Nova

Frostbite | 15.01.2006 | Melodic Trance
10:25

Yllätyksetöntä kiksuttelua kaikkein kliseisimmillä trancen elementeillä. Kuitenkin varsin menevä tuotos.

Biisillä on varsin mielenkiintoinen historia. Biisin melodia on lähtöisin kaverini keskeneräiseksi jääneestä kappaleesta josta minulla oli ollut clippi koneella jo varsin hyvän aikaa. Sitten eräänä päivänä arkistojani selatessa kyseinen clippi jäi mieleen ja ajattelin että tosta melodiasta saisi biisin aikaan. Toivottavasti tämä biisi miellyttää melodian tekijää ja muitakin kuuntelijoita.

9.17   2074 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 26.09.2006
Lähtee kivasti rullaamaan. Pikkusen kuulostais basarissa olevan liikaa alataajuuksia, kun bassotaajuudet sieltä puskevat mukaan. Muuten kuulostaa asiallisen kirkkaalta ja toimivalta. Rauhaisaa ja taivasti toteutettua rakentelua. Kolmen minsan kohdalla odottaa jotain kaunista fiilistelyä ja pudotus sellaista lupaileekin. Hieno melodiahan sieltä tulee, niinkuin odottaa saattoikin. Meininkikin pusketaan hyvin ylle jälleen. Siinä tuntuis, että pikkusen sekottuu yläpäässä soundit ja tuo breikissä ensimmäisenä esiin tullut kiva melodiasoitin yrittää turhaan erottua sieltä taustalta. Sahasoundi kuulostaa tuossa kohdin asteen suttuselta myös. Noh, ei takerruta turhan syvästi noihin pikkujuttuihin varsinkin kun kyseessä on 9 kuukautta vanha tuotos. Toimivassa paketissa tämä biisi kuitenkin mielestäni elää ja kiitettävän mä tälle suollan. Toivottavasti joku päivä lisääkin matskua eksyy tänne. :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 29.04.2006
Melkein olisin voinut odottaa pariin kohtaa aaltojen kohinaa, lämmintä tuulenvirettä ja satunnaisia lokkien huutoja=) Toisaalta hyvä, että ne jäivät vain minulla mielikuviksi, sillä soundeina ne on melko kliseisiä... portamento leadi lopussa on muuten oikein kaunis... hienot vivahteet siinä:)
0   +1 +2
 
Aurisgale 29.04.2006
Mitenhän mä olen näitä jättänyt kuuntelematta... tai juuri tätä versiota. Erinomaisen laadukasta soundia olet saanut väsättyä. Perinteinen tyyli, mutta tyylikkäästi tehty... siitä ei pääse mihinkään. Alussa häiritsee hiukan alapään muhkeus, mutta siltikin perinteikäs bassolinja kuulostaa oikein namulta. Hiukan tuntuu menevän basai+bassolinja välillä särölle, mut en ole varma johtuuko se vain pakkauksesta... se ei kuitenkaan suuremmin häiritse kuuntelunautintoa.

Laiskat rantapadit sopivat hyvin taustalle, niitä kuuntelee oikein mielellään. Tälläinen yksinkertainen tyyli toimii hyvin, varsinkin kun olet toteuttanut sen laadukkaasti. Tälläinen rauhallinen ranta-trance on aina vedonnut minuun vahvasti, eikä tämäkään tee joukossa poikkeusta.
0   +1 +2
 
10
tiasma 28.03.2006
tää on mahtava!!
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 22.01.2006
Fatti ja ponteva basarilinja lähtee käyntiin heti alusta lähtien. Mukavan kuuloinen kehittyvä perkussiolinja tuolla taustalla, siistiä mutta toimivaa. Tunnelma on odottava, mitähän tästä kehittyy. Suvanto räpsähtää päälle vähän yllättäen. Soundit on kumminkin siinä hyvin toteuttu, miinuksena kliseiset melodiarakenteet. Kaiken kaikkiaan, energisyys on biisin kantava voima, lisäksi puhtaat ja pontevat soundit. Rakenne hyvä, melodiapuolella taas vähän liian helpot ja turvalliset valinnat. Soundien istuvuus yhteen on erittäin hyvä. Pituudesta vielä sen verran että mielestäni konebiisin ei tarvitse kestää kymmentä minuuttia, tästä kannattaisi tehdä radio editti. Positiivinen tuttavuus kritiikistä huolimatta, toivottavasti joskus itsekin opin noin hyväksi tuotantopuolella :)
0   +1 +2