High Velocity

NameLess | 12.04.2006 | Hardtrance
5:04

Tulipa sitten kokeiltua tätäkin genreä :)

8.80   1061 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
starts 06.05.2007
Kova meininki! Tempo on mahtavan nopea, ja soundit sopivan karkeita ja rouhevia. Suoraviivainen biisi, tätä mielellään kuuntelee kun ajelee moottoriteitä iltahämärissä.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 04.08.2006
Vauhdikasta pauketta. Basari ihan ok, vois olla kyllä rajumpikin vielä tässä genressä. Happolinja hyvä, joskin soundista jää vähän kevyehkö ja ohut maku suuhun. Kivasti kiertää kuitenkin ja tuo hyvää vauhtia settiin. Meininki pysyy koko biisin läpi hyvässä vauhdissa. Tuossa 1:30 kohdilla tuodaan mielestäni ihan mukavaa melodiaa messiin ja hyvin pudotetaan tuohon rakenteluun. Noissa padeissa sais olla siinä paljon enemmän särmää ja vaikka vähän jotai säröä tms. jotta pääsis genren ominaisuuksiin paremmin sisään. Ehkä siihen jotain rajuja efektejä vaan mukaan myös. Tässä tulee välillä olo, että tää on vaa nopeeta trancea, eikä niinkään hardia. Ei silti hassumpaa noin muuten mun mielestä. :) Kuitenkin siis siitä suvannosta lähdetään hyvin liikenteeseen ja melodiat alkaa olla siinä parhaimmillaan, kun tuo vanguardmainen gatesoundi tulee kehiin. Toimii ihan hyvin mun mielestä.

Huomauttamista löytyy jälleen miksausasioista. Soundit kuulostavat liikaa presettimäisiltä ja hiukan tunkkasilta. Erottelua tarttis saada hieman paremmaks mun mielestä, tai siis tuntuu että välillä hukkuu noita linjoja tonne, kuten tossa 4 min jälkeen. Taustalla kuulostais menevän joku kiva arppi, mut ei siitä oikeen saa selvää.. (ehkä mä kuulen sen vaa mun päässä. ;) ). No joo, mut kuitenkin. Itse sä tiedät sun panostuksen määrän tähän biisiin, mutta aavistaisin että hiukan pieni työpanos tossa viimeistelyn ja soundin hinkkaamisen kohdilla. Siitä syystä vähän muovinen ja puuromainen olo paikoitellen. Helvettiäkö mä tässä enää toistelen itteäni... Yhteenvetona sisällöltään ihan toimivaa hard trancea, pikkusen rajummalla ja hiotummalla soundilla olis aika kovissetti. :)
0   +1 +2
 
9
wilhelm90 23.05.2006
Hyvää musaa! Jatkakaa samaan tahtiin
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 27.04.2006
Tämähän on enemmänkin jotain Freeformia kuin HardTrancea, miksei jopa Hard NRG:tä... en kyllä ymmärrä niiden eroja, mutta jeps, hyvin tämä uppoaa minuun kuitenkin, temponsa vuoksi. :) Nätit melodiat. Basari ehdottomasti vaihtoon, jää muun saundin alle ja pahemman kerran, mutta muuten rummut ovat ihan onnistuneet, hmm, snare voisi toimia clapin sijaan tuplasti tehokkaammin, mutta tämä kun on mielipidejuttu ja eihän biisi nyt tällaisesta asiasta kaatua voi. :P Mikäs tässä kuunnellessa, kerrankin muutakin kuin sitä melooodista trancea, vaikka eipä tämäkään pahemmin pidätellyt melodiota itsessään. :) Muistakaakin vaihtaa genre sitten. ;)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 15.04.2006
Jeh, vauhdikkaasti lähetään rakentelemaan. Alkaa mun mielestä kyllä erittäin hyvin. Tuo veivaava happolinja toimii hyvin, mutta sitä ois voinu kompressoida hieman enemmän eteen. Rakentelu toimii mun mielestä harvinaisen hyvin, ja omaperäisesti. Paitti lisää jotai räikäisevää efektiä mukaan, ni saadaan vähän enemmän sellaista hardin oloista. Eka melodia tulee mukaan ihan hyvin, mutta pitäs olla enemmän esillä. Soundia ois voinu ehkä vielä hyöstää eqlla enemmän hardimmaks. Jotai padia enemmä tonne taustalle ni saadaan tilavampaa. Vähän kyllästyy tuohon ekaan melodiaan, mutta sitten taustalta nousee se kauan odotettu saha, joka toimii tässä hyvin. Paras melodia tässä onkin itse päämelodia! :) Loppu osio toimii todella mallikkaasti, mutta väliin ois toivonu isompaa suvantoo. Nyt tää rakenne on vähän hajanainen, mutta ei onneksi pahasti. Fillit pauhaa ja toimivat ilman sen suurempaa moittimista. Enemmän vaa noita snareja, ja bassoja eteen kompressoimalla. Eli Attackia lisää. Clapista pitää sanoo sen verran, että se ei oikein kestä kärryllä tuon temmon mukana, ja joku vähän vahvempi ja iskevämpi clappi ois käyny paremmin. Nimi kuvaa hyvin tätä biisiä kylläkin. Lopetus on iha jees.

Jees pitkästä aikaa uutta sinulta, ja uuden genren merkeissä. Biisistä löytyy korjailtavaa ja miksaus on keskiluokkaa, mutta se parantuu vain jos teet enemmän ja enemmän. Jatka sammaa rataa! :) 8½
0   +1 +2
 
9
RHP 13.04.2006
Aikas menevä biisi, miksaus jne. toteutettu kivasti =)

Biisi (-) :
-Tempo tuntuu välillä kaatuvan eteenpäin johtuen varmaan temposta mitä käytetään, pikkujuttu.
-Kappaleen melodiat eivät riitä pitämään täysin kappaletta mielenkiintoisena loppuun asti.

Biisi (+) :
-Soundit
-Efektit
-Miksaus ja käsittely
-Väliosat, jotka sopivasti antavat tilaa huippujunttauksien uudelleen luomiselle.

Biisi on ihan hyvä jos ajattelee että kyseessä on ensimmäinen yritys luoda kyseista genreä, vaikutteita löytää monia ja niistä voi ottaa mallia hyvinkin ja tehdä erityylisiä vetoja hard trance genren pohjalta, että voit toki toisenkin rallatuksen tehdä, kyllä se kuunnellaan =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat