Mississippi Floodin'

Malahide | 18.08.2005 | Rock
4:36

Nature's force is the greatest..

9.00   2256 kuuntelua

Kappaleen sanat

Born on the bayou he's got nothin' to lose
Always knew the right kinda music was the blues
Six men down after hoedown show
Now he's doin' time enough to hear beard grow

Jailbird preacher he's a good ol' man
He knew that the troubles were driven out of hand
Spoke to the warden and they settled a deal
So he could play guitar ev'ryday after meal

Well he never was to mean nobody no harm
But the bunch came down to him from the nearby farm
Then he was forced to let the dam go down
And the mighty river Mississippi came floodin' 'round

Ten years later he was free as a bird
The best damn player that you ever have heard
Throwin' gigs at the local beer joint
He had to come far to this turning point

Then one night met a mississippi queen
The cutest little thing that he ever had seen
From then on he was even with his fate
It was time to finally shut the jailgate

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pedro 12.04.2006
Teitkö tämän ennen vai jälkeen New Orleansin tulvia? Laulu toimii, niin kuin aina ja biisi on hieno kokonaisuus tarinasanoituksella. Soundipuolella jotain viilailua voisi tehdä. Ride-komppi tai sen soundi kertosäkeessä pidemmän päälle vähän hämäsi.
+2   +1 +2
 
theplan 08.04.2006
Kokonaisvaikutelmaa vaivaa tietty suttuisuus, vaikka biisi on perinteisyydessäänkin erittäin toimiva. Tykkäsin sanoituksen suhteellisen naiivista tarinasta, sillä tää onnistui olemaan uskottava kuitenkin. Tietyt vähän kuluneet fraasit kylläkin ajoittain kiusasivat. Plussaa myös tunnelmasta, pientä miinusta ääntämisestä. Laulu sinänsä toimii hienosti.

Itse asiassa tää muistuttaa jonkin verran suursuosikkiani John Hiattia. Mulle tulee jopa äijän yksi tietty biisi, jossa on smankaltainen tunnelma. Biisin nimi oli muistaakseni Wrote it down and burned it.

Joo, hyvä on biisi... paranee lisäkuuntelulla. Rumpusoundit (erityisesti snare) olis saaneet olla vähän napakammat ja enemmän pinnassa, kaikua ehkä pikkuisen liikaa ainakin laulussa. Bassari lätisee ärsyttävästi. Mutta nyt mentiin jo vahvasti makuasioiden puolelle. :)
+2   +1 +2
 
9
Sorcerer 11.03.2006
Heti kärkeen pakko sanoa, että akustisen ja säröskitan yhdistelmä toimii tässä hyvin. Biisi on ovela bluesin ja popin sekoitus. Tom Pettykin tulee mieleen. Rokotan turhan alhaalle mikstusta laulusta pisteen. Mutta toisaalta Blackfootin idoliksi merkkaamisesta annan yhden lisää ja heittäydynpä vallan faniksikin!
+2   +1 +2
 
9
Muovinen 08.02.2006
Minulle hieman oudohko genre mutta kun biisi rullaa näin hienosti niin mikäpäs tässä on fiilistellessä. Kitaroissa mukavan laiskat pörinäsäröt ja kivaa vuorottelua akustisen kanssa. Tyylikkäät soolot. Vielä kun laulussa olisi enemmän potkua ja artikulaatio selvempi niin tää menisi ihan täydestä. Rummuilla ei biisissä kovin isoa roolia ollut, eikä tarvitsekkaan. Kunhan pohja pysyy tiukkana.
+2   +1 +2
 
9
AkiVee 03.02.2006
Skynyrdhän se sieltä läpi paistaa, vaikkakin saisi olla tuossa kitaroinnissa enemmänkin potkua mukana, joskin tuo voi olla äänitystekniikastakin kiinni. Tremoloitu soolo kuulosti hienolta ja genreuskollisesta tyyylitajusta voisi itsestään antaa kybän, niin lähellä syvän etelän juuria liikutaan. Ongelmana tässäkin on toki se, että varsinkin ameriiiikassa tämän osaston bändejä on aivan valtavasti ja helposti yksi mahtuu mukaan, mutta myös jää unholaan. Hyvä veto kuitenkin.
+2   +1 +2
 
9
Muddypad 30.12.2005
Mielestäni tähän saakka parasta mitä olen mikserissä kuullut. Muutkin biisit hyvin soitettu ja kiva kuunnella mutta tämä kolahti ehdottomasti eniten. Joten
jään odottelemaan lisää uusia biisejä. Toivottavasti matkaat taas jossain välissä Mississippin liepeille :)
+2   +1 +2
 
8
Aimo J. 26.12.2005
Josko tuo särökitara olisi lyönyt säkeistöjen alla kolmoselle terävästi? Jotenkin hennoiksi jäi iskut. Hyvä leppoisa piisi.
+2   +1 +2
 
Michikawa 16.10.2005
Tunnelma kantaa tässäkin biisissä mukavasti. Riffit ovat yksinkertaisuudessaan toimivia ja tehokkaita. Kitaroiden vuoropuhelu vie kappaletta mukavasti eteenpäin ja tasaisen varma rumpalointi pitää pakan kasassa. Tässäkin vähän sama kuin tuossa toisessa, että vokaaliosuudet jäävät hieman vaisuiksi, mutta kokonaisuutena kappale toimii kyllä oikein mukavasti. Livenä bändi toimii varmasti hyvin kun tähän lisätään vielä livegroove.
0   +1 +2
 
10
maalto 06.10.2005
Hehee, loistava juttu! Heti alussa akustisen kitaran alta nouseva sähkis oli vekkuli veto! Svengaava juttu, hyvä melodia ja mahtava riimitys! Let it burn Frank!
+2   +1 +2
 
9
tonttu_79 26.09.2005
Tää on ihan huippu biisi!!
Soolokitara ja alkuriffi oli loistavia. Melodiat ja kaikki on hiottu tarkasti. Tää kuulosta perhanan hyvältä ja on hyvä meininki.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta