaki mukaan tähän jos tää progempaa trancea yrittää olla. Tylsäksi käy muuten. Biitti ja bassopuoli pelaa jälleen kyl hyvin, mutta muuten biisi käy aika tylsäksi. Liidistä huomaa että on remixi kyseessä, vasta siinä vaiheessa. :) Vähä kiksumainen fiilis tulee kyl tästä biisistä. Liidi saundista en välitä. Biisi on myös vähän liian pitkä jos ajatellaan paljon tässä on elementtejä. Ei ihan jaksa mielenkiinto kantaa niin pitkään. Kokonaisuutena ihan hyvä remix, kick ja basso yhistelmä oli tässä parasta antia. Muuten tarviis vähä hiomista monilla osa-alueilla. Jäi vähän sellainen nopeasti tehty fiilis tästä, mutta lisää vaa biisejä tulemaan tähänkin projektiin! :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebear Project - Album Medley 07.04.2009

Bluebear Project - Album Medley
Tää eka palanen on jotenki jännä, tykkään vitusti. :) Kakkonenki on aika jees, melodiat on vähä samavivahteiset kuin kolmannessa kappaleessa. Artistilla on selvästi oma tyylinsä. Hyvää settiä. Jotkin biisit eivät napanneet ihan täpöllä, mutta kokonaisuutena kuullostaa oikein eheältä albumilta. Tuon euroilun ois kansa omasta mielestä voinu jättää pois. Omasta mielestäni kyllä 1-3 raidat ovat ehkä kovimpia näitten perusteella. :) Tuo ykkönen oli mukavan erillainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suvanto - Symphony Of Crying Angel [Clip] 09.08.2008

Suvanto - Symphony Of Crying Angel  [Clip]
Hienosti alkaa tämä biisi. Sitten biittiosasto on ihan ok kunnossa mut sais olla vähä jotai koukkuja rakenteissa. Pikkase menee turhan lineaarisesti tuossa. Lisää vaan melodiaa ja vähän variaatioitua bassolinjaa ni alkaa toimia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Enigma 23.07.2008

Dumbed - Enigma
Jälleen vahvan oloinen biisi. Bassopuoli on kunnossa. Aika perinteistä trancea monelta osin. Tuo lead soundi onkin minusta hieman tylsän oloinen saundiltaan ainakin. Biitti osasto on kunnossa, ja biisistä löytyy hyvin jytkettä. Muuten jää vähän tylsäksi kokonaisuus. Piano onneksi taustalla tuo mielenkiintoa lisää. Vähän jauhaa myös itseään tämä biisi. Perus biisi, biitti on hyvä ja siinä on munaa, mutta sävellyksessä jäädään tälläkertaa aika perustrancen linjalle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Maskeli (My Life) - Dj Maskeli - My Life 27.06.2008

Dj Maskeli (My Life) - Dj Maskeli - My Life
Juu alotuksesta huomaa heti että jälleen on fl:n perussamplet käytössä. Ekana neuvoksi että nyt tässä vaiheessa kannattaisi ruveta hommaamaan lisää sampleja. Melodialinja on kivan kuuloinen mutta saundien laaduttomuus vähän syö tunnelmaa tässä biisissä. Haitsuissa on liikaa yläpäätä ja keskitaajuus on liian hiljasella. 1.35 kohdilla lähtee soimaan hienon kuuloinen padi soundi! :) Paras kohta tässä biisissä. Päämelodia on perusvarma, eli ei tuo mitään uutta, mutta on ihan toimivan kuuloinen. Kicki jää todella pahasti taka-alalle kertosäkeen lähtiessä, joka vie biisistä munaa aika perkeleesti. Sitten jälleen mennään intron merkeissä. Lisää voisi sisältöäkin olla, mutta silti tässä on ideaa. Biisin rakennekkin on ihan hyvässä kunnossa. Selvät rakenteet, eikä mene sotkuksi. Jälleen kuullaan päämelodia loppupuolella. Kyllä biisi virtaa idoita ja huomaa että tähän on panostettu. Lisää tekemällä saataisiin tuo soundiosasto kuntoon niin tästäkin vois rakennella vaikka miten tunteikkaan setin. Eli biisin heikoin lenkki on miksaus ja soundit, mutta jos miettii kauan olet fl:ää käyttänyt niin ei voi odottaakkaan liikoja. Rakenne ja melodia sen sijaan ovat hyvät, vaikka eivät tuokkaan mitään uutta. Lisää vaan työstöä niin biisit paranee kokoajan. :) Ekana kehotan että hommaat uusia sampleja. Vipzonella on ilmaisia todella käyttökelpoisia sampleja ladattavissa, googleta ja käyhän latailemassa. Joo kyllä tässä huomas että on väännelty ja käännelty, mutta lisää tarvitaan harjoittelua. Jos arvosanan antaisin niin se menisi tuohon 7 pintaan. Jätän sen nyt kuitenkin antamatta. :) Tsemppiä seuraaviin biiseihin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoozk - Domination (original mix) 28.06.2008

Hoozk - Domination (original mix)
Yllätyin miten hyvältä kuulostaa tää setti jos vertaa tuohon toiseen projektiin. :) Soundit on aikalailla kunnossa tässä. Bassosta tykkään erityisesti ja basarikin potkii niinkuin pitää. Rakenne sen sijaan on vähän sekava välillä. Ei tuo mitään uutta konemusiikin puolelle tämäkään mutta silti toimivaa trancea. Piano taustalla on kansa loistavan kuulonen. Breikki kun alko ni tuli sen sijaan ihan erilainen meininki. Hyvi sekotettu jotai orchestral elementtejä tähä. Sen sijaan melodia ei enää loppupuolella iske kun rakenne on muutenkin vähän sekava. Selkeemmäks rakennetta ni biisit paranee ihan helkkaristi. Vaikka tavallaan on hyvä että on vaihtelua, mutta kyllä mulle aina trancen pitää olla aika yksinkertaista että siitä saa heti semmoisen otteen, nimenomaan tunnelmasta. Liika vaihtelu voi joskus latistaa tunnelmaa. Onneks lopussa tulee kuitenkin tuo ns. päämelodia josta pidän. Jepulis. Laadullisesti biisi kuulostaa jo erittäin hyvältä. Ihan pelottaa mitä seuraavaks on tulossa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escay - Perfect Day 11.03.2008

Escay - Perfect Day
Iha hyvin lähtee ralli liikkeelle, vaikkakin nousevat taustat ottaakin vähän korvaan. Arpit aika perinteisen kuuloisia, mutta hyvin jämäköitä. Biitti on iha jees. Pikkasen sais olla kickissä tehoa lisää, mutta muuten rullaa hyvin. Pianossa on heti koukkua jo 00.56 eteenpäin. Aina vaan saat tuon pianon kuulostamaan niin leijailevalta ja kauniilta. :) Mutta mikä on kohta joka alkaa 1.52. Taas jotain uskomattoman kaunista. Loistava breikki jälleen kerran! Tähän mennessä paras. Nostatus tosin ois saanut olla pidempi, ja kun piano jää pois kesken nostatuksen, niin vähän tippu fiilikset siinä. Päämelodia on aika simppelin kuuloinen, mutta se mikä tässä noin muuten iskee on tuo loistavan kuuloinen äänimaailma. Silti oisin toivonut jälleen jotain räjähtävää melodiaa tuon breikin jatkeeksi. Näin mennään silti erittäin malliikkaasti. Sun biisit ne aina vaan paranee, ja hyvä niin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escay - Freefall 09.01.2008

Escay - Freefall
Alku on ihan räväkkä, lähtee tosiaan vähän nopeilla nostatuksilla ja saha on aika peruskauraa. Mutta muuten ihan mukavaa menoa. Ekassa melodiassa ihan ok kulku. Ennen minsaa tuleva spacemainen saundi on upea, siitä pidän paljon. Melodiakulku siinäkin muistuttaa paljon itse artistin tyyliä. :) Breikkiin asti rullataan mukavasti. Sitten itse breikin alkaessa biisin tunnelma muuttuu surullisemmaksi ja haikeammaksi. Iskee! :) Piano ja padit ovat jälleen loistavat. Nostatus olisi minusta kyllä voinut olla paljon pidempi. Vähän turhan äkillisesti lähetään jo biittiä hakkaamaan. Päämelodia sitten on aika perinteisen kuuloinen offbeat melodia, jossa ei hirveämmin mitään sun omaa kuule. Vähän miinusta siitä, koska olisin toivonut jotain omalaatusempaa melodiaa siihen. :) Soundiosasto noin muuten on hyvässä kuosissa, ei siitä valitettavaa. Ehkä turhan paljon sahailua mun makuun, mutta mukavat taustamelodiat ja itse breikki nostaa tän biisin jo uudelle tasolle. Ysi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Extinction - Stars of Destruction 04.12.2007

The Extinction - Stars of Destruction
Näin alkuun sanottuna hyvä miksaus ;D kukaha miksannu? :O No pah... se siitä. Itse biisi: Muistuttaa vahvasti Metallicaa tuo riffi, mutta siinä on kyllä selvästi jotain "villen" kuuloista. Janne mättää hyvin pönttöjä ja kehitystä on havaittavissa paljon. Ainut mikä mättää niin on keskeneräisyys. Laulua saisi olla ja vähän jotain liidikitaraa, että saataisiin lisämelodiaa, sekä biisiä kiinostavammaksi. Näin lyhyesti sanottuna hyvä pohja. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trüü Iiwol Hewy MedalGeijot - Yksin on hyvä olla 19.11.2007

Trüü Iiwol Hewy MedalGeijot - Yksin on hyvä olla
Vai niin että mun koneella pääsitte tämmöstä settiä vetämään mun seläntakana. :D Shitfinger hoitaa homman kotiin! Vittu mitä paskaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Seven Seas (Original Mix) 26.10.2007

Fleeticer - Seven Seas (Original Mix)
Uskomaton tunnelma. Rakenne samaa tuttua rataa mutta toimii erittäin hyvin. Tuo suvanno vaihe on biisin kohokohta ehdottomasti. Kerrassaan hieno biisi! Herättää haikeeta fiilistä syysiltoihin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NH3 - Siivet 30.09.2007

NH3 - Siivet
Joo-o joha rässää. Intro on ihan ok, riffi muistuttaa paljon jotain hc yhtyettä. Mitään omepräistä siinä ei ole, mutta iha hyvä perusmeno. Verse lähtee samantien käyntiin, laulu kuuluu vähän vaisusti. Biisi kulkee liian suoraviivaisesti, rakenne on kuin suoraan ohjekirjasta. Kertsi on ihan kiva, mutta tulee vain semmonen olo että tämä on jo kuultu. Biisin pituus on ihan hyvä, ei kerkeä kyllästyä, vaikka biisi jankkaa samaa kaavaa hyvin pitkälle. Laulu on parantunut, mutta edelleen siihen voi laittaa sitä tunnettakin enemmän mukaan eikä huutaa siihen mikkiin liikaa. Miksauksesta en viiti oikein mitään sanoa, koska näillä kajareilla ei siihen voi keskittyä. Silti se tuntuisi olevan parantunut viime biiseistä. Ihan kiva biisi, paljon hc vaikutteita viime biiseistä. Mutta silti tämä jäi vain kivaksi. Biisistä ei löydy oikein mitään tarttumapintaa syvemmälti. Viisun jaksaa kuunella muutamaan kertaan, mutta sitten alkaa jo vähän puuduttaa. Kokeilkaa jotain erilaisia rytmejä tai vaikka riitasointuja? Mielikuvitusta ja rohkeutta siihen biisintekoon. :) Että ei liikaa kuulostaisi tuolle perusmeiningille. Silti kiva ralli, tsemppiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Draps som - tempreture growing 05.11.2008

Draps som - tempreture growing
Haha, mitäs ohjelmaa oot tässä käyttäny?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Draps som - starting up 05.11.2008

Draps som - starting up
Täähä oli paljo paremman kuulonen ku toi toine. Iskeviä elementtejä mutta ei tässä ole mitään selvää biisin rakennetta, vaikka ois voinu olla. :) Kunno funkki basso tähä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Triangle 22.06.2007

Archaic - Triangle
Ohan tässä aineksia vaikka mihin. Erittäin hyvät saundit täytyy sanoa. Poikkeaa mukavasti perusmassasta. Sävellyksenä aika simppeli, mutta saundit korvaa mielenkiintoa. Biitti rullaa myös ihan hyvin. Nuo vokaalit taustalla toimi hyvin tuol. :) Electronisia vivahteitakin löytyy mukavasti. Tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escay - Affection 01.06.2007

Escay - Affection
Hyvin alkaa, kick+basso tulee aika yllättäen hommaan mukaan. Olisi voinut olla pidempääkin rakentelua, mutta menee näinkin hyvin. Biisin ehkä koukuttavin puoli löytyy taustoista ja sitä myötä tunnelmasta. Piano tuo myös biisiin tarttumapintaa ihan kunnolla. Tykkään siitä että supersahat on jätetty tälläkertaa narikkaan. Tuo ensimmäinen kunnon melodia on mukavan massasta poikkeava, ja hyvä. 3 minsan jälkee alkaa biisin ehkä paras kohta. Mukava suvanto, jonka perästä mukavaa fiilistelyä. Ei sen kummempaa melodiaa edes, mutta tunnelma pidetään erinomaisesti yllä. Lopetus ei ole kummempi, mutta ei sen niin tarviikkaan olla. Mun mielestä outro ois voinu olla kyl sillee pidempi. Soittimia olisi aina vähitellen voinut jättää pois, niin olisi voinut toimiakkin. Mutta kyl mä nyt tähä 10 länttäsen koska tän biisin tunnelma on niin nannaa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - DCX - Flying High (Escay remix) 31.05.2007

Nectino (Vanhat) - DCX - Flying High (Escay remix)
Jeh, mukavilla sahoilla lähtee. Tosiaan todella erilainen fiilis mitä alkuperäisessä biisissä. Piano on hauska lisä tuolla taustalla. Ihan kiva sahaleadi tulee mukaan, vaikka kuulostaakin aika perinteiseltä. Kun tuo plukkaava kellosaundi ja vocoder tulee rinnalle niin iskeekin paremmin. Iloinen fiilis biisistä tulee kaikenkaikkiaan, vaikka olisihan tekemiseen voinut käyttää enemmänkin aikaa. :) Jooh mukava remix, ja hyvää kesää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi - Timo Soini, aikasi on tullut 06.05.2007

Tappi - Timo Soini, aikasi on tullut
Vittu tää on kova! :) Bassokuvio on loistava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - The end of our days 11.04.2007

P. Virta - The end of our days
Todella elokuvamaista meininkiä... Elokuva musiikiksi tämä sopisi aivan täydellisesti. Soundit jälleen tuttua tavaraa, ja sävellys on aika elokuvamainen muutenkin. Tämmöisiä biisejä on paljon, mutta kun joskus kuulee nämä projektin biisit jossain elokuvassa niin johan alkaa toimia. :) Sun teokset paranee vaan kokoajan. Se on hyvä juttu jos tietää mitä haluaa tehdä! Itse en ole genreen hirveämmin perehtynyt, mutta sen verran voin sanoa ettei biisissä ole mitään häiritsevää tekijää. Kaikki tuntuu toimivan hyvin yhdessä ja en todellakaan kässää miten tuollaisia melodioita oikein tehdään vaikka fruityn pianorolliin. :P Muuten sen verran vielä että tuli aika sotamainen tunnelma tästä mieleen tästä että se korosti kyllä mun fiiliksiä. Voin kuvitella kun miehet miekoilla husii ja tämä soi. :) Ei tässä biisissä ole oikeastaan mitään huonoa, tämä on erittäin hyvä genrensä edustaja. Kuittaan tähän ja pudotan kiitettävän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Canned Jarre 01.03.2007

Signal - Canned Jarre
Tosi siistiltä kuulostaa tää biisi vaikka kilpailu biisi onkin! Mukavat Jarre vaikutteet. Meikä dikkaa! :) Vielä 3 oscilla kaikki, vau! Käy ihan kateeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Cry For Eternity 26.02.2007

The Eternity - Cry For Eternity
Alkaa ihan kauniilla sointukululla ja vasemmalta nouseva final fantasy tyylinen arppi lämmittää korvaa. Äänimaisema on suht pehmeä ja se sopii tähän hyvin. Vinkuva melodia kuulostaa myös hyvältä, mutta mitään sen erikoisempaa tässä biisissä ei tunnu olevan, mutta tarvitseeko sitä aina ollakkaan. Tuo tausta kuoro iskee aika mallikkaasti. :) Loppu vaihe biisissä on selkeästi iskevämpi. ITSE ASIASSA FIILIS MUUTTUI LOISTAVAKSI! :) Perhana rupes iskemää ja kovaa. Loppuu kyllä hieman äkinnäisesti, eli biisiä olisi voinut reippaasti pitkittää. Vähän vaisu tuo alku mutta päälletuleva melodia keskivaiheilla lupaili jo lähes täydellistä biisiä, mutta tuo lopetus hieman rokottaa myös pisteitä, koska tunnelma vähän kärsii mun mielestä. Muuten kyllä lähes loistava paketti, joten täräytetään vahva kiitettävä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - A Moment Lost 23.02.2007

The Eternity - A Moment Lost
Ihan kiva perinteine Soundtrack ruuvailu. Saundit erittäin tuttua tavaraa. Tunnelma luo jälleen mieleen esim Final Fantasy pelit, mutta ei kuitenkaan tälläkertaa niin paljoa. :) Sävellyksenä aika hyvän kuuloinen, vaikka tuo keskiosa biisissä ei hirveesti herättänyt fiiliksiä. Pianomelodia sitten sitäkin enemmän. :) Juu hyvä juttu että saatiin tännekkin projektiin jotain uutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - La Primavera 19.02.2007

Nectino (Vanhat) - La Primavera
Neculta pitkästä aikaa uutta settiä. :) Ihan perinteine startti, ei mitään ihmeellistä. Mutta toisaalta jotenkin uutta sun tyylistä, harvinaista tämmöinen hitaampi rakentelu sun kohalla. :) Eka liidi ku pärähtää käyntiin niin ei mitään ihmeellistä siinä ilmene. Aika perinteisen kuuloista oikeastaan. Bassosta tykkään kuitenkin paljolti. :P Pääliidi tulee sisään aika pikaisesti ja homma lähteekin samantien pörräämään. Liidissä on mukavaa koukkua mutta liidi tuntuu silleen hieman hajannaiselta. Hieman erillaiset nuotti asetelmat olisivat voineet olla paremmat, mutta toimii silti hyvinkin näin. Omaperäinen veto löytyy piakoin ensimmäisen kertosäkeen jälkeen, nimittäin tuosta breikistä. :) Aika hyvin lähtee homma taas kehittymään uudelleen ;D. Ehkä hieman lisää teemaa tuohon ennen toista kertosäettä niin olisi voinut tulla mielenkiintosempi. Nyt on vähän yksipuoleista tuo meno. Toisen kertosäkeen tullessa mennään ihan hyvin ja perinteisesti loppuun. :) Aika äkinnäinen lopetus mutta ei se minua häirinnyt. Miksaus yleensä ottaen ihan hyvän kuuloinen. Eihän tässä mitään sen kummempia, kiva kuulla uutta settiä. :) Kivat melodiat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Journey 24.01.2007

Archaic - Journey
Sori vähä myöhäinen kommentti. Oon kertakaikkisesti unohtanut. :) Tässä on saundit jälleen aika jännän kuuloiset. Aika häröä meininkiä toisaalta. Puolessa välissä fiilis parantuu kun mukaan tulee noi psykedeelliset padisaundit. Vittu ne on oikeesti siistit! Sun tyylii sopivat. Oikein lumoavat kuuntelijan. Soundit yleensä kaipais vielä lisää hiomista, mutta myös soundit parantuvat kokoajan. Alku ei mielestäni oikein toiminut, mutta jännästi tuo tunnelma muuttui biisin kehittyessä. Toisaalta ei hullumpaa! :) Rummut särkevät hieman ikävästi, mutta eivät pilaa kuuntelukokemusta onneksi. Nuo psykedeelliset taustat saa vaa meikäläisen iha linnunradalle! :) Hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Raindrops (Final Version) 06.03.2007

Wavescale - Raindrops (Final Version)
Mukavan kuuloinen äänimaailma. Kauniita melodioita, varsinkin pianossa. Chill Outin tapaan rentouttaa mukavasti näin arkipäivänä. Rummut kuulostavat silleen aika vahvoilta, että mun mielestä ois voinu toimia kevyemmät tässä paremmin. Pianomelodia on erittäin hieno ja toimiva, josta lähteekin ehkä eniten fiilistä tässä biisissä. Pikkasen jäin kaipailemaan jotain korkeampaa melodiaa johonkin kohtaan, niin olisi tuonut semmosta kirkkausta biisiin. Tosi hyvin on muuten kaikki kohdallaan. :) Soundit pelaa hyvin yhdessä ja tunnelma on niin uninen, että meinaa nukahtaa. :) Hienoa työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Twinsanity (Original Mix) 28.12.2006

Fleeticer - Twinsanity (Original Mix)
Loistavaa työtä on jälleen tehty. Biisin kaikki osat toimivat moitteettomasti. Mukava kuulla vähän melodisempaa välillä, sillä tämä tuntuu melodisemmalta kuin monet aiemmat tuotokset ainakin tuon päämelodian osalta. :) Tunnelma on tälläkertaa enemmän sellanen menevämpi, eikä niin rauhallinen. Tietty rauhallisuus siis tietenkin löytyy. Päämelodia on mukavan kuuloinen, ja antaa biisille paljon enemmän kiinostavuutta, kuin mitä se olisi ilman. Emmä mitää rakenne kritiikkejä rupee jakelee, vaan totean että pirun hyvän kuuloinen biisi! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Celesteel - The Last Day 2006 (Acrobite Remix) 02.01.2007

Acrobite - Celesteel - The Last Day 2006 (Acrobite Remix)
Alku ei tässä jostain syystä säväytä. Omaperäinen alkuväsäys et siitä plussat. :) Nuo "Last Day" kuiskaukset ei jaksa innostaa oikein. Ihan normaalilla laululla ne olis mun mielestä saanu vetää. Meininki paranee hieman kun laulu tulee kunnolla mukaan. Tuntuu hieman että tää biisi laahaa, mutta jotenkin myös sopii tähän. Ehkä tempoa kuitenkin pari pykälää korkeemmalle mun mielestä. Sävellyksenä ei niin erikoisen kuuloinen, mutta hyvää tasoa. Ei kaikkien biisien tarvitsekkaan olla megahittejä. :) Teidän tyylin huomaa tästä hyvin ja se on pääasia. Arvaisin heti että Acro ja kumppanit on asialla kun kuulisin tämän vaikka radiossa. Pituuttakin biisillä on ihan mukavasti, mutta mun mielestä ainakin lisää melodiaa ja selkeempää kertosäettä tää ois tarvinnu. Kuitenkin tuon kertosäkeen aikana laulu toimii erittäin hyvin. Ehkei parhaimmistoasi, mutta laatutavaraa tämäkin on. Siitähän ei pääse mihinkään. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - First One 22.12.2006

The Knob - First One
Kova meno. Ei mulla tässä oo mitää ihmeempää sanottavaa. Mahtavalta kuulostaa! :) Entistä kovempi meno kuin aikaisemmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Broken Arrow 22.12.2006

The Knob - Broken Arrow
Jälleen hyvän kuulone riffi tossa introssa. Vähä rauhallisempi tämä kuin tuo ylempi, ja hyvähän se että on rauhallisempaakin settiä. Tämäkään ei kuulosta missäännimessä täytebiisiltä, vaan helvetin hyvä ralli tämäkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Scars (2006 Edition) 22.12.2006

The Knob - Scars (2006 Edition)
Hyvä ralli tämäkin. Potkii hyvin varmasti levyllä! :) Pien temmon korotus joo ei olis ollu pahitteeksi, mutta näinkin toimii paremmin kuin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 23.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Helvetin hyvän kuulonen biisi. Alusta alkaen toi tunnelma uppos meikäläiseen. Soundit on helvetin hyvät, ja sovitus toimii erinomaisesti. Psykedeellinen tunnelma on onnistuttu jälleen luomaan. Sisältöä voisi tietty olla enemmän, mutta tuohon pituuteen tunnelma pysyy varsin hyvin yllä. Paskaaks tässä jauhamaan. :) Aika helvetin hyvä biisi! Lopetus oli hieman omituinen, mutta niin kai sen pitääkin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - The Forces of Nature 21.12.2006

P. Virta - The Forces of Nature
Tää on varmaa jätkän onnistuinein tuotos kyllä. Mä en jostai syystä noista linnunviserryksistä tykkää, kun oon ne kuullu jossai muuallakii. Suden ulvonta on todella jees, ja aihe on hyvin luontoa muistuttava. Sävellys sen sijaan on sillai monipuoline että siitä ei selvää tarttuma pintaa saa, mutta kivan kuulosta kyllä. Äänimaisema on parempi mitä aijemmin, ja soundivalinnat muuten hyvät kyllä. Loppu puoli on mielestäni parempi. Sopisi hyvin johonkin peliinkin. Tulee lähinnä taas FF- fiilis. :) Loppu sateen ropina on aika looppaava, mutta mukavan raikas. Nuo kellopelin tapaset kilkuttimet on myös kivan kuuloset. Eihän tässä. Mukava luontoaiheinen ja piristävä kokemus. Parasta sinulta! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - The Quasar of Synesthesia 11.12.2006

gerana - The Quasar of Synesthesia
*Korjaan tohon että ei bassolinjan puuttuminen vaa sen munattomuus! :) Sori... Ja kuuntelen nyt ihan monitoreilla, niin en tiä miltä kuulokkeista kuulostas. Viel kerran et hyvä setti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - The Quasar of Synesthesia 11.12.2006

gerana - The Quasar of Synesthesia
Biisissä on kyllä ihan mukavaa fiilistä. Vähän sekavan oloinen välillä, ja jotkut melodioiden saundit ei ollut parhaat maholliset, mutta silti tykkäsin. Vähän ois voinu viritellä jotain selkeämpää bassolinjaa tähän niin olisi ollut huomattavasti mukavampi. :) Leijaileva avaruus fiilis kyllä löytyy! Biisi on myöskin aika pitkä, niin olis tonne mahtunu vielä pari mukavaa lisä kikkaa. Joku räjähtävä osuus ois ollu helvetin hyvä. Miksaus kuulostaa kyllä muuten todella hyvältä, syna- ja efekti soundit on helvetin mukavan kuulosia. Silti jotain tästä jäi puuttumaan. Ehkä se selkeä bassolinjan puuttuminen ei antanu tähän kunnon munaa. :D Vähän välillä kyllästyttääkin, eli mukaan olisi mahtunut vielä jotain erillaista rakennetta. Mutta muuten helvetin mukavan kuulosta. Soundit ja äänimaisema oli biisin paras osa. Seuraaviin setteihin vaan! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix) 07.12.2006

Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix)
Mukavan kuulone paketti ainakin alusta. Vokaalit ovat hyvät. Mukavan rentokin, niinku Dream Trance yleensä. :) Melodia ei oikeastaan ole erikoinen, mutta mukavan kolahtava. Saundikin käy siihen erittäin hyvin. No vaikea tässä on lähteä mitään sanomaan rakenteista ja muista, kun on niin kunnossa. :) Mukavasti kolahti tää ralli, eli tehkää lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 01.12.2006

Silent Dream - Darkness Fades Away
Joo koskettimilla on aika suuriosa tätä biisiä värjätty. Ihan kiva biisi, mutta silti vähän peruskamaa. Ehkä hieman nopeampi meininki iskee meikäläiseen paremmin, mutta on tämäkin siis hyvää ihan tuotannollisestikkin! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Hit Wonder - Let Me See You Groove 09.01.2007

One Hit Wonder - Let Me See You Groove
Tämä on kyllä varsin loistavan kuuloinen esitys. Juuri sellaista kasaridiscoa mistä minä pidän. Mulla ei tästä biisistä juuri ole mitään huonoa sanottavaa. :) Soundivalinnat ovat erittäin toimivia ja melodiat toimivat oikein mallikkaasti. Miksaus on puhdasta ja hyvää. Toteutus kaikenkaikkiaan on erittäin selkeän kuuloinen ja vetävä. Onneks olkoon viikon biisi valintaan pääsystä! :) Täältä pamahtaa 10 pistettä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix) 22.11.2006

Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix)
Enpäs oo kerenny vilkastakkaa äijän settiä tässä vähään aikaan. Nyt tämä on soinut muutaman kerran ja vitun vakuuttavalta kuulostaa. Rakenteista en keksi mitää moittimisen aihetta. Miksaus on puhdas ja tasapainossa. Bassoa on myös tarpeeksi. Happoilut on vitun jees yms. Alkuperäinen biisikin oli herkkua, ja ei äijän remixikään yhtään huonompi. Tästä kyllä irtos 10 arvoiset fiilikset. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CPL - vol - 1 25.10.2006

CPL - vol - 1
No ohan siinä ihan perushyvää rytmiä, mutta sitten tuo efekti ja soundi osasto onniin orpoa. Enemmän efektejä mukaan ja äänenvoimakkuuksien säätöjä sopivimmiksi. Tuo tikittävä haikka on ärsyttävän kovalla ja kuiva. Tuo basso tuolla taustalla on myös liian hiljasella, ja toisenlainen soundi kävis mun mielestä paremmin siihen. Sitten tuo melodiasoitin sais olla 2 kertaa kovemmalla myös. Kyl se siitä ku teet vain enemmän ja enemmän. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele texmex - Farewell 25.10.2006

texmex - Farewell
Pakko ihan kysyä mitkä soundit on tässä tehty korgilla? :) Omistan itsekkin Mircokorgin, ja olen yllätys myymässä sitä itsekkin pois. Itse biisistä tuli ihan retro fiilis, mutta vähän kuivahkoja nuo soundit. Vanhan oloinen fiilis tässä, ja eihän se mitään haittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Will u be mine 28.09.2006

Archaic - Will u be mine
Hmm. Aika omituisen kuuloinen tuo eka kulku. Soundit mukavan jazzimaiset. :) Melodiakulusta ehkä ois voinu tehä mielenkiintoisemman. Juuh iha toimiva tuo biitti, vaikka vähän viilailtavaakin löytyy. Mutta nuo vokaalit!? WTF? :D Mistä sä noi oot repiny! Sopii just hvin tähä. Vittu sä oot omituinen sälli. Omassa persoonassasi ja musiikissasi. :) Älä ota tätä loukkauksena. 10 pistettä kävi mielessä, mutta taidan kuitenkin vielä antaa 9, koska olis tästä löytynyt vielä korjailtavaa. Tää on kyl nii omituine veto, että pitää iha kumartaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - Strange forest 01.10.2006

P. Virta - Strange forest
Samantyyppisiä soundeja kuin edellisissäkin biiseissä. Melodiasta en kyllä saa ekalla kerralla mitään erikoista irti. Mukavan monimutkaista. Sopisi todella Final Fantasy pelimusiikiksi! :) Taustamusana tää menee musta paremmin, kuin ihan kuunneltavana. Mukavan kuuloinen kappale kokonaisuudessaan. Ei mulla tässä mitään erikoista ole mielessä. Pelimusiikiksi olisi loistavaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix) 13.10.2006

Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)
Tunnelmallista ja kaunista trancea. Taattua Fleeticeriä jälleen kerran. Tunnelma on vähän edellisiä biisejä paremman oloinen, ja hyvä niin. Soundit ottanut taas askeleen eteenpäin. Vaikka onkin remixi, niin voisin väitellä että tässä on jätkän paras paketti kasassa! :) Loistavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Leviathan 01.10.2006

Sonar - Leviathan
Ihan mukavan kuuloinen kappale. Menee hieman ohi siitä mitä itse kuuntelen. Naisvokalisti toimii mukavasti. Ei mitään erikoista sanottavaa. Kyllä tää ihan Pop genree mun mielestä on. :) Tuo loppukohtaus on vähä omituine, mut aika omaperänen. Iha jees kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conspiracy - For Us 26.10.2006

Conspiracy - For Us
Ihan mukavaa letkeetä rokkia. Laulussa on mun mielestä aika perinteiset nostatukset, niinku et kertsissä nostetaakii jo kunnolla kattoo. Miksaus kuulostaa hyvältä, ja äänitys näyttäs olevan hyvin onnistunu. Biisissä on aika perinteiset kikat muuten, ja en kunnolla sitä kunnon koukkua löydä. Hyvä biisi kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix) 11.09.2006

Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix)
Hyvin mätkii. Biisissä on aika klubimainen vaikutelma, joka on ihan hyvä juttu. Kiksu on taas aika jymäkkä mäiske. Liidin soundi alkupuolella on tosi mukavan kuuloinen, kunnes sit on taas vähän peruskiksun makua tuossa päämelodiassa. Itse melodia on hyvä, mutta en vain jaksa noita perustrance liidejä aina, mutta ei se tässä biisissä nyt nii haittaa. :) Ihan jees remixi. Alkuperäistä en ole kuunellukkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Machine 09.09.2006

Archaic - Machine
Alku lupailee taas jotain aika omaperäistä. :) Biitissä on hyvin munaa ja pelaa hyvin. Tuo piano ei vaa ehkä mun mielestä mene tässä niin hyvin. Vähän on taas tuota samaa junnausta tässä. Mukavia efektejä ja omaperäiset soundit ovat plussaa. Biisiin pitäs saaha jotai sisältöä, koska nyt tää tuntuu vähän tyhjältä. Tunnelma on hyvin alulla, mutta ei nyt toteudu parhaalla mahdollisella tavalla. Mukavan härö meininki kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0) 10.09.2006

Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0)
Hyvin potkii ei voi muuta sanoa. Kick meinaa pomppia vähän liikaakin, mutta kyllä amikset tykkää jumpsutella :P. Melodiat ovat hyvät. Vokaalit menee vaa ehkä musa vähä nuotinvierestä tässä. Ei oikee välillä sovi mukaan. Tossa 2.10 tuntuis etä laulu on ihan irrallaan. Muuten popittaa tosi mallikkaasti! :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Confrontation 15.08.2006

rewind - Confrontation
Tosi hyvää mäiskettä hyvillä soundeilla. Biisin pituus on ehkä vähän puuduttava, mutta ei kyllä vaikuta mitenkään kokonaisuuteen. Näppäriä kikkoja löytyy. Tuo narina soundi meillyttää mukavasti korvaa. Vokaalit sopii hyvin soppaan. Vaihteluu ehkä vois olla hivenen lisää, mutta tunnelma pysyy silti tosi mallikkaana. En suoraan sanoen mitään negatiivista tästä löydä. Genrensä kärkeen tämä menee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - All Blown Away 21.09.2006

BLAH! - All Blown Away
Hyvihän biisi rullaa. Ehkä vähän perusmeininkiä, mutta jos toimii ni sitten toimii. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 12.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Joo lisään tuohon edelliseen kommenttiin vain että muutaman kuuntelu kerran jälkeen tää biisi on maistunu iha vitun hyvältä! :) Kaikki pelaa tässä tosi hyvin, ja kehitystäkin on tullut lisää edelliseen verrattuna. Acrobite, sä teit sen. :) 10 points.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 06.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Jepo. :) Nyt on vähän muutosta soundipuolellakin. Kuulee heti tuosta alusta että ollaan mietitty vähän erillaisia perkussioita ja sen semmosia. Toimii kyllä hyvin. Biisi tuntuu rakentuvan ihan mallikkaasti, ja mukavan kuuloiset taustat tekee tästä ilmavan. Saatana että on hyvä draivi ja tunnelma. tuo n. 1.38 alkava leadi on erittäin mukava, ja vähän erikoinen ja se on mun kohalla ainakin tosi hyvä juttu. Tää biisi vie ajatukset jonnekkin kauas tuonne viidakkoon tai jonnekkin erämaahan. Aika vitun loistavan kuulone ainakin tuonne breikkiin asti. Breikki on hyvän kuuloinen myös, ja tuo viidakon mieleen tuova soundi on hyvä. Juu ihan mukavasti rullataan, ja sit lähtee toi pääleadi pörisemään, mutta siinä ei niinkään ole mitään omaperäistä ratkaisua. Olisin ehkä toivonut siihen jonkun oikein ujeltavan soundin. Olisi sopinut tähän tunnelmaan hyvinkin. Melodia linja on ihan mukava, mutta ei mitenkään erikoinen. Kaikki muu biisissä pelaa hyvin, ja miksaus on hyvän kuuloista. Tosin bassopuolta vaan enemmän peliin. Jees pituus on mukava ja biisikin ihan mukava, mutta alkuosa oli mielestäni tyrmäävämpi kuin tuo loppupuoli. Pääleadi töksähti kuin seinään, mutta ei alista tunnelmaa. Juu loppu rummuttelut menee ihan perinteisesti, joten eihän tässä. :) Hyvä trance biisi. Omia hyviä ratkaisuja löytyy, mutta ehkä tuo pääleadi jäi taas vähän vaivaamaan tuolla linjalla ja soundilla. Mutta siis perinteisen trancen merkeissä tää toimii ihan loistavasti. :) Juu eteenpäin vaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 11.07.2006

Acrobite - The Jakarta Project
Jees hyvin lähetää liikkeelle. Basson soundi on just hyvä. Tollanen matala arppi on just mun makuu iha kypällä. Rakenne vaihtuu aika rajusti kun tuo pätkivä leadi tulee mukaan, mutta toimii silti hyvin. Taustat toimii tosi hyvin, mutta niihin ehkä enemmä sellaista massiivisuutta? :) Nuo haikat paukkaa iha vitu hyvi ton melodian kanssa samaa linjaa. Sitte laskeudutaa breikkiin, ja padi on hyvä mutta ehkäpä liian laiha? Sitten tulee mielestäni vähän kehnon kuuloinen soundi soittamaan mielestäni hyvää melodiaa. Nostatus toimii tosi hyvin ja hyvin lähetään soittamaan letkeetä biisii. Mutta nyt olen vain rehellinen, ja mielestäni tuo päämelodian soundi oli kauhea. Ei se siis varmasti niinkään huono ole, mutta se on mun mielipide. Se ei vaa nyt mee toho tunnelmaan sitten yhtään. Joku kaunis pehmeä lead olisi mun korvissa toiminut paljon paremmin. Aika rohkee veto toi leadi, ja siitä plussaa että olet kokeillut jotain uutta! :) Kaikki pelaa ihan täydellisesti suoraan sanoen, mutta melkeinpä ite tekisin uuden editin ja vaihtasin ton tunnelman pilaajan :/. Hyvä biisi koknaisuutena kuitenkin, mutta tuo numero nyt vähän kärsi tuon soundin takia. Mutta jatka tästä samaa linjaa! :) Laadukasta trancea! Jätän nyt arvosanan kokonaan antamatta, mutta ei se kai haittaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Posterity (d. Remix) 02.07.2006

Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Posterity (d. Remix)
Hei mukava kuulla remixi loistavasta alkuperäsestä biisistä. Soundit kuulostavat jo heti alkuun aika laadukkailta. Tuo basso vetää kyllä todella matalalle, ja tunkee tuolta taustala aika oudosti korvaan. Onneksi se ei ole liian kovalla, mutta helposti isommilla hifilaitteilla saattaa puuroutua. Sitten tulee tuttu melodia alkuperäisestä, mutta tuossa 1,28 menee kyllä todella tyhmästi kun melodia ei lähde nostatuksen jälkeen mukaan? Noh, kai tämäkin joku erillaisen rakenteen hakeminen oli. Sitten se melodia lähteekin mukaan aika perinteisellä trance soundilla, ja niinkuin sanottu ni toivoisin vähän omaperäisempiä soundeja, mutta toimii silti hyvin. Perkussiot sun muut on tosi hyvässä vedossa. Kajareista ehkä korkeet taajuudet pääsee valloileen, mutta muuten kyllä miksauksesta ei voi valittaa. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - The Beach (nostatus edit) 02.07.2006

Dreammachine - The Beach (nostatus edit)
Joo tässä nähää sun melodia väännös, ja ei oo kyllä vittuukaa valittamista. Myöskin soundi on hyvä! Tosi hyvä! Alkaa kyllä erittäin mukavastikkin, mutta rakennetta on selvästi vähän tiivistetty? tuosta 0,40 menee jo vähän liian sekavaksi mun mielestä ku lähetään jo uutta melodiaa kulettamaa, ja sit tössätää pois, ja siihe välii sit sellane pikku breikki. No tämähän on "nostatus edit"? Kyllä tästä tekis sellasen 7 minuuttisen biisin helposti. Mä ku en meinaa kestää kärryillä! :D Joo miksauskin on perushyvää, ehkäpä lisää eqa sinne tänne nii saataaisiin tuo puuroutuminen aisoihin, mutta onneksi ei paljoa puuroudu. Jees todella kaunis ja menevä biisi, mutta lyhyt. :) Kesäbiisiks tosi hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0 20.05.2006

Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0
Hyvin tehty uusi versio biisistä, ja kaikki tuntus olevan hyvin kunnossa. Miksaus kuulostaa mun korvaan kyllä tyylikkäästi tehdyltä, ja soundit ovat aivan omalaatuiset. Se haettu omaperäisyys on onnistunut tosi hyvin. Hyvin tää kolahtaa vieläkin! On tuo vanha versio vielä koneella niin vertailin hieman. :) Tässä rakennekkin pelaa paremmin, ja mukaan on tullut lisää pituutta. Loppupuoli eroaa alkupuolesta aika rutkasti, eikä se nyt niinkään huono asia ole. Kyllä ollaan nyt oikea suunta löydetty täydellisesti, lisää vain tällaisia biisejä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - the white flower 15.05.2006

furi anga - furi anga - the white flower
Johan on rauhallisen kuuloista menoa. Soundit pelaa aivan omassa luokassaan, ja oon tosi yllättyny näi vitu hyvistä soundeista. Ei todellakaan kuulosta miltään preseteiltä! :) Tässäkin aika mukavan vokaalit, ja sopii tähän ihan hyvin. Tosi rauhoittava muuten kaikenkaikkiaan, ja loistavat soundit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - Coastline 15.05.2006

Electron - Coastline
Vai että Electronilta Pop genreä. Tää on popiks iha loistavaa mun makuun. :) Mukavat nuo kasarileadit tuolla mukana, ja muutenkin melodiat toimii. Myöskin kitara ei tee pahaa tässä! Biitti ois saanu olla hitaampi mun makuun, mutta popin suuntainen biisihän on ollut tarkoitus tehdä. :) Nää biisit on vaa iha mahtavia teijä toteutuksella. Vaikee tässä on todeta mitää muuta. Ekalla kuuntelu kerralla ei vielä sisältö täysin avaudu, mutta varmasti soi mun soittimessa useempia kertoja. Laitan 10, koska tässä on tehty iha vitu kova idea loistavalla toteutuksella! :) Mutta eikös tuo genre olisi enemmän tuonne Synthpopin suuntaan? Vai? No mutta silti antaa palaa, ja en malta odottaakaan albumin ilmestymistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Miikan Formulabiisi 26.04.2006

Tokyo Highway Projection - Miikan Formulabiisi
Hmm. Tämä kuulostaa pikemminkin joltai Trance/Dancen sekoitukselta, mutta biisihän 15 minsaa pitkä!? Tämä meni kyllä nyt vähän ohi, enkä jaksa tästä mitään sanoa. Miksaus on aika minimaallista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Cherry Blossom 25.04.2006

Celestial Aeon Project - Cherry Blossom
Johan on erikoisen kuuloinen veto! Tämä tuo mieleen juuri Japanin ja Samurait. Tosi loistava Soundtrack pläjäys alusta loppuun, mutta ehkä enemmän soittimia loppua kohden. Jotain padi taustaa, niin ei olisi tökkinyt ihan tuollein. Kuitenkin mahtavat soundit! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coup d'état in Sissyville 26.04.2006

superdurak - Coup d'état in Sissyville
Tämä ei ole oma juttu ollenkaan, mutta kyllä varmasti genressään hyvää materiaalia. Miksaus on vähän ontto, mutta se on kai tarkoituskin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 25.04.2006

Soundslay - Terrordome
No ihan taitavaa soittamista, mutta itse biisi ei oikein lähde vedättämään, eikä biisi avaudu suoraan. Biisissä ei tuntunu edes olevan laulua, niin eikö tämä ole instrumentaali? Ihan hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 18.04.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Ihan ilosen kuuloinen tuo eka riffi. Muuten biisissä on aika perusmeininki, ja fiilis on sellanen perus. Laulu on ehkä miksattu tälläkertaa liian eteen, ja käy vähän korviin. Iha jees sinänsä, mutta ei nyt pahemmin sytytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Mind Games 25.04.2006

Cranky - Mind Games
Itse esittelyteksti kertookin juuri sen mitä ajattelen. Ainakin tuossa asiassa on onnistuttu. :) Biisi kuulostaa erittäin rauhalliselta ja mukavalta. Miksaus on tehty rennoksi, ja soittimet pysyvät hyvin tasapainossa. Hyvää settii...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Verta & kuolemaa 25.04.2006

Turingin poppikone - Verta & kuolemaa
No juu ei oikein nuo vokaalit saanut itseäni hyvälle mielelle, ja itse biisi on jotenkin laiska. Jaa-a kai joku tykkää. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Novax - Vanhat biisit (2003-2009) - Trance Heaven 18.04.2006

Novax - Vanhat biisit (2003-2009) - Trance Heaven
Ai tässä on jäktän settiä? No pakko sanoo että soundit on aika huonolaatuset, ja noi rummut kuulostaa ihan joltai luupeilta. Onko käytössä nyt joku ejay kenties? Lievästi sanottuna biisi on aika onneton, kun ei melodiaakaan löydy, vaikka onkin tarkoitus. Biisissä ei oo mitään koukkua. Voisin väittää että ejay sampleja on ainakii tuolla mukana seasa pyörimässä. Miksauksesta ei ole mitään tietoa. Rakenne on ihan sekavaa mättöä. Ens kerralla vähä enemmän soundejen hiomista ja sisältöä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 25.04.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Vai että tällaista tälläkertaa. Itse äänenlaatu kuulostaa ejaylta, ja miksaus on sumeaa. Itse biisi on oikeastaan luuppi, eikä voi mielestäni kokonaiseksi biisiksi kutsua. Pituus on vähintään puuduttava, koska biisissä ei ole mitään muuta sisältöä kuin rummut ja basso. Ei tästä löydy sillee mitää sanottavaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Moment 16.04.2006

Archaic - Moment
Heh, aluks kuulosti joltai Childrens musalta. Aika midimäiseltä kuulostaa. Biitti tuntus olevan aika laihan olonen, ja se tarviis vähän munaa. Tosiian tämä on aika pirteähkö biisi, eikä itselleni tämä nyt tarjoa oikeastaan mitään mielenkiintoista. Hyvää pirteää fiilistelyä, ei siinä mitään. Hauskoja ejektejä löytyy sieltä täältä, ja tästä tulee ihan hullunkurinen fiilis. :) Itselleni iskee nuo aiemmat tuotokset hieman paremmin. Mutta plussaa hyvästä ideasta! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Haave juna 16.04.2006

Masa B - Haave juna
Vai että 10 vuotta vanha biisi. Sitä pitää heti tähän alkuun kyllä kunnioittaa! Hyvin ollaa vokaalit saatu tämmöseen vanhan kuuloiseen dance meininkiin. Miksaus on taattua 10 vuoden vanhaa laatua. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Lady in white 25.04.2006

Masa B - Lady in white
Juuh, tuntus olee perus pop- biisi. Kesäfiilistä taitaa ainakin vähän löytyä. Itse ei kummemmin iske tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 18.04.2006

Her Wickedness - Going Right
Jälleen tätä samaa omaperäistä fiilistelyä. Vokaalit pauhaa, ja meininki tuntus olevan ihan kunnossa. Ei ehkä projektin parasta, mutta ihan hyvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 16.04.2006

Eki Pop - Hyljättyjen yö
Ihan mukavan kuuloista suomirockia. Ihan kivat lyriikat, ja teema biisissä on ihan mukava. Mielellään tätä kuuntelin! :)

Sivu: 1 2 3 4