Blazing Today

NameLess | 11.05.2006 | Melodic Trance
3:51

Imousin tekemä musiikin lopputyö.

7.67   778 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 09.07.2006
Jeps. Heti aluks pistää korvaan Vanguardin valmispresettien tuntuiset soundit. Aika perussäädöiltä kuulostaa mielestäni. Jotenkin jää kovin sellanen muovinen olo. Kick kaipais myös hieman jykevyyttä junttamaan tuota biittiä kunnolla. Ja joku vahvempi bassolinjakin sopis vielä mukaan. Meininki paranee tuossa minuutin kohdilla, kun tulee tuo padi&arpeggio-osio. Siinä paikoitellen melodiat kuulostavat ihan miellyttäviltä. Soundeissa silti sama ongelma vielä. Sitten lähtee ihan puun takaa tuo meininki käyntiin jälleen tuossa 1:40 tienoilla. Nostatus on jätetty täysin pelkän snaren varaan ja melodiakin joka sieltä sitten tulee on todella odottamaton ja näin ollen meininkiin ei tahdo päästä oikein sisälle. 2:30 jälleen vaihdetaan tunnelmaa ja mielestäni hyvään suuntaan siinä. Mukava piano. Nyt nostatus toimii jo johdonmukaisemmin, mutta silti jää hieman vaisuhkoksi.

Eipä tuossa vielä kaikki. Biisissä on eri osien perusteella mielestäni havaittavissa mukavasti potentiaalia. Hyviä ideoita löytyy ja toimivia melodiakulkujakin. Nämä kaikki ovat nyt vain pistetty turhan epäjohdonmukaiseen pakettiin ja nuo hiukan heikohkot soundit tiputtavat fiilistä hieman mukanaan. Silti tästä jäi mieleen yritteliäs ja idearikas biisi, jossa toteutus hautaa timantit pölyiseen ulkoasuun. Kunhan saat tuota punaista lankaa venytettyä biisin alusta biisin loppuun ja sitten kun vielä saat sen tehtyä muutaman asteen verran elävämmillä soundeilla, niin alkaa hommat skulaamaan paremmin.
0   +1 +2
 
7
wilhelm90 23.05.2006
tää on hyvä mutta ei ole paras
0   +1 +2
 
7
RHP 11.05.2006
Biisinä varsin mitään sanomaton, soundeissakin hakemista eikä nostetta oikein ollut yhtään =( harmi, puhtaan kuuloista silti. tulee nyt huonon puoleinen numero valitettavasti =[ harvinaista
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat